Ben Molfix pure and soft aldım bedenleri küçükmüş diye daha çok 2 numara aldım indirimde bulursam 3 numara da alayım bari birazYa ilk etapta yeter tabi bunlar da bizimki stok oldu böyleama sleepy 2 ve 3 prima 1 ve 2 ye denk bildiğim kadarıyla
Sende haklısın aslında kadın doktorun seni bilgilendirmesi gerekiyor ama malesef yapmamış.Kuşum benim yurtdışına taşınalı 2 yıl oldu ondan tam sistemi öğrenemedim. Şimdi seçme aşamasındayım ama kontrat imzalasam mı biilmiyorum. Bir dahaki hamileliğime tam takır hazırlanacağım
Ben cok soyledim onuVallahi bazen diyorum Türkiye’nin doktorlarının gözünü seveyim. Artık cinsiyet konusunda yorum bile yapmıyoruz doğumda ne gelirse haha
Canım su odayı karartan ses geçirmeyen perdeler nasıl biliyonmu hep gece gibi uyuturuz çocuklarıoff asla asla deme örneğiyim ya öyle kokoş taçlar beğeniyorum ki eşim şoka giriyo.....
aa kızlar fonlar indirimdeydi trendyolda urişin odasına 2 kanat aldım 140*250 boyut 80 lira tuttu aklınızda olsun kaliteli bişey beklemiyorum zaten kendi evimiz değil taşınınca cort ama almak isteyen olursaaa aklınızda olsuuuun
Canım çok sevindim bebeğinin iyi olmasına tekrarı olmasın inşallahKızlar kusura bakmayın anca çıktım hastaneden, bebişte her şey yolunda gözüküyor benimki biraz kudurdu sanırım içeride ondan oldu. Polip falan dedi doğum sonrası ameliyatla alırız dedi iyice bi korkuttu beni doktor. Gidip ebeyle anlaşma imzalayıp onunla devam edeceğim kontrollere bu doktor aşırı sinirlerimi bozuyor.
Hala kız mı cinsiyet diyorum gülüyor konuyu değiştiriyor söylemiyor, bir b*k bildiği anladığı yok afedersiniz delirtti beni.
Ya cidden cok fazla almaya odakliyiz biz kadinlarFırçayı yedim heriften
Adam birbirinizi gaza getirmekten vazgeçin diyor
Ben de yoğurdu cam kavanoz a yapıyorum.Ya cidden cok fazla almaya odakliyiz biz kadinlarama cidden hersey dört dörtlük olmaz ki . Bende vardi yogurt makinasi bir kere kullanmadim. Ben hep taze yaparim üsenmem derseniz minik kavanoz alabilirsiniz . Bu kadar malzemeye gerek yok yazik
black out mu ne zıkkımsa ondanmış perde benim tüm perdeler ondan ama ses geçiriyo ses geçirmeyeni hiç duymadım asjdakCanım su odayı karartan ses geçirmeyen perdeler nasıl biliyonmu hep gece gibi uyuturuz çocukları
Canım su odayı karartan ses geçirmeyen perdeler nasıl biliyonmu hep gece gibi uyuturuz çocukları
Hah evet o işte e o zaman bizim yiyor bunlar yok ses yalıtımı falan.hic gerek yok o zaman biz normale devamblack out mu ne zıkkımsa ondanmış perde benim tüm perdeler ondan ama ses geçiriyo ses geçirmeyeni hiç duymadım asjdak
Bende hep cam kavanoza yapiyorum. Firina koyuyorum sarmayada gerek kalmiyor. Ben hic tutturamiyorum diyenler icinde isi ölcer var . Miss gibiBen de yoğurdu cam kavanoz a yapıyorum.
Taze ama pastörize edilmiş sütle yapıyorum.
5 saat dışarda bekledikten sonra oluyor.
Ah bende çok üzülüyorum ben aldıktan sonra düşünce ama napalim nasip.gecen gün 120 eurom vardı bozdurdum 1800 TL yapmıştı bugün Euro 20 kusurlerdeydi zarar çok 600tl kadar.sinir oldum eşimde beni teselli etti dusseydi ne yapacaktın diye
80e aldığım bak çılgın fırsat ürünü olmuş68e düşmüşş
Yaa heves de bırakmıyolar insanda. Kız arkadaslarımla whatsapp gruplarında 2 3 hafta once birbirimize bebek odası dekoratif ürünleri atıyorduk, şimdi migrosta un kaç tl’e düşmüş, sıvı yağ nerde ucuz onları yolluyoruzAh bende çok üzülüyorum ben aldıktan sonra düşünce ama napalim nasip.gecen gün 120 eurom vardı bozdurdum 1800 TL yapmıştı bugün Euro 20 kusurlerdeydi zarar çok 600tl kadar.sinir oldum eşimde beni teselli etti dusseydi ne yapacaktın diyenapalim öyle teselli bulduk.bebek arabası favladim alsammi almasammi derken oda uçmuş pijama yok daha,göğüs pompasını sepete koya çıkara derken almamıştım oda uçmuş offf hicbiseyim yok daha
Ya demi ama doyalım yeterli diyoruz geçim derdi.valla bende çok gerekli şeyleri aliyorum bu pahalilikta çok zor rabbim yardım etsin hepimize.artik fiyatta takip edemiyorum beynim yandıYaa heves de bırakmıyolar insanda. Kız arkadaslarımla whatsapp gruplarında 2 3 hafta once birbirimize bebek odası dekoratif ürünleri atıyorduk, şimdi migrosta un kaç tl’e düşmüş, sıvı yağ nerde ucuz onları yolluyoruzvalla sinirimden gülüyorum artık
Ayyy sana ne atcaktım bak unuttum göğüs pompası aldım çiftli hem çekimi efso falan diyolar 413 tl ye aldım aklında olsun bütçene göreyseeAh bende çok üzülüyorum ben aldıktan sonra düşünce ama napalim nasip.gecen gün 120 eurom vardı bozdurdum 1800 TL yapmıştı bugün Euro 20 kusurlerdeydi zarar çok 600tl kadar.sinir oldum eşimde beni teselli etti dusseydi ne yapacaktın diyenapalim öyle teselli bulduk.bebek arabası favladim alsammi almasammi derken oda uçmuş pijama yok daha,göğüs pompasını sepete koya çıkara derken almamıştım oda uçmuş offf hicbiseyim yok daha
Ah bende çok üzülüyorum ben aldıktan sonra düşünce ama napalim nasip.gecen gün 120 eurom vardı bozdurdum 1800 TL yapmıştı bugün Euro 20 kusurlerdeydi zarar çok 600tl kadar.sinir oldum eşimde beni teselli etti dusseydi ne yapacaktın diyenapalim öyle teselli bulduk.bebek arabası favladim alsammi almasammi derken oda uçmuş pijama yok daha,göğüs pompasını sepete koya çıkara derken almamıştım oda uçmuş offf hicbiseyim yok daha
Şükür bitiyoravize tül fon işi de tamam böylelikle urazın odası tamamen bitti şükürler olsun
koskoca listemden kalanları atıyorum inanamayacaksınız
-fotocu
-hediyelik
-kanguru
-lohusa pijama gecelik takımı
-taç terlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?