2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ya ilk etapta yeter tabi bunlar da bizimki stok oldu böyle ama sleepy 2 ve 3 prima 1 ve 2 ye denk bildiğim kadarıyla
Ben Molfix pure and soft aldım bedenleri küçükmüş diye daha çok 2 numara aldım indirimde bulursam 3 numara da alayım bari biraz

Kuşum benim yurtdışına taşınalı 2 yıl oldu ondan tam sistemi öğrenemedim. Şimdi seçme aşamasındayım ama kontrat imzalasam mı biilmiyorum. Bir dahaki hamileliğime tam takır hazırlanacağım
Sende haklısın aslında kadın doktorun seni bilgilendirmesi gerekiyor ama malesef yapmamış.
Biz de ebe yi de sigorta karşılıyor.
Beğenmezsen başkasına gidebilirsin.
Iyice bir araştır ona göre seç.
İkinciye ebeye bile ihtiyacının olmaz inşallah

Canım su odayı karartan ses geçirmeyen perdeler nasıl biliyonmu hep gece gibi uyuturuz çocukları

Kızlar deterjan konusun da yardım edin bana almam lazım artık uni baby aldıysanız hangisini aldınız yoksa baby me yoksa bi kaç pahalı marka var onlardan mı almalıyım deterjan ve şampuan işine kesinlikle karatir veremedim

Canım çok sevindim bebeğinin iyi olmasına tekrarı olmasın inşallah doktor konusun da çok çekmiş biri olarak çok iyi anlıyorum seni inşallah daha iyisini bulabilirsin

Fırçayı yedim heriften
Adam birbirinizi gaza getirmekten vazgeçin diyor
Ya cidden cok fazla almaya odakliyiz biz kadinlar ama cidden hersey dört dörtlük olmaz ki . Bende vardi yogurt makinasi bir kere kullanmadim. Ben hep taze yaparim üsenmem derseniz minik kavanoz alabilirsiniz . Bu kadar malzemeye gerek yok yazik

Ben de yoğurdu cam kavanoz a yapıyorum.
Taze ama pastörize edilmiş sütle yapıyorum.
5 saat dışarda bekledikten sonra oluyor.

Ben uni baby aldım.

black out mu ne zıkkımsa ondanmış perde benim tüm perdeler ondan ama ses geçiriyo ses geçirmeyeni hiç duymadım asjdak
Hah evet o işte e o zaman bizim yiyor bunlar yok ses yalıtımı falan.hic gerek yok o zaman biz normale devam

Ben de yoğurdu cam kavanoz a yapıyorum.
Taze ama pastörize edilmiş sütle yapıyorum.
5 saat dışarda bekledikten sonra oluyor.
Bende hep cam kavanoza yapiyorum. Firina koyuyorum sarmayada gerek kalmiyor. Ben hic tutturamiyorum diyenler icinde isi ölcer var . Miss gibi derecesine bakiyorum ona gore mayaliyorum. Cocuklar cok seviyor yogurt.

Ah bende çok üzülüyorum ben aldıktan sonra düşünce ama napalim nasip.gecen gün 120 eurom vardı bozdurdum 1800 TL yapmıştı bugün Euro 20 kusurlerdeydi zarar çok 600tl kadar.sinir oldum eşimde beni teselli etti dusseydi ne yapacaktın diye napalim öyle teselli bulduk.bebek arabası favladim alsammi almasammi derken oda uçmuş pijama yok daha,göğüs pompasını sepete koya çıkara derken almamıştım oda uçmuş offf hicbiseyim yok daha

Yaa heves de bırakmıyolar insanda. Kız arkadaslarımla whatsapp gruplarında 2 3 hafta once birbirimize bebek odası dekoratif ürünleri atıyorduk, şimdi migrosta un kaç tl’e düşmüş, sıvı yağ nerde ucuz onları yolluyoruz valla sinirimden gülüyorum artık

Ya demi ama doyalım yeterli diyoruz geçim derdi.valla bende çok gerekli şeyleri aliyorum bu pahalilikta çok zor rabbim yardım etsin hepimize.artik fiyatta takip edemiyorum beynim yandı

Ayyy sana ne atcaktım bak unuttum göğüs pompası aldım çiftli hem çekimi efso falan diyolar 413 tl ye aldım aklında olsun bütçene göreysee

Eklentiler

• IMG_20211220_175729.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_20211220_175656.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 67
Dolar ve Euro düştü, zarar ettim diye üzülme hiç.4 lira birden inmiş.

Şükür bitiyor
Bu arada kanguruya acele etme. Her bebek kullanmiyormus. Benim arkadaş kullanmadığı için bana yolluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…