2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ayyy sana ne atcaktım bak unuttum göğüs pompası aldım çiftli hem çekimi efso falan diyolar 413 tl ye aldım aklında olsun bütçene göreysee
Buda takibinde canım bunada iyi diyorlar.olmazsa bundan alırım bütçeye uysada uymasada slacagiz mecbur mamajonun ikilisi 368 Tl bulmuştum bıbucuk ay önce salak gibi almadım sanki dahada düşecek gibi şimdide pahalanmis iyice baktinmi çekim gücüne elinde bı deneseydin

Dolar ve Euro düştü, zarar ettim diye üzülme hiç.4 lira birden inmiş.
He şimdide baktım 16 olmuş çok bı param olsa ne yapacak bilmem 120 Euro bile beni sarstı zarar ettim diye.simdi akillandim bulduğumu alacağım çünkü birdaha asla o fiyata bulamıyorum.

bakmadım kız üşendim yarın bakarım eşimin memesine takayım hatta manuel olanı deneyecektim aç memişi diyorum hazır değilim diyo hahha hala bekliyoruz hazır olmasını 1 ay olacak bacakta falan güzel çekiyodu manuel mochi hahah

Kızlar bir ağrılarım var dün ki yorgunluktan sonra bugünde dinlenemedim. Bu dogum ya da yalancı sancılar karnın neresinde oluyor karnımda kasılmalar hissediyorum çok değişik sancıya yormak istemiyorum ama tecrübelilerden cevap bekliyorum içimi rahatlatın

Doğum sancısı adet sancısı gibi canım ama sürekli giren bi ağrı var alt karından kasıklara bele yayılan şiddetli bir ağrı

Bu zamana çoktan öğreniliyor cinsiyet doktor değiştirebilirsin ben defistirdim doktor şimdi memnunum.17 haftada falan net söylüyorlar cinsiyeti sıkma canını iyisin ya herşey geçiyor inan ki
Zahrada bende fon perde arıyorum gri istiyorum açık gri çok kalite aramıyorum link varsa aldığın at banada olir mu

Yarın bakalım baby me bez baby plus göğüs pompası baby plus süt saklama kutusu makinede yikanan emzirme örtüsü hisirtili defter oyuncak çok lazım malum eşim kendine aldı birazda bekliyorum gelsede baksam

Canim sende iki tane bebis olacak , cok lazim olur mi acaba pompa ? Ben 3 tane buyuttum satin almadim sadece 3.de ilk ay kullandim. Sagdigim sütleri de icmedi zaten cöp oldu burda doktor mesela 1 aylik recete yaziyor , eczaneden kiralaniyor. Belki oyle birsey vardir, bir arastirin . Ama butceniz yeterliyse tabi alabilirsinizde

Kızlar yoğurt yapma makinesini konuşmuşsunuz ama weewell küçük olan 150, büyük olan makinesi 250tlydi geçen ay kur düzelirse ve fiyatlar normale dönmeye başlarsa aklınızda olsun. Şu an fiyatları çok yüksek zaten

Canım 8 saat makinada durduktan sonra sogutup dolaba mı koyuyorsun devamı nasıl oluyor?

Yavrum önceki yazdıklarıma bakar mısın atmıştım linkk bulamazsan işe geçince tekrar yollarım

Günaydınnn şekerleeer
Dün yürüyüşe çıkamadım bel ağrısındannnn heralde normal regl dönemim geldi sanki regl olup rahatlıcam ağrıları her yerimdeee ya da urişin şişkoluğu iyice belime vurdu şimdi topallaya topallaya çıktım işe geçiyorum rezalettt bu ağrılar hep böyle bizimle mi artık doğuma kadarr

Oooo dur daha beterleri gelecek

Acı ve ağrılar is loading

Ayy günaydın bebişler. Bende dün geceden beri ogluskomu resmen kaburgalarımda hissediyorum. Yani inanamıyorum ne işi var orda. Soluma yatıyorum içimi kemiriyo resmen biraksan dışarı cikcak. 1 gece uyuyosam 2.gece uyuyamıyorum. Bu kadar büyümüş olmalarına çok sasiriyorum her seferinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…