Geçecek bu günler de. Beni de uyutmuyor.Ayy günaydın bebişler. Bende dün geceden beri ogluskomu resmen kaburgalarımda hissediyorum. Yani inanamıyorum ne işi var orda. Soluma yatıyorum içimi kemiriyo resmen biraksan dışarı cikcak. 1 gece uyuyosam 2.gece uyuyamıyorum. Bu kadar büyümüş olmalarına çok sasiriyorum her seferinde
çizme fermuarı çekmek lüks oldu vay allahım ne hallere düştüüüüükk bu çocuklar bize neler yapıyoorOooo dur daha beterleri gelecek
Acı ve ağrılar is loading
Ben botun fermuarini çekemiyorum, çizmeleri hiç cikarmadim.çizme fermuarı çekmek lüks oldu vay allahım ne hallere düştüüüüükk bu çocuklar bize neler yapıyoor
Doktor bile yavas yavas agırlasmaya baslarsın dedi. Ağırlaşmadan kastı ne acabaBen botun fermuarini çekemiyorum, çizmeleri hiç cikarmadim.
Ya topuklu çizmelerimi giymeyi ozledim
Aynen pandalasicaz.Doktor bile yavas yavas agırlasmaya baslarsın dedi. Ağırlaşmadan kastı ne acabapanda gibi olucaz, kalkamıycaz mı. Korktum valla kıyafet işini halledenler rahat bir nefes alsın, etmeyenler yakınlarını alarma geçirip yardım alsın
kız dün nasıl aklımda kaldıysa rüyamda kaynanan bana da kıyafet getiriyomuş senle paylaşıyodukAynen pandalasicaz.
Ya kv nin getirecegi kıyafetlerin kendi kafama göre boyuna baktım da, hepsi kocaman bunların zibinlar hariççoğu da atlet zaten. Çocuğa giydiremem. Ay bir de yıkama ütüleme derdi var onları. Giyemeyecek edemeyecek çocuk. Aman ya
Ben en iyisi 2 3 pijama alayım evladima
Ahhahahhaba lazımsa yolllayimkız dün nasıl aklımda kaldıysa rüyamda kaynanan bana da kıyafet getiriyomuş senle paylaşıyoduk
bakmadım kız üşendim yarın bakarım eşimin memesine takayım hatta manuel olanı deneyecektim aç memişi diyorum hazır değilim diyo hahha hala bekliyoruz hazır olmasını 1 ay olacakbacakta falan güzel çekiyodu manuel mochi hahah
Canim sende iki tane bebis olacak , cok lazim olur mi acaba pompa ? Ben 3 tane buyuttum satin almadimsadece 3.de ilk ay kullandim. Sagdigim sütleri de icmedi zaten cöp oldu burda doktor mesela 1 aylik recete yaziyor , eczaneden kiralaniyor. Belki oyle birsey vardir, bir arastirin . Ama butceniz yeterliyse tabi alabilirsinizde
bana kaynana lazım anacımAhhahahhaba lazımsa yolllayim
Ayy valla bebisin bütün kıyafetlerini eşim topladı götürdü görümcem hem yıkayacak hem utuleyecek hurca koyacak bende saklama poşetlerine paketleyecegim ne gerekliyse Allah razı olsun üstümden bı yük kalktı yoksa zorlanirdim.Doktor bile yavas yavas agırlasmaya baslarsın dedi. Ağırlaşmadan kastı ne acabapanda gibi olucaz, kalkamıycaz mı. Korktum valla kıyafet işini halledenler rahat bir nefes alsın, etmeyenler yakınlarını alarma geçirip yardım alsın
Canim çok iyi oldu teşekkür ederim şimdi sipariş verdim.Boyle uygun birşey arıyordum açık gri kesme halı aldım perde de açık gri tamamlandı.
Canım bende bir sorun mi var ben yatar yatmaz kız susuyor tık yok uyuyorum gece wc için kalkıyorum sadece 3 buçuk da sonra 6 buçuk hayalet gibi gidip geliyorum işte.uyurken mi vuruyor ?sen hafta olarak benden ondesin yeni başladıysa eğerAyy günaydın bebişler. Bende dün geceden beri ogluskomu resmen kaburgalarımda hissediyorum. Yani inanamıyorum ne işi var orda. Soluma yatıyorum içimi kemiriyo resmen biraksan dışarı cikcak. 1 gece uyuyosam 2.gece uyuyamıyorum. Bu kadar büyümüş olmalarına çok sasiriyorum her seferinde
Minnosum aynen seninde öyle olcak yakında. Ya yatiyoruz mesela yataga gectik dimi sola yatiyim diyorum dönüyorum, dün gece resmen sol kaburgada yani yavrum ne yapiyosa orda eşeliyo bildiginCanim çok iyi oldu teşekkür ederim şimdi sipariş verdim.Boyle uygun birşey arıyordum açık gri kesme halı aldım perde de açık gri tamamlandı.
Canım bende bir sorun mi var ben yatar yatmaz kız susuyor tık yok uyuyorum gece wc için kalkıyorum sadece 3 buçuk da sonra 6 buçuk hayalet gibi gidip geliyorum işte.uyurken mi vuruyor ?sen hafta olarak benden ondesin yeni başladıysa eğer
Canım 8 saat makinada durduktan sonra sogutup dolaba mı koyuyorsun devamı nasıl oluyor?
ayy aynıı açık gri aldııım bugün yarın gelir atarım fotoo fikir olur çok kaliteli bişey değildir tabi ama olsun boş durmasından iyidiirCanim çok iyi oldu teşekkür ederim şimdi sipariş verdim.Boyle uygun birşey arıyordum açık gri kesme halı aldım perde de açık gri tamamlandı.
Canım bende bir sorun mi var ben yatar yatmaz kız susuyor tık yok uyuyorum gece wc için kalkıyorum sadece 3 buçuk da sonra 6 buçuk hayalet gibi gidip geliyorum işte.uyurken mi vuruyor ?sen hafta olarak benden ondesin yeni başladıysa eğer
Aaa ben orasini hic dusunmemistimCanım ikizde genelde erken doğum oluyor kuvoz ihtimali var o psikolojiyle uğraşmayın hastane çantamda dursun diyorum.birde sürekli süt sagip götürmek olacak hazırda bulunsun bebişlerimiz için bütçeyi zorluyoruz bı iki sene öderiz borçları sağlık olsun yeterki benim yaşadığım yer küçük kiralama falan olmuyor.iki bebeği aynı anda emziremezsem birine biberonla sagdigimi veririm artık sırasıyla
Insan olmalari lazim kaynanalarin.. gecenlerde kizimin arkadasini annesi birakirken hamile oldugumu gormus. Kadin bana 2 koli kiyafet getirdi. Besigin var mi , bebek araban var mi ? Hepsini tek tek sordu. Sanki birisi gorevlendirmis gibi. Esime dedim , dahaca bir kere annenler sormadi ne eksigin var diye. Eltimleri soylemiyorun bile. Insan üzülüyor , ancak cok kiyafet alma cok kiyafet alma . Sanki parasi onlardan cikiyorbana kaynana lazım anacımbenimkiler düşman başına
kesinlikle kesinlikle sormuyorlar bile neler aldın ne yaptın ne alemdesin eşime diyorum bana seni soruyolar diyo peki dedimInsan olmalari lazim kaynanalarin.. gecenlerde kizimin arkadasini annesi birakirken hamile oldugumu gormus. Kadin bana 2 koli kiyafet getirdi. Besigin var mi , bebek araban var mi ? Hepsini tek tek sordu. Sanki birisi gorevlendirmis gibi. Esime dedim , dahaca bir kere annenler sormadi ne eksigin var diye. Eltimleri soylemiyorun bile. Insan üzülüyor , ancak cok kiyafet alma cok kiyafet alma . Sanki parasi onlardan cikiyor
1deDritt şekerr kaçta randevuuun haber et çıkıncaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?