2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aaa ben orasini hic dusunmemistim dogru diyorsun. Ama sen kotuyu dusunme, cevremde cok fazla ikiz var ama küvez e girmedi. Insallah seninkilerde girmez .
Ay inşallah ya canım benim mecbur kötüyü düşünmek zorundayım.insallah girmezler 38de dogururumhastaneden bebislerimize çıkıp gelmek nasip olsun

At canım merak ettim eşim tek birşey daha almaz bu ay valla korkarım diyemem ama
Benim odada tül perde çift meknizma kısa cam hizasında stor var kenarlara perde alıyım en azından dedim..kız dünde halı ve su bime gelen dijital yazı yazılan pano ışıklı 40 kusurdu dayanamadım onu aldım oda icime sinmeye başladı.ilk çocuk heves benim mucizem

aaa bime öyle bişey mi gelmiş ondan bende istiyodum foto atar mısın şu isim ay falan yazıyosun ondan dimii iyi yapmışsınn

Solda sırtı var dedi doktor ayakları sağda ben sırt üstü yatınca yada otururken fikir fikir kimildiyor yer değiştirme gibi bazen tik tik sadece 2 hafta sonra bakalım neler olacak dediğin gibi.hafta sonu gelsin de enfeksiyon mu kum mu döküyorum çıksın başıma birde o çıktı.saglik ocağının dediği bu hiç kum dokmedim suana kadar ama doktor çağırdı test burda tekrar yapılacak yoksa var yok diyemem dedi inan doktorasl sık sık gidip gelmekten para vermekten bıktım özel sigorta da yok

ayy 40 tl mi buu bayıldım bayıldıııım bundan istiyodum trendyolda falan pahalıı bugün bakayım kalmış mı buralarda
40 kusurdu ama bitmeden bugün al birkaç gün oldu geleli ürün dün akşam görünce denk geldi banada yoksa pahalı biraz daha başka yerde

He şimdide baktım 16 olmuş çok bı param olsa ne yapacak bilmem 120 Euro bile beni sarstı zarar ettim diye.simdi akillandim bulduğumu alacağım çünkü birdaha asla o fiyata bulamıyorum.
Benim zararımı duysan aklın çıkar bu ülkede üretim olmadığı sürece dövizin kıçı başı daha çoook oynar istedklerini yapsınlar en fazla 2 hafta sonra yine tırmanır bunlar geçici çözümler seçime hazırlık

Benimki miniminnacik bı zarar ama olsun o zarara çocuklarıma birşeyler alırdım.neyse sanada banada geçmiş olsun

P
Benimki miniminnacik bı zarar ama olsun o zarara çocuklarıma birşeyler alırdım.neyse sanada banada geçmiş olsun
Para paradır kuzum azı çoğu olmaz her türlü bi deliğimizi kapatır hele ki bu zamanlarda neler kovalıyorum bi bilsen bazı bitcoin sitelerinde üye olup test çözünce 10-20 dolar bedava veriyor bizde çok para ettiği için onları çözüp hesaba atıyorum oturduğum yerden 2bin tl bedava para yaptım az çok demicen ne koparsam kar hfldkgl

Ahaha ilk defa duydum bu sözü çok haklısın bu ara delik çok nede olsamaşallah maşallah

Sormaa sorma aksamdan sabaha kac bin tl uctu

Kızlar enfeksiyon mu çıkmış bir bakar mısınız şikayetim de yoktu ama

Eklentiler

• Screenshot_20211221_103649.webp
    5 KB · Görüntüleme: 79
Sormaa sorma aksamdan sabaha kac bin tl uctu
Hiç ellemicen nasılsa yükselcek zararı telafi ederiz bizi bu yola kendileri itti. TL bile TL karşısında değer kaybediyor marketlerde etiketler daha değişmedi. En son 2 hafta önce xbox almaya yeltenmiştim o zaman 2,500 civarıydı şimdi 10bin tl

seni çok iyi anlıyorum canım benimkilerde öyle, birde benim annem vefat edeli 5 sene oldu bu kızında anası yok ben destek olim demiyorlar. Benim eşimde tsk havacı bandırmadan konyaya tayin olduk. Ev taşıdık 1 kere ne yardım ne başka şey konuşulmadı. Eşim bebek arabası için para istedi , sağ salim doğcakmı neden acele ediyorsunuz hem napcanız bebek arabasını mayıs ayında anca çıkarsınız evden acele etmeyin demiş. Beni arayamıyo zaten benimde umrumda değil. Benden uzak Allaha yakın olsunlar, zamanında annemin cenazesine gelmedi kaynanam ondan hep derim ölüme gelmedi dirimede gelmesin. Kocama yemin ettirdim sezeryana sabah gitcez sen akşam 16-17 gibi doğdu dicen 2-3 gün sonra gelirler sağlıklı doğdu mu diye bakarlar dedim. Yazarken sinirlendim ama geçiyo sonra. Eşime habire adını soruyordu bizim bulduğumuz isimleri beğenmiyor dalga geçer gibi ee bizde melisa ismini beğendik demiş pazar günü. Pardonda ne hakkınız var. Çocuga çöp mü aldınız ayyy sinirlendim wallahi

Zaten suan ellicek durum yok sakince köşeme çekildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…