2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
İnsallah kilodan fazla haftalarıni tamamlasinlar akciğer gelişimleri falan tamamlansin onlarda çok önemli ama iki kilo altı direk kuvezlik ya o da. Birde ben tutmaya korkarım minnacık olurlar falan ayy inşallah zamanında gelsinler hayirlisiyla

Bugun yine idrar tahlili vermistim rutin. Gecen ayki normaldi bugun 15-20 lökosit çıkmış. Yüksek değil aslında ama ilac verir mi acaba var mi boyle olan baska? Yarin yollicam doktoruma..

Z zahrada ne yaptın pompayı denedin miindirime girmiş bı oyun yoksa tabi diamond senin aldığın 362tl.mamajo 424 tl hangisini alayım bı yardım edin şimdi yükselmeden fiyat benim etekler tutuştu

Duvar kağıtları bitti mobilyalarda tamam geriye yerleşmesi kaldı yalnız balonlar çok sık sık biraz gözümü yordu bilmiyorum dışardan nasıl görünüyor iyi mi duruyor?
Cok guzel gozukuyor hersey canim, güle güle kullansinn minik odasini gayet guzel hic takilma balonlara

Bu haftalarda hizli kilo aliyorlar. Tehlike gorurse doktor hemen igne yapar ciger gelistirici . Sende en ufak şikayetinde hemen git , eger birsey olmazda zaten sıkınti yok ama olursa erken müdehale edilmis olur. Zamninda gelsin bebisler

Z zahrada ne yaptın pompayı denedin miindirime girmiş bı oyun yoksa tabi diamond senin aldığın 362tl.mamajo 424 tl hangisini alayım bı yardım edin şimdi yükselmeden fiyat benim etekler tutuştu
Ay koş diamond alalım mamajo çekim gücü çok az diamonddan epey memnun olan var ben de alıyom iyi düşmüş valla

Duvar kağıtları bitti mobilyalarda tamam geriye yerleşmesi kaldı yalnız balonlar çok sık sık biraz gözümü yordu bilmiyorum dışardan nasıl görünüyor iyi mi duruyor?
Bayıldım bayıldımmmm ne göz yorması efsoooooooo dibim düştü
Kızlar folik asit kullanan var mı hala? Baştan beri multivitamin ocean mummy kullanıyorum, doktorum sorun yok devam et diyo ama yine de içeriğinde folik asit olması aklıma takılıyo.
Ben regenesis kullanıyorum canım onda da var vücut fazlasını idrarla atıyomuşş
Z zahrada kuzu benim kontrol 24.12 düzelt yine bugün lekelenmem oldu 1 hafta erken gidicem şeker yüklemesi de yapılacak 11:45 de daha erken yoktu randevu aç dayanıcam artık
Ah yavruuum iyi misin sordun mu doktora senin kız kudurup duruyo galiba
Ay koş diamond alalım mamajo çekim gücü çok az diamonddan epey memnun olan var ben de alıyom iyi düşmüş valla
Kazıklanma keyfiiiiii bana 70 tl bence kaçmazzz şarj oluyomuş prize de bağlı değilsin miiiis

Ayyy G gumus82 çok sağol aşkıım gidip aldımmm almışken yürüyüş hedefim de tamam oldu tek kalmıştı resmen çok mutluluk çokkk
Yeni oyuncağım remeenn whahahhw

Eklentiler

• IMG_20211221_200047.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 72
  • 16401067443555049076774287232565.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 72
  • 16401069058778791994563926402516.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 75
Kiz yorumlarda mi gördün çekim gücü azlığını kullanan birimi var çevrende.ay bian gaza geldim mamajo alsam biberon olarakta kullanırdım ucunu alıp bı an heyecan yaptım.hayirli olsun ilk defa dakikalar içinde karar verdim eşim görse şok geçirir.aman kararım degisirse iade ederim

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-21-20-09-06-20_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 75
Bu haftalarda hizli kilo aliyorlar. Tehlike gorurse doktor hemen igne yapar ciger gelistirici . Sende en ufak şikayetinde hemen git , eger birsey olmazda zaten sıkınti yok ama olursa erken müdehale edilmis olur. Zamninda gelsin bebisler
Evet canım en küçük agrinda gel bekleme dedi.bugun bı dışarı çıktım yirmi dk yürüdüm şimdi pert oldum yatıyorum.kasiklarim çok kötüydü korktum birşey olur diye dinlenince az hafifliyor gibi bakalım.

ayyy resmen diamond kardeşliğiii aman en kötü karar kararsızlıktan iyidir aşko iyi yaptın dejavuh

İyiyim kuzum da leke gördükçe hem sinirim bozuluyor hem üzülüyorum yazdım da cuma çağırdı işte progestan bitecek. Kuduruk yerinde durmuyo ki bugün o kadar çok tepindi ki kafası aşağıya döndü yine herhalde tekmeleri yukarı da hissediyorum şimdi tepiniyo

Hayırlı olsun kuşum mamajonun yorumlarında kimse beğenmemişti bu diamond u baya öven var hepsiburada trendyol heryere bakıyorum ben almadan aslında almıcaktım ama hazır düşmüşken gaza gelip aldım. Senin heleki çok ihtiyacın olabilir iki bebeni aynı anda emzirmek zor olur

ayyy resmen diamond kardeşliğiii aman en kötü karar kararsızlıktan iyidir aşko iyi yaptın dejavuh
Valla süper oldu bu da çıktı aradan benimkine söylemedim daha geçen söylediğimde belki ihtiyacın olmayacak gerek yok demişti şimdi dicem aldım bile dsjakdşfk

Teşekkür ederiz teyzesi hepsiburadada 432 tl trendyolda anlık mı düştü noldu bilmiyorum ama satıcı farklı olabilir kuzu aynı satıcıdan mı aldın acaba sende?

Teşekkür ederiz teyzesi hepsiburadada 432 tl trendyolda anlık mı düştü noldu bilmiyorum ama satıcı farklı olabilir kuzu aynı satıcıdan mı aldın acaba sende?
yeminle aynı satıcı zalımın oğlu üşenmesem iade edip trendyoldan alcam şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…