- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
İnsallah kilodan fazla haftalarıni tamamlasinlar akciğer gelişimleri falan tamamlansin onlarda çok önemli ama iki kilo altı direk kuvezlik ya o da. Birde ben tutmaya korkarım minnacık olurlar falan ayy inşallah zamanında gelsinler hayirlisiylaBenim bir hafta once senden nerseyse 200 gr fazlaydi. Bende bir bebek var sende 2 taneSaglikli olsunlar kilolarinin az olmasi onemli degil. Arkadasimin cocuklari hep 2.500 gr civari doguyor. Benim kizimdan 4 ay kucuk kizi vardi . Simdi ayni kilodalar , boyuda uzadi dogduktan sonra hizli kilo alirlar merak etme
Cok guzel gozukuyor hersey canim, güle güle kullansinn minik odasiniDuvar kağıtları bitti mobilyalarda tamam geriye yerleşmesi kaldıyalnız balonlar çok sık sık biraz gözümü yordu bilmiyorum dışardan nasıl görünüyor iyi mi duruyor?
Bu haftalarda hizli kilo aliyorlar. Tehlike gorurse doktor hemen igne yapar ciger gelistirici . Sende en ufak şikayetinde hemen git , eger birsey olmazda zaten sıkınti yok ama olursa erken müdehale edilmis olur. Zamninda gelsin bebislerİnsallah kilodan fazla haftalarıni tamamlasinlar akciğer gelişimleri falan tamamlansin onlarda çok önemli ama iki kilo altı direk kuvezlik ya o da. Birde ben tutmaya korkarım minnacık olurlar falan ayy inşallah zamanında gelsinler hayirlisiyla
Sağol canımCok guzel gozukuyor hersey canim, güle güle kullansinn minik odasinigayet guzel hic takilma balonlara
Ay koş diamond alalım mamajo çekim gücü çok az diamonddan epey memnun olan var
Bayıldım bayıldımmmm ne göz yorması efsoooooooo dibim düştüDuvar kağıtları bitti mobilyalarda tamam geriye yerleşmesi kaldıyalnız balonlar çok sık sık biraz gözümü yordu bilmiyorum dışardan nasıl görünüyor iyi mi duruyor?
Ben regenesis kullanıyorum canım onda da var vücut fazlasını idrarla atıyomuşşKızlar folik asit kullanan var mı hala? Baştan beri multivitamin ocean mummy kullanıyorum, doktorum sorun yok devam et diyo ama yine de içeriğinde folik asit olması aklıma takılıyo.
Ah yavruuum iyi misin sordun mu doktora senin kız kudurup duruyo galiba
Kazıklanma keyfiiiiii bana 70 tl bence kaçmazzz şarj oluyomuş prize de bağlı değilsin miiiisAy koş diamond alalım mamajo çekim gücü çok az diamonddan epey memnun olan varben de alıyom iyi düşmüş valla
Kiz yorumlarda mi gördün çekim gücü azlığını kullanan birimi var çevrende.ay bian gaza geldim mamajo alsam biberon olarakta kullanırdım ucunu alıp bı an heyecan yaptım.hayirli olsun ilk defa dakikalar içinde karar verdim eşim görse şok geçirir.aman kararım degisirse iade ederimAy koş diamond alalım mamajo çekim gücü çok az diamonddan epey memnun olan varben de alıyom iyi düşmüş valla
Evet canım en küçük agrinda gel bekleme dedi.bugun bı dışarı çıktım yirmi dk yürüdüm şimdi pert oldum yatıyorum.kasiklarim çok kötüydü korktum birşey olur diye dinlenince az hafifliyor gibi bakalım.Bu haftalarda hizli kilo aliyorlar. Tehlike gorurse doktor hemen igne yapar ciger gelistirici . Sende en ufak şikayetinde hemen git , eger birsey olmazda zaten sıkınti yok ama olursa erken müdehale edilmis olur. Zamninda gelsin bebisler
ayyy resmen diamond kardeşliğiii aman en kötü karar kararsızlıktan iyidir aşko iyi yaptınKiz yorumlarda mi gördün çekim gücü azlığını kullanan birimi var çevrende.ay bian gaza geldim mamajo alsam biberon olarakta kullanırdım ucunu alıp bı an heyecan yaptım.hayirli olsun ilk defa dakikalar içinde karar verdim eşim görse şok geçirir.aman kararım degisirse iade ederim
Aynen öyle oldu vatana millete hayırlı olsunayyy resmen diamond kardeşliğiii aman en kötü karar kararsızlıktan iyidir aşko iyi yaptındejavuh
İyiyim kuzum da leke gördükçe hem sinirim bozuluyor hem üzülüyorum yazdım da cuma çağırdı işte progestan bitecek. Kuduruk yerinde durmuyo ki bugün o kadar çok tepindi ki kafası aşağıya döndü yine herhalde tekmeleri yukarı da hissediyorum şimdi tepiniyoBayıldım bayıldımmmm ne göz yorması efsoooooooo dibim düştü
Ben regenesis kullanıyorum canım onda da var vücut fazlasını idrarla atıyomuşş
Kazıklanma keyfiiiiii bana 70 tl bence kaçmazzz şarj oluyomuş prize de bağlı değilsin miiiis
Hayırlı olsun kuşum mamajonun yorumlarında kimse beğenmemişti bu diamond u baya öven var hepsiburada trendyol heryere bakıyorum ben almadanKiz yorumlarda mi gördün çekim gücü azlığını kullanan birimi var çevrende.ay bian gaza geldim mamajo alsam biberon olarakta kullanırdım ucunu alıp bı an heyecan yaptım.hayirli olsun ilk defa dakikalar içinde karar verdim eşim görse şok geçirir.aman kararım degisirse iade ederim
Valla süper olduayyy resmen diamond kardeşliğiii aman en kötü karar kararsızlıktan iyidir aşko iyi yaptındejavuh
Teşekkür ederiz teyzesiBayıldım bayıldımmmm ne göz yorması efsoooooooo dibim düştü
Ben regenesis kullanıyorum canım onda da var vücut fazlasını idrarla atıyomuşş
Kazıklanma keyfiiiiii bana 70 tl bence kaçmazzz şarj oluyomuş prize de bağlı değilsin miiiis
yeminle aynı satıcı zalımın oğlu üşenmesem iade edip trendyoldan alcam şimdiTeşekkür ederiz teyzesihepsiburadada 432 tl trendyolda anlık mı düştü noldu bilmiyorum ama satıcı farklı olabilir kuzu aynı satıcıdan mı aldın acaba sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?