2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar folik asit kullanan var mı hala? Baştan beri multivitamin ocean mummy kullanıyorum, doktorum sorun yok devam et diyo ama yine de içeriğinde folik asit olması aklıma takılıyo.
Mg değilde mikrogram olabilir mi? Bendeki ug mikrograma eşdeğermiş

Amin canim , kilolari guzel senin bebislerin. 34 den sonrasi icin korkma demisti doktorum. Insallah 38 i görürsün. Gittikce yaklasiyoruz dogum zamanlarina
Dun kontrol vardı 1.200 gram olmuşlar minnoslar boyunda 37.5 kız 38.5 erkek az benim gibi minnosmu olacaklar bilmem belkide normaldiray inşallah 37 görsem bile yetecek bana

Duvar kağıtları bitti mobilyalarda tamam geriye yerleşmesi kaldı yalnız balonlar çok sık sık biraz gözümü yordu bilmiyorum dışardan nasıl görünüyor iyi mi duruyor?
Canım cok cok begendim hiç gözümü yormadı ki son zamanlarda sürekli ya duvar kagıdı, ya sticker bakıyorum. Darısı başıma valla, su anda duvarlar açık renk, mobilyalar açık renk, bebek odası inanılmaz ruhsuz duruyor el atmamız lazım şu duvar işine artık.
Usta gelmişti değil mi size duvar kağıdını yapmak için?

Kızlar tetonoz ikinciyi oldum şimdi sıra korona asisinda çok korkuyorum bir an önce 15 gün dolsa olsam kimi sorsam korona olmuş diye duyuyorum.ilk önce korona aşısı olucaktim ama doktor önce tetenoz sonra korona deyince böyle sarktı benim gibi hala olmayan var mı

Sağol canım darısı başına evet usta gelip yaptı mobilyalar eşyalar düz olunca oda bi hareketlilik istiyor. Sticker bende çok baktım ama hiç istediğim gibi bişey bulamadım bir de kaliteli olmadıktan sonra ya düşüyor ya da duvarı deforme ediyormuş. Fiyatlara da bakınca hemen hemen duvar kağıdıyla aynı paraya denk gelcekti, duvar kağıdı yaptırıp çıkalım işin içinden dedik odanın rengi çok softsa renkli bir duvar kağıdı hoş olur zaten bi duvarı yapsan bile yetiyor

Canım usta ne kadar işcilik aldı? Hiç ortalama bilmiyorum. Aklımda bulunsun. Sticker ben de cok baktım, cok güzellermiş gibi duruyor ama özellikle trendyol foto’lu yorumlara bakınca, kaliteleri hiiiiç içime sinmedi. Duvar kagıdına karar kıldık biz de.

Ustalar ortalama 200 tl alıyor canım odanın m2 göre değişiyor mu bilmiyorum tabi. Duvar kağıdı alacağın yerden usta istersen ona göre işçilikte içinde olur. Biz ithal duvar kağıdı aldık 1 top 16m2 di yatağın olduğu duvarda zaten 15m2di yeter dedik 1 topu 750 ye geldi bi topta diğer duvarlara aldık ama şifonyerin duvarından kalan pencere duvarına yetmez dedi bende dursun dedim nasılsa perdeler duvarı kapatıyor. Totalde 1,5 verdik ama ustada içindeydi yani.

Dun kontrol vardı 1.200 gram olmuşlar minnoslar boyunda 37.5 kız 38.5 erkek az benim gibi minnosmu olacaklar bilmem belkide normaldiray inşallah 37 görsem bile yetecek bana
Benim bir hafta once senden nerseyse 200 gr fazlaydi. Bende bir bebek var sende 2 tane Saglikli olsunlar kilolarinin az olmasi onemli degil. Arkadasimin cocuklari hep 2.500 gr civari doguyor. Benim kizimdan 4 ay kucuk kizi vardi . Simdi ayni kilodalar , boyuda uzadi dogduktan sonra hizli kilo alirlar merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…