2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Mamajoo yu nerde görsem yorumlari çok kotu. Diamond hayırlı olsun

Benim kullandığım multivitaminlerde de var ama eser miktarda zararı olacak kadar değil onda da öyledir diye düşünüyorum.

Ne zararı var ki fazla folik asitin, benim de hem multivitaminde hem demir hapında var. Doktora da sordum, çocuk hiperaktif olmasın internette böyle söylentiler var dedim. Hayır, bundan fazla micron bile veriyoruz bazı gebelerimize dedi. Farklı görüşte drda olabilir tabii, ben dr önerisiyle içiyorum.
Dun kontrol vardı 1.200 gram olmuşlar minnoslar boyunda 37.5 kız 38.5 erkek az benim gibi minnosmu olacaklar bilmem belkide normaldiray inşallah 37 görsem bile yetecek bana
Canım boyları çok uzun farkında mısın maşallah tontiklere
Canım güle güle kullan çok tatlı içim açıldı
Ben beşiği koyacagım duvarı maviye boyattım, birkaç da süs asarım dedim. Duvar kagıdı yaptırmayacaklara alternatif fikir olsun

Sağol teyzesi senin bebişte sağlıkla kullansın ben tek renk duvarıda seviyorum o da çok hoş oluyor.

Folik asitle ilgili şöyle bir durum var;

Kızlar folik asit kullanan var mı hala? Baştan beri multivitamin ocean mummy kullanıyorum, doktorum sorun yok devam et diyo ama yine de içeriğinde folik asit olması aklıma takılıyo.

Düzenli olarak folik, demir, magnezyum alıyorum ben. Hiç bırakmadım folik asidi hamileliği öğrendiğimden beri

Düzenli olarak folik, demir, magnezyum alıyorum ben. Hiç bırakmadım folik asidi hamileliği öğrendiğimden beri
Doktor folik asiti 3 aya kadar dedi bıraktım sonra balık yağı olan vitamini iki kutu içtim sağlık ocağı vitamin yazdı doktor bırak dedi şuan sadece magnezyum ve D3 sabahda demir içiyorum

İçine giydirmeli çıtçıtlı badi mi aldın yani.

bende çok kararsızım yavrum ne yapsam bilemedim inşallah yasak gelir de kimse hastaneye gelemez olmadı bi kuran yaptırıyim bide çikolata yeter diye düşündüm :) olmadı evde gelene dağıtırım :)
Mevlüd bu zamanda düşünemiyorum.Ben yapmıcam gelenin pozitif olmadığını bilemeyiz risk bence

Bunu okuyunca moralim bozuldu şimdi, solgarınkine geceyim. Gyno ferro sanolda folik asit var çünkü. Herkes baska birsey diyor, bu da stres yaratıyor
Bizim içtiklerimizde de var ama dozajı düşük olduğu için problem yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…