2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Maşallah maşallah krili sepeti nasıl bişey aldınız ben ikeanın bi ürünü var onu mu alsam diyorum mantıklı geldi sizin ki nasıl

İkeadakileri ben beğenmedim dik durmuyordu bebek kısmında olanlar, bendeki bu

Eklentiler

• CA07B330-3D84-4534-91F1-69A535EEB7EA.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 93
  • B8B1F128-E789-435A-A78B-0371444B080A.webp
    63,1 KB · Görüntüleme: 90
Evett bir sayfayı daha atıyorum. Bebito kıyafetleri için ablamı bekliyorum aldıklarını yazsın öyle temize geçeyim

Eklentiler

• 862185FB-A08C-4BD4-B3BE-D0298D09CB31.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:
Aynı muhabbetleri biz de çok yapıyoruz. Şimdi gündemde helium var yine mining sistemi ama pc üzerinden işlemlerin veri transferini sağlıyosun annemle kvnin evi derya deniz önleri açık bi pc ona bi pcde öbürüne kursak ayda rahat 20k gelirimiz var ama ekran kartlarına sermaye yok

İkeadakileri ben beğenmedim dik durmuyordu bebek kısmında olanlar, bendeki bu
Yaaa çok güzelmiş güle güle kullanın bende bunu gördüm mantıklı geldi bakalım fikrim değişebilir

Eklentiler

• Screenshot_20211221_174057_com.pozitron.hepsiburada.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 97
Anne yanı beşiğin yanına şundan alayım diyorum içine bezlerini günlük kıyafetlerini koyarım el önünde durur gece de pratik olur kullanımı sonra kendi odasına koyarım içine oyuncaklarını doldurur.

Eklentiler

• FCBB6CDC-430D-4947-B883-BEE779569337.webp
    16 KB · Görüntüleme: 112
Duvar kağıtları bitti mobilyalarda tamam geriye yerleşmesi kaldı yalnız balonlar çok sık sık biraz gözümü yordu bilmiyorum dışardan nasıl görünüyor iyi mi duruyor?

Eklentiler

• 4D74F828-07F7-4600-A497-678308651659.webp
    35 KB · Görüntüleme: 107
  • 872CCF68-0FF2-455B-96DA-A11F0B9CB3DF.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 111
  • 69EF228F-63B9-4C47-B790-2EF4284549E2.webp
    27 KB · Görüntüleme: 111
Kızlar folik asit kullanan var mı hala? Baştan beri multivitamin ocean mummy kullanıyorum, doktorum sorun yok devam et diyo ama yine de içeriğinde folik asit olması aklıma takılıyo.

Kızlar folik asit kullanan var mı hala? Baştan beri multivitamin ocean mummy kullanıyorum, doktorum sorun yok devam et diyo ama yine de içeriğinde folik asit olması aklıma takılıyo.
Benim kullandığım multivitaminlerde de var ama eser miktarda zararı olacak kadar değil onda da öyledir diye düşünüyorum.

Duvar kağıtları bitti mobilyalarda tamam geriye yerleşmesi kaldı yalnız balonlar çok sık sık biraz gözümü yordu bilmiyorum dışardan nasıl görünüyor iyi mi duruyor?

Güle güle büyüsün kuzun odasında mobilyaları sade bence çok göz yormuyor. Önemli olan sizin beğenmeniz

Benim en başından beri kullandığım tek takviye regenesis max. İçinde folik asit de var. Emzirme bitene kadar kullanıcaz demişti doktorum

Z zahrada kuzu benim kontrol 24.12 düzelt yine bugün lekelenmem oldu 1 hafta erken gidicem şeker yüklemesi de yapılacak 11:45 de daha erken yoktu randevu aç dayanıcam artık

Ahh ahh oyun için bile ekran kartı bulunmuyo bu ara piyasası sıkıntı
Çok güzel olmuş güzel günler görsün kuzucuk
Benim multivitaminde de var o miktarın sorun olacağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…