Eşime sordum ya bugün bizde mi katılsak öyle çekilişlere diye adam kaşınıyo bitcoin e para yatırmak için zamanında babasına demiş mining için sistem yapalım diye babası destek vermemiş durup durup başına kakıyo adamın şimdi konakta deniz kenarı ev almıştık araba almıştık en güzelinden vs diye
Ben en çok onu düşünüyorum yürümeye başlayınca nasıl iş yaparım diye
Aynı muhabbetleri biz de çok yapıyoruz. Şimdi gündemde helium var yine mining sistemi ama pc üzerinden işlemlerin veri transferini sağlıyosun annemle kvnin evi derya deniz önleri açık bi pc ona bi pcde öbürüne kursak ayda rahat 20k gelirimiz var ama ekran kartlarına sermaye yok
Kızlarr 26+4 göbek güncellemesiiii
Psikopat gibi çocuğa her aldığımın notunu çıkardım temize geçip birazdan paylaşıyorum. Markaları da iliştiriyorum belki lazım olur birinize
Anne yanı beşiğin yanına şundan alayım diyorum içine bezlerini günlük kıyafetlerini koyarım el önünde durur gece de pratik olur kullanımı sonra kendi odasına koyarım içine oyuncaklarını doldurur.
Duvar kağıtları bitti mobilyalarda tamam geriye yerleşmesi kaldı yalnız balonlar çok sık sık biraz gözümü yordu bilmiyorum dışardan nasıl görünüyor iyi mi duruyor?
Kızlar folik asit kullanan var mı hala? Baştan beri multivitamin ocean mummy kullanıyorum, doktorum sorun yok devam et diyo ama yine de içeriğinde folik asit olması aklıma takılıyo.
Kızlar folik asit kullanan var mı hala? Baştan beri multivitamin ocean mummy kullanıyorum, doktorum sorun yok devam et diyo ama yine de içeriğinde folik asit olması aklıma takılıyo.
Duvar kağıtları bitti mobilyalarda tamam geriye yerleşmesi kaldı yalnız balonlar çok sık sık biraz gözümü yordu bilmiyorum dışardan nasıl görünüyor iyi mi duruyor?
Zzahrada
kuzu benim kontrol 24.12 düzelt yine bugün lekelenmem oldu 1 hafta erken gidicem şeker yüklemesi de yapılacak 11:45 de daha erken yoktu randevu aç dayanıcam artık
Aynı muhabbetleri biz de çok yapıyoruz. Şimdi gündemde helium var yine mining sistemi ama pc üzerinden işlemlerin veri transferini sağlıyosun annemle kvnin evi derya deniz önleri açık bi pc ona bi pcde öbürüne kursak ayda rahat 20k gelirimiz var ama ekran kartlarına sermaye yok