2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim çoğu kıyafet askılı aldıklarımın hiç birini vermedim askılarıyla aldım hep ama uygunmuş yedeklenebilir

Kızlar ablamdan gelecek kıyafetleri ekleyemedim artık onları gelince güncellerim şimdilik evde olan herşey bunlar yazmayı unuttuğum birkaç şeyi de ekledim

Eklentiler

• 33DFFEFD-983F-479B-9436-E0431879CE56.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 81
  • 1A111ACE-F073-483B-A9F1-F264EF6B9EE8.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 77
  • 702A1BA4-F5E6-487E-9BD2-FAECAD8C0ACF.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 67
  • D71E318E-1E5F-4E7F-A4D4-D6AE77F5A873.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 72
  • 35FC285C-8B9A-4CD1-8449-F5171071679A.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 77
İyi aksamalr kızlar.. akşamdan beri ağlıyorum moralim çok bozuk.siz olsanız ne yapardınız? Sabah eşim bana 10 bin para verdi .çok şükür durumumuz iyi biyere borcumuz harcımız yok.yani öylesine verdi bebek eksiklerimiz de yok . Hesabıma böyle yatırır.bende gittim kızımla aksesuar falan erkeklere göre saçma denecek bize göre gerekli şeylerden aldım 1500 lira harcamisim. Eşim kızımın yaninda bana sende çok buldun hemen yiyon millet buna neler alır falan dedi bende kızımın önünde ağladım kalbim çok kırıldı ay böyle alıp başımı gidesim geldi.......!!!

Allam darbukaya bayıldım hem çalar hem oynarsınız

Ahahah eşimin babası bağlaması olmadan bir yere gitmez bayılır çalmaya, aren de ritmi öğrensin diye darbuka almış baş şişirme garantili

Eklentiler

• 51D70E65-46B0-4DF6-885E-1B1A0CBF29AA.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 78
Erkeklere göre her şey gereksiz zaten. Boşver sıkma canını hiç. Yoykoyu aldık ya, bana da ne gerek vardı diyor. Gerek var ki aldım karışma her şeye dedim

Anlamazlar boşver, sen canını sıktığınla kalırsın.

Kızlar ablamdan gelecek kıyafetleri ekleyemedim artık onları gelince güncellerim şimdilik evde olan herşey bunlar yazmayı unuttuğum birkaç şeyi de ekledim
Yazına bayıldım ya
Keşke benim de yazım bu kadar düzgün olsa, doktor yazısı gibi benimki

Canım biraz sakin ol. Hormonlarımız yüzünden ekstra üzülüyoruz. Erkekler bence bizden daha fazla hamile ve lohusa oluyorlar. Takılma hiç. Sakinleştiğinde kırıldığını ve böyle davranmaması gerektiğini hatırlat

Israrla ayni cümleyi kuruyor benim zoruma giden çocuğumun önünde ağladım ya

Yazına bayıldım ya
Keşke benim de yazım bu kadar düzgün olsa, doktor yazısı gibi benimki

Bu bozulmuş hali takıntılıydım yazıya ilk okulda yazımı beğenmeyip sayfayı yırtıp yine yazardım yükselenim başak şimdi saldım yattığım yerden yazıyorum ahaha

Aslinda anlattım başta güldüm geçtim ama hemen hemen aynı cümleyi kuruyor asabim bozuldu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…