2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Günaydın kızlar..
Kim demiş ki kiz bebekler daha sakın olur diye.Yatakta yerimden ziplatiyor beni benim zipirnazim.Uyutmadi bugün anneyi.Ben abiye hareketli diyordum bu daha beter cıktı.Ama çok komik ya.Minicik haliyle içerde bile durmuyor
Benim eksik listesi tamam artık.Sadece 1takim pijama alcam kendime.Bebisin çikolata kaldı bi de.Sizde durumlar nasıl?

Canim senin minik cok hareketli ya , döndügünü anliyor musun ? Benimki hep karnimin altlarini tekmeliyor. Dün aksam bir döndü , bayagi canim yandi . Karnim yirtilcakti sanki. Cikmaya calisir gibi tekmeliyordu simdi yine dönmüs aşagilarda tekmeler

benimki tam gününde dogsa keske , 1 mart guzel tarih eger seninki gecikmezse sen dogurursun. Sezaryen olanlar erken olacak ama @Safiderun var onun az kaldi , 22.02.22 de gün alan olmustu
Sezaryen olursa ben de o tarihi alicam muhtemelen. 22.02 de doğsun diyorum

Ben ameliyat öncesi şu 3ünü de almıştım sonra psikoloji bozukluğundan giyemedim bir daha o günler aklıma geliyo diye djdjks
Bunlar iş görür mü sizce deneyimli anneler çıkarayım ona göre bi gecelik takımı alırım ek ama iş görmezse başka pijama takımları bakayıım

Eklentiler

• 16401537861591196842021886812087.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 57
  • 1640153805088260647689859293154.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 59
  • 16401538190014484958971610750536.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 57
Canım Benim doktor da önce tetenoz sonra korona aşısı dedi . sağlık ocağına gittim korona daha önemli dediler koronayı oldum sorna tetenozu oldum

Bence yeterli gibi , onude dugmeli

Harca diye veriyor harcayinca da vur dedik öldürme diyor akşam baya moralim bozuldu ama size iyi ki yazmışım iyi geldi

Kimyonlu rezene çayı koyacağım valize birde çemen otu varmış sit arttıran,bestlak damla herşeyi deneyeceğiz bakalım
Canım Bende Bestlak aldım inşallah işe yarar ya :) rezene de ayarliyim :) Çemen otunu ilk defa duydum onuda bi araştıriyim :) İnşallah cup cup emer bebişler ya :)))

Sezaryen olursa ben de o tarihi alicam muhtemelen. 22.02 de doğsun diyorum
Yaa cok güzel tarih 22.02.2022 ama daha dün akşam eşime dedim ki, 22.02 cok yogun olur, sonrasında hasta bakıcılar hemşireler de cok yorgun olur, ben en çok benle ilgilensinler istiyorum, 24.02 - 25.02 ‘den önce sezeryan istemem dedim ya gerçekten 22 subat cok rağbet gören bir tarih olacaktır, hastanede ilgi azalır diye korkuyorum ahahahaha

ayyyyy bakkk nasıl bir bakış açısıııı çok mantıklı kuzu fotocu bile bulunmaz bol randevudan belki
sanki mümkünmüş gibi eşim hayal kuruyodu diyeyim de komple vazgeçsin

Canım Bende Bestlak aldım inşallah işe yarar ya :) rezene de ayarliyim :) Çemen otunu ilk defa duydum onuda bi araştıriyim :) İnşallah cup cup emer bebişler ya :)))
Bestlaktan memnuniyet fazla ama çabuk bitiyormus ve sürekli kullanım gerektiriyor.zaten sezeryan olanlar ilk kimyonlu rezene içiyor malum bı gaz çıkarma olayı varmış gazı cikarmadan taburcu etmiyorlarmis.evet araştır bı aşureyi duydum en iyi süt yapan birde şu

ayyyyy bakkk nasıl bir bakış açısıııı çok mantıklı kuzu fotocu bile bulunmaz bol randevudan belki
sanki mümkünmüş gibi eşim hayal kuruyodu diyeyim de komple vazgeçsin
Yaa benim gibi pimpirik birine, o kadar rağbet gören, doğum patlaması olan bir günde, planlı sezaryen ayarlamak pek uygun değil tabi bakalım neler görecegiz hepimiz ama tarih seçme işi bana kalsa, hayatta istemem 22.02’yi

Bana da hep nescafe götür diyolar sezeryan olursan gaz çıkartmak için ne kadar doğru bilemedim ama kimyonlu rezeneyi kesinlikle yanımda götüreceğim :))) bestlak bittikçe alırız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…