2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aslinda anlattım başta güldüm geçtim ama hemen hemen aynı cümleyi kuruyor asabim bozuldu .

Muhattap olma o zaman bir süre senin canın sıkılır. Hepsinde var bir öküz taraf ne yazık ki bir yere kadar yontabiliyoruz kızın için de üzülme. Bazen tartışılabileceğini ve üzülüp ağlanabileceğini bilmeli

Aslinda anlattım başta güldüm geçtim ama hemen hemen aynı cümleyi kuruyor asabim bozuldu .
Kız erkekler öküz geldi öküz gidecek bu konuda maalesef ki. Hiç takma boşver. Bak bebisi de uzuyorsun. Madem öyle verme para mara git kendin al de

Bu bozulmuş hali takıntılıydım yazıya ilk okulda yazımı beğenmeyip sayfayı yırtıp yine yazardım yükselenim başak şimdi saldım yattığım yerden yazıyorum ahaha
Ay yok hiç uğraşamam. Siniftakiler not isterdi hep, vereyim de okuyamazsiniz derdim okulda en işe yarayan taktik

Aklın yolu bir bak. Hepimiz biliyoruz okuzluklerini

Ben yaz dönemine hep 6-9 aldım 40 kından sonra zaten 3-6 ya geçiş yapıyorlar bence ileriye dönük çok alma her bebeğin kilosu vs. Farklı oluyor. Bedenler değişiyor o yüzden her bebek aynı beden giyinmiyor

Yaa hamilelik hormonların tavan olmuş hiç üzülme erkeklerin genel tavrı yani sana o parayı çok görse horlasa vermezdi ama laf etmeyide severler takıp üzme kendini

Bugün bu bebelere bişey mi oldu ki ? içerde baya tek kişilik dans gösterisi var bence Bi sağa kayıyo bi sola . Eğer o eliyse biraz daha iterse zaten baya el ele tutuşcaz o içerde ben dışarda
Eşim işten geldi karnımı gördü harbiden horon tepiyo diyo
Canım ya bozma moralini erkek milleti işte onlara kalsa tabak çanakta gereksiz tencerede pişirip kapağında yerler. Bazı erkekler eşleri hamileyken onlardan daha hamile oluyorlar saçma bi şekilde

Ah canııım benim biz ekstra üzülüyoruz şu ara gerçekten hepsi aynı benimkine göre de her şey gereksizdir ben artık kendimi kızdırmak yerine onu çıldırtmayı seçtim
Dün dedim ki gel bime gidiyoruz çok elzem bişey gelmiş alcaz gittiğimizde şu dijital panoyu görünce yüz ifadesini görmen lazımdı o kadar susmuyorum ki laf edince artık bir şey de diyemiyo biz susup ağlayınca bir şey oluyo bunlar susma anacım evet her şey lazımdı aldım az daha para ver de ohh sefam olsun dee aaaa senin gözyaşlarından kıymetli mii bee

Günaydın kuzular istanbula kar şöyle bir dokunmuşş hava buz dışarı çıkacaklar artık 3 mont giysin 2 den vazgeçtim
Burda da 2 damla yağdı, arabalari beyazlatti gece ayaza çekti. -3 derece şimdi hava. Kv de diyordu dışarda yürü
Her yer buz içinde kayıp düşeyim dedim esime
Sapıttı o da iyice çıkma sakın evden diyor

Israrla ayni cümleyi kuruyor benim zoruma giden çocuğumun önünde ağladım ya
Canım hassaslığını anlıyorum ama çocuğunun önünde ağlamanın bi sıkıntısı yok. Onlar hayatımıza dahil. Sesler yükselmedikçe, korku ortamı oluşmadıkça bırak senin ağladığını da gözlemlesin. Kendisi de ağlıyor. Senin de canın sıkıldığında ağlaman normal. Hiç üzülme bu duruma. Sonra açıklamnı ona sakince yaparsın.
Sonlara yaklaştıkça iyice hassaslaşıyoruz. Eşin sana o parayı harca diye vermiş zaten. Belli ki bi anlaşmazlık oldu. Konu çözülemeyince kaosa doğru gidiyor. Biraz zaman verp sonra konuşmayı dene. Miniklerine odaklan. Stres yapma. En büyük destekler yanında ve karnında

Benim gibi hala prilam kullanan var mı 2 gün içmedim iyiydim bugün nevrim döndü bulantıdan hemen koştum aşkıma

Benim gibi hala prilam kullanan var mı 2 gün içmedim iyiydim bugün nevrim döndü bulantıdan hemen koştum aşkıma
Ah kuzu yaa hala mı ben bıraktım ama bazı günler reflü için rennie şurup içiyorum. Bazen de bulantı gelir gibi oluyo aklım çıkıyo. İlaç dolabında ön köşede duruyo iki gözümün çiçeği nolur nolmaz diye

2 Gün kusmayınca helal olsun demiştim kendime valla geçti diye meğer birikim yapıyormuş ben doğuma kadar devam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…