Aslinda anlattım başta güldüm geçtim ama hemen hemen aynı cümleyi kuruyor asabim bozuldu .
Kız erkekler öküz geldi öküz gidecek bu konuda maalesef ki. Hiç takma boşver. Bak bebisi de uzuyorsun. Madem öyle verme para mara git kendin al deAslinda anlattım başta güldüm geçtim ama hemen hemen aynı cümleyi kuruyor asabim bozuldu .
Ay yok hiç uğraşamam. Siniftakiler not isterdi hep, vereyim de okuyamazsiniz derdimBu bozulmuş halitakıntılıydım yazıya ilk okulda yazımı beğenmeyip sayfayı yırtıp yine yazardım yükselenim başak şimdi saldım yattığım yerden yazıyorum ahaha
Aklın yolu bir bak. Hepimiz biliyoruz okuzlukleriniMuhattap olma o zaman bir süre senin canın sıkılır. Hepsinde var bir öküz taraf ne yazık ki bir yere kadar yontabiliyoruzkızın için de üzülme. Bazen tartışılabileceğini ve üzülüp ağlanabileceğini bilmeli
Ben yaz dönemine hep 6-9 aldımBen herşeyini aldım şükür bişeyimiz kalmadı. Dediğin gibi yenidoğana kalın şeyler almadım bol bol bodysi var içten giydirmelik üstüne uzun kollu bi kaç takımı var zaten battaniyeyle sararız ev içleri sıcak oluyor kalın giydirmeye gerek yok. Yaz dönemine 3-6 aylık yazlıklar aldım. Kışa kalınları 9-12 aldım hep. Hatta artık 1-2 yaş şeyleri alıyorum. Bol bol battaniye ve müslin örtüleri varsenin 3.yse kardeşlerinden bir sürü şeyi hazırdır vermediysen. Sana daha kolaylık olur
Yaaİyi aksamalr kızlar.. akşamdan beri ağlıyorum moralim çok bozuk.siz olsanız ne yapardınız? Sabah eşim bana 10 bin para verdi .çok şükür durumumuz iyi biyere borcumuz harcımız yok.yani öylesine verdi bebek eksiklerimiz de yok . Hesabıma böyle yatırır.bende gittim kızımla aksesuar falan erkeklere göre saçma denecek bize göre gerekli şeylerden aldım 1500 lira harcamisim. Eşim kızımın yaninda bana sende çok buldun hemen yiyon millet buna neler alır falan dedi bende kızımın önünde ağladım kalbim çok kırıldı ay böyle alıp başımı gidesim geldi.......!!!
Bizim daha dolabımız yok ama askı önemli çok seviyorum alıcağımBinbirreyon Bebek Elbise Askısı Çocuk Askısı Beyaz 26,5cm 18 Adetli Setli De034 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Binbirreyon Bebek Elbise Askısı Çocuk Askısı Beyaz 26,5cm 18 Adetli Setli De034 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bedava he aldım şunlardan almayan eksiği olan varsa alsınn
Eşim işten geldi karnımı gördü harbiden horon tepiyo diyoBugün bu bebelere bişey mi oldu ki ?içerde baya tek kişilik dans gösterisi var bence Bi sağa kayıyo bi sola . Eğer o eliyse biraz daha iterse zaten baya el ele tutuşcaz o içerde ben dışarda
Canım ya bozma moralini erkek milleti işte onlara kalsa tabak çanakta gereksiz tencerede pişirip kapağında yerler. Bazı erkekler eşleri hamileyken onlardan daha hamile oluyorlar saçma bi şekildeİyi aksamalr kızlar.. akşamdan beri ağlıyorum moralim çok bozuk.siz olsanız ne yapardınız? Sabah eşim bana 10 bin para verdi .çok şükür durumumuz iyi biyere borcumuz harcımız yok.yani öylesine verdi bebek eksiklerimiz de yok . Hesabıma böyle yatırır.bende gittim kızımla aksesuar falan erkeklere göre saçma denecek bize göre gerekli şeylerden aldım 1500 lira harcamisim. Eşim kızımın yaninda bana sende çok buldun hemen yiyon millet buna neler alır falan dedi bende kızımın önünde ağladım kalbim çok kırıldı ay böyle alıp başımı gidesim geldi.......!!!
Ah canııım benim biz ekstra üzülüyoruz şu ara gerçekten hepsi aynı benimkine göre de her şey gereksizdir ben artık kendimi kızdırmak yerine onu çıldırtmayı seçtimİyi aksamalr kızlar.. akşamdan beri ağlıyorum moralim çok bozuk.siz olsanız ne yapardınız? Sabah eşim bana 10 bin para verdi .çok şükür durumumuz iyi biyere borcumuz harcımız yok.yani öylesine verdi bebek eksiklerimiz de yok . Hesabıma böyle yatırır.bende gittim kızımla aksesuar falan erkeklere göre saçma denecek bize göre gerekli şeylerden aldım 1500 lira harcamisim. Eşim kızımın yaninda bana sende çok buldun hemen yiyon millet buna neler alır falan dedi bende kızımın önünde ağladım kalbim çok kırıldı ay böyle alıp başımı gidesim geldi.......!!!
Burda da 2 damla yağdı, arabalari beyazlatti gece ayaza çekti. -3 derece şimdi hava. Kv de diyordu dışarda yürüGünaydın kuzular istanbula kar şöyle bir dokunmuşş hava buz dışarı çıkacaklar artık 3 mont giysin 2 den vazgeçtim
Üzülme canım belki onunda boşluğuna geldi .Allah başka sorun vermesin.Herkese çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız
Canım hassaslığını anlıyorum ama çocuğunun önünde ağlamanın bi sıkıntısı yok. Onlar hayatımıza dahil. Sesler yükselmedikçe, korku ortamı oluşmadıkça bırak senin ağladığını da gözlemlesin. Kendisi de ağlıyor. Senin de canın sıkıldığında ağlaman normal. Hiç üzülme bu duruma. Sonra açıklamnı ona sakince yaparsın.Israrla ayni cümleyi kuruyor benim zoruma giden çocuğumun önünde ağladım ya
Ah kuzu yaa hala mıBenim gibi hala prilam kullanan var mı 2 gün içmedim iyiydim bugün nevrim döndü bulantıdan hemen koştum aşkıma
2 Gün kusmayınca helal olsun demiştim kendime valla geçti diye meğer birikim yapıyormuşAh kuzu yaa hala mıben bıraktım ama bazı günler reflü için rennie şurup içiyorum. Bazen de bulantı gelir gibi oluyo aklım çıkıyo. İlaç dolabında ön köşede duruyo iki gözümün çiçeği nolur nolmaz diye
Ay evet canim
Eminiz eminiz
Önce sen mi ben mi Ravza mi doğuracak bakalım
Aldiklarina odaklanamadim yazindanKızlar ablamdan gelecek kıyafetleri ekleyemedim artık onları gelince güncellerim şimdilik evde olan herşey bunlaryazmayı unuttuğum birkaç şeyi de ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?