2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım sürekli biri korona oldu diye duyuyorum yada grip olmuş o kadar çok ki bende korkuyorum hayli dün rüyalar gördüm sıkıntı yaptım bayaca
Hiç sıkıntı yapma pozitif düşün :) negatiflik her zaman korkuyu üzerimize çeker ben buna inanıyorum :) evet şuanda gerçekten durum vahim herkes korona oldu belki bizde olacağız bilemeyiz en iyisi dua edip dikkat etmek :) sende düşünme bence artık güzel canını da sıkma hiç :)

Bana da hep nescafe götür diyolar sezeryan olursan gaz çıkartmak için ne kadar doğru bilemedim ama kimyonlu rezeneyi kesinlikle yanımda götüreceğim :))) bestlak bittikçe alırız artık
Nescafeyi narkozdan olan başarısını geçirmek için diye biliyorum canım.aynen öyle yapacağız artık

Harca diye veriyor harcayinca da vur dedik öldürme diyor akşam baya moralim bozuldu ama size iyi ki yazmışım iyi geldi

Kız burçlarınız ne? Dün tüm erkeklere bi haller geldi herhalde.dün en uzun geceydi bazı burçlarda oynama oldu delirdiler sanırım.
Bende benimkinin üzerine atlayacaktım sinirden diyorum bulaşma bana işte hormonluyuz şurada.

biz karı koca akrep dün benimki de terelliydi
yatmadan şarkı söylüyorum keyfim yerinde bana uyuduğumu görmüyo musun deme gafletinde bulundu bir başladım sen benim hayat ışığımı enerjimi mi sömürmek istiyosun hamile sen misin tavuk gibi erkenden yatıyosun yedik birbirimizi yediiikkkk dövecektim camışı

Ben yaz dönemine hep 6-9 aldım 40 kından sonra zaten 3-6 ya geçiş yapıyorlar bence ileriye dönük çok alma her bebeğin kilosu vs. Farklı oluyor. Bedenler değişiyor o yüzden her bebek aynı beden giyinmiyor
Büyük büyük alıyorum ki zaten uzun boylu olcak illaki olur

o zaman benim iki kutu nescafe içmem lazım narkozu vücudum bir türlü atamıyor
Aman çokta fazla içme kabızlık olur o dahada büyük sıkıntı sezeryan sonrası.ayhh önceden normal doğumdan korkuyordum kes al oh ne iyi diyordum gün yaklaşınca şimdide sezeryandan korkar oldum.bi iki kişiden duydum sezeryan on tane normal doğuma bedel diye

ahahah tamam dikkat edeceğim
Benim arkadaşım 1 hafta önce doğum yaptı spinal sezeryan oldu nasılsın falan diye sordum bana verdiği tepki şu oldu " Sezeryan çok kötü hiç iyi değil diyen olursa ağızlarına vurucam" dedi
Hemen ayaklanmış ilk kalkarken ağrım oldu sonra hemen geçti hiç bi ağrım yok çok iyiyim dedi.
Bence biraz da biz kendimiz kendimizi korkutuyoruz öyle yapmamak lazım sanırım her şey çok iyi olacak en güzel biz doğurAcaz diye enerji yayalım

Anlıyorum canım ben artık baya haşır huşur dönüyo çünkü epey de emek harcıyo aslında hiç kıyamam eşime diyorum hatta bak dönmeye çalışıyo birazdan döner diye. Sonra zaten ayakların yerlerinden teyit ediyoruz döndüğünü dün benimki de baş aşağı döndü. Ayaklar kaburgalarımın oralara geldi
Zaten doktor en net bu haftalarda hissedersin dedi. Hem alanı geniş bol hareket edebiliyormuş hem de benim plesanta arka kısımda bebek direk ön taraftaymış.

Hiç bışuna alma canım çok rahat görünüyorlar giyersin bence. Bi de gecelik al ilave oldu bitti

Aslında doğru etkilenmemek gerek hamilelikte öyle bazısının midesi 9ay bulanıyor bazısı hiç bulantı bile bilmiyor.bizimkide kolay olur inşallah Dr el becerisine çok önemli bence bu sezeryan olayında.

Aslında doğru etkilenmemek gerek hamilelikte öyle bazısının midesi 9ay bulanıyor bazısı hiç bulantı bile bilmiyor.bizimkide kolay olur inşallah Dr el becerisine çok önemli bence bu sezeryan olayında.
ayy allah hepimizi eli hafif iyi doktorlarla karşılaştırsınn
kız bi covid aşısında bile kimi yatakalra düşüyor kimisinde ağrı yok doğum da öyle şans olacak birazzz
ama bu grup komple kolaycacık fırtlatıcaz çok inanıyoruuum

Ay valla doğum kişiden kişiye değişiyor normal ya da sezeryan. Kötü geçirceğin varsa geçiriyorsun mesela ablam diyor ameliyatım çok rahat geçti vs. Ama o hafta grip olduğu için öksürürken canı çıkıyordu. O hastalığı denk gelmezse rahat edicekti belkide normal yapanlarda aynı şekilde. Doğum şans meselesi

Ayni benimde oyle bebek önde cok belli oluyor. Arada oyle acitiyor ki ayaklari yukarida oldugunda. Uyuyamiyorum, sinirlerim bozuluyor geceleri kotu gecince

Seçme şansım olsa 18 Şubatı i seçerdim balık burcu olmasın Diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…