Canım sürekli biri korona oldu diye duyuyorum yada grip olmuş o kadar çok ki bende korkuyorum hayli dün rüyalar gördüm sıkıntı yaptım bayacaOlsun canım her şey de bir hayır vardır şifa olsun inşallah sana :)
Ben baya araştırmıştım yavru inanır mısın ilk bunu aldım eksiklerdengoogle bestlak nedir enter
hmmm süt arttırıcı demekkk almadım favda dursun
Hiç sıkıntı yapma pozitif düşün :) negatiflik her zaman korkuyu üzerimize çeker ben buna inanıyorum :) evet şuanda gerçekten durum vahim herkes korona oldu belki bizde olacağız bilemeyiz en iyisi dua edip dikkat etmek :) sende düşünme bence artık güzel canını da sıkma hiç :)Canım sürekli biri korona oldu diye duyuyorum yada grip olmuş o kadar çok ki bende korkuyorum hayli dün rüyalar gördüm sıkıntı yaptım bayaca
Nescafeyi narkozdan olan başarısını geçirmek için diye biliyorum canım.aynen öyle yapacağız artıkBana da hep nescafe götür diyolar sezeryan olursan gaz çıkartmak için ne kadar doğru bilemedimama kimyonlu rezeneyi kesinlikle yanımda götüreceğim :))) bestlak bittikçe alırız artık
Harca diye veriyor harcayinca da vur dedik öldürme diyorakşam baya moralim bozuldu ama size iyi ki yazmışım iyi geldi
biz karı koca akrep dün benimki de terelliydiKız burçlarınız ne? Dün tüm erkeklere bi haller geldi herhalde.dün en uzun geceydi bazı burçlarda oynama oldu delirdiler sanırım.
Bende benimkinin üzerine atlayacaktım sinirden diyorum bulaşma bana işte hormonluyuz şurada.
o zaman benim iki kutu nescafe içmem lazım narkozu vücudum bir türlü atamıyorNescafeyi narkozdan olan başarısını geçirmek için diye biliyorum canım.aynen öyle yapacağız artık
Büyük büyük alıyorum ki zaten uzun boylu olcakBen yaz dönemine hep 6-9 aldım40 kından sonra zaten 3-6 ya geçiş yapıyorlar bence ileriye dönük çok alma her bebeğin kilosu vs. Farklı oluyor. Bedenler değişiyor o yüzden her bebek aynı beden giyinmiyor
Aman çokta fazla içme kabızlık olur o dahada büyük sıkıntı sezeryan sonrası.ayhh önceden normal doğumdan korkuyordum kes al oh ne iyi diyordum gün yaklaşınca şimdide sezeryandan korkar oldum.bi iki kişiden duydum sezeryan on tane normal doğuma bedel diyeo zaman benim iki kutu nescafe içmem lazım narkozu vücudum bir türlü atamıyor
ahahah tamam dikkat edeceğimAman çokta fazla içme kabızlık olur o dahada büyük sıkıntı sezeryan sonrası.ayhh önceden normal doğumdan korkuyordum kes al oh ne iyi diyordum gün yaklaşınca şimdide sezeryandan korkar oldum.bi iki kişiden duydum sezeryan on tane normal doğuma bedel diye
Anlıyorum canım ben artık baya haşır huşur dönüyo çünküCanim senin minik cok hareketli ya , döndügünü anliyor musun ? Benimki hep karnimin altlarini tekmeliyor. Dün aksam bir döndü , bayagi canim yandi . Karnim yirtilcakti sanki. Cikmaya calisir gibi tekmeliyordusimdi yine dönmüs aşagilarda tekmeler
Hiç bışuna alma canım çok rahat görünüyorlar giyersin bence. Bi de gecelik al ilave oldu bittiBen ameliyat öncesi şu 3ünü de almıştım sonra psikoloji bozukluğundan giyemedim bir daha o günler aklıma geliyo diye djdjks
Bunlar iş görür mü sizce deneyimli anneler çıkarayım ona göre bi gecelik takımı alırım ek ama iş görmezse başka pijama takımları bakayıım
Zaman yaklasiyorSezaryen olursa ben de o tarihi alicam muhtemelen. 22.02 de doğsun diyorum
Aslında doğru etkilenmemek gerek hamilelikte öyle bazısının midesi 9ay bulanıyor bazısı hiç bulantı bile bilmiyor.bizimkide kolay olur inşallah Dr el becerisine çok önemli bence bu sezeryan olayında.ahahah tamam dikkat edeceğim
Benim arkadaşım 1 hafta önce doğum yaptı spinal sezeryan oldu nasılsın falan diye sordum bana verdiği tepki şu oldu " Sezeryan çok kötü hiç iyi değil diyen olursa ağızlarına vurucam" dedi
Hemen ayaklanmış ilk kalkarken ağrım oldu sonra hemen geçti hiç bi ağrım yok çok iyiyim dedi.
Bence biraz da biz kendimiz kendimizi korkutuyoruz öyle yapmamak lazım sanırım her şey çok iyi olacak en güzel biz doğurAcaz diye enerji yayalım
ayy allah hepimizi eli hafif iyi doktorlarla karşılaştırsınnAslında doğru etkilenmemek gerek hamilelikte öyle bazısının midesi 9ay bulanıyor bazısı hiç bulantı bile bilmiyor.bizimkide kolay olur inşallah Dr el becerisine çok önemli bence bu sezeryan olayında.
Ay valla doğum kişiden kişiye değişiyor normal ya da sezeryan. Kötü geçirceğin varsa geçiriyorsun mesela ablam diyor ameliyatım çok rahat geçti vs. Ama o hafta grip olduğu için öksürürken canı çıkıyordu. O hastalığı denk gelmezse rahat edicekti belkideahahah tamam dikkat edeceğim
Benim arkadaşım 1 hafta önce doğum yaptı spinal sezeryan oldu nasılsın falan diye sordum bana verdiği tepki şu oldu " Sezeryan çok kötü hiç iyi değil diyen olursa ağızlarına vurucam" dedi
Hemen ayaklanmış ilk kalkarken ağrım oldu sonra hemen geçti hiç bi ağrım yok çok iyiyim dedi.
Bence biraz da biz kendimiz kendimizi korkutuyoruz öyle yapmamak lazım sanırım her şey çok iyi olacak en güzel biz doğurAcaz diye enerji yayalım
Ayni benimde oyleAnlıyorum canım ben artık baya haşır huşur dönüyo çünküepey de emek harcıyo aslında hiç kıyamam eşime diyorum hatta bak dönmeye çalışıyo birazdan döner diye. Sonra zaten ayakların yerlerinden teyit ediyoruz döndüğünü dün benimki de baş aşağı döndü. Ayaklar kaburgalarımın oralara geldi
Zaten doktor en net bu haftalarda hissedersin dedi. Hem alanı geniş bol hareket edebiliyormuş hem de benim plesanta arka kısımda bebek direk ön taraftaymış.
Ilk gunler gelmemesi normal , evde daha cok denersin. Cok su icincede yetiyor ilk gunler. Doktor tahmini bir tarih verdi mi ?Kimyonlu rezene çayı koyacağım valize birde çemen otu varmış sit arttıran,bestlak damla herşeyi deneyeceğiz bakalım
Seçme şansım olsa 18 Şubatı i seçerdim balık burcu olmasın DiyeYaa cok güzel tarih 22.02.2022 ama daha dün akşam eşime dedim ki, 22.02 cok yogun olur, sonrasında hasta bakıcılar hemşireler de cok yorgun olur, ben en çok benle ilgilensinler istiyorum, 24.02 - 25.02 ‘den önce sezeryan istemem dedimya gerçekten 22 subat cok rağbet gören bir tarih olacaktır, hastanede ilgi azalır diye korkuyorum ahahahaha
Benimde tek doz korona aşım var ikincisi yok olmayıda düşünmüyorum gebelikte, Allaha emanet yaşıyorumCanım sürekli biri korona oldu diye duyuyorum yada grip olmuş o kadar çok ki bende korkuyorum hayli dün rüyalar gördüm sıkıntı yaptım bayaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?