2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yorulduysan ondan oynamiyordur. Çikolata ye, sola yat. Hareketliyse sorun yok demektir. Bir de arkasını dönmüşse hissedememen normal.
Doğru arkasını dönmüş olabilir normalde oynadıgı saatlerde hiç oynamadı, şuan mesela kudururdu normalde çok hafif arada kasıklarımda hissediyorum birde hıçkırıklarını hissediyorum kalp atımı gibi o kadar. Elimi koydum bir saat arada sertlik geldi ama tekme vs değildi bilmiyorum bu sabah daha çok içime kurt düştü olmadı eşim gelince acile giderim baktırırım içim rahat etsin

Z zahrada nerdyse bütün hastaneleri gezdi. Bilirse o bilir
E easnrr canım özele gitme durumun var iae medicalpark gopta emrahtı sanırım doktorun adı efso diyolarr bizren giden ikiz annesi nameless var hatta ona çok memnun çok bende baya araştırmıştım işe gidince tam adını derim sanaa
Onun dışında avrasya hastanesi sana yakın oluyor mu

Günaydın kızlar dün gece sancıdan ağlaya ağlaya uyudum şu yalancı şeylerden geldi heralde uraz da çok bastıra bastıra dolanıyodu ondan da olabilir karnım acıyor şimdi de ctesi doktora gitcem allahtan sorcam hemenn
Amaan yalancısı buysa normal doğum sana hayatta başarılar gel sezocum sarılalım

Medicale baktım bende akşamleyin doktor bilgim yok sadece medicaller iyidir diye doğum ücretlerini falan sordum tekrar gidip bilgi alıcam ama doktor öğrenmek istiyorum Emrah beye bakiyim kesin yakın orası 15 20 dakika snırm. Avrasya çok yakın bize bi arkadaşım hangi doktordu hatırlamıyorum sezeryan meyilli diye son 2 hafta kala değiştirdi hastanesini bşka bilgim yok avrasyayla ilgili

Ayy yakınsa iyi bak Çiğdem var orda da yanlışsam düzelt N nursel2608 gidiyor çok memnunn Çiğdem miydi fatma mıydı nursoşşş
Galiba ikisinden de memnunlardı gidenlerrr
Medicale göre fiyatları da daha uygundur eminiim

Geri buraya dönerlerse kesin bakarım valla. Mesicalde muayene 400 cvarı dedi kadın şok girdim zaten

Bu arada günaydın bel ağrısı falan mı nasıl oluyo. Benim bel sırt ağrısı beni öldürüyo resmen. 4 gündür de sğıma soluma yatarken bacaklarım uyuduğum tarafın yani çürümüş gibi ağrısı oluyo sabaha kadar yirmi kere dönüyorum ğlayasom geliyo

Benimki 29+5de 1254gr çıktı. Doktor bir şey demedi mi? Boyu ne kadarmis?
Bizde 26cı haftada gittik doktor hiç bişey demedi taşınma işimiz olduğu için bi tane doktorda sabit kalamadımda. Ultrason kağıdında yazıyodu 1 buçuk hfta ileriden gidiyodu olması gerekene baktım 950 benim bebiş 1245miydi ne boyunu flnda anlamadım sormayı unuttum şeker yüklemesi fln vardı diye çok kilolu oluncada sıkıntı sanırım

Yaa spazm gibiydii fena bi geceydi vallahi
Bel sırt allahın emri parçalanıyor ahhaha

Kesin aricam bugün inşallah. Evimizin hemen karşısında bilge hastanesi var orayada gidip bi bakıcam bugün bklım artık. Senin bellimi hastanen canım
Yaa ben de manyak gibi leventten ataşehire gidiyorum yakın olsa bugün şu ağrılarım için giderdim kesin de ctesiyi beklicem kontrolümüz vardıı
Şimdilik ataşehir medicanada fırtlatcam gibi duruyo

Yaa ben de manyak gibi leventten ataşehire gidiyorum yakın olsa bugün şu ağrılarım için giderdim kesin de ctesiyi beklicem kontrolümüz vardıı
Şimdilik ataşehir medicanada fırtlatcam gibi duruyo
Çok uzak değil mi nasıl gdiyosunn ya acil bişey olırsa trafik falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…