2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım duruşundan dolayı öyle benimki baş aşağı dönmüş ondanmıdır bilmem fazla hareket etmiyor
İnsan endişeleniyor anlıyorum seni

Muhtemelen yer degistiriyor diye tahmin ediyorum. Sancı vs yoksa korkulacak bir şey yok sanırım.

@twinky G gumus82 kızlar ne alemdesiniz ya aklım da sizde
Kızlar hepinize teşekkür ederim Beni düşünüp yazdığınız için
Doktorum uyuyordum diye sabah 7 de mesaj atmış hamilelikte normal korkma yazmış cumartesi bakarım ben size demiş.iyi ki buldum doktorum yoksa çok zorlanirdim.sabah sabah içime su serpti kadın doğum uzmanlığı ayrıca duygusal bir iş..Bu arada sabah itibarıyla durdu kanama.pembe de değil kırmızı olmuştu korkmuştum.progestan eve koy demişti şimdi onu kullan korkma dedi

25 haftada en son gittiğimde 800 küsurdu cumartesi tekrar bakalım ne diyecek.benimde arttı eminim zaten bir dönüşü var dün fenaydı

Z zahrada çok tatlısın aklım sizde kaldı yazmışsın bu arada dün telaşla yazamadım perden dikme değil de geçmeli de olabilir delikleri oluyor bak varsa geçir halkaları yoksa dikilir umarım yazmak için geç kalmadım kusuruma bakma

Ahaha Allah yardımcın olsun inşallah canım hastane işi çok zor ya düzgün biter bulup içine sinmesi önemli

Ayy valla kaçıncı doktorum sayamadım 6. Galiba bu 2. Randevumuz olcak atlatırsak rekor tazeliycez plaket alırım kendime artık
Böyle zorda kalınca anlıyorum doktor çok önemli benimde bu ikinci doktor ama artık tamam ne zaman darda kalsam yazıyor bugünde sabah 7 de yazmış mecbur değil sadece önem veriyor Çamlıca erdem de doktorum şükür iyi ki denk geldi güzel ve sıcak kanlı insanın içini ferahlatiyor

ayy şeker ben perdeyi fırlattım bir köşeye hiç geçmeli mi dikmeli mi bakmadım bilee gelecek ay bakarım gözüm korktu ondan benim

ne zaman ayrılıyosuun doğum iznineee

ayy şeker ben perdeyi fırlattım bir köşeye hiç geçmeli mi dikmeli mi bakmadım bilee gelecek ay bakarım gözüm korktu ondan benim
Yok inan ki kolay yakın olsam ben alır hemen yapardım sana hep burdayım olmazsa yaz bakarım resmi atarsın zaten banada perde gelicek ya

Cumartesi doktor günü desene benim zaten sezeryanla söyledi onu düşünmüyorum bile gelsin de o gün korkmuyorum sezeryan falan..kanı görünce onu kaybetmek korkusuyla bugün gece kaç kez wc ye kalktım korkarak bir bilse

Günaydın kızlar.
Kanaması olan arkadaşlar coook çok geçmiş olsun.Bebekler anı dönünce olabiliyor böyle durumlar.Ozellikle plesenta aşağıdaysa.
Dün annem ve babanem geldi bana.Benim cimcimemin cicilerini hazırladık tüm gün.
Yarın kontrol günümuz.Zipirnazimi gorucem.1ay oldu buyudumu nasıl çok merak ediyorum ya.

Kızlar bi saat önce ani bi krampla uyandım fenaydı magnezyum eksikliği var galiba
Muhtemelen magnezyumdsn kaynaklı. Ben de sabah akşam içmeye başladım.

25 haftada en son gittiğimde 800 küsurdu cumartesi tekrar bakalım ne diyecek.benimde arttı eminim zaten bir dönüşü var dün fenaydı
Oh iyi bari gümüşum bununla geçmiş olsun

Ayy gece hepimiz çarpılmışız yine bende baya kötü bir bel ve sırt ağrısıyla uyandım 5 e geliyodu. Sola yatmaktan sol kalçam çürümüş bildiğin bi de onun acısı. Bebişko desen gece yatar yatmaz karnımı delercesine ittirmeler, göbek deliğim çevresi acıyo şuan sanki doğumlara çok az kaldı gibi hissediyorum ama diyorum daha marta da var. İnşallah tüm bebişler sağlıkla vakitlerinde gelirler. G gumus82 canım sevindim kanamanın durmasına. Doktor da onu verirdi zaten gitsen en doğrusunu yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…