2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Merhabalar gruba yeni üye oldum 11 haftalık hamileyim bende temmuz annesi olacagım insallah :) benimde kuyruk sokumum bi süredir cok agrıyor hamilelikle alakası olabilir mi acaba

Merhabalar gruba yeni üye oldum 11 haftalık hamileyim bende temmuz annesi olacagım insallah :) benimde kuyruk sokumum bi süredir cok agrıyor hamilelikle alakası olabilir mi acaba
Hayırlı olsun, evet hamilelikte kutle merkezi değiştiği için normal.

Kızlar şeker yüklemesinin sonucunda 2.saat değeri biraz yüksek çıktığı icin dr. Kontrolden önce açlık tokluk şekeri baktirmami söyledi.Yarin bakılacak.Dikkat etmem gereken bisey varmı?

Kızlar şeker yüklemesinin sonucunda 2.saat değeri biraz yüksek çıktığı icin dr. Kontrolden önce açlık tokluk şekeri baktirmami söyledi.Yarin bakılacak.Dikkat etmem gereken bisey varmı?
Kaç çıktı değerlerin?

100luk yükleme yapıldı.Ilk 1saatte 180 olması gerekirken 190 çıkmış.
Beni direk endokrine gondermisti doktorum 180.4 çıkmasına rağmen ki benim açlık tokluk gayet iyiydi. Endokrine niye sevk etmesi acaba?

Muhtemelen magnezyumdsn kaynaklı. Ben de sabah akşam içmeye başladım.

Oh iyi bari gümüşum bununla geçmiş olsun
Sağol aselaryam bu üçüncü oldu artık son olsun dileğiyle
Sol bacak benim de ağrıdan kaldırıyor gerçekten.marta daha var ama son 3 ay zorlu başladı herkese sağlıkla mart ayına çıkarsın

Sağol aselaryam bu üçüncü oldu artık son olsun dileğiyle

Sol bacak benim de ağrıdan kaldırıyor gerçekten.marta daha var ama son 3 ay zorlu başladı herkese sağlıkla mart ayına çıkarsın
Sag salim bir doğsa da şu bebeler kurtulsak

Erkekler geç olgunlaşıyor ondan kaynaklı olabilir kova erkeği çok çapkın olur ben de sevmem ama eğlenceliler sıkılmazsın yanında
Benim Eşim Kova Burcu çok sakindir ama eğlenmeyi gezmeyi çok sever birazda soğuk yapısı vardır ama hiç öyle değildir dışardan öyle gözükür :) Çapkınlık konusu bence kişiyle alakalı burçla alakalı olduğunu düşünmüyorum

Karakter ve yükselenden ötürü farkediyodur ben de evlenmeden önce parmağımda oynatırdım milleti evlendim herşey bitti. Dışarıya soğuğuz biz kendi içimizdekilere taparız

Beniöim de yattığım taraf çürümüş gibi acıyor ne tarafa yatacağımı şaşırıyorum gece dönmekte zorlaştı artık

100luk oldugu icin yükleme.Agir gelmiş olabilir dedi.Aclik düşük çıkmıştı.
Benim ilk 50lik yüklendi, 1 hafta sonra 100luk bakıldı.
Dur bakalım yarın ne diyecek? Ama sen mümkün mertebe pirinç, patates, beyaz ekmek, muzdan uzak dur. Bunlar şeker içeriyor.

Benim ilk 50lik yüklendi, 1 hafta sonra 100luk bakıldı.
Dur bakalım yarın ne diyecek? Ama sen mümkün mertebe pirinç, patates, beyaz ekmek, muzdan uzak dur. Bunlar şeker içeriyor.
Ya şekerin kg ile hiç alakası yokmuş cidden.ozaman şekere bakıldığında 27haftada 2.5kg almıştım.Suan 4.5kg almışım.Ama kime desem çok ku kg aldın diyor.

Beniöim de yattığım taraf çürümüş gibi acıyor ne tarafa yatacağımı şaşırıyorum gece dönmekte zorlaştı artık
offf bende hep aynı şikayetle yakınıyorum sola yatmam lazım solum uyuşuyor azcık sağa yatim diyorum eşim döndürüyor tekrar sola valla şöyle bacaklarımı açıp yüz üstü yatmayı çok özledim

Geri buraya dönerlerse kesin bakarım valla. Mesicalde muayene 400 cvarı dedi kadın şok girdim zaten
Tam adını diyorum çiğdem yavuz yurtseverr sen bugün fiyat all
Canım benim doktor çiğdem hanım ama o gop Avrasya da değil Zeytinburnun da iki şube var avrasyanın. Gop da ki doktorlar nasıl bilmiyorum

Ya şekerin kg ile hiç alakası yokmuş cidden.ozaman şekere bakıldığında 27haftada 2.5kg almıştım.Suan 4.5kg almışım.Ama kime desem çok ku kg aldın diyor.
Alakası yok şekerin kiloyla. Yediklerimizden bir de genetik. Benim annem ve babam da var mesela şeker. Normalde ben de hipoglisemi var. Merdiven çıkayım şekerim dipleri görür. 50-60 a düştüğünü bilirim. Hatta tokluk şekerim 70 80 anca çıkardı benim. Şeker yuklemesinden önce de düşüktü. Ama işte bu 24.haftadan sonra vücutta insülin direnci başlıyormuş. O da bebek için aşırı tehlikeliymis. Zehirlenmeye kadar yolu var dikkat edilmezse dedi doktorum. Mümkün mertebe insuline bsslamayalim diye uğraşıyoruz dedi endokrin doktorum da. Sağolsun hastaneye gelme, sokmak istemiyoruz diye cep telefonunu verdi canım profcum :)

Sağa da yatabilirsin. 2 sene önce o kanıtlanmış. Sol, sağ farketmiyor.

Sağa da yatabilirsin. 2 sene önce o kanıtlanmış. Sol, sağ farketmiyor.
yaa gerçekten mi ben bunu duymamıştım iyi ki söyledin canım valla :)
Bide ben eskiden doktor olmadığında hamile olan kadınları düşünüyorum onlar mesela bilmezlerdir ki sağa mı sola mı yatılacak normal yatıyolardır bazı şeylerde hep eski insanları düşünmek geliyo içimden yanlış mı düşünüyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…