2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yok haklısın. Ben mesela ev işi yapıyorum evde, Allah'ım sanki dunyayi taşıyorum. Annemle eşim kızıyor. Yapma etme diye. Geçen hafta perdeleri yıkadım, sen asma ben asarim dedi eşim. Abartmsyin dedikçe konuşuyorlar. Hayır asarken bir de söyleniyor
dedim senin cenenle uğraşacağıma kendim habersiz yıkar asarım
Eskiden millet tarlada doguruyormus

Ben özellikle doktoruma sordum bu yatma işini. 2 sene önce Amerika'da makale yayınlanmış. Sola veya sağa yatmanın hiçbir farkı yok. Daha önce de yazdım da gözden kacirdin demek ki. Sadece sırt üstü yatış 28.haftadan sonra yasak.

Ben sağa sola her türlü yatıyorum ya bi zararı olmadığını öğrendim. Yoksa daha da beter olacak bacaklarım acıyla uyanıp sürekli yön değiştiriyorum

Valla yalan yok, medicalparkdan uzak durun. Tam paragozler.
Hangisi değil ki
Beniöim de yattığım taraf çürümüş gibi acıyor ne tarafa yatacağımı şaşırıyorum gece dönmekte zorlaştı artık
Evet aynen bu gecede sbahı zor ettim çürümüş gibi ağrım var şuan
Canım benim doktor çiğdem hanım ama o gop Avrasya da değil Zeytinburnun da iki şube var avrasyanın. Gop da ki doktorlar nasıl bilmiyorum
Tüh yaa bi an umutlandım tamamdır hastane işi diye

ahaha neden söylenirler hiç anlamam evet ya tarlada doğurup işe devam ederlermiş allah bi şekilde sabrını veriyor demekki bizede öyle bir solukta doğum nasip olsun inşallah :) inan atlamışım yazdığını keşke atlamamasaymışım artık sağa sola dönüp yatcam çok mutluyum

Ben sağa sola her türlü yatıyorum ya bi zararı olmadığını öğrendim. Yoksa daha da beter olacak bacaklarım acıyla uyanıp sürekli yön değiştiriyorum
aynen öyle valla bide kalkıp sabah işe gidiyorum ben o kadar zor oluyor ki anlatamam ama artık dönüp yatcam sağımada

Ay hele annem. Aman dolabı silme bebek düşer. Ya diyorum ne alaka eşya mi bu düşsün

Ay tek başıma ev taşıdım ben 2 gündede yerleştim evi tabiki temizledik ama mecbur olunca herşeyde yapılıyo. Eskiden nsıl yapıyolardı diye aklım lmıyo bazen. Hele akşamlar şiikinliğim sertleşmem fazla oluyo eğilip klakmıyorum oturup ağlyasım geliyo dah şiödiden mi diye

Ay hele annem. Aman dolabı silme bebek düşer. Ya diyorum ne alaka eşya mi bu düşsün
dimiii tabak alcam uzanma bebek eşikten düşer ay dedim bi tabak alcam ya eğiliyorum eğilme bebek sıkışır e dedim kim yapacak makineye deterjanı koyuyorum alt tarafı hepsi aynı anacım

Benimde açlık 66 çıktı sonra 56.4 sonra 101 sonra 49.2 ne demek acaba ben hiç anlmıyorum doktor yoktu gösteremedi de gitmemizede daha var

dimiii tabak alcam uzanma bebek eşikten düşer ay dedim bi tabak alcam ya eğiliyorum eğilme bebek sıkışır e dedim kim yapacak makineye deterjanı koyuyorum alt tarafı hepsi aynı anacım
Bebeğin eşyalarını yıkadım utuledim kaldırdım ya, sen niye yapıyorsun diyor bana? E dedim kim yapacak? Odayı kurdurunca ben gelip yapayım dedi günü birlik. Dedim sanki çok yakın 6.5 saatlik yol
Doğumdan 2 3 gün önce gelecek annem. Kv 2 3 hafta önce gelir. Kvne yaptır diyor ya dedim git, 65 yaşındaki kadına ütü mu yaptiricam?

Benimde açlık 66 çıktı sonra 56.4 sonra 101 sonra 49.2 ne demek acaba ben hiç anlmıyorum doktor yoktu gösteremedi de gitmemizede daha var
Çok düşük çıkmış seninki de. Asmdeki doktoruna göster bir. Yükleme yapıldı mı?

Çok uzakmış yaa gerçekten mecbur yapılacak sonuçta. Ay herkes herşeylrrini alıp tamamldımı ben daha bikaö parça kıyafetten bil hiçbiley almadım

benim ana da ben yaparım diyor bir iş yapsa ağrıları tutuyo 1 hafta hastanede kalıyo ya dedim sen git kendine bak önce babamı başıma bela etme
kaynana desen hayalet asla gelmiyor
iş başa düşecek mecburrr

Benim kv de hızlı hareket etme hızlı yürüme bebek memeden düşer diyo ya ne alaka şimdi gücüm var yapıyorum 1-2 ay sonra ağırlaşınca zaten yapamicam

Çok uzakmış yaa gerçekten mecbur yapılacak sonuçta. Ay herkes herşeylrrini alıp tamamldımı ben daha bikaö parça kıyafetten bil hiçbiley almadım
Al sana alınacak listesi bak çabukk son gram gram indirim yapıyolar onları kaçırma

Eklentiler

• IMG_20211221_120052.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 40
Benim kv de hızlı hareket etme hızlı yürüme bebek memeden düşer diyo ya ne alaka şimdi gücüm var yapıyorum 1-2 ay sonra ağırlaşınca zaten yapamicam
Ayyyy vallahi bu lohusalık da cildirmazsak iyidir.
Sarı tulbentidir, sacma sapan adetleridir beni deli edecekler sanırım ..

Evet 75 yapıldı. Eşim gelince gidicez tekrar doktora sonuç göstermeye iş dışınd işe gitti düşük olunc noluyo acaba
Yani bana hatalı gibi geldi sonuçların ama bilemedim işin aslı. Çünkü 49 falan normal değerler değilz hele ki 2.saatte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…