Yok haklısın. Ben mesela ev işi yapıyorum evde, Allah'ım sanki dunyayi taşıyorum. Annemle eşim kızıyor. Yapma etme diye. Geçen hafta perdeleri yıkadım, sen asma ben asarim dedi eşim. Abartmsyin dedikçe konuşuyorlar. Hayır asarken bir de söyleniyoryaa gerçekten mi ben bunu duymamıştım iyi ki söyledin canım valla :)
Bide ben eskiden doktor olmadığında hamile olan kadınları düşünüyorum onlar mesela bilmezlerdir ki sağa mı sola mı yatılacak normal yatıyolardırbazı şeylerde hep eski insanları düşünmek geliyo içimden yanlış mı düşünüyorum acaba
Ben sağa sola her türlü yatıyorum ya bi zararı olmadığını öğrendim. Yoksa daha da beter olacak bacaklarım acıyla uyanıp sürekli yön değiştiriyorumofff bende hep aynı şikayetle yakınıyorum sola yatmam lazım solum uyuşuyor azcık sağa yatim diyorum eşim döndürüyor tekrar sola valla şöyle bacaklarımı açıp yüz üstü yatmayı çok özledim
Hangisi değil kiValla yalan yok, medicalparkdan uzak durun. Tam paragozler.
Evet aynen bu gecede sbahı zor ettim çürümüş gibi ağrım var şuanBeniöim de yattığım taraf çürümüş gibi acıyor ne tarafa yatacağımı şaşırıyorum gece dönmekte zorlaştı artık
Tüh yaa bi an umutlandım tamamdır hastane işi diyeCanım benim doktor çiğdem hanım ama o gop Avrasya da değil Zeytinburnun da iki şube var avrasyanın. Gop da ki doktorlar nasıl bilmiyorum
ahaha neden söylenirler hiç anlamamYok haklısın. Ben mesela ev işi yapıyorum evde, Allah'ım sanki dunyayi taşıyorum. Annemle eşim kızıyor. Yapma etme diye. Geçen hafta perdeleri yıkadım, sen asma ben asarim dedi eşim. Abartmsyin dedikçe konuşuyorlar. Hayır asarken bir de söyleniyor
dedim senin cenenle uğraşacağıma kendim habersiz yıkar asarım
Eskiden millet tarlada doguruyormus
Ben özellikle doktoruma sordum bu yatma işini. 2 sene önce Amerika'da makale yayınlanmış. Sola veya sağa yatmanın hiçbir farkı yok. Daha önce de yazdım da gözden kacirdin demek ki. Sadece sırt üstü yatış 28.haftadan sonra yasak.
aynen öyle valla bide kalkıp sabah işe gidiyorum ben o kadar zor oluyor ki anlatamam ama artık dönüp yatcam sağımadaBen sağa sola her türlü yatıyorum ya bi zararı olmadığını öğrendim. Yoksa daha da beter olacak bacaklarım acıyla uyanıp sürekli yön değiştiriyorum
Ay hele annem. Aman dolabı silme bebek düşer. Ya diyorum ne alakaahaha neden söylenirler hiç anlamamevet ya tarlada doğurup işe devam ederlermiş allah bi şekilde sabrını veriyor demekki bizede öyle bir solukta doğum nasip olsun inşallah :) inan atlamışım yazdığını keşke atlamamasaymışım artık sağa sola dönüp yatcam çok mutluyum
Ay tek başıma ev taşıdım ben 2 gündede yerleştim evi tabiki temizledik ama mecbur olunca herşeyde yapılıyo. Eskiden nsıl yapıyolardı diye aklım lmıyo bazen. Hele akşamlar şiikinliğim sertleşmem fazla oluyo eğilip klakmıyorum oturup ağlyasım geliyo dah şiödiden mi diyeYok haklısın. Ben mesela ev işi yapıyorum evde, Allah'ım sanki dunyayi taşıyorum. Annemle eşim kızıyor. Yapma etme diye. Geçen hafta perdeleri yıkadım, sen asma ben asarim dedi eşim. Abartmsyin dedikçe konuşuyorlar. Hayır asarken bir de söyleniyor
dedim senin cenenle uğraşacağıma kendim habersiz yıkar asarım
Eskiden millet tarlada doguruyormus
Ben özellikle doktoruma sordum bu yatma işini. 2 sene önce Amerika'da makale yayınlanmış. Sola veya sağa yatmanın hiçbir farkı yok. Daha önce de yazdım da gözden kacirdin demek ki. Sadece sırt üstü yatış 28.haftadan sonra yasak.
dimiii tabak alcam uzanma bebek eşikten düşer ay dedim bi tabak alcam ya eğiliyorum eğilme bebek sıkışır e dedim kim yapacak makineye deterjanı koyuyorum alt tarafı hepsi aynı anacımAy hele annem. Aman dolabı silme bebek düşer. Ya diyorum ne alakaeşya mi bu düşsün
Benimde açlık 66 çıktı sonra 56.4 sonra 101 sonra 49.2 ne demek acaba ben hiç anlmıyorum doktor yoktu gösteremedi de gitmemizede daha varAlakası yok şekerin kiloyla. Yediklerimizden bir de genetik. Benim annem ve babam da var mesela şeker. Normalde ben de hipoglisemi var. Merdiven çıkayım şekerim dipleri görür. 50-60 a düştüğünü bilirim. Hatta tokluk şekerim 70 80 anca çıkardı benim. Şeker yuklemesinden önce de düşüktü. Ama işte bu 24.haftadan sonra vücutta insülin direnci başlıyormuş. O da bebek için aşırı tehlikeliymis. Zehirlenmeye kadar yolu var dikkat edilmezse dedi doktorum. Mümkün mertebe insuline bsslamayalim diye uğraşıyoruz dedi endokrin doktorum da. Sağolsun hastaneye gelme, sokmak istemiyoruz diye cep telefonunu verdi canım profcum :)
Ay tek başıma ev taşıdım ben 2 gündede yerleştim evi tabiki temizledik ama mecbur olunca herşeyde yapılıyo. Eskiden nsıl yapıyolardı diye aklım lmıyo bazen. Hele akşamlar şiikinliğim sertleşmem fazla oluyo eğilip klakmıyorum oturup ağlyasım geliyo dah şiödiden mi diye
Bebeğin eşyalarını yıkadım utuledim kaldırdım ya, sen niye yapıyorsun diyor bana? E dedim kim yapacak? Odayı kurdurunca ben gelip yapayım dedi günü birlik. Dedim sanki çok yakın 6.5 saatlik yoldimiii tabak alcam uzanma bebek eşikten düşer ay dedim bi tabak alcam ya eğiliyorum eğilme bebek sıkışır e dedim kim yapacak makineye deterjanı koyuyorum alt tarafı hepsi aynı anacım
Çok düşük çıkmış seninki de. Asmdeki doktoruna göster bir. Yükleme yapıldı mı?Benimde açlık 66 çıktı sonra 56.4 sonra 101 sonra 49.2 ne demek acaba ben hiç anlmıyorum doktor yoktu gösteremedi de gitmemizede daha var
Çok uzakmış yaa gerçekten mecbur yapılacak sonuçta. Ay herkes herşeylrrini alıp tamamldımı ben daha bikaö parça kıyafetten bil hiçbiley almadımBebeğin eşyalarını yıkadım utuledim kaldırdım ya, sen niye yapıyorsun diyor bana? E dedim kim yapacak? Odayı kurdurunca ben gelip yapayım dedi günü birlik. Dedim sanki çok yakın 6.5 saatlik yol
Doğumdan 2 3 gün önce gelecek annem. Kv 2 3 hafta önce gelir. Kvne yaptır diyorya dedim git, 65 yaşındaki kadına ütü mu yaptiricam?
benim ana da ben yaparım diyor bir iş yapsa ağrıları tutuyo 1 hafta hastanede kalıyo ya dedim sen git kendine bak önce babamı başıma bela etmeBebeğin eşyalarını yıkadım utuledim kaldırdım ya, sen niye yapıyorsun diyor bana? E dedim kim yapacak? Odayı kurdurunca ben gelip yapayım dedi günü birlik. Dedim sanki çok yakın 6.5 saatlik yol
Doğumdan 2 3 gün önce gelecek annem. Kv 2 3 hafta önce gelir. Kvne yaptır diyorya dedim git, 65 yaşındaki kadına ütü mu yaptiricam?
Benim kv de hızlı hareket etme hızlı yürüme bebek memeden düşer diyo ya ne alaka şimdi gücüm var yapıyorum 1-2 ay sonra ağırlaşınca zaten yapamicamdimiii tabak alcam uzanma bebek eşikten düşer ay dedim bi tabak alcam ya eğiliyorum eğilme bebek sıkışır e dedim kim yapacak makineye deterjanı koyuyorum alt tarafı hepsi aynı anacım
En çok şey alan, zahrada Venüs ve benim sanırımÇok uzakmış yaa gerçekten mecbur yapılacak sonuçta. Ay herkes herşeylrrini alıp tamamldımı ben daha bikaö parça kıyafetten bil hiçbiley almadım
Evet 75 yapıldı. Eşim gelince gidicez tekrar doktora sonuç göstermeye iş dışınd işe gitti düşük olunc noluyo acabaÇok düşük çıkmış seninki de. Asmdeki doktoruna göster bir. Yükleme yapıldı mı?
Al sana alınacak listesi bak çabukk son gram gram indirim yapıyolar onları kaçırmaÇok uzakmış yaa gerçekten mecbur yapılacak sonuçta. Ay herkes herşeylrrini alıp tamamldımı ben daha bikaö parça kıyafetten bil hiçbiley almadım
Ayyyy vallahi bu lohusalık da cildirmazsak iyidir.Benim kv de hızlı hareket etme hızlı yürüme bebek memeden düşer diyo ya ne alaka şimdi gücüm var yapıyorum 1-2 ay sonra ağırlaşınca zaten yapamicam
Ay neler aldınız çok heveslenirim yaa bende alıcm inşallahEn çok şey alan, zahrada Venüs ve benim sanırım
Yani bana hatalı gibi geldi sonuçların ama bilemedim işin aslı. Çünkü 49 falan normal değerler değilz hele ki 2.saatteEvet 75 yapıldı. Eşim gelince gidicez tekrar doktora sonuç göstermeye iş dışınd işe gitti düşük olunc noluyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?