2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
lansinoh göğüs ucu çıkarıcı aldıım 53 tl indirim vardı trendyolda ihtiyacı olan varsa aklında olsun

Ay neler aldınız çok heveslenirim yaa bende alıcm inşallah ilk gebeliğim benimde ve yardımcı olanım hiç yok o yüzden hiç bilmiyorum bu işleri
Zahradanin listesine bak istersen :)

Kızlar benim lekeler yine devam ediyor Muhtemelen plasenta hafif aşağı konumlu olduğu için aniden dönüp hareket ediyorsa geliyor doktorum öyle söylemişti 15 gün önce geldiğinde ondandır diyip kendimi telkin ediyorum. Yarın 11:45 kontrolüm şeker yüklemesi de yapılacak benim merak ettiğim şu bu plasentanın yeri, lekelenmeler erken doğum ve sezeryana yol açar mı ? Bilgisi olan var mı

Ayyyy vallahi bu lohusalık da cildirmazsak iyidir.
Sarı tulbentidir, sacma sapan adetleridir beni deli edecekler sanırım ..
Ben tek başıma olmak istiyorum aslında ama kv gelir sağolsun seviyorum iyi de anlaşırız ama rahat olamıyorum haliyle Şubat ayında gelir kalmaya başlarım diyo 40 ı çıkana kadar kalsa 2-3 ay yapıyor

benim ana da ben yaparım diyor bir iş yapsa ağrıları tutuyo 1 hafta hastanede kalıyo ya dedim sen git kendine bak önce babamı başıma bela etme
kaynana desen hayalet asla gelmiyor
iş başa düşecek mecburrr
İşten çıktıktan sonra rahat olursun zaten tabi o zamanda hareket edebilir misin bilmem m bende alıncaya kadar hazırlayoncya kadar sn yetişirim
Al sana alınacak listesi bak çabukk son gram gram indirim yapıyolar onları kaçırma
Ay çok tatlısın hemen incelicemmm
Yani bana hatalı gibi geldi sonuçların ama bilemedim işin aslı. Çünkü 49 falan normal değerler değilz hele ki 2.saatte
Ay zaten benim tatlıyla aram hiç yoktur sürekli aç kalınca midem ağrır bilmiyorum valla bende şeker yok diye seviniyodum, başk bişey çıkmasında

Plesantanin aşağıda olması erken doğuma neden olabilirmis, Banunun kitabında okumuştum dün gece. Ama öğleden sonra daha detaylı bakarım. Kitap yanımda değil şimdi.

bilmiyorum ki ucu var mı yok mu anlamadım kahve kısım yayla mesela ucunda biberon gibi uç yok ama üşüyünce falan çıkıyo bebek ağzına alınca çıkar mı meçhul diye aldım
Çıkar çıkar benimkilerin maasallahi var

Ben tek başıma olmak istiyorum aslında ama kv gelir sağolsun seviyorum iyi de anlaşırız ama rahat olamıyorum haliyle Şubat ayında gelir kalmaya başlarım diyo 40 ı çıkana kadar kalsa 2-3 ay yapıyor
Ay öyle zaten bide ben alıştığım için tek dah rahat oluyorum ben bilgi anlamında tekim demek istedim bilmem yani ne alınır nasıl yapılır neye gerek vardır diye
bilmiyorum ki ucu var mı yok mu anlamadım kahve kısım yayla mesela ucunda biberon gibi uç yok ama üşüyünce falan çıkıyo bebek ağzına alınca çıkar mı meçhul diye aldım
Ay benimde öyle valla alsammı ki bende

İnan hamile kaldığimdan beri ben de çok nadir yiyorum. Tatlı ile alakası yok şekerin. Bir dediğim gibi asmdeki doktoruna sor en azından randevuya gidene kadar.

Ay öyle zaten bide ben alıştığım için tek dah rahat oluyorum ben bilgi anlamında tekim demek istedim bilmem yani ne alınır nasıl yapılır neye gerek vardır diye

Ay benimde öyle valla alsammı ki bende
alcaksan bak benimkinden daha ucuza burda

Şubattan Nisan ortasina hatta bayrami bile geçirebilirler, annem, kardeşim, kv bizde olacak. 5 insan, 1 bebek, 1 kedi.
Delirmem inşallah

Hiç bilmiyorum ama aşağıda olması erken doğum riski taşır tek bildiğim
eşimle fingirdediğimiz zamanlar çıkardı aslında da
çocuğu emzirmeden önce adamı çağırıp önce sen öp mü dicem ajklsdhajk
şimdi nolur nolmaz diye aldım hazır listemde de vardı ahahha
Ay komediain
İnan hamile kaldığimdan beri ben de çok nadir yiyorum. Tatlı ile alakası yok şekerin. Bir dediğim gibi asmdeki doktoruna sor en azından randevuya gidene kadar.
Asmdeki ne sağlık ocağına mı gştsem evin yukarısınd hemen korktum şuan

Hiç bilmiyorum ama aşağıda olması erken doğum riski taşır tek bildiğim

Ay komediain

Asmdeki ne sağlık ocağına mı gştsem evin yukarısınd hemen korktum şuan
Aynen aile sağlık merkezi sağlık ocağı. Aynı şey. Bir git. Yani muhtenelen korkulacak bir şey yoktur sanırım ama gene de göster.

Aynen aile sağlık merkezi sağlık ocağı. Aynı şey. Bir git. Yani muhtenelen korkulacak bir şey yoktur sanırım ama gene de göster.
Ay hemen hazırlanıyorum korktum valla
Annem kv ye bedel benim. Her halta karışır. Geçen akşam gene sinir krizine soktu. Yok normal doğur, sezaryen iyi değil, için temizlenmiyor.
Ya dedim sus beni delirtme
Ay keşke direk kendimiz karar veriyo olabilsek normal olsk ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…