2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim kv de hızlı hareket etme hızlı yürüme bebek memeden düşer diyo ya ne alaka şimdi gücüm var yapıyorum 1-2 ay sonra ağırlaşınca zaten yapamicam
ayy bana da onu demişdi kv tarafından birileri çok hızlı yürüyen az yavaş hareket et dediler niye dediler hala anlamadım o zaman da çok önemsememiştim şimdi siz yazınca aklıma geldi niye öyle derler ki

aa şey sorcam kızlar alttan muayeneye başladı mı doktorlar ctesi gitcem ya ağrılarımı söyleyince gel bi çatına bakayım deme vakitleri geldi mi ona göre jilet show yapayım da hazırlıklı olayım
Benimki 36 dedi.

aa şey sorcam kızlar alttan muayeneye başladı mı doktorlar ctesi gitcem ya ağrılarımı söyleyince gel bi çatına bakayım deme vakitleri geldi mi ona göre jilet show yapayım da hazırlıklı olayım
offf ben çok zorlanıyorum temizlenirken yaaa napıcaz biz böyle

Benimde gebeligin ilk zamanları aşırı düşüktü sekerim.Çok şaşırdım böyle çıkınca.Ama galiba aynı şeyi yasıyoruz.Napalim bebiş için dikkat edicez.

offf ben çok zorlanıyorum temizlenirken yaaa napıcaz biz böyle

Ben artık kendilerini göremiyorum göbekten o yüzden saldım gitti. allahtan lazere gitmiştim bebiş öncesi çok korkunç bir durum yok. Oturup ayna karşısına yavaaş yavaş yapılır sanırım

Arkadasımında plasentası rahıme cok yakındı erken dogum oldu senı korkutmak ıstemem cnm ama bana cok oısmanım son zamanlarda dıkkat etmedım benım yuzumden cocugum premature oldu dedı ama 2.100 gr dogup 1 hafta kuvezde kaldı sadece ve onunkı yapışıktı resmen . benımde plasentam asagıda bana sureklı yat dınlen cok dıkkat edenlerde kanama ve erken dogum rıskı cok dusuk oluyor dıyor doktora ayrıntılı sor bakalım benımde dun kontrolum vardı plasentayla ılgılı bır skntı yok sımdılık dedı ama eger dıkkat edersen bır sıkıntı olmaz ınsallah son zamanlar bebek buyudukce asagıya baskı daha cok oluyor o yuzden bol bol dınlenmek agır kaldırnamak en ıyısı ondan dolayı hafıf lekelenmeler normal ama cok yogun kanama olursa bebekte erken dogum rıskı oluyomus

karnımdan bişey görünmüyo temizlenemiyorum resmen el yordamıyla aynayla resmen rezalettt rezaletttt epilasyona gittim 1 yıl olmadı eve alet aldım olmadı bitmedi şu çilem
Ben artık kendilerini göremiyorum göbekten o yüzden saldım gitti. allahtan lazere gitmiştim bebiş öncesi çok korkunç bir durum yok. Oturup ayna karşısına yavaaş yavaş yapılır sanırım
Vallahi ben de lazere gidiyordum bebekten önce. Bende de öyle çok yok da 2 aynayla halledicez sanırım
Agdaya gitmeye cesaretim yok, hem temiz yer bulamam hem de kesin cok acır

Okadar alıştım ki geçen sene düşükten sonra kist falan derken utanma falan kalmadı.Surekli vajinal muayene olunca artık korkuyu da yendim.Ama bu temizlik meselesi çok zor oluyor.Gobusten görünmüyor ki.Benimki 36 da yapacak çatı muayenesini.

karnımdan bişey görünmüyo temizlenemiyorum resmen el yordamıyla aynayla resmen rezalettt rezaletttt epilasyona gittim 1 yıl olmadı eve alet aldım olmadı bitmedi şu çilem
bende gittim epilasyona ama tüp bebek tedavisinde hormonlar coştu malesef hepsi geri geldi bende çok zorlanıyorum ağdaya gidicem artık öyle düşünüyorum ben

Vallahi ben de lazere gidiyordum bebekten önce. Bende de öyle çok yok da 2 aynayla halledicez sanırım
Agdaya gitmeye cesaretim yok, hem temiz yer bulamam hem de kesin cok acır

Ay aman doktorlar da bebeğe baksın oturup aaa ne kıllı kuku diye konuşmazlar herhalde.

yok bacım ayna karşısında da çok zor oluyor kesecem diyede korkuyom hiç alışkın değilim jilete ağdaya gidicem artık bende napim

Benimde gebeligin ilk zamanları aşırı düşüktü sekerim.Çok şaşırdım böyle çıkınca.Ama galiba aynı şeyi yasıyoruz.Napalim bebiş için dikkat edicez.
Aynen öyle. Dün birisi sormuş forumda, kızın 2.saat şekeri 204 çıkmış, hemşire kuzeni bir şey olmaz demiş. Ya arkadaş herkes her şeyi bilip bilmeden konuşuyor da sinir oluyorum. Git direk doktoruna endokrine yollar dedim. 2.saat 204 ne demek yahu?

yok bacım ayna karşısında da çok zor oluyor kesecem diyede korkuyom hiç alışkın değilim jilete ağdaya gidicem artık bende napim
Bacım Tokat'ta adam gibi yapan yer yok ki. Hele ilk geldiğimde bikini agdasi yapan yer azicikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…