ayy bana da onu demişdi kv tarafından birileri çok hızlı yürüyen az yavaş hareket et dediler niye dediler hala anlamadım o zaman da çok önemsememiştim şimdi siz yazınca aklıma geldi niye öyle derler ki
aa şey sorcam kızlar alttan muayeneye başladı mı doktorlar ctesi gitcem ya ağrılarımı söyleyince gel bi çatına bakayım deme vakitleri geldi mi ona göre jilet show yapayım da hazırlıklı olayım
aa şey sorcam kızlar alttan muayeneye başladı mı doktorlar ctesi gitcem ya ağrılarımı söyleyince gel bi çatına bakayım deme vakitleri geldi mi ona göre jilet show yapayım da hazırlıklı olayım
Alakası yok şekerin kiloyla. Yediklerimizden bir de genetik. Benim annem ve babam da var mesela şeker. Normalde ben de hipoglisemi var. Merdiven çıkayım şekerim dipleri görür. 50-60 a düştüğünü bilirim. Hatta tokluk şekerim 70 80 anca çıkardı benim. Şeker yuklemesinden önce de düşüktü. Ama işte bu 24.haftadan sonra vücutta insülin direnci başlıyormuş. O da bebek için aşırı tehlikeliymis. Zehirlenmeye kadar yolu var dikkat edilmezse dedi doktorum. Mümkün mertebe insuline bsslamayalim diye uğraşıyoruz dedi endokrin doktorum da. Sağolsun hastaneye gelme, sokmak istemiyoruz diye cep telefonunu verdi canım profcum :)
karnımdan bişey görünmüyo temizlenemiyorum resmen el yordamıyla aynayla resmen rezalettt rezaletttt epilasyona gittim 1 yıl olmadı eve alet aldım olmadı bitmedi şu çilem
Ben artık kendilerini göremiyorum göbekten o yüzden saldım gitti. allahtan lazere gitmiştim bebiş öncesi çok korkunç bir durum yok. Oturup ayna karşısına yavaaş yavaş yapılır sanırım
Kızlar benim lekeler yine devam ediyor Muhtemelen plasenta hafif aşağı konumlu olduğu için aniden dönüp hareket ediyorsa geliyor doktorum öyle söylemişti 15 gün önce geldiğinde ondandır diyip kendimi telkin ediyorum. Yarın 11:45 kontrolüm şeker yüklemesi de yapılacak benim merak ettiğim şu bu plasentanın yeri, lekelenmeler erken doğum ve sezeryana yol açar mı ? Bilgisi olan var mı
Arkadasımında plasentası rahıme cok yakındı erken dogum oldu senı korkutmak ıstemem cnm ama bana cok oısmanım son zamanlarda dıkkat etmedım benım yuzumden cocugum premature oldu dedı ama 2.100 gr dogup 1 hafta kuvezde kaldı sadece ve onunkı yapışıktı resmen . benımde plasentam asagıda bana sureklı yat dınlen cok dıkkat edenlerde kanama ve erken dogum rıskı cok dusuk oluyor dıyor doktora ayrıntılı sor bakalım benımde dun kontrolum vardı plasentayla ılgılı bır skntı yok sımdılık dedı ama eger dıkkat edersen bır sıkıntı olmaz ınsallah son zamanlar bebek buyudukce asagıya baskı daha cok oluyor o yuzden bol bol dınlenmek agır kaldırnamak en ıyısı ondan dolayı hafıf lekelenmeler normal ama cok yogun kanama olursa bebekte erken dogum rıskı oluyomus
karnımdan bişey görünmüyo temizlenemiyorum resmen el yordamıyla aynayla resmen rezalettt rezaletttt epilasyona gittim 1 yıl olmadı eve alet aldım olmadı bitmedi şu çilem
Ben artık kendilerini göremiyorum göbekten o yüzden saldım gitti. allahtan lazere gitmiştim bebiş öncesi çok korkunç bir durum yok. Oturup ayna karşısına yavaaş yavaş yapılır sanırım
Vallahi ben de lazere gidiyordum bebekten önce. Bende de öyle çok yok da 2 aynayla halledicez sanırım
Agdaya gitmeye cesaretim yok, hem temiz yer bulamam hem de kesin cok acır
Okadar alıştım ki geçen sene düşükten sonra kist falan derken utanma falan kalmadı.Surekli vajinal muayene olunca artık korkuyu da yendim.Ama bu temizlik meselesi çok zor oluyor.Gobusten görünmüyor ki.Benimki 36 da yapacak çatı muayenesini.
bende gittim epilasyona ama tüp bebek tedavisinde hormonlar coştu malesef hepsi geri geldi bende çok zorlanıyorum ağdaya gidicem artık öyle düşünüyorum ben
Vallahi ben de lazere gidiyordum bebekten önce. Bende de öyle çok yok da 2 aynayla halledicez sanırım
Agdaya gitmeye cesaretim yok, hem temiz yer bulamam hem de kesin cok acır
Aynen öyle. Dün birisi sormuş forumda, kızın 2.saat şekeri 204 çıkmış, hemşire kuzeni bir şey olmaz demiş. Ya arkadaş herkes her şeyi bilip bilmeden konuşuyor da sinir oluyorum. Git direk doktoruna endokrine yollar dedim. 2.saat 204 ne demek yahu?