- 22 Temmuz 2021
- 1.376
- 2.003
- 83
Bende öyle biliyorum da çok mutlu olurum bakarsan müsait olunca.Plesantanin aşağıda olması erken doğuma neden olabilirmis, Banunun kitabında okumuştum dün gece. Ama öğleden sonra daha detaylı bakarım. Kitap yanımda değil şimdi.
Canım ben kimseye bir şey sormadan herşeyi aldımAy öyle zaten bide ben alıştığım için tek dah rahat oluyorum ben bilgi anlamında tekim demek istedim bilmem yani ne alınır nasıl yapılır neye gerek vardır diye
Halime şükrediyorum hemenŞubattan Nisan ortasina hatta bayrami bile geçirebilirler, annem, kardeşim, kv bizde olacak. 5 insan, 1 bebek, 1 kedi.
Delirmem inşallah
Doktorum yukarı çıkacağını düşünüyorum demişti ama internette 24. Haftadan sonra daha çıkmaz yazıyor bilemedim yarın kontrol de soracağım açıkçası korkuyorumHiç bilmiyorum ama aşağıda olması erken doğum riski taşır tek bildiğim
Ya bende ilk kez kv den duyup araştırmıştım ne demek diyeayy bana da onu demişdi kv tarafından birileri çok hızlı yürüyen az yavaş hareket et dediler niye dediler hala anlamadım o zaman da çok önemsememiştim şimdi siz yazınca aklıma geldi niye öyle derler ki
Ben göbekten göremiyorum ağdaya gidiyorum valla napimofff ben çok zorlanıyorum temizlenirken yaaa napıcaz biz böyle
Doktoruma rica ettim sagolsun 10gun rapor yazdi yarin bitiyo raporum,1,2gun calisip bacam eger is yeri zorlarsa yine rapor almayi dusunuyom,asil dogum raporumu İnsallah 15ocakta baslicak hayirlisylane zaman ayrılıyosuun doğum iznineee
ayy ben de haftaya da gelip sonra rapor yazdırabilirim ya şu tazminatı vercekler mi vermicekler mi bir tur daha bastırayım da ona göreDoktoruma rica ettim sagolsun 10gun rapor yazdi yarin bitiyo raporum,1,2gun calisip bacam eger is yeri zorlarsa yine rapor almayi dusunuyom,asil dogum raporumu İnsallah 15ocakta baslicak hayirlisyla
bizim burada çok var çok da temiz yerler ben hep gidiyordum epilasyondan önce ondan alışkınım jileti bir türlü sevemedimBacım Tokat'ta adam gibi yapan yer yok ki. Hele ilk geldiğimde bikini agdasi yapan yer azicikti
Ay yok benim arkadaş anlatıyordu da ne insanlar geliyor abla diye. Utanırım ben temiz gitmek lazım
Yok vallahi, ben banyoyu eşimle ysptiricam. Karismasinlsr her şeyeBende öyle biliyorum da çok mutlu olurum bakarsan müsait olunca.
Canım ben kimseye bir şey sormadan herşeyi aldımodası da alındı sipariş verildi parasını kp verecek ama onlara aldıktan sonra attım fotosunu Araştıra araştıra öğreniyorsun ihtiyaçları
Halime şükrediyorum hemenya kaynanamla sıkıntım yokta bana bir şey derse ben lohusalıkta ağzımı kapatmam Bir de şey var ben ilk banyosunu yaptırmayı çok istedim ama kv inatla ben yaptırıcam 2. Sen yaptırırsın diyo
Doktorum yukarı çıkacağını düşünüyorum demişti ama internette 24. Haftadan sonra daha çıkmaz yazıyor bilemedim yarın kontrol de soracağım açıkçası korkuyorum
Ya bende ilk kez kv den duyup araştırmıştım ne demek diyebebeğin plasentası ayrılır manasında söyleniyormuş. Valla kv söylediğinde direkt söyledim öyle saçma şey mi olur ilk 3 ay geçti 5 aylık oldu bebek öyle kolay kolay düşer mi dedim akrabadan örnek vermeye başladı, kaç sene önce olan şey doktor yok ultrason yok doğru dürüst bebek ölüyo düşüyo ama sebebini bilmiyorsunuz sonra uyduruluyo böyle şeyler dedim bozuldu biraz ama saçma yani bebek memeden düşer ne bir de onun dediği de şey bebek parmağını emiyormuş ani hareket yapınca ya da hızlı yürüyünce boşluğa düşüyormuş parmağı o memeden düşmek oluyormuş saçma saçma şeyler
Ben göbekten göremiyorum ağdaya gidiyorum valla napim
Masallah hareketli olsunlar,hareket etmezse kafam surekli orda oluyo neden hareket etmiyo neden duruyo nolduku diye paronoayak oluyom ben :) masallah dun bizimkide sanki sabah mac yapti karnimda :)) calisirken hissedemiyorum cok ama evdeyken cok sukur daha iyi hissediyom25 haftada en son gittiğimde 800 küsurdu cumartesi tekrar bakalım ne diyecek.benimde arttı eminim zaten bir dönüşü var dün fenaydı
Sağol canım erken doğuma alıştırabilirim kendimi belki ama küvöz, sezeryan bana çok korkutucu geliyor Rabbimden hayırlısını diliyorum. Dikkat ediyorum ağır kaldırmıyorum doğru dürüst iş yapmıyorum yine de leke geliyor. Yarın kontrolüm ayrıntılı olarak hiç sormadım yarın soracağım internette 24. Haftadan sonra yukarı çıkmaz plasenta yazıyor ama inanmak istemiyorum. Hamileliğim böyle yatarak geçerse ne yaparım bilmiyorum hareketsiz olunca kabızlık yapıyo, biraz ayakta kalsam artık lekelenme başlıyo, ne yürüyüş yapabilirim böyle giderse ne başka bir şeyArkadasımında plasentası rahıme cok yakındı erken dogum oldu senı korkutmak ıstemem cnm ama bana cok oısmanım son zamanlarda dıkkat etmedım benım yuzumden cocugum premature oldu dedı ama 2.100 gr dogup 1 hafta kuvezde kaldı sadece ve onunkı yapışıktı resmen . benımde plasentam asagıda bana sureklı yat dınlen cok dıkkat edenlerde kanama ve erken dogum rıskı cok dusuk oluyor dıyor doktora ayrıntılı sor bakalım benımde dun kontrolum vardı plasentayla ılgılı bır skntı yok sımdılık dedı ama eger dıkkat edersen bır sıkıntı olmaz ınsallah son zamanlar bebek buyudukce asagıya baskı daha cok oluyor o yuzden bol bol dınlenmek agır kaldırnamak en ıyısı ondan dolayı hafıf lekelenmeler normal ama cok yogun kanama olursa bebekte erken dogum rıskı oluyomus
Aman aman uzak ol boşver. İmkanım olsa 1dk durmam şu şehirdebizim burada çok var çok da temiz yerler ben hep gidiyordum epilasyondan önce ondan alışkınım jileti bir türlü sevemedim
tokat nasıl bir yer gelp ağdacı dükkanımı açsam
kız jiletler de uçmş venüsün ultra jelli bişeylerini alıyodum 140 lira nedirrrbizim burada çok var çok da temiz yerler ben hep gidiyordum epilasyondan önce ondan alışkınım jileti bir türlü sevemedim
tokat nasıl bir yer gelp ağdacı dükkanımı açsam
Canim hissetmediğinde portakal mandalina suyu sık hafif su koy öyle içiyorum başlıyor kıpır kıpır anındaMasallah hareketli olsunlar,hareket etmezse kafam surekli orda oluyo neden hareket etmiyo neden duruyo nolduku diye paronoayak oluyom ben :) masallah dun bizimkide sanki sabah mac yapti karnimda :)) calisirken hissedemiyorum cok ama evdeyken cok sukur daha iyi hissediyom
Allah'tan ben almıştım 5 6 ay öncekız jiletler de uçmş venüsün ultra jelli bişeylerini alıyodum 140 lira nedirrr
Benim kv de ben kalayım önder ne anlar dedi yok öğrenecek ne anlar diyip sıyrılmak yok dedimYok vallahi, ben banyoyu eşimle ysptiricam. Karismasinlsr her şeye
Annem, Serkan ne anlar diye tutturmustu bir ara, hastanede ben kalicam diye. Dedim ne isin var otur evinde. Kocam senin yüzünden arabada mi yatacak
ahahah ay çok güldüm yaaa allah da snei güldürsün kuzum demek bebek parmağını emiyormuş öylemi ahahaBende öyle biliyorum da çok mutlu olurum bakarsan müsait olunca.
Canım ben kimseye bir şey sormadan herşeyi aldımodası da alındı sipariş verildi parasını kp verecek ama onlara aldıktan sonra attım fotosunu Araştıra araştıra öğreniyorsun ihtiyaçları
Halime şükrediyorum hemenya kaynanamla sıkıntım yokta bana bir şey derse ben lohusalıkta ağzımı kapatmam Bir de şey var ben ilk banyosunu yaptırmayı çok istedim ama kv inatla ben yaptırıcam 2. Sen yaptırırsın diyo
Doktorum yukarı çıkacağını düşünüyorum demişti ama internette 24. Haftadan sonra daha çıkmaz yazıyor bilemedim yarın kontrol de soracağım açıkçası korkuyorum
Ya bende ilk kez kv den duyup araştırmıştım ne demek diyebebeğin plasentası ayrılır manasında söyleniyormuş. Valla kv söylediğinde direkt söyledim öyle saçma şey mi olur ilk 3 ay geçti 5 aylık oldu bebek öyle kolay kolay düşer mi dedim akrabadan örnek vermeye başladı, kaç sene önce olan şey doktor yok ultrason yok doğru dürüst bebek ölüyo düşüyo ama sebebini bilmiyorsunuz sonra uyduruluyo böyle şeyler dedim bozuldu biraz ama saçma yani bebek memeden düşer ne bir de onun dediği de şey bebek parmağını emiyormuş ani hareket yapınca ya da hızlı yürüyünce boşluğa düşüyormuş parmağı o memeden düşmek oluyormuş saçma saçma şeyler
Ben göbekten göremiyorum ağdaya gidiyorum valla napim
Suyunu içmeyin direk yiyin meyveyi.Canim hissetmediğinde portakal mandalina suyu sık hafif su koy öyle içiyorum başlıyor kıpır kıpır anında
ayy evettt o yüzden ağda daha uygun valla komple 50 tl bazı yer 80 tl alıyor bizim burdakız jiletler de uçmş venüsün ultra jelli bişeylerini alıyodum 140 lira nedirrr
Aynen aynen. Ben annemin yanında bile açamam. Odayı kilitlicem zaten emzirirken. Bizimkilerin dalma huyu var odaya maalesefBenim kv de ben kalayım önder ne anlar dedi yok öğrenecek ne anlar diyip sıyrılmak yok dedimben eşime de söyledim biz yaptıralım ilk banyosunu diye o da diyo ben korkuyorum ilkini annem yaptırsın bakar öğreniriz Banyoyu mecburi kabul ettim napim ama refakatçi olarak asla kv olmaz çünkü ben mememi açamam yanında
Bide benim kilo faktoru var sagdan sola soldan saga donerken cok zorlaniyomYaa spazm gibiydii fena bi geceydi vallahi
Bel sırt allahın emri parçalanıyor ahhaha
Sağol canım erken doğuma alıştırabilirim kendimi belki ama küvöz, sezeryan bana çok korkutucu geliyor Rabbimden hayırlısını diliyorum. Dikkat ediyorum ağır kaldırmıyorum doğru dürüst iş yapmıyorum yine de leke geliyor. Yarın kontrolüm ayrıntılı olarak hiç sormadım yarın soracağım internette 24. Haftadan sonra yukarı çıkmaz plasenta yazıyor ama inanmak istemiyorum. Hamileliğim böyle yatarak geçerse ne yaparım bilmiyorum hareketsiz olunca kabızlık yapıyo, biraz ayakta kalsam artık lekelenme başlıyo, ne yürüyüş yapabilirim böyle giderse ne başka bir şey
geçen çekmeceden buldum yedek başlık sarılıp ağlayacaktım eşim niye bağırıyosun diyo dedim senin şu an ne kadar kar ettiğinden haberin var mıAllah'tan ben almıştım 5 6 ay önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?