- 2 Haziran 2021
- 157
- 209
- 33
Valla kizlar plan yapmayin :)) benim ilk dogumum 8mart olcakti ona gore kuaforden randavu aldiydim ama benim spam 13subatta ben geliyom dedi gecenin 4inde suyum geldi,hic unutamam ben o utancla girdim dusa aldim elime jilet yapcam yarim yamalak basladim esim gordu nabiyon sen dedi ,boyle mi gitcem doktora temiz olmam lazim dedim,bana bi kizdi kizdiOff ben gidemiyorum ağdaya aşım yok.kocama mı söylesem gel yap diye dünden razı zaten hahah
Aynen aynen. Ben annemin yanında bile açamam. Odayı kilitlicem zaten emzirirken. Bizimkilerin dalma huyu var odaya maalesef
Yok valla ben baştan anlastim, aselle ilgili ilkleri biz yapicaz diye. Zaten ben tecrübeliyim Bebek yıkama konusunda. Komşumuzun bebeğinin ilk banyosunu da ben yaptirmistim :)
Hahaha kız valla öyle dedi ben şok bir ara baktım hatta ne diyo parmağını emme falan ne alaka diyeahahah ay çok güldüm yaaa allah da snei güldürsün kuzum demek bebek parmağını emiyormuş öylemi ahahaeskiden doktor yokmuş ölene bir sebep lazım ya onlarda uyduruyormuş işte napsınlar
Bende kitlemeyi düşünüyorum kv nin var odaya dalma huyu bir de yatak odası hiç sevmem hatta en nefret ettiğim şey ama kötü niyetli yapmadığını bildiğim için ses çıkarmıyorum odanın anahtarını bulabilirsem kesin kitlerim. Bende öyle bir tecrübe olmayınca çıkıp benim tecrübem var ben yıkayacam diyemiyorumAynen aynen. Ben annemin yanında bile açamam. Odayı kilitlicem zaten emzirirken. Bizimkilerin dalma huyu var odaya maalesef
Yok valla ben baştan anlastim, aselle ilgili ilkleri biz yapicaz diye. Zaten ben tecrübeliyim Bebek yıkama konusunda. Komşumuzun bebeğinin ilk banyosunu da ben yaptirmistim :)
Valla kizlar plan yapmayin :)) benim ilk dogumum 8mart olcakti ona gore kuaforden randavu aldiydim ama benim spam 13subatta ben geliyom dedi gecenin 4inde suyum geldi,hic unutamam ben o utancla girdim dusa aldim elime jilet yapcam yarim yamalak basladim esim gordu nabiyon sen dedi ,boyle mi gitcem doktora temiz olmam lazim dedim,bana bi kizdi kizdidoktor oranami bakcak cik su banyodan gidiyoz hadi dediydi,ama cok utandiydim ya
Kötü düşünmüyorum kuşum ama işte küvöz de kalırsa bırakıp eve gitmek ne biliyim kendime gelemem bir süre sanırım sağlıklı olsun gerisi önemli değil ama işte erken doğum riskleri de korkutuyor biraz. Sezeryandan da çok korkuyorum hayatım boyunca hiç ameliyat olmadım olursam çok zorlanırım diyorumSen kötü düşünmemeye çalış lütfenazıcık kaldı yolun çoğu bitti gitti zaten. 28. Haftadan sonra doğan bebişler çoğunlukla hayata tutunur sağlıklı olur diye okumuştum. Yine de kendine dikkat et
O tazminat konusunu bende arastircam iskura ssk ya gidip varmi bibyolu diye soracam,arastirinca yazarim burdanda,iki hafta once acikcasi korktum halden anlayanla calismak lazim,magaza sorumlu yardimcim 23yasinda bana doyoki patetes sogan kasalarinin bari kaldirda yoksa yoksa bel fitiginolcam diyo,ule 5senedir kaldiriyomda simdi insaf et yaayy ben de haftaya da gelip sonra rapor yazdırabilirim ya şu tazminatı vercekler mi vermicekler mi bir tur daha bastırayım da ona göre
yatacak yerleri yok yatacakk o kasaların altında geberirler inşallah ay aşırı öfkelendim aşırıııııııO tazminat konusunu bende arastircam iskura ssk ya gidip varmi bibyolu diye soracam,arastirinca yazarim burdanda,iki hafta once acikcasi korktum halden anlayanla calismak lazim,magaza sorumlu yardimcim 23yasinda bana doyoki patetes sogan kasalarinin bari kaldirda yoksa yoksa bel fitiginolcam diyo,ule 5senedir kaldiriyomda simdi insaf et yabu koca halimle kac kasa patetes sogan kasalrini aktardim ama cok ah ettim,oyuzden raporum bittiginde yine ayni muamele olursa yine rapor yazdircam Allah'a havale ettim (
Kızlar Ben 4. yılımıa ralık ayında doldurdum. Patronum allah razı olsun tazminatımı vericek hemde yeni yılda yapılan zam ile birlikte vericek şubatta doğum iznine ayrılıcam doğumdan 4 ay sornada çıkışımı yapcakalr işsizlik alcam inşallah sizde alırsınız kimsenin hakkı kimsede kalmasın benim patron insaflı adamdır sağolsun eğer alabiliyoanız sizde alınO tazminat konusunu bende arastircam iskura ssk ya gidip varmi bibyolu diye soracam,arastirinca yazarim burdanda,iki hafta once acikcasi korktum halden anlayanla calismak lazim,magaza sorumlu yardimcim 23yasinda bana doyoki patetes sogan kasalarinin bari kaldirda yoksa yoksa bel fitiginolcam diyo,ule 5senedir kaldiriyomda simdi insaf et yabu koca halimle kac kasa patetes sogan kasalrini aktardim ama cok ah ettim,oyuzden raporum bittiginde yine ayni muamele olursa yine rapor yazdircam Allah'a havale ettim (
benimki 5. yılına girdik hayırlı olsun bu maaşını bize hediye et diyecek cinslerden umudum yok ama isteyenin 1 yüzü vermeyenin 2 yüzü karaKızlar Ben 4. yılımıa ralık ayında doldurdum. Patronum allah razı olsun tazminatımı vericek hemde yeni yılda yapılan zam ile birlikte vericek şubatta doğum iznine ayrılıcam doğumdan 4 ay sornada çıkışımı yapcakalr işsizlik alcam inşallah sizde alırsınız kimsenin hakkı kimsede kalmasın benim patron insaflı adamdır sağolsun eğer alabiliyoanız sizde alın
Boyunu soylemedi,doktor ilk hamileliginle bunu karistirma diyo ama korku var içimde ilki 36haftalik dogmustu 3600,ama hemsirem iyikide eeken dogmus içinde yer kalmamis yoksa bebegin durumu riske gircekmis demisti,ondan korku var içimdeBenimki 29+5de 1254gr çıktı. Doktor bir şey demedi mi? Boyu ne kadarmis?
bence de iste isteyenin bir yüzü vermeyenin pis yüzü çürüsünbenimki 5. yılına girdik hayırlı olsun bu maaşını bize hediye et diyecek cinslerden umudum yok ama isteyenin 1 yüzü vermeyenin 2 yüzü kara
ultrason kağıdında fl varsa 7 ile çarp boyu o çıkıyooBoyunu soylemedi,doktor ilk hamileliginle bunu karistirma diyo ama korku var içimde ilki 36haftalik dogmustu 3600,ama hemsirem iyikide eeken dogmus içinde yer kalmamis yoksa bebegin durumu riske gircekmis demisti,ondan korku var içimdeAllah korusun Allah'a emanetler
Benim 4.yilim eylulde doldu,bim de calisiyom bizde sadece evlilik olursa is yeri tazminatli cikis veriliyo,gidip konussamda etsemde tazminatli ciki vermezler cunku yaklasik 25,30milyar arasi vermeleri gerekiyo oyuzden iskurla falan goruscem cocuga bakcak kimsem yok falan diyip bi hak talep edebiliyommu sorcamKızlar Ben 4. yılımıa ralık ayında doldurdum. Patronum allah razı olsun tazminatımı vericek hemde yeni yılda yapılan zam ile birlikte vericek şubatta doğum iznine ayrılıcam doğumdan 4 ay sornada çıkışımı yapcakalr işsizlik alcam inşallah sizde alırsınız kimsenin hakkı kimsede kalmasın benim patron insaflı adamdır sağolsun eğer alabiliyoanız sizde alın
sor canım hakkını bırakma inşallah vardır hakların işkurda yardımcı olur alırısn :)Benim 4.yilim eylulde doldu,bim de calisiyom bizde sadece evlilik olursa is yeri tazminatli cikis veriliyo,gidip konussamda etsemde tazminatli ciki vermezler cunku yaklasik 25,30milyar arasi vermeleri gerekiyo oyuzden iskurla falan goruscem cocuga bakcak kimsem yok falan diyip bi hak talep edebiliyommu sorcam
Kötü düşünmüyorum kuşum ama işte küvöz de kalırsa bırakıp eve gitmek ne biliyim kendime gelemem bir süre sanırım sağlıklı olsun gerisi önemli değil ama işte erken doğum riskleri de korkutuyor biraz. Sezeryandan da çok korkuyorum hayatım boyunca hiç ameliyat olmadım olursam çok zorlanırım diyorum
Emzirme önlüğü aldım dün mutlaka kullanırım bende öyle açamam ulu orta zaten odaya girip kapısını kapatcam ama kitlemek bilmiyorum o yüzden önlüğü aldım.e bebek indirimleri çok hoşuma gitti baby me bez çok uyguna geldiAynen aynen. Ben annemin yanında bile açamam. Odayı kilitlicem zaten emzirirken. Bizimkilerin dalma huyu var odaya maalesef
Ay bende alıcam bundn kv diyoki milletin içinde cok diye çıkarıyorsun zaten hiç gerek kalmıyo böyle şeylere diyoEmzirme önlüğü aldım dün mutlaka kullanırım bende öyle açamam ulu orta zaten odaya girip kapısını kapatcam ama kitlemek bilmiyorum o yüzden önlüğü aldım.e bebek indirimleri çok hoşuma gitti baby me bez çok uyguna geldi
Benim anamda böyle elime bir ekmek poşeti dahi vermezAy hele annem. Aman dolabı silme bebek düşer. Ya diyorum ne alakaeşya mi bu düşsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?