2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım saglıkla yanına kavuştursun Allah, dualarımız seninle ve Zihra ile. Bizleri de haberdar edin. İnan bebeklerde saat bile fark ediyor, her an kendini toparlıyordur minik.

Allah razı olsun. Biz hastanedeyim hala. Bugün de yatmaya devam benim tansiyondan dolayi ama yarın taburcu olabilirmişim. Fındığım hala yoğun bakımda. Onun hakkında da birazdan bilgi alabilirim inşallah. Belki güzel haberler verirler beraber yuvamiza döneriz

Canim inşallah sağlıkla sihhatle kavuşursun bebeğine

Zihra günaydın canım bebeğinin kilosu boyu maşallah çok iyi hiç canını sıkma inşallah biran önce toparlar kavuşursunuz.benim ilk çocuğum 39+3te 2800 kg 48 cm doğdu hiçbir sorun yoktu.tüp bebek olduğu için düzenli doktora gidiyordum.hemde prof.tu doktor hiç sorun yok diyordu doğdu zayıf olması dışında hiçte sorun olmadı şükür

Allah bebeğini bir an once kucagına almaya nasip etsın ınsallah 2.5 kg az degıl bence yakında cıkartılar ınsallah sen merak etme daha az kılodakılerı bıle sıkıntı olmadıgı surece cıkartıyolar
Suyum geldi sonra yazıcam dra gidince dua edin lütfen
allah yardımcın olsun güzel haberlerle gel inşallah

Z zahrada geçmiş olsun canım inşallah biran önce evine dönersin.doğum olursada hiç üzülme haftanda kilosuda çok iyi 2500 kg üstü bi sıkıntı olmadığı süre küveze bile girmiyo

Suyum geldi sonra yazıcam dra gidince dua edin lütfen
Allah yardımcın olsun güzel haberler bekliyoruz
Beraber çıkın hastane den güzel haberler verin bizlere

2500 kilo 45 cm e ulaşmış bebek Allah'ın izniyle birşey olmaz stres olmayın kızlar cumartesi günü baya hareketli bugün

Canım bebeği biraz daha yogun bakımda tutmak isterlerse hiç stres olma, daha iyi olabiliyor. Benim 2 yegen de 10-15 gün kaldı yogun bakımda, evden daha iyi baktılar inan. Çocuklar toparlanınca verdiler. Evde stres olmadık iyi mi değil mi diye.
Umarım gerek kalmaz, biraz daha tutalım derlerse de risk olmayacaksa kalsınlar kafana takma. Kuzenim süt sagarak hastaneye götürmüştü. Şimdi görsen çocukları, topaç gibiler. Şimdi ki stresini tahmin edebiliyorum ama gönlünü ferah tut, hersey yoluna giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…