2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Gecelikleri seffaf kalın poşetlerde satıyrlar ya yeni gelen bi geceliğimin poşetine koydum ben çıt çıtlı olanlarda n
Günaydın evet bazı aldıklarım hatta çıtçıtlı güzel poşet olunca onları direk kullandım atmadım bende

Hepinize günaydın bildiriyorum. Henüz doğum yapmadım kafasını sanki bazen genitalde döndürüyor gibi hissediyorum. Geceleri tuvalete çıkarken aşırı ağırlık var altımda gibi hissediyorum ama doğuramadım pazar günü yine çömel kalk olayını hızlandırcam pazartesi ilk iş günü doğsun ctesi doğurasım yok

Tesekkür ederim canım 50 cm 2890 gr dogdu ama nefes alamıyor iste ciğreler cok gelismemis
Hiç merak etme annesi, bebekler hemen canavar gibi toparlıyorlar. 2890 gram kötü değil. 750 gr doğanlar bile toparlıyor. Bir hafta sonra bile çok daha iyi olacaktır. sağlıkla mutlulukla büyütün.

Canım hiç korkma allah yardım eder,en son attığın nst eğer öyle devam ederse yüksek ihtimalle alırlar bebeği ama haftan fena değil 36 oluyorsun ve kilosu da az değil sen tutabildigin kadar tut içerde ama dogarsada üzülme senin haftandan küçük doğum yapanlar var,rabbim yardım eder hiç korkma dualarımızdasın

Herkeste aynı düşünceler son zamanlarda
Benim de bugün muayene günüm hoş her hafta sonu gidiyorum artık bir muayene bir kontrol şeklinde
Gelsin de olayım şu sezo bitsin

Sabah 8deki böyle oldu 2. Doz akciğer geliştirici yaptılar doktoru bekliyoruz
Ya açılma yok uzunluk 4 cm su iyi kötü idare ediyo niye almak istiyolar anlamıyorum inş eve yollarlar böyle aç susuz uykusuz bekleyince kasılıyo asıllll evde olsak olmaz bence

Eklentiler

• Screenshot_2022-02-12-09-24-53-958_com.whatsapp.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 98
Hayırlısı olsun cnm saglıkla kucagına al en onemlısı kılosuda yerınde alırlarsada hıc uzulme orda olman daha ıyı doktorlar ne yapması gerektıgını bılıyorlar artık doktorda degıstıremıcen

Hakkında hayırlısı olsun canımm sen de bebeğin de sağlıklı bi şekilde atlatın inşallah bu süreci

Kızlar ben dün dogurdum yavrum şu an yoğun bakımda kuvozde solunum desteği alıyor. Lütfen dualarınızı bizden esirgemeyin.
Rabbim analı babalı büyütsün tez vakit cıkar insaAllah küvozden. Normal doğum mu?
Canım sağlıla gelsin kuzucuk. InsaAllah doğsada küvozlik olmaz. Rabbim yardımcın olsun

Tesekkür ederim canım 50 cm 2890 gr dogdu ama nefes alamıyor iste ciğreler cok gelismemis
Kilosu iyiymis ciğerleride en kisa zamanda toparlar insaAllah canim. Rabbim analı babalı büyütsün.

Canım küvözsüz, hayırlısıyla kavuşmanızı nasip etsin Allah, aklımız sende. Uraz bey şaşırttı bizi, sürprizli çocuk. Kilosu iyi durumda, hersey güzel gidecek umuyorum

Kızlar bu hafta 34+1 yazıyor kağıtta 2350 fl 6.64 nts haftaya giricem şimdilik herşey yolunda ama aniden kasılmalar olabilir yolda kitlenip kalmak gibi olabilir dedi
Sezeryan doğum kesin plesenta onde biraz etik olarak sezeryanla uygun dedi doktorum
Baba ameliyata giremiyor yasakmış fotoğrafçı resim cekicek sadece video bilmiyorum oda yasak sanırım
Bende durumlar böyle doğuma kadar 3 kiloyu geçer dedi
Sabahın körü gidince malum karnım aç hemen kahvaltı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…