2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ya doktoru da tam 35 haftalık bebek ölçüsünde tam sıkıntı yok Allah razı olsun şu an çıkış için bişey demiyorlar. Daha iyiymiş hala oksijen alıyor ama eskisi kadar değil ama yine de öyle görmek insanı üzüyor cidden. Hemşiresi de doktoru da bize süt getirin yeter dediler. Sütümü nasıl arttirabilirim? Komposto içiyorum bestlak damla aldım. Başka ne yapabilirim?

Kiz bütün hce rüyamda seni gördüm . Buraya girip duruyodum senden hber almak için .en son sancım yok diyodun çıkıyoruz diyodun hastaneden .ama görüyorum ki hala sancın var ciğer geliştirici vurulman da iyi olmuş . Güzel hberler verirsin inşallah bize

Ay kızlar biraz girmedim siteye neler olmuş öyle. Allah hepinizin yardımcısı olsun. inşallah sağlıcakla bebekleri kucağınıza alıp evinize dönersiniz. Dualarım sizinle

Bol bol su iç canım.Helva,bulgur,dereotu bunlar da süt yapar.

Ama düşün evde olsan senin elinden birsey gelmeyecek daha çok üzülücen, hastanede güvende onlar. Yogun bakımda kulak, göz, tüm organları kontrol ediyor doktorlar, sürekleri elleri üzerlerinde, biz de yasadıgımız için iyi ki yogun bakımda kaldılar dedik hep. Evde yapılabilecekler yetersiz kalıyor canım, kendini bu şdkilde telkin et. Mantıklı düşünmek zor bu durumda ama yanında ailen de vardır, birlikte karar verirsiniz canım. Bol su içmek süt arttırıyor diye biliyorum. Tecrübeli arkadaslar da yardımcı olacaktır. Süt sagma makinan var di mi? O sana çok gerekli şimdi, moralin bozuk olsa da sağ, onu ihmal etme ki, artsın canım.

Kızlar noluyor bu bebeklere birden haberler almaya başladık ya.
Ya sorma .neyse ki çok çok erken değil artık .hepsi kendi i kurtarabilecek haftada . Ben kndim için çok durmaz bu çocuk bir ay varken doğar diyidum ama galiba bu gidişle ben sona kalicam

Bol bol su.. birde benim bildiğim incir ve tarçın süt yapıyor. humana çay da içebilirsin

Canım en önemlisi uyku .uyursan sütun olur . Gce bile 2 saatte bı alarm kurup iki göğsü de en az 15 dj sağ. Hiç bişey çıkmasa bile sağma işlemi e devam et göğüsler uyarıldın .ilk zamanlar çok çok az olan süt makineyle daha da az gözüküyor . Ölçümüne falan takılma yani sütun .bebeğin yanına gelip emmeye başlayınca hemn cogalicak

Ya sorma .neyse ki çok çok erken değil artık .hepsi kendi i kurtarabilecek haftada . Ben kndim için çok durmaz bu çocuk bir ay varken doğar diyidum ama galiba bu gidişle ben sona kalicam
Bende kendim için aynı şeyi düşünüyorum.Henuz sancim da yok.Muhtemelen ay sonunu bulur.Neyse ki hep beraber bu günleri bulduk ya çok şükür.

Bugün biraz daha arttı inşallah daha da artar. Tamam sağıma devam ediyorum.

Bende kendim için aynı şeyi düşünüyorum.Henuz sancim da yok.Muhtemelen ay sonunu bulur.Neyse ki hep beraber bu günleri bulduk ya çok şükür.
Ay en canım bnde de yok sancı . İnşallah tüm bebisleromiz kuvoze girmeden annelerinin koynuna gelir

Doğru onlar benden daha çok biliyorlar ben dokunmaya korkuyorum şu an. Allah'ım evlatlarimizi korusun sağ salim kavusmamizi sağlasın inşallah. Su içiyorum. Elektrikli pompa hastane verdi onunla sagiyorum ama eve geçerken de kendim alacağım. Stres sütü çok etkiliyormus stres olmamaya çalışıyorum ama işte annelik çok ilginçmiş hem görmek için yanıyorum hem de öyle görünce dayanamiyorum.

Canım çok normal duygular, benim kuzen de yogun bakımdayken bakamamıştı ilk basta üzülmüştü, ama öyle bir toparlanıyor ki çocuklar. Sen sütünü sagmaya konsantre ol, tecrübeli bir arkadas emziriyor gibi 2 saatte bir sag demiş ya, oldugu kadarı şifa zaten ne kadar gelirse, az gelse de mama destegi verirler, herseyin dermanı var, sen elinden geleni yap devamı nasip canım. Hersey güzel olacak Allahın izniyle

Bulgur pilavı ve kuru soğan benım sutumun hemen ınmesıne yaramıstı yengem hatta hastane cantasına kuru sogan koymustuınsallah hemen gelır moralını yuksek tut

Kilosuda iyi aslında erkenden çıkar bence cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…