Ya doktoru da tam 35 haftalık bebek ölçüsünde tam sıkıntı yokZihra günaydın canım bebeğinin kilosu boyu maşallah çok iyi hiç canını sıkma inşallah biran önce toparlar kavuşursunuz.benim ilk çocuğum 39+3te 2800 kg 48 cm doğdu hiçbir sorun yoktu.tüp bebek olduğu için düzenli doktora gidiyordum.hemde prof.tu doktor hiç sorun yok diyordu doğdu zayıf olması dışında hiçte sorun olmadı şükür
Allah razı olsun şu an çıkış için bişey demiyorlar. Daha iyiymiş hala oksijen alıyor ama eskisi kadar değil ama yine de öyle görmek insanı üzüyor cidden. Hemşiresi de doktoru da bize süt getirin yeter dediler. Sütümü nasıl arttirabilirim? Komposto içiyorum bestlak damla aldım. Başka ne yapabilirim?Canım bebeği biraz daha yogun bakımda tutmak isterlerse hiç stres olma, daha iyi olabiliyor. Benim 2 yegen de 10-15 gün kaldı yogun bakımda, evden daha iyi baktılar inan. Çocuklar toparlanınca verdiler. Evde stres olmadık iyi mi değil mi diye.
Umarım gerek kalmaz, biraz daha tutalım derlerse de risk olmayacaksa kalsınlar kafana takma. Kuzenim süt sagarak hastaneye götürmüştü. Şimdi görsen çocukları, topaç gibiler. Şimdi ki stresini tahmin edebiliyorum ama gönlünü ferah tut, hersey yoluna giriyor.
Kiz bütün hce rüyamda seni gördüm . Buraya girip duruyodum senden hber almak için .en son sancım yok diyodun çıkıyoruz diyodun hastaneden .ama görüyorum ki hala sancın varSabah 8deki böyle oldu 2. Doz akciğer geliştirici yaptılar doktoru bekliyoruz
Ya açılma yok uzunluk 4 cm su iyi kötü idare ediyo niye almak istiyolar anlamıyorum inş eve yollarlar böyle aç susuz uykusuz bekleyince kasılıyo asıllll evde olsak olmaz bence
Kız sana ne oldu hmnSuyum geldi sonra yazıcam dra gidince dua edin lütfen
Bol bol su iç canım.Helva,bulgur,dereotu bunlar da süt yapar.Ya doktoru da tam 35 haftalık bebek ölçüsünde tam sıkıntı yok
Allah razı olsun şu an çıkış için bişey demiyorlar. Daha iyiymiş hala oksijen alıyor ama eskisi kadar değil ama yine de öyle görmek insanı üzüyor cidden. Hemşiresi de doktoru da bize süt getirin yeter dediler. Sütümü nasıl arttirabilirim? Komposto içiyorum bestlak damla aldım. Başka ne yapabilirim?
Ama düşün evde olsan senin elinden birsey gelmeyecek daha çok üzülücen, hastanede güvende onlar. Yogun bakımda kulak, göz, tüm organları kontrol ediyor doktorlar, sürekleri elleri üzerlerinde, biz de yasadıgımız için iyi ki yogun bakımda kaldılar dedik hep. Evde yapılabilecekler yetersiz kalıyor canım, kendini bu şdkilde telkin et. Mantıklı düşünmek zor bu durumda ama yanında ailen de vardır, birlikte karar verirsiniz canım. Bol su içmek süt arttırıyor diye biliyorum. Tecrübeli arkadaslar da yardımcı olacaktır. Süt sagma makinan var di mi? O sana çok gerekli şimdi, moralin bozuk olsa da sağ, onu ihmal etme ki, artsın canım.Ya doktoru da tam 35 haftalık bebek ölçüsünde tam sıkıntı yok
Allah razı olsun şu an çıkış için bişey demiyorlar. Daha iyiymiş hala oksijen alıyor ama eskisi kadar değil ama yine de öyle görmek insanı üzüyor cidden. Hemşiresi de doktoru da bize süt getirin yeter dediler. Sütümü nasıl arttirabilirim? Komposto içiyorum bestlak damla aldım. Başka ne yapabilirim?
Ya sorma .neyse ki çok çok erken değil artık .hepsi kendi i kurtarabilecek haftada . Ben kndim için çok durmaz bu çocuk bir ay varken doğar diyidum ama galiba bu gidişle ben sona kalicamKızlar noluyor bu bebeklere birden haberler almaya başladık ya.
Bol bol su.. birde benim bildiğim incir ve tarçın süt yapıyor. humana çay da içebilirsinYa doktoru da tam 35 haftalık bebek ölçüsünde tam sıkıntı yok
Canım en önemlisi uyku .uyursan sütun olur . Gce bile 2 saatte bı alarm kurup iki göğsü de en az 15 dj sağ. Hiç bişey çıkmasa bile sağma işlemi e devam et göğüsler uyarıldın .ilk zamanlar çok çok az olan süt makineyle daha da az gözüküyor . Ölçümüne falan takılma yani sütun .bebeğin yanına gelip emmeye başlayınca hemn cogalicakYa doktoru da tam 35 haftalık bebek ölçüsünde tam sıkıntı yok
Bende kendim için aynı şeyi düşünüyorum.Henuz sancim da yok.Muhtemelen ay sonunu bulur.Neyse ki hep beraber bu günleri bulduk ya çok şükür.Ya sorma .neyse ki çok çok erken değil artık .hepsi kendi i kurtarabilecek haftada . Ben kndim için çok durmaz bu çocuk bir ay varken doğar diyidum ama galiba bu gidişle ben sona kalicam
Bugün biraz daha arttı inşallah daha da artar. Tamam sağıma devam ediyorum.Canım en önemlisi uyku .uyursan sütun olur . Gce bile 2 saatte bı alarm kurup iki göğsü de en az 15 dj sağ. Hiç bişey çıkmasa bile sağma işlemi e devam et göğüsler uyarıldın .ilk zamanlar çok çok az olan süt makineyle daha da az gözüküyor . Ölçümüne falan takılma yani sütun .bebeğin yanına gelip emmeye başlayınca hemn cogalicak
Tamam aldirayim hemenBol bol su.. birde benim bildiğim incir ve tarçın süt yapıyor. humana çay da içebilirsin
Ay en canım bnde de yok sancı . İnşallah tüm bebisleromiz kuvoze girmeden annelerinin koynuna gelirBende kendim için aynı şeyi düşünüyorum.Henuz sancim da yok.Muhtemelen ay sonunu bulur.Neyse ki hep beraber bu günleri bulduk ya çok şükür.
Doğru onlar benden daha çok biliyorlar ben dokunmaya korkuyorum şu an. Allah'ım evlatlarimizi korusun sağ salim kavusmamizi sağlasın inşallah. Su içiyorum. Elektrikli pompa hastane verdi onunla sagiyorum ama eve geçerken de kendim alacağım. Stres sütü çok etkiliyormus stres olmamaya çalışıyorum ama işte annelik çok ilginçmiş hem görmek için yanıyorum hem de öyle görünce dayanamiyorum.Ama düşün evde olsan senin elinden birsey gelmeyecek daha çok üzülücen, hastanede güvende onlar. Yogun bakımda kulak, göz, tüm organları kontrol ediyor doktorlar, sürekleri elleri üzerlerinde, biz de yasadıgımız için iyi ki yogun bakımda kaldılar dedik hep. Evde yapılabilecekler yetersiz kalıyor canım, kendini bu şdkilde telkin et. Mantıklı düşünmek zor bu durumda ama yanında ailen de vardır, birlikte karar verirsiniz canım. Bol su içmek süt arttırıyor diye biliyorum. Tecrübeli arkadaslar da yardımcı olacaktır. Süt sagma makinan var di mi? O sana çok gerekli şimdi, moralin bozuk olsa da sağ, onu ihmal etme ki, artsın canım.
Canım çok normal duygular, benim kuzen de yogun bakımdayken bakamamıştı ilk basta üzülmüştü, ama öyle bir toparlanıyor ki çocuklar. Sen sütünü sagmaya konsantre ol, tecrübeli bir arkadas emziriyor gibi 2 saatte bir sag demiş ya, oldugu kadarı şifa zatenDoğru onlar benden daha çok biliyorlar ben dokunmaya korkuyorum şu an. Allah'ım evlatlarimizi korusun sağ salim kavusmamizi sağlasın inşallah. Su içiyorum. Elektrikli pompa hastane verdi onunla sagiyorum ama eve geçerken de kendim alacağım. Stres sütü çok etkiliyormus stres olmamaya çalışıyorum ama işte annelik çok ilginçmiş hem görmek için yanıyorum hem de öyle görünce dayanamiyorum.
Bulgur pilavı ve kuru soğan benım sutumun hemen ınmesıne yaramıstı yengem hatta hastane cantasına kuru sogan koymustuYa doktoru da tam 35 haftalık bebek ölçüsünde tam sıkıntı yok
En önemlisi stres yapma.Bol bol su iç canım.Helva,bulgur,dereotu bunlar da süt yapar.
Kilosuda iyi aslında erkenden çıkar bence cnmEn son 170-110 civarı çıkmaya başladı ilaç dozu arttığı halde bir düzen sağlanamadı ve tek tedavisinin doğum olduğu söylendi. 2600 doğdu yavrum. Tam haftasına uyumlu bir gelişimi vardı ama akciğer gelişimi daha yavaş olduğu için orada sıkıntı çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?