2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Maşallah Maşallah sus kız nazar değecek simdi.
Ben de bu çatlama işini anlamdım.
Kızımda hiç olmamıştı 37 yaşında ilk doğum yaptım. Doğumdan bir kaç ay sonra genç kızlar gibi incecik etrafta dolaştım.
Simdi heryerim çatladı. Kendime aynadan bakmak bile istemiyorum. Resmen kendimden soğudum.
Acaba ben catlamadim diye etrafa hava attım diye mi çatladım bu sefer

Canım hayırlı olsun bebişin, dualarımız seninle inşallah en kısa zamanda akciğerleri de gelişiverir sağlıkla evinize gidersiniz maşallah kilosu da iyiymiş gayet, moralini yüksek tut kavuşacaksınız annesi

Ay bilmiyirum ki ya neyle alakali bu . Bana da erkek çocuğu çatlak yapar falan dediler ama suanlik öyle bı durum yok bende yarın çatır çatır çatlamaya basliyomusum bı de

Canım bugün erken mi gelecek diye konuştuk, hissettin resmen. Ben de eşi göreve gidecek çocuk gelirse falan diye düşündüm. En hayırlısı neyse o olsun canım. Belki de sancın kesilir eve çıkarsın, ay bavullar hazır olmayan herkesin bebekler erkenci çıktı Bebeklerin geliş zamanı kader zaten, akışına bırakıcaz bu hafta gruptan bunu anladım. İnşallah evine gidersin sabah bizi haberdar et.
Canım benim inşallah tez vakitte kavuş yavruna, tansiyon riskli iyi ki kontrole gitmişin.

Eger bunu dile getirdiysen olabilir hatta ben icimden bile gecirsem kesinlikle o sey başima gelir. benimde karnim catlamamisti bacaklarim cok fena olmustu

Geçmiş olsun canım.
Sancini his etmiyorsan hemen aldırtma çocuğu.
Bakarsın yarına iki güne birsey kalmaz.
Gecen hafta ben de doguracam sandim.
Sonra sancı manci kalmadı.
O sezoya söyle en az bir hafta daha sabir etsin icerde.
Kocan yanında dimi. Sanki gidecek falan yazmıştın.
Allaha emanet olun

Son nst böyle çıktı dur durak bilmiyor ama bunla kasık bel ağrısı yok yani kasılma hissediyorum anlıyorum sancı çıkacak ama evde olsam su içer döner uyurum yani inş salarlar beni sabah dua edin
Eşim de ptesi çıkıyodu yola iptal etti mecburen

Eklentiler

• Screenshot_2022-02-12-01-25-30-283_com.whatsapp.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 112
Aa canım baya baya sancın var ya .demekki uraz ters durmasa çok rahat normal doğum yapabilirdi sen . İnşallah bu sancılar kesilir de sabah çıkarsın eve . Ama durmazsa da haftalarimiz iyi artık. En fazla bı kaç gün kuvozde durup çıkarlar .belki ona bile gerek kalmaz .hakkında hayırlısı olsun . Bizi hbersiz bırakma

Canım hayırlısı neyse o olsun.inşallah zamanında gelir bebişin

Gerçekten sancı seni etkilemiyor demekki maşallah kiz sana.
İnsallah yarına birsey kalmaz.
Bebeğin cok gelmek istiyorsa vardır bunda da bir hayır mutlaka. Sakin üzülme Korkma.
Uraz bey kocaman oldu inşallah.
Benim kız daha erken haftada 1910 gram doğmuştu hemen toparlamisti.
Bebekler annelerinden güçlüler

Bilseydim ordan alırdım.ne kadar aldın acaba?
Canım her gecelik satan yer öyle poset içinde satıyr ya hatta basında ufak. Bi askılık tarzı şey oluyr onu atmadm onun içine kpydm. Kendi eşyalarımo da küçük hurca koydm dopumhaneye verilecek olanı. Doğum hanede giyin mek biraz zor oluyr fermuarlı uzun teseettür sweetim var direk onu geçirip oda da kendim de giyinrm diye 2 çeşit koydm:)

F flugood canım benim sen nasılsın perşembe sezo diyordun geldi mi bebeğiiin kavuştunuz muu
Kızlar perşembe günü sezeryan oldum bebegimi 1 saat sadece görebildim yeni doğan servisine aldılar küveze benim de çok fena nefes alamama ve diyafram batmasi sorunum var epidural anestezinin yan etkisiymis rabbim düsmanima vermesin oğlum için sizden dua bekliyorum bugun üçüncü günü

Kaç kilo doğdu kuzum bir an önce ksvuşursunuz inşallahhh

Gözün aydin canim insallah bebisinde sende hemen toparlanirsinn . Hastanede mi kaliyorsun sende ?

Dualarımız seninle canım benim. En kısa sürede kavuşun inşallah

Aminnn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…