Maşallah Maşallah sus kız nazar değecek simdi.Ben hiç stres yapmadan zona oldumacaba içimden yapıyor muyum ki stres .bazen nasıl olucak falan diye düşünüyorum da onu da doğumu yaklaşan herkes düşünüyodur herhalde . Bı de ben bu genetik olayına inanmıyorum ya . Mesela bnm annem 3 sezeryan yaptı .hepimizde de devlet önce normal denetmis en az iki gün sancı çekmiş ama yok yani dogmamisiz .bana doktor normal dogurabilirsin dedi .bu arada boyun 150 .zaten bu boyun altına da normal doğum önermiyor doktorlar .herkes normal doğum yapamazsın falan dedi ama normal oldu .ben bile şaşırdım ya i normal olduğuna kardesimde çatısı basık diye sezeryan oldu .sonra mesela çatlak da genetik diyolar ama bnm hala ufacık bı çatlağın bile çıkmadı ki aklıma gelirse bir ayda beş kere yağ surmuyorumdur . Kızımda da hiç çıkmamıştı .Ama kardeşim çok düzenli yağlanmasını rağmen harita gbi çatladı .hee bu arada eklemek isterim insaah bizde kesisiz dogururuz yada sezeryan falan olursak hemn ayaklananlardan oluruz
Canım hayırlı olsun bebişin, dualarımız seninle inşallah en kısa zamanda akciğerleri de gelişiverir sağlıkla evinize gidersiniz maşallah kilosu da iyiymiş gayet, moralini yüksek tut kavuşacaksınız annesiHerkese çok teşekkür ederim. Dirençli yüksek tansiyon nedeniyle kontrol diye geldiğimde muayene sonucu hastaneye yatırıldı ve ertesi gün yani dün aksam acil sezeryana girdim. Kıvanç beyim 35+2 günlük doğdu. Plansız bir erken doğum olduğu için akciğer gelisimi için entube edildi ilk olarak. Sonrasında entubesi kaldırıldı ve solunum desteğiyle tedavisine devam edilmeye başlandı. Doktoru iyi diyor ama yanımda olmayışı beni mahvediyor.
Maşallah Maşallah sus kız nazar değecek simdi.
Ben de bu çatlama işini anlamdım.
Kızımda hiç olmamıştı 37 yaşında ilk doğum yaptım. Doğumdan bir kaç ay sonra genç kızlar gibi incecik etrafta dolaştım.
Simdi heryerim çatladı. Kendime aynadan bakmak bile istemiyorum. Resmen kendimden soğudum.
Acaba ben catlamadim diye etrafa hava attım diye mi çatladım bu sefer
Canım bugün erken mi gelecek diye konuştuk, hissettin resmen. Ben de eşi göreve gidecek çocuk gelirse falan diye düşündüm. En hayırlısı neyse o olsun canım. Belki de sancın kesilir eve çıkarsın, ay bavullar hazır olmayan herkesin bebekler erkenci çıktıKızlar kızlar hemen özet geçiyorum
Kontrol diye geldik suyu azalmış dedi ilk 3 gün 5 gün aralıklarla kontrol edelim dedi sonra nst ye yolladı düzenli sancı çıktı serum verdi bi daha nst bu sefer daha düzenli sancı olduyatış verdiler şu an doğum için hazırlık yapıldı önlem olarak dediler 3 saatte bir nst bakılacak sabah ona göre sezoya alabilirmiş
Benim hissettiğimbi sancı yok, sevikal uzunluk bakıldı uzunluk 4 cm hala sonrs bazen net olmuyor çatı da bakcsm dedi kapalı ama yumuşama başlamış dedi sabahı bekliyoruz merakla umarım almazlar bebişi dua edin çıkayım şimdilik haberler böyle he 35+5 2700 şu an
Canım benim inşallah tez vakitte kavuş yavruna, tansiyon riskli iyi ki kontrole gitmişin.Herkese çok teşekkür ederim. Dirençli yüksek tansiyon nedeniyle kontrol diye geldiğimde muayene sonucu hastaneye yatırıldı ve ertesi gün yani dün aksam acil sezeryana girdim. Kıvanç beyim 35+2 günlük doğdu. Plansız bir erken doğum olduğu için akciğer gelisimi için entube edildi ilk olarak. Sonrasında entubesi kaldırıldı ve solunum desteğiyle tedavisine devam edilmeye başlandı. Doktoru iyi diyor ama yanımda olmayışı beni mahvediyor.
Eger bunu dile getirdiysen olabilirMaşallah Maşallah sus kız nazar değecek simdi.
Ben de bu çatlama işini anlamdım.
Kızımda hiç olmamıştı 37 yaşında ilk doğum yaptım. Doğumdan bir kaç ay sonra genç kızlar gibi incecik etrafta dolaştım.
Simdi heryerim çatladı. Kendime aynadan bakmak bile istemiyorum. Resmen kendimden soğudum.
Acaba ben catlamadim diye etrafa hava attım diye mi çatladım bu sefer
Geçmiş olsun canım.Kızlar kızlar hemen özet geçiyorum
Kontrol diye geldik suyu azalmış dedi ilk 3 gün 5 gün aralıklarla kontrol edelim dedi sonra nst ye yolladı düzenli sancı çıktı serum verdi bi daha nst bu sefer daha düzenli sancı olduyatış verdiler şu an doğum için hazırlık yapıldı önlem olarak dediler 3 saatte bir nst bakılacak sabah ona göre sezoya alabilirmiş
Benim hissettiğimbi sancı yok, sevikal uzunluk bakıldı uzunluk 4 cm hala sonrs bazen net olmuyor çatı da bakcsm dedi kapalı ama yumuşama başlamış dedi sabahı bekliyoruz merakla umarım almazlar bebişi dua edin çıkayım şimdilik haberler böyle he 35+5 2700 şu an
Son nst böyle çıktı dur durak bilmiyor ama bunla kasık bel ağrısı yok yani kasılma hissediyorum anlıyorum sancı çıkacak ama evde olsam su içer döner uyurum yani inş salarlar beni sabah dua edinGeçmiş olsun canım.
Sancini his etmiyorsan hemen aldırtma çocuğu.
Bakarsın yarına iki güne birsey kalmaz.
Gecen hafta ben de doguracam sandim.
Sonra sancı manci kalmadı.
O sezoya söyle en az bir hafta daha sabir etsin icerde.
Kocan yanında dimi. Sanki gidecek falan yazmıştın.
Allaha emanet olun
Bilseydim ordan alırdım.ne kadar aldın acaba?Gecelikleri seffaf kalın poşetlerde satıyrlar ya yeni gelen bi geceliğimin poşetine koydum ben çıt çıtlı olanlarda n
Aa canım baya baya sancın var ya .demekki uraz ters durmasa çok rahat normal doğum yapabilirdi sen . İnşallah bu sancılar kesilir de sabah çıkarsın eve . Ama durmazsa da haftalarimiz iyi artık. En fazla bı kaç gün kuvozde durup çıkarlar .belki ona bile gerek kalmaz .hakkında hayırlısı olsun . Bizi hbersiz bırakmaSon nst böyle çıktı dur durak bilmiyor ama bunla kasık bel ağrısı yok yani kasılma hissediyorum anlıyorum sancı çıkacak ama evde olsam su içer döner uyurum yani inş salarlar beni sabah dua edin
Eşim de ptesi çıkıyodu yola iptal etti mecburen
Canım hayırlısı neyse o olsun.inşallah zamanında gelir bebişinSon nst böyle çıktı dur durak bilmiyor ama bunla kasık bel ağrısı yok yani kasılma hissediyorum anlıyorum sancı çıkacak ama evde olsam su içer döner uyurum yani inş salarlar beni sabah dua edin
Gerçekten sancı seni etkilemiyor demekki maşallah kiz sana.Son nst böyle çıktı dur durak bilmiyor ama bunla kasık bel ağrısı yok yani kasılma hissediyorum anlıyorum sancı çıkacak ama evde olsam su içer döner uyurum yani inş salarlar beni sabah dua edin
Canım her gecelik satan yer öyle poset içinde satıyr ya hatta basında ufak. Bi askılık tarzı şey oluyr onu atmadm onun içine kpydm. Kendi eşyalarımo da küçük hurca koydm dopumhaneye verilecek olanı. Doğum hanede giyin mek biraz zor oluyr fermuarlı uzun teseettür sweetim var direk onu geçirip oda da kendim de giyinrm diye 2 çeşit koydm:)Bilseydim ordan alırdım.ne kadar aldın acaba?
Kızlar perşembe günü sezeryan oldum bebegimi 1 saat sadece görebildim yeni doğan servisine aldılar küveze benim de çok fena nefes alamama ve diyafram batmasi sorunum var epidural anestezinin yan etkisiymis rabbim düsmanima vermesin oğlum için sizden dua bekliyorum bugun üçüncü günü
Kaç kilo doğdu kuzum bir an önce ksvuşursunuz inşallahhhKızlar perşembe günü sezeryan oldum bebegimi 1 saat sadece görebildim yeni doğan servisine aldılar küveze benim de çok fena nefes alamama ve diyafram batmasi sorunum var epidural anestezinin yan etkisiymis rabbim düsmanima vermesin oğlum için sizden dua bekliyorum bugun üçüncü günü
Gözün aydin canimKızlar perşembe günü sezeryan oldum bebegimi 1 saat sadece görebildim yeni doğan servisine aldılar küveze benim de çok fena nefes alamama ve diyafram batmasi sorunum var epidural anestezinin yan etkisiymis rabbim düsmanima vermesin oğlum için sizden dua bekliyorum bugun üçüncü günü
Dualarımız seninle canım benim. En kısa sürede kavuşun inşallahKızlar perşembe günü sezeryan oldum bebegimi 1 saat sadece görebildim yeni doğan servisine aldılar küveze benim de çok fena nefes alamama ve diyafram batmasi sorunum var epidural anestezinin yan etkisiymis rabbim düsmanima vermesin oğlum için sizden dua bekliyorum bugun üçüncü günü
Aminnn inşallahCanım hayırlı olsun bebişin, dualarımız seninle inşallah en kısa zamanda akciğerleri de gelişiverir sağlıkla evinize gidersiniz maşallah kilosu da iyiymiş gayet, moralini yüksek tut kavuşacaksınız annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?