Kızlar bu hafta 34+1 yazıyor kağıtta 2350 fl 6.64 nts haftaya giricem şimdilik herşey yolunda ama aniden kasılmalar olabilir yolda kitlenip kalmak gibi olabilir dedi
Sezeryan doğum kesin plesenta onde biraz etik olarak sezeryanla uygun dedi doktorum
Baba ameliyata giremiyor yasakmış fotoğrafçı resim cekicek sadece video bilmiyorum oda yasak sanırım
Bende durumlar böyle doğuma kadar 3 kiloyu geçer dedi
Sabahın körü gidince malum karnım aç hemen kahvaltı
Kızlar Zzahrada
iyi hastaneden çıkış vericekler. Evde hastane çantasını hazırlıcak müsait olduğunda o da yazar daha detaylı şuanlık bir sorun yok çok şükür
Zzahrada
balım böyle aksiyonlu şeyler senden beklenirdi tabiki ana oğul kuduruksunuz kudurukkk
Ah biz de seni heyecanla bekliyoruz ama biraz daha sabret urişkomm az daha dur içerde Kızlar bu vesileyle hepinize sağlıklı güzel doğumlar diliyorum resmen şubata hızlı bi giriş yaptınız mart anneleri
Kızlar Zzahrada
iyi hastaneden çıkış vericekler. Evde hastane çantasını hazırlıcak müsait olduğunda o da yazar daha detaylı şuanlık bir sorun yok çok şükür
Canım sağol teşekkür ederim o aldıkları babaları normal doğum mu oluyor bilmiyordum
20 si 25 mart arası birgün en geç daha erken demezse gecen hafta 20 si öncesi de olabilir duruma göre dedi normal doğum istiyorsan yaparız ama biraz plesenta onde zorlanırsınız zorlanirsaniz tansiyon sorunu da olabilir etik olarak sezeryanla daha uygun dedi
Sen nasılsın son durumun nedir ne zaman doğum doğum seklin belli oldu mu
Bulgur pilavı ve kuru soğan benım sutumun hemen ınmesıne yaramıstı yengem hatta hastane cantasına kuru sogan koymustuınsallah hemen gelır moralını yuksek tut
Kızlar bulgur pilavı çok gaz yapar. Hiç değilse ilk aylarda tüketmemek gerekir. Çok da süt yapar doğru ama, süt yapan başka şeyleri kullanmak gerek. Ben dere otu, kuru hurma ve incir yemiştim bol bol. Ve tabi ki bol su.
Canım sağol teşekkür ederim o aldıkları babaları normal doğum mu oluyor bilmiyordum
20 si 25 mart arası birgün en geç daha erken demezse gecen hafta 20 si öncesi de olabilir duruma göre dedi normal doğum istiyorsan yaparız ama biraz plesenta onde zorlanırsınız zorlanirsaniz tansiyon sorunu da olabilir etik olarak sezeryanla daha uygun dedi
Sen nasılsın son durumun nedir ne zaman doğum doğum seklin belli oldu mu
İlk doğum olunca 40 haftaya kadar bekletiyo o hastane galiba .kardeşime de 38. Hafta da çatı muayenesinde sezryan yaparız demişti . Tam 40+0 da gün verdiler . Tabi sancın ya da suyunda sıkıntı yoksa
Tek tek alıntı yapamadım ama okudum saolun iyi dilekleriniz icin. Yatis oldu ciger ignesi antibiyotik oldum. Sancilar hafif bekliyoruz ara ara yazarim.
Tek tek alıntı yapamadım ama okudum saolun iyi dilekleriniz icin. Yatis oldu ciger ignesi antibiyotik oldum. Sancilar hafif bekliyoruz ara ara yazarim.
Mrb arkadaşlar uzun süredir girmemiştim bi bakayim herkes nasil diye girdim doğumlar yavas yavas başlıyor sanki herkes inşallah sağlıklı bir sekilde bebegine kavuşur zahrada sanada cok geçmiş olsun tatlım hepinize kolay ve sağlıklı doğumlar diliyorum
Kızlar bulgur pilavı çok gaz yapar. Hiç değilse ilk aylarda tüketmemek gerekir. Çok da süt yapar doğru ama, süt yapan başka şeyleri kullanmak gerek. Ben dere otu, kuru hurma ve incir yemiştim bol bol. Ve tabi ki bol su.