2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Nisan sarı ve sefafda oluyomus az az da oluyomus ben deildir diodum. Sonra sanciyi belden bekledim karin alti hep oluyodu sanci zaten ama bu karin alti basladi. Bebek asagi baski yapti. Bilin die yaziyorum. Zahrada sancim seninkinden az nst de gormustum seninkini ama baya hissediyorum.

Canım benim Allah yardimcin olsun.Insallah hayırla al kucağına.Rabbim kolaylaştırsın inşallah.

Bende ciktim kontrolden 36+6 yim bugun, sali gun amniyon sivi sınirdaydi. Bugun 3,5 civarindaydi sınir 5’mis zaten. Kg’su ve harekeletleri iyi sancimda yok ama riske atmaya gerek yok pazartesi alalim dedi 14 subat bebesi olacak
Pazartesi 9’da gel korona testi ve kan testlerini yapariz 13 gibi aliriz. 7’den sonra bisey yiyip icme dedi. Heyecan basti resmen elim ayagima dolandi benim annem yok, kayinvalidemde var ila yok istemem zaten onu. En samimi arkadasim istanbuldan gelim dedi sagolsun sali gunu gel hastaneden cikalimda dedim bakalim hakkimizda hayirlisi
Allah herkese guzel dogumlar nasip etsin bebeklerine saglik

Sağlıkla sıhhatle gelsin inşllh canım

Nişanı bende seffaf kırmızı veyao tonlarda sanyrm ilk defa duydum. Sanvı geldikçe çömelme fırsatın varsa çömelsen cnm açılmayı ve bebeğin ilerleyişini hızlandırıyr
Açılma varmıymış peki?

1cm di ilk gelince bakti daha bakmiyolar yurutmuyolar ciger ignesi yaptilar fayda etsin cabuk gelmesin istiyolar. Ebe yururen kordon sarkabilir dedi bebek kucuk suda geldi diye. Bole kac saat surer kim bilir.

Kızlar herseyinizi hazırlayın. Benim eksiğim yok sükür bi ikramlık cikolatam kargoda yetişmedi. Ne zmn gelicegi belli olmuyo. Telas olmayım sonra

Kizlar hepinize merhaba insallah her biriniz sağlık ve sihatle doğum yapar bebişlerinizi kucaginiza alırsınız bende Ekim annesiyimamigurmi oyuncak yapıyorum belki almak istenenininz olur farklı renklerde de oruyorum tavşan 35tl bebek ise 150den veriyorum bunları öyle ekledim görmeniz için farklı oyuncaklarda yapıyorum tesekur ederim hepinize şimdiden Allah bir avazda doğum nasip etsin hepinize

Eklentiler

• Screenshot_20220210-192432_Gallery.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG-20220209-WA0017.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_1644417083235.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 59
Canım benim Allah yardımcın olsun inşallah en güzel en kolay şekilde atlatırsın doğumu ve sağlıkla evladını kucağına alırsın inşallah

Evet canim benimde geldi nişan , anlasilmayacak gibi degildi. Bayagi yogun şeffaf yapiskan degisik birseydi. 2 gün sancim oldu ve gecti . Doktor 2cm aciklik var ve dogum kanalina yerlesmis dedi. Tabi benim 4.dogum olunca bunlar normalmis. suyun gelmesi önemliymis zaten. Sancida gidince dogmaktan vazgecti. Bakalim ne zaman süpriz yapar.

Ravzam nasılsın ben dün baya yorgundum atladım herşeyi nişanmı geldi

Ravzam nasılsın ben dün baya yorgundum atladım herşeyi nişanmı geldi
Iyiyim canim , evet geldi ama 1 hafta oldu . Nişan geldikten sonra 2 gün sancim oldu sonra gecti. Simdi iyiyim dogurcak gibi degilim pazartesi ehliyet sinavim var zaten. Onun stresine girdim. Calisamiyorum da dogru düzgün . Bakalim gececek miyim

Geçersin Allah’ın izniyle
Sınava gir çık güzel haberi ver bize bide bebeğin haberini alırız
Nişan gelince doğumun yakın zamanda gerçekleşmesi olmazmı benim ilk bebekte geldi sabah 4 te öğlen ikide doğurmuştum

Sancım gitti su devam ediyo surer bu baya oglanlar yanliz kalcak gece bole giderse 1cm hala . Seninde yakındır ozmn hayırlısı canım

İlk doğum olunca 40 haftaya kadar bekletiyo o hastane galiba .kardeşime de 38. Hafta da çatı muayenesinde sezryan yaparız demişti . Tam 40+0 da gün verdiler . Tabi sancın ya da suyunda sıkıntı yoksa
Canım zaten doğum tarihi olarak otomatik 20 28 mart arası gösteriyordu.Doktor da 20 mart öncesi yada 20 22 falan dedi benim 38 39 a denk geliyor sanırım bilmiyorum artık ne derse artık doğuma eşler yasakmış onu dedi hayırlısı inşallah sen nasılsın

Dualarımız seninle, saglıcakla al kucagına insallah
Bilgiler cok iyi oldu ama, ben de sancıyı hep belden başlar diye düşünüyordum, belden kasığa dogru falan diye düşünüyordum. Demekki tek karın altı da olunca bi acaba mı diye düşünmek lazım

Saglıcakla kucagına al insallah, bize güzel haberlerini ilet lütfen bebiş kaç kg gözüküyor simdi?

Aynen canim alt karinda oldu yalancı sancidır sandım bide basiyla itiyodu oda acitiyodu. Nisanda cok az dı serce parmagin yarisi kadar sarı nisan mı cokda anlamamıstım. Dunde sefaf toplu igne gibi geldi parca parca 3. Ama acemiyim yine hepsi farkli oldu.
Aminn insaAllah suni sancısız gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…