Birinci sayfadaki tablomuzdan aşı durumlarını görebilirsiniz, bir çoğumuz hamileyken olduk aşılarımızıHamileyken corona aşısı biontech olan var mı acaba
Dualarımız seninle canımTek tek alıntı yapamadım ama okudum saolun iyi dilekleriniz icin. Yatis oldu ciger ignesi antibiyotik oldum. Sancilar hafif bekliyoruz ara ara yazarim.
Canım benim Allah yardimcin olsun.Insallah hayırla al kucağına.Rabbim kolaylaştırsın inşallah.Nisan sarı ve sefafda oluyomus az az da oluyomus ben deildir diodum. Sonra sanciyi belden bekledim karin alti hep oluyodu sanci zaten ama bu karin alti basladi. Bebek asagi baski yapti. Bilin die yaziyorum. Zahrada sancim seninkinden az nst de gormustum seninkini ama baya hissediyorum.
Sağlıkla sıhhatle gelsin inşllh canımBende ciktim kontrolden 36+6 yim bugun, sali gun amniyon sivi sınirdaydi. Bugun 3,5 civarindaydi sınir 5’mis zaten. Kg’su ve harekeletleri iyi sancimda yok ama riske atmaya gerek yok pazartesi alalim dedi14 subat bebesi olacak
Pazartesi 9’da gel korona testi ve kan testlerini yapariz 13 gibi aliriz. 7’den sonra bisey yiyip icme dedi. Heyecan basti resmen elim ayagima dolandibenim annem yok, kayinvalidemde var ila yok istemem zaten onu. En samimi arkadasim istanbuldan gelim dedi sagolsun sali gunu gel hastaneden cikalimda dedim bakalim hakkimizda hayirlisi
Allah herkese guzel dogumlar nasip etsin bebeklerine saglik
Nişanı bende seffaf kırmızı veyao tonlarda sanyrm ilk defa duydum. Sanvı geldikçe çömelme fırsatın varsa çömelsen cnm açılmayı ve bebeğin ilerleyişini hızlandırıyrNisan sarı ve sefafda oluyomus az az da oluyomus ben deildir diodum. Sonra sanciyi belden bekledim karin alti hep oluyodu sanci zaten ama bu karin alti basladi. Bebek asagi baski yapti. Bilin die yaziyorum. Zahrada sancim seninkinden az nst de gormustum seninkini ama baya hissediyorum.
Canim benim hayırlı olsun. minnosuna hayırlısı ile kavusman dileğiyle. Allah analı babalı büyütsünKızlar ben dün dogurdum yavrum şu an yoğun bakımda kuvozde solunum desteği alıyor. Lütfen dualarınızı bizden esirgemeyin.
1cm di ilk gelince bakti daha bakmiyolar yurutmuyolar ciger ignesi yaptilar fayda etsin cabuk gelmesin istiyolar. Ebe yururen kordon sarkabilir dedi bebek kucuk suda geldi diye. Bole kac saat surer kim bilir.Nişanı bende seffaf kırmızı veyao tonlarda sanyrm ilk defa duydum. Sanvı geldikçe çömelme fırsatın varsa çömelsen cnm açılmayı ve bebeğin ilerleyişini hızlandırıyr
Açılma varmıymış peki?
Canım benim Allah yardımcın olsun inşallah en güzel en kolay şekilde atlatırsın doğumu ve sağlıkla evladını kucağına alırsın inşallah1cm di ilk gelince bakti daha bakmiyolar yurutmuyolar ciger ignesi yaptilar fayda etsin cabuk gelmesin istiyolar. Ebe yururen kordon sarkabilir dedi bebek kucuk suda geldi diye. Bole kac saat surer kim bilir.
Kızlar herseyinizi hazırlayın. Benim eksiğim yok sükür bi ikramlık cikolatam kargoda yetişmedi. Ne zmn gelicegi belli olmuyo. Telas olmayım sonra
Evet canim benimde geldi nişan , anlasilmayacak gibi degildi. Bayagi yogun şeffaf yapiskan degisik birseydi. 2 gün sancim oldu ve gecti . Doktor 2cm aciklik var ve dogum kanalina yerlesmis dedi. Tabi benim 4.dogum olunca bunlar normalmis.Nisan sarı ve sefafda oluyomus az az da oluyomus ben deildir diodum. Sonra sanciyi belden bekledim karin alti hep oluyodu sanci zaten ama bu karin alti basladi. Bebek asagi baski yapti. Bilin die yaziyorum. Zahrada sancim seninkinden az nst de gormustum seninkini ama baya hissediyorum.
Ravzam nasılsın ben dün baya yorgundum atladım herşeyi nişanmı geldiEvet canim benimde geldi nişan , anlasilmayacak gibi degildi. Bayagi yogun şeffaf yapiskan degisik birseydi. 2 gün sancim oldu ve gecti . Doktor 2cm aciklik var ve dogum kanalina yerlesmis dedi. Tabi benim 4.dogum olunca bunlar normalmis.suyun gelmesi önemliymis zaten. Sancida gidince dogmaktan vazgecti. Bakalim ne zaman süpriz yapar.
Iyiyim canim , evet geldi ama 1 hafta oldu . Nişan geldikten sonra 2 gün sancim oldu sonra gecti. Simdi iyiyim dogurcak gibi degilimRavzam nasılsın ben dün baya yorgundum atladım herşeyi nişanmı geldi
Geçersin Allah’ın izniyleIyiyim canim , evet geldi ama 1 hafta oldu . Nişan geldikten sonra 2 gün sancim oldu sonra gecti. Simdi iyiyim dogurcak gibi degilimpazartesi ehliyet sinavim var zaten. Onun stresine girdim. Calisamiyorum da dogru düzgün . Bakalim gececek miyim
Sancım gitti su devam ediyo surer bu baya oglanlar yanliz kalcak gece bole giderse 1cm hala . Seninde yakındır ozmn hayırlısı canımEvet canim benimde geldi nişan , anlasilmayacak gibi degildi. Bayagi yogun şeffaf yapiskan degisik birseydi. 2 gün sancim oldu ve gecti . Doktor 2cm aciklik var ve dogum kanalina yerlesmis dedi. Tabi benim 4.dogum olunca bunlar normalmis.suyun gelmesi önemliymis zaten. Sancida gidince dogmaktan vazgecti. Bakalim ne zaman süpriz yapar.
Canım zaten doğum tarihi olarak otomatik 20 28 mart arası gösteriyordu.Doktor da 20 mart öncesi yada 20 22 falan dedi benim 38 39 a denk geliyor sanırım bilmiyorum artık ne derse artık doğuma eşler yasakmış onu dedi hayırlısı inşallah sen nasılsınİlk doğum olunca 40 haftaya kadar bekletiyo o hastane galiba .kardeşime de 38. Hafta da çatı muayenesinde sezryan yaparız demişti . Tam 40+0 da gün verdiler . Tabi sancın ya da suyunda sıkıntı yoksa
Dualarımız seninle, saglıcakla al kucagına insallahNisan sarı ve sefafda oluyomus az az da oluyomus ben deildir diodum. Sonra sanciyi belden bekledim karin alti hep oluyodu sanci zaten ama bu karin alti basladi. Bebek asagi baski yapti. Bilin die yaziyorum. Zahrada sancim seninkinden az nst de gormustum seninkini ama baya hissediyorum.
Saglıcakla kucagına al insallah, bize güzel haberlerini ilet lütfenBende ciktim kontrolden 36+6 yim bugun, sali gun amniyon sivi sınirdaydi. Bugun 3,5 civarindaydi sınir 5’mis zaten. Kg’su ve harekeletleri iyi sancimda yok ama riske atmaya gerek yok pazartesi alalim dedi14 subat bebesi olacak
Pazartesi 9’da gel korona testi ve kan testlerini yapariz 13 gibi aliriz. 7’den sonra bisey yiyip icme dedi. Heyecan basti resmen elim ayagima dolandibenim annem yok, kayinvalidemde var ila yok istemem zaten onu. En samimi arkadasim istanbuldan gelim dedi sagolsun sali gunu gel hastaneden cikalimda dedim bakalim hakkimizda hayirlisi
Allah herkese guzel dogumlar nasip etsin bebeklerine saglik
Aynen canim alt karinda oldu yalancı sancidır sandım bide basiyla itiyodu oda acitiyodu. Nisanda cok az dı serce parmagin yarisi kadar sarı nisan mı cokda anlamamıstım. Dunde sefaf toplu igne gibi geldi parca parca 3. Ama acemiyim yine hepsi farkli oldu.Dualarımız seninle, saglıcakla al kucagına insallah
Bilgiler cok iyi oldu ama, ben de sancıyı hep belden başlar diye düşünüyordum, belden kasığa dogru falan diye düşünüyordum. Demekki tek karın altı da olunca bi acaba mı diye düşünmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?