2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım bu dediğin şeyin aynısı banada oluyor yalancı sancı değilmiymiş yani ben dinlenince geçiyor diye umursamadım hiç

Saglıcakla kucagına al insallah, bize güzel haberlerini ilet lütfen bebiş kaç kg gözüküyor simdi?
Benimki tosuncuk ya 3600 dedi masallahi var , amniyon suyunuda içti herhal hareketlerinde azalma olsa sanirim bugun bile alirdi.

Birde benim burnum şişti kizlar ya hissediyorum ellerimde şişti böyle ayası derinlesti sanki. Ayaklar zaten iz yapiyordi coraplar o hep vardida

Bende cikolata siparisini vermistim daha kargoya verilmedi. Hediyelik icin tarih belli olsun demistim pazartesi siparis veririm artik. Kapi susu yastigi falan hazirdi zaten.

Kızlar sizce hastane çantasına göğüs pompası koymaya gerek var mı? Hastane temin ediyorsa valizde kalabalık yapsın istemiyorum

Canım bu dediğin şeyin aynısı banada oluyor yalancı sancı değilmiymiş yani ben dinlenince geçiyor diye umursamadım hiç
Bende oncedende oluyodu aslinda ama bunda sanki bi tık daha fazlaydı duzensizdide aslinda. Hastanedede onde oldu sancı simdi gitti sancım ins gelir tez vakit.

benim nişanim da böyle geldi hala azcik gelmeye devam ediyo 2 hafta oldu. doktor onemsemedi nişan geldi diye doguma almıyoruz su gelene kadar dedi. şeffaf-sari olabiliyormus yani

Canım çok alemsin nişan gelmiş , sınava gidicen ya çocuk resmen macera içinde dünyaya gelecek
Kızlar sizce hastane çantasına göğüs pompası koymaya gerek var mı? Hastane temin ediyorsa valizde kalabalık yapsın istemiyorum
Canım ben koyucam, çünkü hastanelerde genelde seyyar oluyor süt makineleri oda oda geziyor. Benim yanımda olsun, kafam rahat olsun. Acil bir durum olursa istediğim saat kullanırım diye.

Kızlar çok teşekkür ederim hepinize
Dün 1 gram uyuyamayınca eve gelip hemen yattım
Yalvar yakar saldırdım kendimi ya ptesi hazır şekilde gel dedi çantan mantan bundan sonra her randevuda çantan yanında olsun dedi doktor
Sancılarımı şiddetli ve düzenli buldu çünkü asla durmuyor fındık
Evde sayıyorum sürekli hastanedekinden daha yoğun ve ağrılarım başladı
Servikal uzunluk dün 42miş bugün 31e düşmüş çatı muayenesinde de yumuşama başlamış demişti zatenn bugün uzunlukta sökülmeye başlamış dedi bal akıyo ağzından maşallah shsksk

3 doz ciğer geliştirici vurulduk
Benim bile ciğerlerim açıldı daha
Hazır gideyim ben de alırsa stres olmam bu sefer tutabildiğimiz kadar tutcaz haftayayı atlatırsak çok iyi olur dedi
İlk 28 şubata gün vermişti ama o kadar umudu yok doktorun hepimiz sağlıkla alalım yaramazları kucağımıza ya

Benden haberler böyle az kendime geleyim tablomuzu bir güncelleyeyimmmm çiçek olsun

Ay bebislerimiz geliyor massalah massalah hareketlendi buralar kizlar akintiyla nişanı nasıl ayırt ediyorsunuz şeffaf ve çok azsa? Bize de yardimci olun bisiler oluyo bi farklilik var ama ben emin olamıyorum. Doktor 38+0 da alicaz dedi 4 hafta var durur mu o kadar bilmiyorum

H Himal_ canım suyun da gelmiş ne kadar daha bekleyebiliyorlarlar bu şekilde
Bilmem surekli geliyor su .antibiyotik yaptı enfeksiyon olmasın diye 24 saat heralde durulabiliyor.
Su gibi deil pelte gibi bisey. Peceteden eline alabilirsin yani kivamlı.

Kuzum benim şuanda normal gözüküyor, ama doğum bu ne zaman ne olacağı belli olmaz biliyosun ay sonuna doğru gelmiş olur dedi ama normal olursa tarih belli değil tabi. Sezeryan olursa benim hastanede eşimi almıyor doğuma, ameliyat olduğu icin kabul etmiyorlarmış hepsi aynıdır bence ondan dedim. Normal olursa giricek ama kordonu da babaya kestiriyorum dedi hatta doktorum
Ayy 14 şubat bebişi geliyo desene maşallah kilosu falan da tosun yani
Ahh benim zahradammm dün neler çektin ama maşallah vala başkası olsa yıkılmıştı. Uraz bey kerem beyden önce dogcak gibi vala. Aman sen şu çantanı hazırla da hepimiz stres olduk gerçi benimde tam bitmedi ama

Nasıl korkuttun bizi ya.Ayni senin gibiymiş senin oğlan da kuzum.Senin korkunla çantamı eksiksiz hazır ettim.Ders oldu bizede.

Kızlar ben aman daha 40 gün var falan diyorumda okudukça bi telaş sarıyor ama benim yavrucaklar gününü geçiriyor
Bakalım tosuncuk ne yapacak

Ay insallah canim ya , geceyimde kafamdan ciksin artik
Bende oyle biliyordum ama bazilarinda haftalar da surebiliyormus. Kanli yada kahverengi degildi diye sandim ama bir arkadasimin 3 hafta gecmis nişandan sonra sanci yok , bakalim ne zaman gelir

Canım çok alemsin nişan gelmiş , sınava gidicen ya çocuk resmen macera içinde dünyaya gelecek
Ay sorma ya , esim iste gitmis 38.haftaya tarih almis. Simdi yatip günümü beklemek varken , sinav calisiyorum birde sinav günü sancim gelirse diyorum esime , aman gelsin blne olcak girmezsin diyor erkekler cok rahat tabi

Cok geçmiş olsun. Kan da enfeksiyon yoksa bebeğin de kafasi aşağıda ise bekletmelerinde sakınca yok.
Benim suyum çarşamba gece gelmişti.
Pazar sabah bebek dünya ya gelmişti.
Ama takibi iyi yapılması gerekiyor. Kan da enfeksiyon varsa tehlikeli. Bir de nst kalb atışı kontrolü yapılması lazım.
Rabbim sag salim kucağınıza versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…