Canım bu dediğin şeyin aynısı banada oluyor yalancı sancı değilmiymiş yaniAynen canim alt karinda oldu yalancı sancidır sandım bide basiyla itiyodu oda acitiyodu. Nisanda cok az dı serce parmagin yarisi kadar sarı nisan mı cokda anlamamıstım. Dunde sefaf toplu igne gibi geldi parca parca 3. Ama acemiyim yine hepsi farkli oldu.
Aminn insaAllah suni sancısız gelir
Benimki tosuncuk ya 3600 dedi masallahi var , amniyon suyunuda içti herhalSaglıcakla kucagına al insallah, bize güzel haberlerini ilet lütfenbebiş kaç kg gözüküyor simdi?
Bende oncedende oluyodu aslinda ama bunda sanki bi tık daha fazlaydı duzensizdide aslinda. Hastanedede onde oldu sancı simdi gitti sancım ins gelir tez vakit.Canım bu dediğin şeyin aynısı banada oluyor yalancı sancı değilmiymiş yaniben dinlenince geçiyor diye umursamadım hiç
benim nişanim da böyle geldi hala azcik gelmeye devam ediyo 2 hafta oldu. doktor onemsemedi nişan geldi diye doguma almıyoruz su gelene kadar dedi. şeffaf-sari olabiliyormus yaniAynen canim alt karinda oldu yalancı sancidır sandım bide basiyla itiyodu oda acitiyodu. Nisanda cok az dı serce parmagin yarisi kadar sarı nisan mı cokda anlamamıstım. Dunde sefaf toplu igne gibi geldi parca parca 3. Ama acemiyim yine hepsi farkli oldu.
Aminn insaAllah suni sancısız gelir
Canım çok alemsinIyiyim canim , evet geldi ama 1 hafta oldu . Nişan geldikten sonra 2 gün sancim oldu sonra gecti. Simdi iyiyim dogurcak gibi degilimpazartesi ehliyet sinavim var zaten. Onun stresine girdim. Calisamiyorum da dogru düzgün . Bakalim gececek miyim
Canım ben koyucam, çünkü hastanelerde genelde seyyar oluyor süt makineleri oda oda geziyor. Benim yanımda olsun, kafam rahat olsun. Acil bir durum olursa istediğim saat kullanırım diye.Kızlar sizce hastane çantasına göğüs pompası koymaya gerek var mı? Hastane temin ediyorsa valizde kalabalık yapsın istemiyorum
Bana doktorum koy dedi bir konus istersen.Kızlar sizce hastane çantasına göğüs pompası koymaya gerek var mı? Hastane temin ediyorsa valizde kalabalık yapsın istemiyorum
Bilmem surekli geliyor su .antibiyotik yaptı enfeksiyon olmasın diye 24 saat heralde durulabiliyor.
Su gibi deil pelte gibi bisey. Peceteden eline alabilirsin yani kivamlı.Ay bebislerimiz geliyor massalah massalah hareketlendi buralarkizlar akintiyla nişanı nasıl ayırt ediyorsunuz şeffaf ve çok azsa? Bize de yardimci olun bisiler oluyo bi farklilik var ama ben emin olamıyorum. Doktor 38+0 da alicaz dedi 4 hafta var durur mu o kadar bilmiyorum
Kuzum benim şuanda normal gözüküyor, ama doğum bu ne zaman ne olacağı belli olmaz biliyosunCanım sağol teşekkür ederim o aldıkları babaları normal doğum mu oluyor bilmiyordum
20 si 25 mart arası birgün en geç daha erken demezse gecen hafta 20 si öncesi de olabilir duruma göre dedi normal doğum istiyorsan yaparız ama biraz plesenta onde zorlanırsınız zorlanirsaniz tansiyon sorunu da olabilir etik olarak sezeryanla daha uygun dedi
Sen nasılsın son durumun nedir ne zaman doğum doğum seklin belli oldu mu
Ayy 14 şubat bebişi geliyo desene maşallah kilosu falan da tosun yaniBende ciktim kontrolden 36+6 yim bugun, sali gun amniyon sivi sınirdaydi. Bugun 3,5 civarindaydi sınir 5’mis zaten. Kg’su ve harekeletleri iyi sancimda yok ama riske atmaya gerek yok pazartesi alalim dedi14 subat bebesi olacak
Pazartesi 9’da gel korona testi ve kan testlerini yapariz 13 gibi aliriz. 7’den sonra bisey yiyip icme dedi. Heyecan basti resmen elim ayagima dolandibenim annem yok, kayinvalidemde var ila yok istemem zaten onu. En samimi arkadasim istanbuldan gelim dedi sagolsun sali gunu gel hastaneden cikalimda dedim bakalim hakkimizda hayirlisi
Allah herkese guzel dogumlar nasip etsin bebeklerine saglik
Ahh benim zahradammm dün neler çektin ama maşallah vala başkası olsa yıkılmıştı. Uraz bey kerem beyden önce dogcak gibi vala. Aman sen şu çantanı hazırla da hepimiz stres oldukKızlar çok teşekkür ederim hepinize
Dün 1 gram uyuyamayınca eve gelip hemen yattım
Yalvar yakar saldırdım kendimi ya ptesi hazır şekilde gel dedi çantan mantan bundan sonra her randevuda çantan yanında olsun dedi doktor
Sancılarımı şiddetli ve düzenli buldu çünkü asla durmuyor fındık
Evde sayıyorum sürekli hastanedekinden daha yoğun ve ağrılarım başladı
Servikal uzunluk dün 42miş bugün 31e düşmüş çatı muayenesinde de yumuşama başlamış demişti zatenn bugün uzunlukta sökülmeye başlamış dedi bal akıyo ağzından maşallah shsksk
3 doz ciğer geliştirici vurulduk
Benim bile ciğerlerim açıldı daha
Hazır gideyim ben de alırsa stres olmam bu sefer tutabildiğimiz kadar tutcaz haftayayı atlatırsak çok iyi olur dedi
İlk 28 şubata gün vermişti ama o kadar umudu yok doktorun hepimiz sağlıkla alalım yaramazları kucağımıza ya
Benden haberler böyle az kendime geleyim tablomuzu bir güncelleyeyimmmm çiçek olsun
Çin aşısının fayda etmediği baya netleşti canım. İnş yan etki göstermeden atlatırsın sen deKorkuyorum bende insallah bana da etki yapmaz herkes çok ağır olma diyor doktor da cin asisi olma sakin yoğun bakımda yatan çok gebe var dedi
Nasıl korkuttun bizi ya.Ayni senin gibiymiş senin oğlan da kuzum.Senin korkunla çantamı eksiksiz hazır ettim.Ders oldu bizede.Kızlar çok teşekkür ederim hepinize
Dün 1 gram uyuyamayınca eve gelip hemen yattım
Yalvar yakar saldırdım kendimi ya ptesi hazır şekilde gel dedi çantan mantan bundan sonra her randevuda çantan yanında olsun dedi doktor
Sancılarımı şiddetli ve düzenli buldu çünkü asla durmuyor fındık
Evde sayıyorum sürekli hastanedekinden daha yoğun ve ağrılarım başladı
Servikal uzunluk dün 42miş bugün 31e düşmüş çatı muayenesinde de yumuşama başlamış demişti zatenn bugün uzunlukta sökülmeye başlamış dedi bal akıyo ağzından maşallah shsksk
3 doz ciğer geliştirici vurulduk
Benim bile ciğerlerim açıldı daha
Hazır gideyim ben de alırsa stres olmam bu sefer tutabildiğimiz kadar tutcaz haftayayı atlatırsak çok iyi olur dedi
İlk 28 şubata gün vermişti ama o kadar umudu yok doktorun hepimiz sağlıkla alalım yaramazları kucağımıza ya
Benden haberler böyle az kendime geleyim tablomuzu bir güncelleyeyimmmm çiçek olsun
Ay insallah canim ya , geceyimde kafamdan ciksin artikGeçersin Allah’ın izniyle
Sınava gir çık güzel haberi ver bize bide bebeğin haberini alırız
Nişan gelince doğumun yakın zamanda gerçekleşmesi olmazmı benim ilk bebekte geldi sabah 4 te öğlen ikide doğurmuştum
Insallah cok ugrastirmadan dogar canim , suni sanci filan verecekler mi ? Ne diyor doktorun ?Sancım gitti su devam ediyo surer bu baya oglanlar yanliz kalcak gece bole giderse 1cm hala . Seninde yakındır ozmn hayırlısı canım
Ay sorma ya , esim isteCanım çok alemsinnişan gelmiş , sınava gidicen ya çocuk resmen macera içinde dünyaya gelecek
Kizlarda da benim en erken 40 da oldugu icin , oglusumu beklemiyorum erken acikcasi. Sanci oluyor arada ama dogmaz sankiKızlar ben aman daha 40 gün var falan diyorumda okudukça bi telaş sarıyor ama benim yavrucaklar gününü geçiriyor
Bakalım tosuncuk ne yapacak
Cok geçmiş olsun. Kan da enfeksiyon yoksa bebeğin de kafasi aşağıda ise bekletmelerinde sakınca yok.1cm di ilk gelince bakti daha bakmiyolar yurutmuyolar ciger ignesi yaptilar fayda etsin cabuk gelmesin istiyolar. Ebe yururen kordon sarkabilir dedi bebek kucuk suda geldi diye. Bole kac saat surer kim bilir.
Kızlar herseyinizi hazırlayın. Benim eksiğim yok sükür bi ikramlık cikolatam kargoda yetişmedi. Ne zmn gelicegi belli olmuyo. Telas olmayım sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?