Kızlar çok teşekkür ederim hepinize
Dün 1 gram uyuyamayınca eve gelip hemen yattım
Yalvar yakar saldırdım kendimi ya ptesi hazır şekilde gel dedi çantan mantan bundan sonra her randevuda çantan yanında olsun dedi doktor
Sancılarımı şiddetli ve düzenli buldu çünkü asla durmuyor fındık
Evde sayıyorum sürekli hastanedekinden daha yoğun ve ağrılarım başladı
Servikal uzunluk dün 42miş bugün 31e düşmüş çatı muayenesinde de yumuşama başlamış demişti zatenn bugün uzunlukta sökülmeye başlamış dedi bal akıyo ağzından maşallah shsksk
3 doz ciğer geliştirici vurulduk
Benim bile ciğerlerim açıldı daha
Hazır gideyim ben de alırsa stres olmam bu sefer tutabildiğimiz kadar tutcaz haftayayı atlatırsak çok iyi olur dedi
İlk 28 şubata gün vermişti ama o kadar umudu yok doktorun hepimiz sağlıkla alalım yaramazları kucağımıza ya
Benden haberler böyle az kendime geleyim tablomuzu bir güncelleyeyimmmm çiçek olsun
Sizin haftaniz ilerde benden ama doktor herkes 32 haftada hazır olsun diyor nette bile okudum ne olur ne olmaz ysoio kapatalım bavulu .Bu hafta içi çözucem azıcık eksik kaldıNasıl korkuttun bizi ya.Ayni senin gibiymiş senin oğlan da kuzum.Senin korkunla çantamı eksiksiz hazır ettim.Ders oldu bizede.
Hiç girip bakamadım foruma
Ya onu bile vermiyolar dimi ya çok komik geliyo ona para vermek bana daBu arada kaşık biberon al dediler gereksiz bulup almadığım nadir şeylerdendi
Merhaba basi buyuk derken doktor bana vücudu tam haftasinda kafasi bir hafta büyük genetik dedi. Öyle birsey mi acaba sizin bebektekide?ben normal istiyorum demiştim en başta. ama sonra başı büyük biraz diye 38 den sonra almayı ömerdi. ama bazen o tarihlerde sancı gelebiliyor.o tsrihlerde normale dçnüştürebilirmyiz diye bakıcam galiba
Canım geçmiş olsun cıvıl de indirim var bir istersen e bebek de var sanırım kaşık biberon bende düşünüyorum emzige alismasin diye öneriyorlarBu arada kaşık biberon al dediler gereksiz bulup almadığım nadir şeylerdendi
evet evet yapısal olarak büyük dedi.bugün gittim hatta yine öyle dedi. ben defalarca tüp bwbekten sonra sponritan hamile kaldım.öyküm yüzünden komplikasyon süpriz olmaması için beklemicek 40 haftayı.Merhaba basi buyuk derken doktor bana vücudu tam haftasinda kafasi bir hafta büyük genetik dedi. Öyle birsey mi acaba sizin bebektekide?
Allah korusun evet kesinlikle beklemeye gerek yok daha fazla saglicakla kucaginizi doldursun rabbimevet evet yapısal olarak büyük dedi.bugün gittim hatta yine öyle dedi. ben defalarca tüp bwbekten sonra sponritan hamile kaldım.öyküm yüzünden komplikasyon süpriz olmaması için beklemicek 40 haftayı.
Kanala mı girneye çalışıyor acaba yavru kuş :)Ebebeke gidip bu yaz icin bi kaç takım bi de 1yas falan bi kaç bisey aldım kızıma.Benim ağrılar artmaya başladı.Vajina ve makatta asiiri baskı var kızlar.
Canım hop oturduk, hop kalktık. Çok sürpriz oldu Urazın ki, sakin sakin oturuyoduk şuradaKızlar çok teşekkür ederim hepinize
Dün 1 gram uyuyamayınca eve gelip hemen yattım
Yalvar yakar saldırdım kendimi ya ptesi hazır şekilde gel dedi çantan mantan bundan sonra her randevuda çantan yanında olsun dedi doktor
Sancılarımı şiddetli ve düzenli buldu çünkü asla durmuyor fındık
Evde sayıyorum sürekli hastanedekinden daha yoğun ve ağrılarım başladı
Servikal uzunluk dün 42miş bugün 31e düşmüş çatı muayenesinde de yumuşama başlamış demişti zatenn bugün uzunlukta sökülmeye başlamış dedi bal akıyo ağzından maşallah shsksk
3 doz ciğer geliştirici vurulduk
Benim bile ciğerlerim açıldı daha
Hazır gideyim ben de alırsa stres olmam bu sefer tutabildiğimiz kadar tutcaz haftayayı atlatırsak çok iyi olur dedi
İlk 28 şubata gün vermişti ama o kadar umudu yok doktorun hepimiz sağlıkla alalım yaramazları kucağımıza ya
Benden haberler böyle az kendime geleyim tablomuzu bir güncelleyeyimmmm çiçek olsun
Yaaa canim benim hadi gözün aydinYüsra doğdu2720 49 cm iyiyoz suan sükür. Emiyor maşaAllah
Maşallah kuzuma. Rabbim Salih evlat eylesin.Yüsra doğdu2720 49 cm iyiyoz suan sükür. Emiyor maşaAllah
Gözünüz Aydın canımYüsra doğdu2720 49 cm iyiyoz suan sükür. Emiyor maşaAllah
Gözünüz aydın canım.Yüsra doğdu2720 49 cm iyiyoz suan sükür. Emiyor maşaAllah
Yaaa çok sevındm cnm sağlıkla buyusun inşalla maşallah onaYüsra doğdu2720 49 cm iyiyoz suan sükür. Emiyor maşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?