2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276

Nasıl korkuttun bizi ya.Ayni senin gibiymiş senin oğlan da kuzum.Senin korkunla çantamı eksiksiz hazır ettim.Ders oldu bizede.
Sizin haftaniz ilerde benden ama doktor herkes 32 haftada hazır olsun diyor nette bile okudum ne olur ne olmaz ysoio kapatalım bavulu .Bu hafta içi çözucem azıcık eksik kaldı

ben normal istiyorum demiştim en başta. ama sonra başı büyük biraz diye 38 den sonra almayı ömerdi. ama bazen o tarihlerde sancı gelebiliyor.o tsrihlerde normale dçnüştürebilirmyiz diye bakıcam galiba
Merhaba basi buyuk derken doktor bana vücudu tam haftasinda kafasi bir hafta büyük genetik dedi. Öyle birsey mi acaba sizin bebektekide?

Bu arada kaşık biberon al dediler gereksiz bulup almadığım nadir şeylerdendi
Canım geçmiş olsun cıvıl de indirim var bir istersen e bebek de var sanırım kaşık biberon bende düşünüyorum emzige alismasin diye öneriyorlar

Merhaba basi buyuk derken doktor bana vücudu tam haftasinda kafasi bir hafta büyük genetik dedi. Öyle birsey mi acaba sizin bebektekide?
evet evet yapısal olarak büyük dedi.bugün gittim hatta yine öyle dedi. ben defalarca tüp bwbekten sonra sponritan hamile kaldım.öyküm yüzünden komplikasyon süpriz olmaması için beklemicek 40 haftayı.

Kizlar ben dogum yaptim 26 ocakta 32+6 da ikiz bebeklerim dunyaya geldi. Hicbir belirtim yoktu gayet iyiydim. Bi hafta oncesi kontrolumde de hersey yolundaydi ama doktor ikizlerde hic belli olmaz her an gelmek isteyebilirler demisti oule de oldu. Simdi kuvezdeler. Bi problemleri yok ama premature olasi risklere karsi biraz daha kalacaklarmis kuvezde. Rabbim tez zamanda kavustursun bizi.

evet evet yapısal olarak büyük dedi.bugün gittim hatta yine öyle dedi. ben defalarca tüp bwbekten sonra sponritan hamile kaldım.öyküm yüzünden komplikasyon süpriz olmaması için beklemicek 40 haftayı.
Allah korusun evet kesinlikle beklemeye gerek yok daha fazla saglicakla kucaginizi doldursun rabbim

Canım hop oturduk, hop kalktık. Çok sürpriz oldu Urazın ki, sakin sakin oturuyoduk şurada iyi salmışlar seni, her işte bir hayır vardır. Ya eşin yokken olsaydı, ne zor, stresli olacaktı sana.
Pazartesi gelebilir yani Uraz paşa? Kız bu fotocu falan nolucak her an dogurabilirim diye rezerve etcen bu grupta foto işleri iptal, çocuklar sürprizci çıktı. Hastaneye koşarak gidiyor herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…