2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yüsra doğdu 2720 49 cm iyiyoz suan sükür. Emiyor maşaAllah
ay bi sürü sayfa birikmiş dizi gibi heyecanlı heyecanlı okudum hepsini sonunda da bu mesajı gördüm gözünüz aydın hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin detayları bekliyoruz ilk fırsatta:)

Yaaa canim benim hadi gözün aydin yaninda olduguna gore sagligida iyi demekki masallah Yüsracigima Sen nasilsin ?

Maşallah kuzuma. Rabbim Salih evlat eylesin.
Ömrü uzun, kısmeti bol, vatana millet hayırlı evlat olsun inşallah.

Gözünüz Aydın canım Maşallah kendin de iyisindir inşallah

H Himal_ masallahh kuzuya saglıkla buyusun ınsallah

Gözünüz aydın canım.
Aselden önce geldi Yusra

Yaaa çok sevındm cnm sağlıkla buyusun inşalla maşallah ona

Allah analı babalı büyütsun canım tebrik ederim normal doğum mu yaptin

H Himal_ hoşgelmişş sefalar getirmiş ❤ 35 + kaçtaydın cnm merak ettim:)

H Himal_ hayırlı olsun Allah acısını göstermesin inşallah

Canım hayırlı olsun, umarım rahat bir dogum olmuştur. Masallah size Saglıkla, sıhhatle büyüsün

Gözünaydın canım.Masallah.Ikinizde iyisiniz değilmi?

Gözünüz aydin Anneli babalı sağlıcakla büyüsün fistik

Amin cok saolun darisi basiniza 35+5 de dogdu iyiyiz ikimizde sancik var bidr suni sanci taktilar rahim toparlansin die siddetli deil ama keyifsiz. Iyiyiz ama hepinize cook tesekkürederiz. Darisi saglikla sizlere

Ya benim de acayip ağrım var sabahtan beri. Belimin solu ve genital. Akşam üstü çok şiddetliydi, şimdi biraz daha iyi. Vajinama, makatıma doğru baskı hissi var. Karnımda ağrı yok içerde aşağıya doğru ağrı var. Akıntım Suyum bi şeyim yok. Doktora da gitmedim. Gitsem mi ki kızlar yarın da geçmezse? Kasılma da yok. Yani sürekli bir ağrı var.

Bir de bebek çok hareketli, bugün hiç durmadı. Karnım bi sağa bi sola şekil değiştirdi. Acaba ondan mı bu kadar ağrı yaptı diyorum

Canim hayırlı, güzel haberlerini bekliyoruz ins

Bir de bebek çok hareketli, bugün hiç durmadı. Karnım bi sağa bi sola şekil değiştirdi. Acaba ondan mı bu kadar ağrı yaptı diyorum
Bende ayniyim kuzum, bi kaç gündür vajina kemiğimde ağrı ve baskı ve aynı eşdeğerde başlayan akıntım var. Normalde Çarşamba gidecektim kontrole ama bugun yazdim doktoruma pazartesi sabah gel dedi. Bebek büyüdüğü için oluyordur ama Kasılma idrar kaçırma zorlama vs var mi dedi yok dedim, bisey olursa acilden gir bana haber verirsin dedi. Pzt sabahi bekliyorum, oturdugum yerden wc ye gidip gelince bile agrim oluyor ve aşırı hareketli kızım benimde. İçimde baya oynuyor dört dönüyor

Ya evet. Sanki böyle makatıma baskı yapıyor, hani sürekli dışkılama isteği yaratıyor gibi ama tuvaletim yok. Oraya bi baskı bi ağrı yapıyor. Vajinayla birlikte. kemiklerimde değil de kaslarımda. İnşallah haftalarını beklerler

İnşallah kuzum, sonuçta doğum tarihleri belli bize sürpriz olacak, rabbim en iyisini bilir. Olabildigince dinleniyorum ayaklarimi uzatıyorum, elden başka bisey gelmiyor

Ay hastanenin anlaşmalı olduğu dışında almıyolarmış nolcak bilmiyorum ya yalan olacak gibiiii ptesi bir arayacağım bak karın sevmem kapı süsü sevmem duvar tablo sevmem ona göre bişeyler çek diye tabi randevusu var mı yok mu bilmiyorum netleştirince deriiim
Yüsra doğdu 2720 49 cm iyiyoz suan sükür. Emiyor maşaAllah
yaaaaaaaa hoşgelmiiiişşş cnaım beeniim iyi olmasına çok sevindimm allahım sürpriz çocuklar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…