Allah analı babalı büyütsun canım tebrik ederim normal doğum mu yaptinYüsra doğdu2720 49 cm iyiyoz suan sükür. Emiyor maşaAllah
Baskı doğum başlangıcında oluyormuş, sakin kalıp baskının yoğunluğunu takip etmeliymişsin canım.Ebebeke gidip bu yaz icin bi kaç takım bi de 1yas falan bi kaç bisey aldım kızıma.Benim ağrılar artmaya başladı.Vajina ve makatta asiiri baskı var kızlar.
Aklıma geldi benimde.Belimde kasıkta sanki regl olacakmış gibi bi ağrı var.Kanala mı girneye çalışıyor acaba yavru kuş :)
Canım hayırlı olsun, umarım rahat bir dogum olmuştur. Masallah sizeYüsra doğdu2720 49 cm iyiyoz suan sükür. Emiyor maşaAllah
Gözünaydın canım.Masallah.Ikinizde iyisiniz değilmi?Yüsra doğdu2720 49 cm iyiyoz suan sükür. Emiyor maşaAllah
Gözünüz aydin Anneli babalı sağlıcakla büyüsün fistikYüsra doğdu2720 49 cm iyiyoz suan sükür. Emiyor maşaAllah
ay bi sürü sayfa birikmiş dizi gibi heyecanlı heyecanlı okudum hepsini sonunda da bu mesajı gördümYüsra doğdu2720 49 cm iyiyoz suan sükür. Emiyor maşaAllah
Sakinim kuzum artık son hazırlıkları da yaptım.Bekliyorum.Baskı doğum başlangıcında oluyormuş, sakin kalıp baskının yoğunluğunu takip etmeliymişsin canım.
Yaaa canim benim hadi gözün aydinyaninda olduguna gore sagligida iyi demekki masallah Yüsracigima Sen nasilsin ?
Maşallah kuzuma. Rabbim Salih evlat eylesin.
Ömrü uzun, kısmeti bol, vatana millet hayırlı evlat olsun inşallah.
Gözünüz Aydın canımMaşallah kendin de iyisindir inşallah
Gözünüz aydın canım.
Aselden önce geldi Yusra
Yaaa çok sevındm cnm sağlıkla buyusun inşalla maşallah ona
Allah analı babalı büyütsun canım tebrik ederim normal doğum mu yaptin
Canım hayırlı olsun, umarım rahat bir dogum olmuştur. Masallah sizeSaglıkla, sıhhatle büyüsün
Gözünaydın canım.Masallah.Ikinizde iyisiniz değilmi?
Gözünüz aydin Anneli babalı sağlıcakla büyüsün fistik
Amin cok saolun darisi basinizaay bi sürü sayfa birikmiş dizi gibi heyecanlı heyecanlı okudum hepsini sonunda da bu mesajı gördümgözünüz aydın hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin detayları bekliyoruz ilk fırsatta:)
Canim hayırlı, güzel haberlerini bekliyoruz insKızlar kızlar hemen özet geçiyorum
Kontrol diye geldik suyu azalmış dedi ilk 3 gün 5 gün aralıklarla kontrol edelim dedi sonra nst ye yolladı düzenli sancı çıktı serum verdi bi daha nst bu sefer daha düzenli sancı olduyatış verdiler şu an doğum için hazırlık yapıldı önlem olarak dediler 3 saatte bir nst bakılacak sabah ona göre sezoya alabilirmiş
Benim hissettiğimbi sancı yok, sevikal uzunluk bakıldı uzunluk 4 cm hala sonrs bazen net olmuyor çatı da bakcsm dedi kapalı ama yumuşama başlamış dedi sabahı bekliyoruz merakla umarım almazlar bebişi dua edin çıkayım şimdilik haberler böyle he 35+5 2700 şu an
Ya benim de acayip ağrım var sabahtan beri. Belimin solu ve genital. Akşam üstü çok şiddetliydi, şimdi biraz daha iyi. Vajinama, makatıma doğru baskı hissi var. Karnımda ağrı yok içerde aşağıya doğru ağrı var. Akıntım Suyum bi şeyim yok. Doktora da gitmedim. Gitsem mi ki kızlar yarın da geçmezse? Kasılma da yok. Yani sürekli bir ağrı var.
Bende ayniyim kuzum, bi kaç gündür vajina kemiğimde ağrı ve baskı ve aynı eşdeğerde başlayan akıntım var. Normalde Çarşamba gidecektim kontrole ama bugun yazdim doktoruma pazartesi sabah gel dedi. Bebek büyüdüğü için oluyordur ama Kasılma idrar kaçırma zorlama vs var mi dedi yok dedim, bisey olursa acilden gir bana haber verirsin dedi. Pzt sabahi bekliyorum, oturdugum yerden wc ye gidip gelince bile agrim oluyor ve aşırı hareketli kızım benimde. İçimde baya oynuyor dört dönüyorBir de bebek çok hareketli, bugün hiç durmadı. Karnım bi sağa bi sola şekil değiştirdi. Acaba ondan mı bu kadar ağrı yaptı diyorum
Ya evet. Sanki böyle makatıma baskı yapıyor, hani sürekli dışkılama isteği yaratıyor gibi ama tuvaletim yok. Oraya bi baskı bi ağrı yapıyor. Vajinayla birlikte. kemiklerimde değil de kaslarımda. İnşallah haftalarını beklerlerBende ayniyim kuzum, bi kaç gündür vajina kemiğimde ağrı ve baskı ve aynı eşdeğerde başlayan akıntım var. Normalde Çarşamba gidecektim kontrole ama bugun yazdim doktoruma pazartesi sabah gel dedi. Bebek büyüdüğü için oluyordur ama Kasılma idrar kaçırma zorlama vs var mi dedi yok dedim, bisey olursa acilden gir bana haber verirsin dedi. Pzt sabahi bekliyorum, oturdugum yerden wc ye gidip gelince bile agrim oluyor ve aşırı hareketli kızım benimde. İçimde baya oynuyor dört dönüyor
İnşallah kuzum, sonuçta doğum tarihleri belliYa evet. Sanki böyle makatıma baskı yapıyor, hani sürekli dışkılama isteği yaratıyor gibi ama tuvaletim yok. Oraya bi baskı bi ağrı yapıyor. Vajinayla birlikte. kemiklerimde değil de kaslarımda. İnşallah haftalarını beklerler
Ay hastanenin anlaşmalı olduğu dışında almıyolarmış nolcak bilmiyorum ya yalan olacak gibiiii ptesi bir arayacağım bak karın sevmem kapı süsü sevmem duvar tablo sevmem ona göre bişeyler çek diyeCanım hop oturduk, hop kalktık. Çok sürpriz oldu Urazın ki, sakin sakin oturuyoduk şuradaiyi salmışlar seni, her işte bir hayır vardır. Ya eşin yokken olsaydı, ne zor, stresli olacaktı sana.
Pazartesi gelebilir yani Uraz paşa? Kız bu fotocu falan nolucakher an dogurabilirim diye rezerve etcen bu grupta foto işleri iptal, çocuklar sürprizci çıktı. Hastaneye koşarak gidiyor herkes
yaaaaaaaa hoşgelmiiiişşş cnaım beeniim iyi olmasına çok sevindimm allahım sürpriz çocuklar yaYüsra doğdu2720 49 cm iyiyoz suan sükür. Emiyor maşaAllah
canım nasıl geçti kontroll ne alemdeymiş kızımızBenim normal gibi gözüküyor inşallah 37.hafta içindeyim günümüz belli değil inşallah vaktinde gelirse kızım Mart başında gelecek. Cuma kontrol var bakalım ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?