2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar riskli zamanşrı atlattık inşllh şimdi doğursak sadece biraz küçük olacak lar stres yağınca bebekler de geriliye. Rabbim kalbinize ferahlık versin inşllh. Bnde ara ara doğuyrm galiba diyrm. Hayırlısı allahtan

İnşallah kuzum, sonuçta doğum tarihleri belli bize sürpriz olacak, rabbim en iyisini bilir. Olabildigince dinleniyorum ayaklarimi uzatıyorum, elden başka bisey gelmiyor
Ben de ilk defa böyle oldum, korktum açıkçası. Allah hayırlısını nasip etsin. Biraz daha büyüsünler inşallah karnımızda.

Saol kuzum senden bekliyodum bugun. Nasip bizeymis. Hepsi saglikla gelsin

ay tabloda gün alanları güncelledim eksik olan var mı acaba müsait olunca bakar msıınız 1. sayfadaa kaçırdığım veya bildirmeyen varsa ekleyeyim

Allah korusun evet kesinlikle beklemeye gerek yok daha fazla saglicakla kucaginizi doldursun rabbim
inşallah canım çok sağol Z zahrada geriden okuyorum yazdıklarını. ben kendim 2700 doğmuşum. küvözde falamda kalmamışım. hiç dert etme. kurtardılar artık.paşamız kolaylıkla sağşıkla zamanında gelicektir. bende de sancı çıktı hissetmiyorum ama. düzenli değilmiş. doğum pozisyonundaymış bide.

ay tabloda gün alanları güncelledim eksik olan var mı acaba müsait olunca bakar msıınız 1. sayfadaa kaçırdığım veya bildirmeyen varsa ekleyeyim
Kız boşver tabloyu falan, tablo güncellerken dogurucan he git bavulunu yap, nefes calış
Tablo sapıtık zaten her an, hersey olabiliyor.

Kız dogurdun dogurucaksin nerdeyse tablo diyosun hala su iş aşkına hayran oldum valla sen onu bunu geç o sancıları nasıl hissetmiyosun o u söyle bize .ben bı kere doğurdum ama çok sancı çekmeden epidural aldım resmn acemiyim .sen ne hissediyorsun sancı geldiginde sadece kasılma mi .bı de o düzenli geliyor ya o düzeni hissediyomuydun .yani evde olsan kasılma takibi yapar mıydınbu kadar sanciya benden daha tecrübeli olmussundur artık

kuzum ben şiştiğini hep hissediyodum evdeyken de ama onun sancı olduğunu hiç bilmezdim bebiş tepki veriyo konuşmak istiyo falan diyodum burada öğrenene kadar tabi sizde duymuştum ama ciddi bişey olduğunu yine anlamamışım ahhaha

hastanedeyken şöyle oldu önce uriş hareketleniyo sonra sımdıkı oluyo karıın hoop şişiyo ama allah için 100 olduğunda hafif bi kıpırdanma ihtiyacı duymadım desem yalan olur da o da çok kastırmadı

bilgisayar kucağımda oluyod ya hep eşim ışıktan rahatsız oluyo ondan diyodu düzenli oluyodu genelde akşamlarıı

bugün eve gelene kadar çok yoğun ve sık oldu hastaneden beter ama evde daha iyiyimmm dinlendikçe daha iyi olcak inanıyorum tek sıkıntı kasık bel ağrım başladı ahahha ama kasılma azaldı vücut yorgunuluğu diye düşünmek istiyorumm
taktım doğurmıcammmmmm

Maşallah maşallah bnmde akşamları karnım sertleşiyor . Hatta bugün kardeşime gittim pek dinlemedim karnım taş gbi şuan dinlen bol bol tatlım iyi düşün iyi olsun azcik daha tut içerde .kuduruga söyle bı on gün daha sabretsin içerde. ama gelirse de kendilerini kurtardılar artık. Zaten ciğer geliştirici de oldun .inşallah kuvoze de girmeden alırsın kucağına .

Evet evet doktor da önümüzdeki haftayı atlatabilirsek çok iyi olur en azından 37+ lar olsun dedi ama tutamazsak bile kilo 2.5 üzeri hızlı süreç geçiririz dedi ben onları düşünmüyorum ya bıyığım kaşın çıkıktıı ciciler yoktu fotocu yoktu bi anda kucakta bebekle çıkma hissi psikolojik hazırlıksız yordu beni yoksa iyiydim bi de net açıklama yoktu sezoya gircem gibi hazırladılar aç susuz bekle allah bekle belirsizlik sevmiyorum biliyosunuzz kadına 10 mart nasıl gün diyorum 28 şubat bile zor suyu azalmış diyo ona bi şok oldum üstüne nst şoku psikolojikti tamamen problemlerim sjjdks kız belki ondan sancılara odaklanamadım he

Bugün kardeşime gittim onda olan geceliğimi sabagligimi falan aldım .bı de onun babynestini reflü yatağını falan.yarin geceliğimi de valize koyarsam valizin tmm demektir .iş yapmadım ama hiç uzanmadim orda .şuan poyraz resmen aşağıya doğru ittiriyor . Hatta kafası biraz sol tarafimda galiba sol kemiği zorluyor yanlış yere kafasını oturtmaya çalışıyor galiba uff ben hep gelsin artık diyodum da bı on gün daha içerde kalmadı iyi olucak galiba . Ay bı de gelicekse bu akşam gelmesin çok uykum var çok su içmişim gbi içerden su sesleri geliyr vıcık vıcık diye o hareket ettikce

Son düzenleme:
Ya bnde kendi kendime diyorum bu kızın valizi hazır değildi galiba diye .ben buradan dusunduysem sen neler kurmussundur kim bilir bunlar bize hep ders olsun işte . kaş bıyık sıkıntısı yok bnde ama son bir aydır her duşa girdiğimde kukuyu temizliyorum ne olur ne olmaz diye .bnce senin ağrı eşiğin baya yüksek ya. Ne kadar sok olsan da hissederdin kesin bu sancıları yoksa .

Sipariş. Veriyorz bakalımne oşacak. Leyal zahrada y yazarke. Sonra. Suyu. Geldi dedi ya ahaa süprizler ddm şok oldum. Bnm kin den de o sürpriz lik potansiyeli alıyrm da bakalım neler yaşaycgz

Sipariş. Veriyorz bakalımne oşacak. Leyal zahrada y yazarke. Sonra. Suyu. Geldi dedi ya ahaa süprizler ddm şok oldum. Bnm kin den de o sürpriz lik potansiyeli alıyrm da bakalım neler yaşaycgz
Ay evet bugün bnde şok oldum öyle olunca . Ne olcagi belli değil artık .bu bebelerin sağı solu belli olmuyor senin daha günün erken sen hiç acele etme uslu uslu dursun içerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…