2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bir de bebek çok hareketli, bugün hiç durmadı. Karnım bi sağa bi sola şekil değiştirdi. Acaba ondan mı bu kadar ağrı yaptı diyorum
Aynı sancılar bebekte hareketlilik bende de var iki gündür normalin dışında herşey dün gittim serum taktılar nts temiz çıktı enfeksiyon bazen tahlilde çıkmaz dedi ebe vajinada ağrı hissi ver islcten çekilme gibi doktora gidersen bişey derse haberdar et bende şaştım kaldım iki gündür çok korkuyorum bol bol dinleniyorum

Ya benim dinlenmekle de geçmiyor. sanki bebek ters döndü de ayaklarıyla vuruyor aşağıya. Öyle bir baskı. Uzanıyorum şu an mesela. Sancım var yine de. Bebek de inadına inadına hareketli.
Git git en kotu nst çektir bir.
İnşallah geçer de koşmayız yaaa

Ben dun aksam cok kötüydüm. Önceki gün nst girdim bir şey yoktu. Gece bir ağrı başladı akşam nefesimi kesince apar topar doktora gittik, meğerse Asel hanım bagirsaklarimla oynuyormuş. Sabaha kadar uyutmadi...

Ben dun aksam cok kötüydüm. Önceki gün nst girdim bir şey yoktu. Gece bir ağrı başladı akşam nefesimi kesince apar topar doktora gittik, meğerse Asel hanım bagirsaklarimla oynuyormuş. Sabaha kadar uyutmadi...
Of benim de böyle regl sancısı gibi, kabız ağrısı gibi. Bi değişik bi şey yani. Tam tarifi de yok. Kabız da değilim, çok şükür Ama gel gelelim aşağıda bi baskı

Of benim de böyle regl sancısı gibi, kabız ağrısı gibi. Bi değişik bi şey yani. Tam tarifi de yok. Kabız da değilim, çok şükür Ama gel gelelim aşağıda bi baskı
Benim midem çok kötüydü. Ağlayacaktim gözyaşım akmadı. Dik duramıyorum yatamıyorum nefes aldırmıyor. Aaayyy çok kötüydü

Benim midem çok kötüydü. Ağlayacaktim gözyaşım akmadı. Dik duramıyorum yatamıyorum nefes aldırmıyor. Aaayyy çok kötüydü
Allahım, hayırlısıyla doğsun şu bebeler. Ben de bu saat oldu ayaktayım ağrıdan. Akşam üstü parol içmiştim, o biraz uyuttu, şimdi yine aynı ağrı. Otursam yürüsem yatsam da geçmiyor

Allahım, hayırlısıyla doğsun şu bebeler. Ben de bu saat oldu ayaktayım ağrıdan. Akşam üstü parol içmiştim, o biraz uyuttu, şimdi yine aynı ağrı. Otursam yürüsem yatsam da geçmiyor
Bir tane daha iç. Valla cuma olsun diye iple çekiyorum artık. Son 5 kaldı

Bir tane daha iç. Valla cuma olsun diye iple çekiyorum artık. Son 5 kaldı
Ne guzel az kaldi vücudun rahatlar en azindan. Bende hem cok seviyorum karnimda kipir kipir hemde artik ayaklarimin yanmasindan , harwket edememekten bunaldim hayirlisiyla saglikla dogsunlar

H Himal_ canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün gerçekten sürpriz oldu. , Maşallah... darısı hepimizee artık

Salı günü yatıcam cnm annem muğladaydı geldi çok şükür kızlarla ilgilenirler tek kişi yetemezdi onlara malum hayırlısı bakalım hepimi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım evlatlarımızı İnşallah

Kizceler biz dogduk cok dukur bebegimde bende iyiyiz Allah'ima sukurler olsun,sizde hayirlisiyla saglikla kucaginiza alin insallah biz dun tam36.haftaya gitdik kasilmalardan dolayi nst cektirdik sanci cikti bide hareketleri yavaslamisti dun sadece gece hissettim mesela ondan sancida surekli cikinca aldi bu sefer doktor Allah im bu guzel duyguyu isteyen herkese yasarsin nasipt etsin insallah bizlerede hayirli evlat olarak vicdanli bi birey olarak saglikla yetistirmeyi nasip etsin amin

Gozun aydın cnm Allah analı babalı saglıklı sıhhatlı buyutmeyı nasıp etsın inşallah ikinizinde ıyı olması en onemıısı

Yaaa canım beniim hayırlı uğurlu olsunnn adını ne koydunuz oğlumuzunn
Aynı durumlarda olduğum içn soruyorum kaç kilo doğdu fındığınn sancıları kaç çıkıyodu nstde de böyle okudukça umut doluyorum ben de daha az korkuyorum her an alınmasındannn

Yüsra doğdu 2720 49 cm iyiyoz suan sükür. Emiyor maşaAllah

İkinizi de tebrik ederim, hayırlı ugurlu olsun bebişleeeer saglıcakla büyüsünler. Ne güzel haberler verdiniz

Gözünaydın canım.Allah analı babalı büyütsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…