16 subat kontrol. 9 martta da dogum insallah canim bi aksilik olmazsacanımcım gün aldın mı senn sormuş muydum hatırlamıyorum da tekrar sorayım
Aynı sancılar bebekte hareketlilik bende de var iki gündür normalin dışında herşey dün gittim serum taktılar nts temiz çıktı enfeksiyon bazen tahlilde çıkmaz dedi ebe vajinada ağrı hissi ver islcten çekilme gibi doktora gidersen bişey derse haberdar et bende şaştım kaldım iki gündür çok korkuyorum bol bol dinleniyorumBir de bebek çok hareketli, bugün hiç durmadı. Karnım bi sağa bi sola şekil değiştirdi. Acaba ondan mı bu kadar ağrı yaptı diyorum
Git git en kotu nst çektir bir.Bir de bebek çok hareketli, bugün hiç durmadı. Karnım bi sağa bi sola şekil değiştirdi. Acaba ondan mı bu kadar ağrı yaptı diyorum
Ya benim dinlenmekle de geçmiyor. sanki bebek ters döndü de ayaklarıyla vuruyor aşağıya. Öyle bir baskı. Uzanıyorum şu an mesela. Sancım var yine de. Bebek de inadına inadına hareketli.Aynı sancılar bebekte hareketlilik bende de var iki gündür normalin dışında herşey dün gittim serum taktılar nts temiz çıktı enfeksiyon bazen tahlilde çıkmaz dedi ebe vajinada ağrı hissi ver islcten çekilme gibi doktora gidersen bişey derse haberdar et bende şaştım kaldım iki gündür çok korkuyorum bol bol dinleniyorum
İnşallah geçer de koşmayız yaaaGit git en kotu nst çektir bir.
Ben dun aksam cok kötüydüm. Önceki gün nst girdim bir şey yoktu. Gece bir ağrı başladı akşam nefesimi kesince apar topar doktora gittik, meğerse Asel hanım bagirsaklarimla oynuyormuş. Sabaha kadar uyutmadi...Ya benim dinlenmekle de geçmiyor. sanki bebek ters döndü de ayaklarıyla vuruyor aşağıya. Öyle bir baskı. Uzanıyorum şu an mesela. Sancım var yine de. Bebek de inadına inadına hareketli.
İnşallah geçer de koşmayız yaaa
Of benim de böyle regl sancısı gibi, kabız ağrısı gibi. Bi değişik bi şey yani. Tam tarifi de yok. Kabız da değilim, çok şükür Ama gel gelelim aşağıda bi baskıBen dun aksam cok kötüydüm. Önceki gün nst girdim bir şey yoktu. Gece bir ağrı başladı akşam nefesimi kesince apar topar doktora gittik, meğerse Asel hanım bagirsaklarimla oynuyormuş. Sabaha kadar uyutmadi...
Benim midem çok kötüydü. Ağlayacaktim gözyaşım akmadı. Dik duramıyorum yatamıyorum nefes aldırmıyor. Aaayyy çok kötüydüOf benim de böyle regl sancısı gibi, kabız ağrısı gibi. Bi değişik bi şey yani. Tam tarifi de yok. Kabız da değilim, çok şükür Ama gel gelelim aşağıda bi baskı
Allahım, hayırlısıyla doğsun şu bebeler. Ben de bu saat oldu ayaktayım ağrıdan. Akşam üstü parol içmiştim, o biraz uyuttu, şimdi yine aynı ağrı. Otursam yürüsem yatsam da geçmiyorBenim midem çok kötüydü. Ağlayacaktim gözyaşım akmadı. Dik duramıyorum yatamıyorum nefes aldırmıyor. Aaayyy çok kötüydü
Bir tane daha iç. Valla cuma olsun diye iple çekiyorum artık. Son 5 kaldıAllahım, hayırlısıyla doğsun şu bebeler. Ben de bu saat oldu ayaktayım ağrıdan. Akşam üstü parol içmiştim, o biraz uyuttu, şimdi yine aynı ağrı. Otursam yürüsem yatsam da geçmiyor
Ne guzel az kaldiBir tane daha iç. Valla cuma olsun diye iple çekiyorum artık. Son 5 kaldı
Salı günü yatıcam cnm annem muğladaydı geldi çok şükür kızlarla ilgilenirler tek kişi yetemezdi onlara malum hayırlısı bakalım hepimi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım evlatlarımızı İnşallahBelkide hastanede yatsaydin daha iyi kontrol ederlerdi. Cocuklari ayarlayabilirsen ne guzel olur , dogumdan sonra sıkınti cekmemek icin . Hazir bebek dogmamisken daha mi iyi olur ? Doktora gidince yine haber ver , insallah duzelir degerlerinde guzel bir dogum gecirirsin
Gozun aydın cnm Allah analı babalı saglıklı sıhhatlı buyutmeyı nasıp etsın inşallah ikinizinde ıyı olması en onemıısıKizceler biz dogduk cok dukur bebegimde bende iyiyiz Allah'ima sukurler olsun,sizde hayirlisiyla saglikla kucaginiza alin insallah biz dun tam36.haftaya gitdik kasilmalardan dolayi nst cektirdik sanci cikti bide hareketleri yavaslamisti dun sadece gece hissettim mesela ondan sancida surekli cikinca aldi bu sefer doktor Allah im bu guzel duyguyu isteyen herkese yasarsin nasipt etsin insallah bizlerede hayirli evlat olarak vicdanli bi birey olarak saglikla yetistirmeyi nasip etsin amin
Yaaa canım beniim hayırlı uğurlu olsunnn adını ne koydunuz oğlumuzunnKizceler biz dogduk cok dukur bebegimde bende iyiyiz Allah'ima sukurler olsun,sizde hayirlisiyla saglikla kucaginiza alin insallah biz dun tam36.haftaya gitdik kasilmalardan dolayi nst cektirdik sanci cikti bide hareketleri yavaslamisti dun sadece gece hissettim mesela ondan sancida surekli cikinca aldi bu sefer doktor Allah im bu guzel duyguyu isteyen herkese yasarsin nasipt etsin insallah bizlerede hayirli evlat olarak vicdanli bi birey olarak saglikla yetistirmeyi nasip etsin amin
Yüsra doğdu2720 49 cm iyiyoz suan sükür. Emiyor maşaAllah
Kizceler biz dogduk cok dukur bebegimde bende iyiyiz Allah'ima sukurler olsun,sizde hayirlisiyla saglikla kucaginiza alin insallah biz dun tam36.haftaya gitdik kasilmalardan dolayi nst cektirdik sanci cikti bide hareketleri yavaslamisti dun sadece gece hissettim mesela ondan sancida surekli cikinca aldi bu sefer doktor Allah im bu guzel duyguyu isteyen herkese yasarsin nasipt etsin insallah bizlerede hayirli evlat olarak vicdanli bi birey olarak saglikla yetistirmeyi nasip etsin amin
Gözünaydın canım.Allah analı babalı büyütsün.Kizceler biz dogduk cok dukur bebegimde bende iyiyiz Allah'ima sukurler olsun,sizde hayirlisiyla saglikla kucaginiza alin insallah biz dun tam36.haftaya gitdik kasilmalardan dolayi nst cektirdik sanci cikti bide hareketleri yavaslamisti dun sadece gece hissettim mesela ondan sancida surekli cikinca aldi bu sefer doktor Allah im bu guzel duyguyu isteyen herkese yasarsin nasipt etsin insallah bizlerede hayirli evlat olarak vicdanli bi birey olarak saglikla yetistirmeyi nasip etsin amin
Canim güzel haberlerini bekliyoruz,dualarımız seninleTek tek alıntı yapamadım ama okudum saolun iyi dilekleriniz icin. Yatis oldu ciger ignesi antibiyotik oldum. Sancilar hafif bekliyoruz ara ara yazarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?