2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar iki gün önce eminönüne gidip aşırı yoruldum ve karnım o gün bugündür acayip sertleşiyor sizdede böyle yaşayan var mı bu kadar sertleşmesi doğum belirtisi mi acaba daha 35+5 deyim

Kızlar iki gün önce eminönüne gidip aşırı yoruldum ve karnım o gün bugündür acayip sertleşiyor sizdede böyle yaşayan var mı bu kadar sertleşmesi doğum belirtisi mi acaba daha 35+5 deyim
Onunla beraber kasıkta belde ağrı sancı regl olacak gibi his var mı kuzu o zaman anlamlı oluyomuş bu sertleşmeler ve düzenli ise

Onunla beraber kasıkta belde ağrı sancı regl olacak gibi his var mı kuzu o zaman anlamlı oluyomuş bu sertleşmeler ve düzenli ise
Regl olacak gibi hisler bende her ay oldu ama doktorun dediği dün dikkatimi çekti karnin normal yumuşak sert değil sıkıntı yok dedi çok mu sertleşiyor acaba doğum yaklaşınca sormadım ah kafam

Regl olacak gibi hisler bende her ay oldu ama doktorun dediği dün dikkatimi çekti karnin normal yumuşak sert değil sıkıntı yok dedi çok mu sertleşiyor acaba doğum yaklaşınca sormadım ah kafam
Bence o da kişiden kişiye değişiyodur gümüşüm ya bir problem olsa inan ultrasonda bakarken anlıyolar ona göre yönlendiriyorlar her şeyii inceliyodur güven doktoruna senn uyarırdı yoksa
Tek başına bi kasılsa anlam ifade etmiyodur yani
Suyu az diye harekeet takip takip et ve kasılmaları not et dedi bana o karında tümsek şişmeleri düzenine bakmak için heralde

Gözün aydınhoşgelmiş minik bebek

Zahradam birde mesela yolda aniden kilitlenip kalabilirsin bağırmak istersin acima dogurmayacaksin birkaç saniye sonra gecicek haberin olsun dedi

Hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyüsün sağlıkla mutlulukla

Bu suyun azaldigini sen farkedebildin mi ?
Bende hep bir islaklik vardi yani o beyaz akinti arada vardi ama islakti bildigin ic camasirim.

Sali gunku kontrolde 5,5 civari bir toplama yapti, dun 3,5 dedi ve tek yerde su var dedi. digerlerinde kordon olunca hesaplanmiyormus.
Hareketlerinden yana sorun olsa dun bile alirdi herhalde
Nekadar onemliymis bu amniyon sivisi arkadas ya
Bende oyle kasilma agri sizi sancida cok yok

Aynı aynı aynılarını dedi resmennn
Ben iç çamaşırımda hep su görüyodum bu beyaz akıntıdan değil bildiğin sudan çiş yapıyorum sonra 2 dk sonra ıslaklık hissi ama öyle aklıma gelmemişti su sızdığı 10 gün önce çok iyiydi her şey nolduysa 10 günde olmuş allahtan doktoru dinlemeyip sürekli kontrole gidiyodun kafama göre
Bakalım bende merak ediyorum ne kadar yetecek suyuu bol su iç dediii belki artar dedi damacana yapıştım normalde az su tüketirdim valla

Son düzenleme:
Banada bugun belıme karnıma adet sancısı gıbı agrı geldı şuan hafıfledı ama benım mınnagım cok kucuk yalancı sancıdır dıye umuyorm yrn yıne kontrol var orda cıkar zaten bırde banada sıvısı az deyıp vazgecmıstı hayırlısı galıba hepımız subat ayında patır patır dogurcaz

Yarın sorcam az ama ne kadar az ölçü ne hiiç sormadım şoktan sjdjsek

Bende de bu şekilde ağrılar var.Ama kontrolüm çarşamba.Merak da ediyorum artık.Cidden mart anneleri hep şubat anneleri oldu.

Gözün aydıın

Evet canim tek kisi bakamaz kizlara cocuklar ile ilgilenmesi kolay degil, anneler başa cikiyor da digerleri zorlanir insallah sende atlatacaksin bu süreci saglicakla

Hayirli olsun canim Rabbim hayirli bir evlat olmasini nasip etsin insallah. Cok sevindim saglikli olmaniza . Bundan sonrasi kolay gecer insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…