Onunla beraber kasıkta belde ağrı sancı regl olacak gibi his var mı kuzu o zaman anlamlı oluyomuş bu sertleşmeler ve düzenli iseKızlar iki gün önce eminönüne gidip aşırı yoruldum ve karnım o gün bugündür acayip sertleşiyor sizdede böyle yaşayan var mı bu kadar sertleşmesi doğum belirtisi mi acaba daha 35+5 deyim
O işte bende var.Bi an beni tarif etmişsin gibi geldi.Ama nst de sanci çıkmadı ya.Onunla beraber kasıkta belde ağrı sancı regl olacak gibi his var mı kuzu o zaman anlamlı oluyomuş bu sertleşmeler ve düzenli ise
O zaman hiç önemi yok kuzum benimm nstde çıkardıı yalancı kasılmalardırr şükürrO işte bende var.Bi an beni tarif etmişsin gibi geldi.Ama nst de sanci çıkmadı ya.
Regl olacak gibi hisler bende her ay oldu ama doktorun dediği dün dikkatimi çekti karnin normal yumuşak sert değil sıkıntı yok dedi çok mu sertleşiyor acaba doğum yaklaşınca sormadım ah kafamOnunla beraber kasıkta belde ağrı sancı regl olacak gibi his var mı kuzu o zaman anlamlı oluyomuş bu sertleşmeler ve düzenli ise
Bence o da kişiden kişiye değişiyodur gümüşüm ya bir problem olsa inan ultrasonda bakarken anlıyolar ona göre yönlendiriyorlar her şeyii inceliyodur güven doktoruna senn uyarırdı yoksaRegl olacak gibi hisler bende her ay oldu ama doktorun dediği dün dikkatimi çekti karnin normal yumuşak sert değil sıkıntı yok dedi çok mu sertleşiyor acaba doğum yaklaşınca sormadım ah kafam
Gözün aydınKizceler biz dogduk cok dukur bebegimde bende iyiyiz Allah'ima sukurler olsun,sizde hayirlisiyla saglikla kucaginiza alin insallah biz dun tam36.haftaya gitdik kasilmalardan dolayi nst cektirdik sanci cikti bide hareketleri yavaslamisti dun sadece gece hissettim mesela ondan sancida surekli cikinca aldi bu sefer doktor Allah im bu guzel duyguyu isteyen herkese yasarsin nasipt etsin insallah bizlerede hayirli evlat olarak vicdanli bi birey olarak saglikla yetistirmeyi nasip etsin amin
Zahradam birde mesela yolda aniden kilitlenip kalabilirsin bağırmak istersin acima dogurmayacaksin birkaç saniye sonra gecicek haberin olsun dediBence o da kişiden kişiye değişiyodur gümüşüm ya bir problem olsa inan ultrasonda bakarken anlıyolar ona göre yönlendiriyorlar her şeyii inceliyodur güven doktoruna senn uyarırdı yoksa
Tek başına bi kasılsa anlam ifade etmiyodur yani
Suyu az diye harekeet takip takip et ve kasılmaları not et dedi bana o karında tümsek şişmeleri düzenine bakmak için heralde
Hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyüsün sağlıkla mutluluklaKizceler biz dogduk cok dukur bebegimde bende iyiyiz Allah'ima sukurler olsun,sizde hayirlisiyla saglikla kucaginiza alin insallah biz dun tam36.haftaya gitdik kasilmalardan dolayi nst cektirdik sanci cikti bide hareketleri yavaslamisti dun sadece gece hissettim mesela ondan sancida surekli cikinca aldi bu sefer doktor Allah im bu guzel duyguyu isteyen herkese yasarsin nasipt etsin insallah bizlerede hayirli evlat olarak vicdanli bi birey olarak saglikla yetistirmeyi nasip etsin amin
Bu suyun azaldigini sen farkedebildin mi ?Bence o da kişiden kişiye değişiyodur gümüşüm ya bir problem olsa inan ultrasonda bakarken anlıyolar ona göre yönlendiriyorlar her şeyii inceliyodur güven doktoruna senn uyarırdı yoksa
Tek başına bi kasılsa anlam ifade etmiyodur yani
Suyu az diye harekeet takip takip et ve kasılmaları not et dedi bana o karında tümsek şişmeleri düzenine bakmak için heralde
Aynı aynı aynılarını dedi resmennnBu suyun azaldigini sen farkedebildin mi ?
Bende hep bir islaklik vardi yani o beyaz akinti arada vardi ama islakti bildigin ic camasirim.
Sali gunku kontrolde 5,5 civari bir toplama yapti, dun 3,5 dedi ve tek yerde su var dedi. digerlerinde kordon olunca hesaplanmiyormus.
Hareketlerinden yana sorun olsa dun bile alirdi herhalde
Nekadar onemliymis bu amniyon sivisi arkadas ya
Bende oyle kasilma agri sizi sancida cok yok
Artık bende sabırsızlık başladı.Gelse istiyorum galiba.O zaman hiç önemi yok kuzum benimm nstde çıkardıı yalancı kasılmalardırr şükürr
Yarın sorcam az ama ne kadar az ölçü ne hiiç sormadım şoktan sjdjsekBanada bugun belıme karnıma adet sancısı gıbı agrı geldı şuan hafıfledı ama benım mınnagım cok kucuk yalancı sancıdır dıye umuyorm yrn yıne kontrol var orda cıkar zaten bırde banada sıvısı az deyıp vazgecmıstı hayırlısı galıba hepımız subat ayında patır patır dogurcaz
Bende de bu şekilde ağrılar var.Ama kontrolüm çarşamba.Merak da ediyorum artık.Cidden mart anneleri hep şubat anneleri oldu.Banada bugun belıme karnıma adet sancısı gıbı agrı geldı şuan hafıfledı ama benım mınnagım cok kucuk yalancı sancıdır dıye umuyorm yrn yıne kontrol var orda cıkar zaten bırde banada sıvısı az deyıp vazgecmıstı hayırlısı galıba hepımız subat ayında patır patır dogurcaz
Yok öyle olmuyor sadece sertleşiyor haftamdan heralde şu an iyiym çok şükür ilk hamileliğimde böyle olmuyordu korktum birazOnunla beraber kasıkta belde ağrı sancı regl olacak gibi his var mı kuzu o zaman anlamlı oluyomuş bu sertleşmeler ve düzenli ise
Kizceler biz dogduk cok dukur bebegimde bende iyiyiz Allah'ima sukurler olsun,sizde hayirlisiyla saglikla kucaginiza alin insallah biz dun tam36.haftaya gitdik kasilmalardan dolayi nst cektirdik sanci cikti bide hareketleri yavaslamisti dun sadece gece hissettim mesela ondan sancida surekli cikinca aldi bu sefer doktor Allah im bu guzel duyguyu isteyen herkese yasarsin nasipt etsin insallah bizlerede hayirli evlat olarak vicdanli bi birey olarak saglikla yetistirmeyi nasip etsin amin
Evet canim tek kisi bakamaz kizlaraSalı günü yatıcam cnm annem muğladaydı geldi çok şükür kızlarla ilgilenirler tek kişi yetemezdi onlara malum hayırlısı bakalım hepimi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım evlatlarımızı İnşallah
Hayirli olsun canimKizceler biz dogduk cok dukur bebegimde bende iyiyiz Allah'ima sukurler olsun,sizde hayirlisiyla saglikla kucaginiza alin insallah biz dun tam36.haftaya gitdik kasilmalardan dolayi nst cektirdik sanci cikti bide hareketleri yavaslamisti dun sadece gece hissettim mesela ondan sancida surekli cikinca aldi bu sefer doktor Allah im bu guzel duyguyu isteyen herkese yasarsin nasipt etsin insallah bizlerede hayirli evlat olarak vicdanli bi birey olarak saglikla yetistirmeyi nasip etsin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?