Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Amin insssKizceler biz dogduk cok dukur bebegimde bende iyiyiz Allah'ima sukurler olsun,sizde hayirlisiyla saglikla kucaginiza alin insallah biz dun tam36.haftaya gitdik kasilmalardan dolayi nst cektirdik sanci cikti bide hareketleri yavaslamisti dun sadece gece hissettim mesela ondan sancida surekli cikinca aldi bu sefer doktor Allah im bu guzel duyguyu isteyen herkese yasarsin nasipt etsin insallah bizlerede hayirli evlat olarak vicdanli bi birey olarak saglikla yetistirmeyi nasip etsin amin
Sadece akinti olabilir ama herkeste biraz farkli oluyorYa sabah sarimtrak bir akinti oldu, cok cok az ama halada azar azar geliyor. Bu nişan olabilir mi ? Oyle yapiskan sumuksude degil akintidan cok lekelenme gibi hatta. Ay yarin dogum zaten 1 gun ses etmesin dedim bende ses etmedim. İyiyim cunku agrim sizim yok hatta ortalik topluyoruz esimle yarina hazirlik yapiyoruz
Canım çok sagol iyi oldu geniş bir liste. Sen serum fizyolojik ve aspiratör ne marka sldın, ben onları almamışım.Size geniş çaplı listemi atıyorum benim hastane ev arası uzak eşya getirecek kimse de yok ondan baya geniş kapsamlı aldım yanıma hazırlamayanlar eleye eleye koyarr örnek olsunnn
URİŞ
10lu hastane çıkışı isimli
8li hastane çıkışı
3 tane 5li takım
2 tulum, yedek eldiven, çorap
2 omuz mendili
8 ağız mendili
1 nohut battaniye
1 orta ince battaniye
3 müslin bez ince
Biberon
Kaşık biberon
2 emzik
Pişik önleyici krem
Sudocrem
30 bez
2 paket ıslak mendik
5 alt açma örtüsü
Aspiratör
Fizyolojik serum
Pamuk
Puset, örtüsü, içine çıkarken kalın tulum
Benn
1 gecelik
1 çekim geceliği
3 pijama önden düğmeli
1 terlik, 1 banyo terliği
2 taç
Göğüs ucu kremi
Göğüs ucu çıkarıcı
Gümüş kapak
2 emzirme sütyeni
2 emzirme atleti
4 hamile külodu yüksek bel
10 göğüs pedi
9 depend L
10 lohusa pedi L
Manuel pompa
Elektronik pompa
Saç düzleştirici
Tarak
Sprey
Makyaj malzemesi
Şampuan
Duş jeli
Lif
Diş fırçası
Diş macunu
Kulak tıkacı
Göz bandı
El havlusu
Hastane çıkış kıyafeti
Çorap
Hırka
Deo parfüm rollon
Emzirme önlüğü
Eşş
Pijama
Terlik
Yedek kıyafet
Çorap
Diş fırçası
GENEL
Peçete
Kolonya
Dezenfektan
Kağıt havlu
Kirli torbası/çöp poşeti
Maske
Islak mendil
Aynen canim son hazirliklar artikSadece akinti olabilir ama herkeste biraz farkli oluyorbende gelen avuc ici kadar, seffaf ve cok yapiskan degisik birseydi. Ondan dikkatimi cekmisti. Doktorda bakti iste yumusama olmus , bebegin kafasina ulasabiliyorum ve 2.cm aciklik var dedi. Ama bunlar benim icin normalmis cunku 4.gebelik
Senin yarin dogumun olacak oyle miorayi kacirmisim ben . Hayirlisiyla gelsin bebis. Son hazirliklarini yap
2. Gebelikte bile açılma daha hızlı ilerlermiş canım mşllh senin kuzu sakin sakin ilerlemeyi seviyr demek:)) 2 cm açıklıkla iyi dr salmış vallaSadece akinti olabilir ama herkeste biraz farkli oluyorbende gelen avuc ici kadar, seffaf ve cok yapiskan degisik birseydi. Ondan dikkatimi cekmisti. Doktorda bakti iste yumusama olmus , bebegin kafasina ulasabiliyorum ve 2.cm aciklik var dedi. Ama bunlar benim icin normalmis cunku 4.gebelik
Senin yarin dogumun olacak oyle miorayi kacirmisim ben . Hayirlisiyla gelsin bebis. Son hazirliklarini yap
Senin yine 36 olmuş, ben daha 33+2’yimBende de aynı baskı var resmen tuvaletten kaçarak uzaklaşıyorum sanki aşağıya gelecekmis gibi bı hissiyat oluşuyor. Doktorum 36 hafta bitmesine rağmen nst de istemedi. Umarım farketmedigim bir sancı durumu falan yoktur
Kızlar Türkiye’de ki doktorlara şükredin ben Danimarka’da yaşayan biri olarak Türkiye’de ki kontrollere özeniyorum resmen. Her kontrolde ultrason ve nstye bakıyorlar. Bana son haftalar diye sık kontrol edeceklerini söylediler ve 2 haftada bir çağırdılarve sandığınız gibi ultrasonla bakmıyorlar. Mezurayla ölçüyorlar karını bebeğin kilosunu ordan tahmin ediyorlar elleriyle bebeğin pozisyonuna bakıyorlar. Allahtan bir kalp atışını dinliyorlar o kadar. Nasılsın iyi misin ağrıların var mı bu en son nstye bağırsak enfeksiyonu geçirdim gece acil ebeye gittiğimde taktılar ilk ve sondu. Ultrasonda o zaman baktılar. O yüzden şuan da Türkiye de kontrole girmek o kadar isterdim kiiii
İnsanın kaçıncı hamileliği olursa olsun her biri farklı heycan yaşatıyor insanaBenim 4.hamilelik ama bu konuda hic bilgim yok malesefakinti oluyordu ama bu sira bayagi su gibi oluyor . Ilk ikisinde doguma kadar bu tür seyler yasamadim, 3.de duzensiz sancilarim vardi sıklaşinca dogum oldu. Ama bunda nişan geldi , arada dogum sancisi gibi sancim oluyor sonra bir bakmisim bir sey kalmamis . Belki cocuklardan yoruluyorum da oluyor bilemedim. Doktorum zaten herseye normal diyor , soyleme geregi bile duymuyor Dogsunlar artik saglikli bir sekilde ,bizde rahat nefes alalim
Bnmde ilk hastanede çok hafif bı sızıntı olmuştu .hatta tuvalette yeni çıkmistim .azıcık sızıntı olunca tuvaletimi tam yapamadım galiba kalanı geldi demiştim .Kızlar suyun azar azar gekemsi nasıl bilmiyrm ama. Benim suyum patladığında bildiğiniz içimde vana patlamışta sular şarıl şarıl akıyr gibiydi. Akışkan değil bildiğinZ su :) üstüm başım su içinde eve geldik babamın arabasıda ıslanmıştı eve giderken.
Maşallah Zahradam en ince ayrıntıya kadar düşünmüşsün benim küçücük çantayı görsen senin çantanın yavru kalırSize geniş çaplı listemi atıyorum benim hastane ev arası uzak eşya getirecek kimse de yok ondan baya geniş kapsamlı aldım yanıma hazırlamayanlar eleye eleye koyarr örnek olsunnn
URİŞ
10lu hastane çıkışı isimli
8li hastane çıkışı
3 tane 5li takım
2 tulum, yedek eldiven, çorap
2 omuz mendili
8 ağız mendili
1 nohut battaniye
1 orta ince battaniye
3 müslin bez ince
Biberon
Kaşık biberon
2 emzik
Pişik önleyici krem
Sudocrem
30 bez
2 paket ıslak mendik
5 alt açma örtüsü
Aspiratör
Fizyolojik serum
Pamuk
Puset, örtüsü, içine çıkarken kalın tulum
Benn
1 gecelik
1 çekim geceliği
3 pijama önden düğmeli
1 terlik, 1 banyo terliği
2 taç
Göğüs ucu kremi
Göğüs ucu çıkarıcı
Gümüş kapak
2 emzirme sütyeni
2 emzirme atleti
4 hamile külodu yüksek bel
10 göğüs pedi
9 depend L
10 lohusa pedi L
Manuel pompa
Elektronik pompa
Saç düzleştirici
Tarak
Sprey
Makyaj malzemesi
Şampuan
Duş jeli
Lif
Diş fırçası
Diş macunu
Kulak tıkacı
Göz bandı
El havlusu
Hastane çıkış kıyafeti
Çorap
Hırka
Deo parfüm rollon
Emzirme önlüğü
Eşş
Pijama
Terlik
Yedek kıyafet
Çorap
Diş fırçası
GENEL
Peçete
Kolonya
Dezenfektan
Kağıt havlu
Kirli torbası/çöp poşeti
Maske
Islak mendil
Yüsra doğdu2720 49 cm iyiyoz suan sükür. Emiyor maşaAllah
Kızlar ikinizi de tebrik ederiiiiim :)gduk cok
Aynen öyle benim de perşembe günü gideceğim ebeye görünmeye bugün aradım sarımsı beyaz akıntımın geldiğini söyledim suyun gelmediği sürece sıkıntı yok dedi o kadarSonunda beni anlayabilecek birisi.Aynı durumdan muzdarip birisiyim. 7 hafta oldu bebeği görmüyorum ultrasonda. Yarın gideceğim bakalım hanımefendi gerekli görüp de ultrasona alacak mı beni. Türkiye’de olsam her hafta bir bahaneyle gider ultrasona girerdim sanırım.
Aynen öyle benim de perşembe günü gideceğim ebeye görünmeye bugün aradım sarımsı beyaz akıntımın geldiğini söyledim suyun gelmediği sürece sıkıntı yok dedi o kadar
Normal pedden daha büyük kuzumCanım çok sagol iyi oldu geniş bir liste. Sen serum fizyolojik ve aspiratör ne marka sldın, ben onları almamışım.
Bir de depend hariç lohusa pedi, normal pedden farklı mı oluyor?
Allah yardımcımız olsun hepimizinBen de 10 dakikada bir kasılmam oluyor nefes alamıyorum dedim ağrı kesici al dedi.dalga geçer gibi. O gün sabahı zor ettim ağrıdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?