2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Amin insss

Sadece akinti olabilir ama herkeste biraz farkli oluyor bende gelen avuc ici kadar, seffaf ve cok yapiskan degisik birseydi. Ondan dikkatimi cekmisti. Doktorda bakti iste yumusama olmus , bebegin kafasina ulasabiliyorum ve 2.cm aciklik var dedi. Ama bunlar benim icin normalmis cunku 4.gebelik
Senin yarin dogumun olacak oyle mi orayi kacirmisim ben . Hayirlisiyla gelsin bebis. Son hazirliklarini yap

Canım çok sagol iyi oldu geniş bir liste. Sen serum fizyolojik ve aspiratör ne marka sldın, ben onları almamışım.
Bir de depend hariç lohusa pedi, normal pedden farklı mı oluyor?

Aynen canim son hazirliklar artik
Sarimtrak lekelenme ya iyice bebegin yeri daraldi , hareketlerimizde iyi ondan hic ses cikartmadim
Yarin sabah 9’da gidicez amniyon sivisina birdaha bakacak ama salidan cumartesiye baya kacak oldu ondan riske atmayiz 13 gibi aliriz dedi. Bide korona testi basa bela amaan bitmedi illet hastalik

2. Gebelikte bile açılma daha hızlı ilerlermiş canım mşllh senin kuzu sakin sakin ilerlemeyi seviyr demek:)) 2 cm açıklıkla iyi dr salmış valla

Senin yine 36 olmuş, ben daha 33+2’yim gerçi çok şükür bugün o deli ağrı yok. Bel ağrım var sadece.

Sonunda beni anlayabilecek birisi. Aynı durumdan muzdarip birisiyim. 7 hafta oldu bebeği görmüyorum ultrasonda. Yarın gideceğim bakalım hanımefendi gerekli görüp de ultrasona alacak mı beni. Türkiye’de olsam her hafta bir bahaneyle gider ultrasona girerdim sanırım.

Kızlar suyun azar azar gekemsi nasıl bilmiyrm ama. Benim suyum patladığında bildiğiniz içimde vana patlamışta sular şarıl şarıl akıyr gibiydi. Akışkan değil bildiğinZ su :) üstüm başım su içinde eve geldik babamın arabasıda ıslanmıştı eve giderken.

İnsanın kaçıncı hamileliği olursa olsun her biri farklı heycan yaşatıyor insana
Evet hamilelik çok özel bi süreç ama son ay ağırlaşıyor insan baya hayırlısı ile gelsinler

Bnmde ilk hastanede çok hafif bı sızıntı olmuştu .hatta tuvalette yeni çıkmistim .azıcık sızıntı olunca tuvaletimi tam yapamadım galiba kalanı geldi demiştim .ama ondan yarım saat sonra da nst ye bağlıyken fışkırır gbi iki üç bardaklık kadar su gelmişti

Maşallah Zahradam en ince ayrıntıya kadar düşünmüşsün benim küçücük çantayı görsen senin çantanın yavru kalır

Kızlar benim de yarın serklaj çıkacak inşallah.
Hic bu kadar bebeğin içeride kalacağını tahmin etmemiştim.
Gerçekten her hamilelik farklıymış.
Ben bu mide bulantısından cok sıkıldım ağzımda ki iğrenç tat boğazımda ki yanma geçmiyor. Bir gün geçse 10 gün devam ediyor.
İnşallah biz de sağ salim aliriz bebeklerimizi kucağımıza.
Yarin çantamı alıp gideceğim belki bebemin keyfi gelir de cikar inşallah.
Dualarınızı bekliyoruz

Aynen öyle benim de perşembe günü gideceğim ebeye görünmeye bugün aradım sarımsı beyaz akıntımın geldiğini söyledim suyun gelmediği sürece sıkıntı yok dedi o kadar

Aynen öyle benim de perşembe günü gideceğim ebeye görünmeye bugün aradım sarımsı beyaz akıntımın geldiğini söyledim suyun gelmediği sürece sıkıntı yok dedi o kadar

Ben de 10 dakikada bir kasılmam oluyor nefes alamıyorum dedim ağrı kesici al dedi. dalga geçer gibi. O gün sabahı zor ettim ağrıdan.

Canım çok sagol iyi oldu geniş bir liste. Sen serum fizyolojik ve aspiratör ne marka sldın, ben onları almamışım.
Bir de depend hariç lohusa pedi, normal pedden farklı mı oluyor?
Normal pedden daha büyük kuzum
Aspiratör de bi manuel pompalı aldım bi ağızdan çekmeli aldım e bebekten wee baby almışım serumla aspiratölerii

Valla kızlar bavulu bitirdim bebek odasını yerleştirme yapıyoruz biraz iş yapıyorum aşağıya baskı oluyor canım yanıyor agri mi desem oturuyorum..
Ama bu hafta da yapmazsam sonra ki hafta daha da zorlaşacak oda valiz işi bitsin kapısını kapatırım kafam rahat eder
Diğer türlü çünkü rutin evin işleri güçleri herşey devam ediyor malum

Sadece ağızdan çekmeli kulla dım bebekler nefret ediyr kızım dün larıştırırken kabını bulup çıkartmış anne trmizle diyr güya ama yaklaştırmıyr kendine:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…