Neden acaba ben normal yiyorum
Sadece kabızlıktan 2 gün wc çıkamayınca catliycak gibi oldum doktorum kan hapını birak şurup gibi içilen verdi bakalım yarın deniycem
Ayy demee geçmiş olsunn kuzuu minnoş hareketliyse oh keyfi yerinde annesii hemen çarşamba olsun da gör için rahatlasınn doğumdan önce oldu diye şükredelimSorma başıma geleni durdum durdum son haftalar beni de yakaladı covid5.günümdeyim çok şükür bugün daha iyiyim ama öyle olunca malum bebişi görmeye gidemedik çarşamba randevu aldım gideceğim ama kıpır kıpır bizim hanımkız inşallah iyidir
Yaa inanmıyorum ortancayla aynı gün nerdeyse bnm kızımYa aslinda psikolojini ona gore ayarliyorsun sanirimbazen bir cocuk zor geliyor iste .. Sayi olarak 4 demek cok fazla geliyor bana ama hic oyle hissetmiyorum benim ortanca 1 mayisda 4 olacak , kucugu 2 yeni oldu . O bana cok bagli . Kucagimda yatmak istiyor, sarilarak saclarimla oynamak istiyor hareketlerim bu ara cok kisitlandi. Ödem oldu yururken zorlaniyrm
Ah canım öyle deme gerçekten yiyememek daha kötüKeşke benimde iştahım olmasaçöp gibi migdem herşeyi yemek istiyorum
Bence de yiyememek çok kötü. Herkesin iştahı hamilelikte çok açıkken ben neden böyleyim diye çok üzülüyorum.Ah canım öyle deme gerçekten yiyememek daha kötü
Allah bagislasin , seninde yaslari cok yakinmisBenimde oğlum Ağustos da 4 olacak kızımda 2 yaşında
Ayni zamanlarda dogum yapmisiz demekkiYaa inanmıyorum ortancayla aynı gün nerdeyse bnm kızım30 Nisan doğdu bnmki .aslında otuz Nisan vajinal ilacı uygulandi 1 Mayıs doğumu baslatcaktik ama ilaçtan sonra suyum geldi sonra doğum oldu
Doktora söyle ama bunu mutlakaa istah açıcı birşey verir bebek gelişimi zamanı hala kilo alıyorlar lutfen zorla olsa bile ye muz kaşar peyniri vs gibi en azından sevdiğin şeylere yönel derim doktora da biran önce danış bunu..Ah gümüşüm bi bilsem tatlı bişey yiyince ağzımın içi bi hoş oluyor hiç iştahım yoktu bu hamilelikte iyicede kesildi
Ferplex içinde küçük küçük şişelerde keşke bana söyleseydin dedi hap kabız yapar dedi inan iki gündür çıkamayınca catliycak gibi oldum bugün ara verdim yarın suruba basliycamBende de çok kabızlık varşurubun adı nedir? Ben de alayım bari ya
Yaa bı de erkek çocukları geç doğar diyolar .ee bnmki kızdı 39+6 da biz zorla dogurttuk hanımefendiyi .hele senin kizlar hep geç doğmuş .kizlar böyle geldiyse senin erkeği 45+ larda Nisan'da falan dogurman lazımAyni zamanlarda dogum yapmisiz demekkibende sabah bir kalktim sanci var , 1 mayis da tatildi cok kolay ve guzel bir dogumdu . Simdi korkmaya basladim ya 40 i gecerse diye
Bebek her türlü alırmış alacağını sen hiç canını sıkma olan sana olur sadece senden gider herşey ama bebeğin istersen full ye almıcak olunca almıyor canım omu kafana takmaKızlar artık yemek yemek gitgide işkence oldu bi tabak çorba içtim afedersiniz hepsi çıktı napabilirim bebeğin tam kilo alacağı zaman herşeyden tiksiniyorum
Teşekkür ederim seninkileride rabbim sana bağışlasın hayırlı evlat olsunlar inşlhAllah bagislasin , seninde yaslari cok yakinmisbenim birde 7 yasinda kizim var , o yardimci oluyor cok sükür
Ay aman oyle birsey olmasin yaYaa bı de erkek çocukları geç doğar diyolar .ee bnmki kızdı 39+6 da biz zorla dogurttuk hanımefendiyi .hele senin kizlar hep geç doğmuş .kizlar böyle geldiyse senin erkeği 45+ larda Nisan'da falan dogurman lazım
Olmasın olmasın vakti geldi artık gelebilirler .siz mart başı olanlarbi fogurun sıra bize de gelsinAy aman oyle birsey olmasin yayarindan sonra butun hareketleri yapmaya basliyorum birde son temizlik derken dogsunlar ayaklarimin yanmasina uyuyamiyrm , saglicakla dogsun hepsi bebek kokusuyla uyuyalim
Sıra karıştı kimin canı sıkılır sa o yola koyuluyor bu kuzularda :))Olmasın olmasın vakti geldi artık gelebilirler .siz mart başı olanlarbi fogurun sıra bize de gelsinay o ayak yanması bnde hep var hatta liseden beri .ayağımı asla ortmem . şu sıra çok rahatsız etmiyor .ama çok kötü bişey ya çeken bilir
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum, güzel haberlerle gelKızlar suyum geldi sancım yok hastaneye gidiyorum
Hayırlısıyla, saglıkla, kolay bir doğumla kavuş canım, dualarımız seninleKızlar suyum geldi sancım yok hastaneye gidiyorum
Ay sağ sağlim gelsin bebiş inşallahKızlar suyum geldi sancım yok hastaneye gidiyorum
Amanınnn sağlıkla gelsinnn balımıızzKızlar suyum geldi sancım yok hastaneye gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?