2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Neden acaba ben normal yiyorum
Sadece kabızlıktan 2 gün wc çıkamayınca catliycak gibi oldum doktorum kan hapını birak şurup gibi içilen verdi bakalım yarın deniycem

Bende de çok kabızlık var şurubun adı nedir? Ben de alayım bari ya

Ayy demee geçmiş olsunn kuzuu minnoş hareketliyse oh keyfi yerinde annesii hemen çarşamba olsun da gör için rahatlasınn doğumdan önce oldu diye şükredelim

Yaa inanmıyorum ortancayla aynı gün nerdeyse bnm kızım 30 Nisan doğdu bnmki .aslında otuz Nisan vajinal ilacı uygulandi 1 Mayıs doğumu baslatcaktik ama ilaçtan sonra suyum geldi sonra doğum oldu

Yaa inanmıyorum ortancayla aynı gün nerdeyse bnm kızım 30 Nisan doğdu bnmki .aslında otuz Nisan vajinal ilacı uygulandi 1 Mayıs doğumu baslatcaktik ama ilaçtan sonra suyum geldi sonra doğum oldu
Ayni zamanlarda dogum yapmisiz demekki bende sabah bir kalktim sanci var , 1 mayis da tatildi cok kolay ve guzel bir dogumdu . Simdi korkmaya basladim ya 40 i gecerse diye

Ah gümüşüm bi bilsem tatlı bişey yiyince ağzımın içi bi hoş oluyor hiç iştahım yoktu bu hamilelikte iyicede kesildi
Doktora söyle ama bunu mutlakaa istah açıcı birşey verir bebek gelişimi zamanı hala kilo alıyorlar lutfen zorla olsa bile ye muz kaşar peyniri vs gibi en azından sevdiğin şeylere yönel derim doktora da biran önce danış bunu..
Benim ne fazla ne eksik ama banada dedi ki haftada iki kere balık yemiyorsan badem ceviz tuketmiyorsan balık yağı içeren vitamin al muhakkak dedi
İnan bizde firsat bulup koca hamilelikte bir kere balık yaptık iki kere de ton balığı yemisimdir ceviz badem ara ara yiyorum bilemedim işte eksik yaptık birşeyleri atladık

Bende de çok kabızlık var şurubun adı nedir? Ben de alayım bari ya
Ferplex içinde küçük küçük şişelerde keşke bana söyleseydin dedi hap kabız yapar dedi inan iki gündür çıkamayınca catliycak gibi oldum bugün ara verdim yarın suruba basliycam

Ayni zamanlarda dogum yapmisiz demekki bende sabah bir kalktim sanci var , 1 mayis da tatildi cok kolay ve guzel bir dogumdu . Simdi korkmaya basladim ya 40 i gecerse diye
Yaa bı de erkek çocukları geç doğar diyolar .ee bnmki kızdı 39+6 da biz zorla dogurttuk hanımefendiyi .hele senin kizlar hep geç doğmuş .kizlar böyle geldiyse senin erkeği 45+ larda Nisan'da falan dogurman lazım

Kızlar artık yemek yemek gitgide işkence oldu bi tabak çorba içtim afedersiniz hepsi çıktı napabilirim bebeğin tam kilo alacağı zaman herşeyden tiksiniyorum
Bebek her türlü alırmış alacağını sen hiç canını sıkma olan sana olur sadece senden gider herşey ama bebeğin istersen full ye almıcak olunca almıyor canım omu kafana takma benim de 1 haftadır acayip iştahım açıldı hiç ama hiç böyle olamamıştım doymuyorum hep açım yiyince de midem sıkışıyor acı çekiyorum ne uzana biliyorum ne otura biliyorum hakkımızda hayırlısı olsun direnelim az kaldı Allahın izni ile

Ay aman oyle birsey olmasin ya yarindan sonra butun hareketleri yapmaya basliyorum birde son temizlik derken dogsunlar ayaklarimin yanmasina uyuyamiyrm , saglicakla dogsun hepsi bebek kokusuyla uyuyalim

Ay aman oyle birsey olmasin ya yarindan sonra butun hareketleri yapmaya basliyorum birde son temizlik derken dogsunlar ayaklarimin yanmasina uyuyamiyrm , saglicakla dogsun hepsi bebek kokusuyla uyuyalim
Olmasın olmasın vakti geldi artık gelebilirler .siz mart başı olanlarbi fogurun sıra bize de gelsin ay o ayak yanması bnde hep var hatta liseden beri .ayağımı asla ortmem . şu sıra çok rahatsız etmiyor .ama çok kötü bişey ya çeken bilir

Sıra karıştı kimin canı sıkılır sa o yola koyuluyor bu kuzularda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…