Ne guzel yarin kavusuyorsun artikAynen canim son hazirliklar artik
Sarimtrak lekelenme ya iyice bebegin yeri daraldi , hareketlerimizde iyi ondan hic ses cikartmadim
Yarin sabah 9’da gidicez amniyon sivisina birdaha bakacak ama salidan cumartesiye baya kacak oldu ondan riske atmayiz 13 gibi aliriz dedi. Bide korona testi basa bela amaanbitmedi illet hastalik
Canim burada doktorlar hastanede degil kendi muayene yerleri var. Dogum hastanede oluyor. Riskli bir durum olmadikcada hastane önermiyor. Hatta hastaneye gidip kayit yaptirilabiliyr ama simdi virusten dolayi onuda tavsiye etmiyorlar. Bakalim ne zaman gelir minik2. Gebelikte bile açılma daha hızlı ilerlermiş canım mşllh senin kuzu sakin sakin ilerlemeyi seviyr demek:)) 2 cm açıklıkla iyi dr salmış valla
Kesinlikle oyle canim , her hamilelik her tecrube farkli oluyor. Diger cocuklarim kucuk olmasa yine hamilelik guzelde , devamli kucagima almak zorundayim. Pesinden kosturuyor oturup kalkmak zor oluyor. Yine onlar icin , kendimden dolayi degilİnsanın kaçıncı hamileliği olursa olsun her biri farklı heycan yaşatıyor insana
Evet hamilelik çok özel bi süreç ama son ay ağırlaşıyor insan baya hayırlısı ile gelsinler
Çok iyi anlıyorum canım hele bu aralar kaburgalarımı delip geçiyor ufaklık oturmanın yatmanın tadı tuzu yokKesinlikle oyle canim , her hamilelik her tecrube farkli oluyor. Diger cocuklarim kucuk olmasa yine hamilelik guzelde , devamli kucagima almak zorundayim. Pesinden kosturuyor oturup kalkmak zor oluyor. Yine onlar icin , kendimden dolayi degil
Ya sana maşallah vallaKesinlikle oyle canim , her hamilelik her tecrube farkli oluyor. Diger cocuklarim kucuk olmasa yine hamilelik guzelde , devamli kucagima almak zorundayim. Pesinden kosturuyor oturup kalkmak zor oluyor. Yine onlar icin , kendimden dolayi degil
Aynen bende oyle , otururken zorlaniyorum. Allah razi olsun kayinvalidem geldi , bir haftadir yardim ediyor da bende biraz ders calistim. Ama cok yorulduÇok iyi anlıyorum canım hele bu aralar kaburgalarımı delip geçiyor ufaklık oturmanın yatmanın tadı tuzu yok
Ya aslinda psikolojini ona gore ayarliyorsun sanirimYa sana maşallah valladiğerleri de büyük değildi yaşları küçüktü dimi onlar . Benmki 4 yaşında biriyle zor baş ediyorum bu karınla sürekli dinlenmek istiyorum .
Yok be yavrum iki çubuk sokuyolar benim 40a dayandı heralde yaptırdığım pcr 5 saniyede geçiyo hemennn hiç dert etme onuu oh ellerine sağlıkkkBizimde hastane çantası hazır odamız hazır geriye bi temizlik kaldı Doğumdan sonra gelecek misafirler içinde bayatlamayan kurabiyeler yaptım malum bebekle yapamayız temizliğe de ufaktan başladım nevresimlerimi ütüleyip dolaba koydum halılar yıkamaya gitti sadece koltuk örtülerimi ve perdemi yıkayacağım onuda Doğumdan 1 hafta önce yaparım inşlh Salı günü de kontrol var ve gün verecek doktorum çok heyecanlıyım,korona testi zor diyorlar zor mu kızlar ya şükür yaptırmadım hiç de mecbur Doğumdan önce yapıylıyormuş
Hadi inşallah yarnı en güzel şekil de atlat inşallahKızlar benim de yarın serklaj çıkacak inşallah.
Hic bu kadar bebeğin içeride kalacağını tahmin etmemiştim.
Gerçekten her hamilelik farklıymış.
Ben bu mide bulantısından cok sıkıldım ağzımda ki iğrenç tat boğazımda ki yanma geçmiyor. Bir gün geçse 10 gün devam ediyor.
İnşallah biz de sağ salim aliriz bebeklerimizi kucağımıza.
Yarin çantamı alıp gideceğim belki bebemin keyfi gelir de cikar inşallah.
Dualarınızı bekliyoruz
Aaaa yarın doğum mu var inşallah herşey çok güzel ve kolay geçer sağlıkla bebeğine kavuşursunAynen canim son hazirliklar artik
Sarimtrak lekelenme ya iyice bebegin yeri daraldi , hareketlerimizde iyi ondan hic ses cikartmadim
Yarin sabah 9’da gidicez amniyon sivisina birdaha bakacak ama salidan cumartesiye baya kacak oldu ondan riske atmayiz 13 gibi aliriz dedi. Bide korona testi basa bela amaanbitmedi illet hastalik
Dualarım seninle canım.Heoinizin birbirinin duasına ihtiyacı varKızlar benim de yarın serklaj çıkacak inşallah.
Hic bu kadar bebeğin içeride kalacağını tahmin etmemiştim.
Gerçekten her hamilelik farklıymış.
Ben bu mide bulantısından cok sıkıldım ağzımda ki iğrenç tat boğazımda ki yanma geçmiyor. Bir gün geçse 10 gün devam ediyor.
İnşallah biz de sağ salim aliriz bebeklerimizi kucağımıza.
Yarin çantamı alıp gideceğim belki bebemin keyfi gelir de cikar inşallah.
Dualarınızı bekliyoruz
Neden acaba ben normal yiyorumKızlar artık yemek yemek gitgide işkence oldu bi tabak çorba içtim afedersiniz hepsi çıktı napabilirim bebeğin tam kilo alacağı zaman herşeyden tiksiniyorum
Sağol kuzum içimi rahatlattınYok be yavrum iki çubuk sokuyolar benim 40a dayandı heralde yaptırdığım pcr 5 saniyede geçiyo hemennn hiç dert etme onuu oh ellerine sağlıkkk
Benimde oğlum Ağustos da 4 olacak kızımda 2 yaşındaYa aslinda psikolojini ona gore ayarliyorsun sanirimbazen bir cocuk zor geliyor iste .. Sayi olarak 4 demek cok fazla geliyor bana ama hic oyle hissetmiyorum benim ortanca 1 mayisda 4 olacak , kucugu 2 yeni oldu . O bana cok bagli . Kucagimda yatmak istiyor, sarilarak saclarimla oynamak istiyor hareketlerim bu ara cok kisitlandi. Ödem oldu yururken zorlaniyrm
Sorma başıma geleni durdum durdum son haftalar beni de yakaladı covidcanım nasıl geçti kontroll ne alemdeymiş kızımız
Ah gümüşüm bi bilsem tatlı bişey yiyince ağzımın içi bi hoş oluyor hiç iştahım yoktu bu hamilelikte iyicede kesildiNeden acaba ben normal yiyorum
Sadece kabızlıktan 2 gün wc çıkamayınca catliycak gibi oldum doktorum kan hapını birak şurup gibi içilen verdi bakalım yarın deniycem
Keşke benimde iştahım olmasaAh gümüşüm bi bilsem tatlı bişey yiyince ağzımın içi bi hoş oluyor hiç iştahım yoktu bu hamilelikte iyicede kesildi
Çok şükür canim, yorma kendini dikkat et. Hayırlı zamanda gelir ins yavrularımızSenin yine 36 olmuş, ben daha 33+2’yimgerçi çok şükür bugün o deli ağrı yok. Bel ağrım var sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?