2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ne guzel yarin kavusuyorsun artik saatler kalmis. Bayagi bitirdik hamileligimizide artik bizimde son zamanlarimiz bakalim ne zaman supriz yapacak diye bekliyrm.
Saglicakla kucagina alip evinize donersiniz insallah

2. Gebelikte bile açılma daha hızlı ilerlermiş canım mşllh senin kuzu sakin sakin ilerlemeyi seviyr demek:)) 2 cm açıklıkla iyi dr salmış valla
Canim burada doktorlar hastanede degil kendi muayene yerleri var. Dogum hastanede oluyor. Riskli bir durum olmadikcada hastane önermiyor. Hatta hastaneye gidip kayit yaptirilabiliyr ama simdi virusten dolayi onuda tavsiye etmiyorlar. Bakalim ne zaman gelir minik

İnsanın kaçıncı hamileliği olursa olsun her biri farklı heycan yaşatıyor insana
Evet hamilelik çok özel bi süreç ama son ay ağırlaşıyor insan baya hayırlısı ile gelsinler
Kesinlikle oyle canim , her hamilelik her tecrube farkli oluyor. Diger cocuklarim kucuk olmasa yine hamilelik guzelde , devamli kucagima almak zorundayim. Pesinden kosturuyor oturup kalkmak zor oluyor. Yine onlar icin , kendimden dolayi degil

Kesinlikle oyle canim , her hamilelik her tecrube farkli oluyor. Diger cocuklarim kucuk olmasa yine hamilelik guzelde , devamli kucagima almak zorundayim. Pesinden kosturuyor oturup kalkmak zor oluyor. Yine onlar icin , kendimden dolayi degil
Çok iyi anlıyorum canım hele bu aralar kaburgalarımı delip geçiyor ufaklık oturmanın yatmanın tadı tuzu yok

Ya sana maşallah valla diğerleri de büyük değildi yaşları küçüktü dimi onlar . Benmki 4 yaşında biriyle zor baş ediyorum bu karınla sürekli dinlenmek istiyorum .

Bizimde hastane çantası hazır odamız hazır geriye bi temizlik kaldı Doğumdan sonra gelecek misafirler içinde bayatlamayan kurabiyeler yaptım malum bebekle yapamayız temizliğe de ufaktan başladım nevresimlerimi ütüleyip dolaba koydum halılar yıkamaya gitti sadece koltuk örtülerimi ve perdemi yıkayacağım onuda Doğumdan 1 hafta önce yaparım inşlh Salı günü de kontrol var ve gün verecek doktorum çok heyecanlıyım,korona testi zor diyorlar zor mu kızlar ya şükür yaptırmadım hiç de mecbur Doğumdan önce yapıylıyormuş

Çok iyi anlıyorum canım hele bu aralar kaburgalarımı delip geçiyor ufaklık oturmanın yatmanın tadı tuzu yok
Aynen bende oyle , otururken zorlaniyorum. Allah razi olsun kayinvalidem geldi , bir haftadir yardim ediyor da bende biraz ders calistim. Ama cok yoruldu

Ya sana maşallah valla diğerleri de büyük değildi yaşları küçüktü dimi onlar . Benmki 4 yaşında biriyle zor baş ediyorum bu karınla sürekli dinlenmek istiyorum .
Ya aslinda psikolojini ona gore ayarliyorsun sanirim bazen bir cocuk zor geliyor iste .. Sayi olarak 4 demek cok fazla geliyor bana ama hic oyle hissetmiyorum benim ortanca 1 mayisda 4 olacak , kucugu 2 yeni oldu . O bana cok bagli . Kucagimda yatmak istiyor, sarilarak saclarimla oynamak istiyor hareketlerim bu ara cok kisitlandi. Ödem oldu yururken zorlaniyrm

Yok be yavrum iki çubuk sokuyolar benim 40a dayandı heralde yaptırdığım pcr 5 saniyede geçiyo hemennn hiç dert etme onuu oh ellerine sağlıkkk

Hadi inşallah yarnı en güzel şekil de atlat inşallah beni de en çok yoran ağzımda ki tat oldu ne yesem geçmiyor ekşi tatlı tuzlu 2 dakika sonra aynı tat 3 gündür de çocuk sanki midemi ayaklarının arasına aldı sıkıştırdı o kadsr rahatsızım hayırlısı ile atlatalım şu günleri hepimiz inşallah

Aaaa yarın doğum mu var inşallah herşey çok güzel ve kolay geçer sağlıkla bebeğine kavuşursun ben bile heyacanlandım

Dualarım seninle canım.Heoinizin birbirinin duasına ihtiyacı var
Allah bi avazda kurtarsın hepimizi

Kızlar artık yemek yemek gitgide işkence oldu bi tabak çorba içtim afedersiniz hepsi çıktı napabilirim bebeğin tam kilo alacağı zaman herşeyden tiksiniyorum
Neden acaba ben normal yiyorum
Sadece kabızlıktan 2 gün wc çıkamayınca catliycak gibi oldum doktorum kan hapını birak şurup gibi içilen verdi bakalım yarın deniycem

Benimde oğlum Ağustos da 4 olacak kızımda 2 yaşında

canım nasıl geçti kontroll ne alemdeymiş kızımız
Sorma başıma geleni durdum durdum son haftalar beni de yakaladı covid 5.günümdeyim çok şükür bugün daha iyiyim ama öyle olunca malum bebişi görmeye gidemedik çarşamba randevu aldım gideceğim ama kıpır kıpır bizim hanımkız inşallah iyidir

Neden acaba ben normal yiyorum
Sadece kabızlıktan 2 gün wc çıkamayınca catliycak gibi oldum doktorum kan hapını birak şurup gibi içilen verdi bakalım yarın deniycem
Ah gümüşüm bi bilsem tatlı bişey yiyince ağzımın içi bi hoş oluyor hiç iştahım yoktu bu hamilelikte iyicede kesildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…