Ayy 2 dk önce onlineee doruk bey nasıl sen nasılsın acaba napıyolarrr nst bişey çıkıyo mu doktor ne diyo çatlıyorummmKızlar suyum geldi sancım yok hastaneye gidiyorum
Puffy55 kim dedim he@NasilYarDiyeyim @puffy55 @Nameless Warrior ayy canım kızlar yarın hepinizin hüzel haberini bekliyoruzz sağlıkla alın kucaklarınıza bebişleriii 5 miniğimşz daha katılıyor aramıza ısırırım hepsini ısırırrr
saglicakla canim insallah guzel haberlereKızlar suyum geldi sancım yok hastaneye gidiyorum
Ay tövbeler olsun o da doğuracağını görünce şaşırmıştır ahahahhwPuffy55 kim dedim he
Gunaydin herkese
Gece uyku tutmadi haliyle gram heyecan , korku , endişe butun hissiyatlar mevcut. Erkenden de
kalktim tabikibakalim neler olacak
saglicakla canim insallah guzel haberlere
İnsallah bakalim kafada 40 tilki dönup durduAy tövbeler olsun o da doğuracağını görünce şaşırmıştır ahahahhwvalla beni de uyku tutmadııı sizle aynı şeyleri yaşıyorummm her şey güzel olacakmış ama öyle diyolarrr
Anneciğin kızçeni sana yanından gönderecek eminim hep yanında olacakkk sen göremesen de hissedeceksinnİnsallah bakalim kafada 40 tilki dönup durdu
Sabah once kontrol sonra pcr ve kan verme. Test kacta cikar , sezeryana kacta alirlar. İgneyi yaparken acir mi? Sonda’yi biliyorum okadar sorun degil. Ameliyattan sonra yurumem lazim iste kendime gelmem lazim. Bebis nasil olacak aman o iyi olsunilk foto, arkadaslara gonderilir
Annem 5,5 sene once ayrildi aramizdan, keske oda olaydi. Onun ismini gobek bagi kesilirken soylemem lazim. Cikinca babami aricam torunun oldu diye falan filan anlicanjz deli karmasik duygular
Allah herkesin yardimcisi olsun
Bende de evlenmeden vardi , duzensiz adet gordugumden diye dusunuyorum. Dogum yapinca geciyor.Olmasın olmasın vakti geldi artık gelebilirler .siz mart başı olanlarbi fogurun sıra bize de gelsinay o ayak yanması bnde hep var hatta liseden beri .ayağımı asla ortmem . şu sıra çok rahatsız etmiyor .ama çok kötü bişey ya çeken bilir
Canim yaKızlar suyum geldi sancım yok hastaneye gidiyorum
Allah yar ve yardımcın olsun inşallahKızlar suyum geldi sancım yok hastaneye gidiyorum
Ay aman oyle birsey olmasin yayarindan sonra butun hareketleri yapmaya basliyorum birde son temizlik derken dogsunlar ayaklarimin yanmasina uyuyamiyrm , saglicakla dogsun hepsi bebek kokusuyla uyuyalim
Kızlar ayak yanması bir haftadır bende aşırı betona koyuyorum resmenOlmasın olmasın vakti geldi artık gelebilirler .siz mart başı olanlarbi fogurun sıra bize de gelsinay o ayak yanması bnde hep var hatta liseden beri .ayağımı asla ortmem . şu sıra çok rahatsız etmiyor .ama çok kötü bişey ya çeken bilir
ayy hadi sağlıkla kavuşun gelişmelerden haberdar et biziKızlar suyum geldi sancım yok hastaneye gidiyorum
Yok canım ya ben saat gbi tam zamanında adet olurum .genetik galiba anneminde bildim bileli yanar ayakları .kızımda daha çok rahatsız etmişti .bunda arada vuruyor gidiyor . Doğum yapınca da geçmez .hele yazın bazı zamnlar buz falan koyarım ayağımaBende de evlenmeden vardi , duzensiz adet gordugumden diye dusunuyorum. Dogum yapinca geciyor.senin nasil olmustu dogum uapinca ?
Sağlıcakla kavuş insallahHastanaye girisimizi yaptik anestezi icin kan verdik, pcr testi oldu.odaya yerlestik. Sonuclar cikinca 13 gibi alicaklar.
Amniyon sivim 3,5 sularinda cikti cumartesi gunki gibi istersen bekleyelim surekli kontrol halinde oluruz dedi doktorum ama ben cok stres yaptim bugune niyetlendik nolur nolmaz dedim acikcasi ve bugune karar kildik hakkimizda hayirlisi olur insallah
Günaydın kızlar..Bi kaç gündür bi garibim.Bi tarafim hemen gelsin istiyor.Sonrada 3.olmayacak ya.Tadını çıkar hamileliğin diyorum.Ya.son günler ne zormus.Oglum 39+6da doğdu.Nasıl sabrettim acaba okadar gün.
Buarada bende de aşırı ayak yanması var.Oğlumda hep üşürdü.Halbuki onda kg daha çok almıştım.
Güzel haberler bekliyoruz sezeryanla mi doğumKızlar suyum geldi sancım yok hastaneye gidiyorum
Bugün randevum var bakalım canım söyleyeceğimDoktora söyle ama bunu mutlakaa istah açıcı birşey verir bebek gelişimi zamanı hala kilo alıyorlar lutfen zorla olsa bile ye muz kaşar peyniri vs gibi en azından sevdiğin şeylere yönel derim doktora da biran önce danış bunu..
Benim ne fazla ne eksik ama banada dedi ki haftada iki kere balık yemiyorsan badem ceviz tuketmiyorsan balık yağı içeren vitamin al muhakkak dedi
İnan bizde firsat bulup koca hamilelikte bir kere balık yaptık iki kere de ton balığı yemisimdir ceviz badem ara ara yiyorum bilemedim işte eksik yaptık birşeyleri atladık
Ferplex içinde küçük küçük şişelerde keşke bana söyleseydin dedi hap kabız yapar dedi inan iki gündür çıkamayınca catliycak gibi oldum bugün ara verdim yarın suruba basliycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?