2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Puffy55 kim dedim he

Gunaydin herkese
Gece uyku tutmadi haliyle gram heyecan , korku , endişe butun hissiyatlar mevcut. Erkenden de
kalktim tabiki bakalim neler olacak

Kızlar suyum geldi sancım yok hastaneye gidiyorum
saglicakla canim insallah guzel haberlere

Puffy55 kim dedim he

Gunaydin herkese
Gece uyku tutmadi haliyle gram heyecan , korku , endişe butun hissiyatlar mevcut. Erkenden de
kalktim tabiki bakalim neler olacak

saglicakla canim insallah guzel haberlere
Ay tövbeler olsun o da doğuracağını görünce şaşırmıştır ahahahhw valla beni de uyku tutmadııı sizle aynı şeyleri yaşıyorummm her şey güzel olacakmış ama öyle diyolarrr

Herkese günaydın kızlar bugün 5 bebiş aramıza katılıyormuş derken birinin daha suyu gelmiş heralde 6 olucaklar herkes bebişkolarını sağlıkla alsın kucağına inşallah dün hiç girememiştim kk'ya dün biriken tüm mesajları okudum. Bugun kontrol günü olduğu için de her zaman ki gibi uyku tutmadı 5'ten beri ayaktayım. Z zahrada nın listesine de baktım bol kontrollü bir gün olucak belli ki herkes güzel haberler alsın inşallah

Ay tövbeler olsun o da doğuracağını görünce şaşırmıştır ahahahhw valla beni de uyku tutmadııı sizle aynı şeyleri yaşıyorummm her şey güzel olacakmış ama öyle diyolarrr
İnsallah bakalim kafada 40 tilki dönup durdu
Sabah once kontrol sonra pcr ve kan verme. Test kacta cikar , sezeryana kacta alirlar. İgneyi yaparken acir mi? Sonda’yi biliyorum okadar sorun degil. Ameliyattan sonra yurumem lazim iste kendime gelmem lazim. Bebis nasil olacak aman o iyi olsun ilk foto, arkadaslara gonderilir
Annem 5,5 sene once ayrildi aramizdan, keske oda olaydi. Onun ismini gobek bagi kesilirken soylemem lazim. Cikinca babami aricam torunun oldu diye falan filan anlicanjz deli karmasik duygular

Allah herkesin yardimcisi olsun

Anneciğin kızçeni sana yanından gönderecek eminim hep yanında olacakkk sen göremesen de hissedeceksinn
Pcr hemencik çıkar bebik görünce zıplamak bile istermişiiz sen artık bizi aydınlatırsın kendine geldiğindee
Akıl işi mi zatennn annelik başlı başına bir deliliiiikkk

Bende de evlenmeden vardi , duzensiz adet gordugumden diye dusunuyorum. Dogum yapinca geciyor. senin nasil olmustu dogum uapinca ?

Hastanaye girisimizi yaptik anestezi icin kan verdik, pcr testi oldu.odaya yerlestik. Sonuclar cikinca 13 gibi alicaklar.
Amniyon sivim 3,5 sularinda cikti cumartesi gunki gibi istersen bekleyelim surekli kontrol halinde oluruz dedi doktorum ama ben cok stres yaptim bugune niyetlendik nolur nolmaz dedim acikcasi ve bugune karar kildik hakkimizda hayirlisi olur insallah

Ay aman oyle birsey olmasin ya yarindan sonra butun hareketleri yapmaya basliyorum birde son temizlik derken dogsunlar ayaklarimin yanmasina uyuyamiyrm , saglicakla dogsun hepsi bebek kokusuyla uyuyalim

Kızlar ayak yanması bir haftadır bende aşırı betona koyuyorum resmen

Bende de evlenmeden vardi , duzensiz adet gordugumden diye dusunuyorum. Dogum yapinca geciyor. senin nasil olmustu dogum uapinca ?
Yok canım ya ben saat gbi tam zamanında adet olurum .genetik galiba anneminde bildim bileli yanar ayakları .kızımda daha çok rahatsız etmişti .bunda arada vuruyor gidiyor . Doğum yapınca da geçmez .hele yazın bazı zamnlar buz falan koyarım ayağıma

Sağlıcakla kavuş insallah güzel haberlerini bekliyoruz

Günaydın kızlar..Bi kaç gündür bi garibim.Bi tarafim hemen gelsin istiyor.Sonrada 3.olmayacak ya.Tadını çıkar hamileliğin diyorum.Ya.son günler ne zormus.Oglum 39+6da doğdu.Nasıl sabrettim acaba okadar gün.
Buarada bende de aşırı ayak yanması var.Oğlumda hep üşürdü.Halbuki onda kg daha çok almıştım.

Biz ikinci çocuk anaları kafalarimiz hep karışık .be de hem çok gelsin istiyorum hmnde iki çocukla kafayı yemem inşallah diyorum .3. çocuk bnde dusunmuyorum .Ama bu hamileligimi özler miyim bilmiyorum .aslında normal birine kolay gelebilir ama kızımda yaşadığım hamilelik çok çok daha rahattı .

Bugün randevum var bakalım canım söyleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…