2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Günaydın kızlar şuan 36.haftadayım bebiş geliyor biraz erkenci davrandı dualarınızı bekliyorum sağlıkla kavuşalım inşallah
Aman Allahım hergün i bi bebek haberiyle uyanıyoz.
Hepimize Rabbim kolaylık versin canım
Bi avazda kurtarsın inşallah
Haber etmeyi unutma bizleri

Mart grubun isminde kaldı resmen Ne erkenci çıktı grup bebeleri. Mart sonuna dogru olan bizler napıcaz bakalım. Dün gece gruptaki doğum yapacak arkadasları düşünmekten uyuyamadım, heyecan bastı.
Canım inşallah çok güzel haberlerini alıcaz, kafanda hersey dönüyor ama inan dogumda, öncesinde, sonrasında bir güç gelecektir. Ben de paniğe kapılırsam bunu söylüyorum kendime. Allah yardımcın olsun, dualarımız seninle

Ben de oğlumda çok rahattım ya.O yüzden galiba bunda hemen gelsin istiyorum.Aslında bende korkuyorum sanki.2.cocuk fikri hem çok güzel geliyor hemde acaba napcam diye düşünüyorum kara kara.Ama bebek sevmeyi de çok özledim.Asiiri kariisk bi durumdayım hemde çok heyecanli

merhaba sabahtan berı 2 kez nst ye gırdm bırazdan 3.ye gırecegım bebek ısrarla hareket etmıyo ılkınde hareket ettı duzenlı ama doktor yeterlı gormedı genrlde aksam 1 2 saat oynuyo zaten bu ara gunduz tık yok gercekten bır skntı mı var yoksa bebek sureklı uyuyor mu bılmıyorm

Aminn inşallah canım. Güzel haberlerini bekliyoruz hayirlisiyla

Tekrar selam kuzular. Sabah 9.00'da kontrolümüz vardı. Nst'de sancı vs çıkmadı sorun yok. 36+6' yız bugün. Bebişkom 3.100 gr 52 cm olmuş. 10-15 güne kadar doğum olur dedi doktor. 25 inden sonra beklemede oluruz dedi. O öyle diyince acayip bir ruh haline girdim. Kendimi sanki aylarca daha hamile olacakmış gibi hissediyodum. Sanki daha çok erkenmiş gibi geliyor. 10-15 gün nedir ki yani diyorum. İnşallah hepimizin bebişleri sağlıkla zamanında gelsin tek dileğim bu. Bu arada saçları da varmış ultrasonda gördü doktorum ben göremedim idrar torbamin üzerindeymiş kafası zaten dakika başı çişe girmekten anlamıştım haberler böyle

Teyzeler biz çıktık hastaneden
Plasenta 2. Derece yaşlanma başlamış
Servikal 3cm olmuş biraz daha kısalmış
2.5 üstü iyi yine de dedi
Suyu bazı katmanlarda yokmuş
22.02 ye çekti şimdi de doğumu ilk 28.02 demişti ama duruma göre bakcaz ctesi tekrar kontrol
3 günde 20 gram almış ancak kıyamam beslenemiyo
36+1 dik bugün boyu da çekmiş shjdkels yine yanlış ölçtü belki meçhul
Benden haberler böyle bugün yırttık ama çok inanmıştımm tutcam çocuğu
He nstde de 2 kere 80 üstü gördük sonra ben gevşettiim bağları ya kimse yoktu başımda eve kaçabileyim diye
Yoksa 3 gün sonra çağıracaktı o stresle uğraşamam

Eklentiler

• Screenshot_2022-02-14-12-26-51-379_com.whatsapp.webp
    19 KB · Görüntüleme: 84
Aynı ayni kardeşim doğum yaptığında 4.5 aylık hamileydim .kızımın bebeğe karşı tavrını davranışlarını görünce hemn dogurasim gelmişti . Küçük anne olmuştu resmn .

Kız senden korkulur doktoru kandirmissin resmen inşallah bekler ayın 22 sini . Bı sıkıntı olmadan atlatırsın inşallah kalan günleri de

İnşallah uyuyidur sadece . Bu bebelerde bı değişik olmaya başladı . Bnmki de bazı günler resmn çıkış yolunu arıyor bazı günler uslu uslu takılıyor durtuyorum hareket etsin diye

Mart grubun isminde kaldı resmen Ne erkenci çıktı grup bebeleri. Mart sonuna dogru olan bizler napıcaz bakalım. Dün gece gruptaki doğum yapacak arkadasları düşünmekten uyuyamadım, heyecan bastı.
Ay resmen ben de kendimden şüphe etmeye başladım ya. Erken mi gelecek diye. Çok heyecanlanıyorum erken doğum haberlerini aldıkça hanımlar. Martta doğuracak çoğu kişi Şubat'a kaydı. Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Maşallah canım ya boyu kilosu harika .biz mart başı bekleyenlerde maşallah sancı falan yok Mart sonu olanlar bizden önce dogurucak bu gidişle Çarşamba kontrolum var bnmde .azıcık sancı ciksada bı heyecanlansam diyorum .kızımda hiç sancı çıkmamıştı nst lerde doğuma gidenlerin haberini aldıkça bı heyecan basıyor .ay daha kapı süsüm gelmedi .magnet desen secipte sipariş edemedim magneti salla doğumdan sonra da yaptırırım da kapı süsüm gelsin bari öyle dogurayim

Kizlar bu arada sevgililer gününüz kutlu olsun .belki kocası kutlamayan vardır diye kutlayayim dedim mesela benim ki kutlamadisenelerdir de kutlamaz çünkü iki gün sonra doğum günüm ikisini aradn çıkartıyor doğum günümde tutun bebeleri içerde .hatta bı beş gün daha tutun. İkisinin arası yakın olunca ya da aynı gün olunca tek hediye alıp gecistiriyolar

Doğum yapan var sanırım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün Kuvözde olan bebişler çıkmıştır umarım ❤❤

2 gündür kulak ağrısı çekiyorum iltihap olmuş antibiyotik başladım, ağrılara parol etki etmiyor artık dua edin geçsin bi an önce böyle bi acı yaşamadım hiç

Canım, benim bebekte öyle eski hareketine dönmedi açıkcası, dün gece yine stres halinde kalktım. Gece hareketlerini sıfırladı neredeyse, sırt üstü uyuyakalıyorum bazen tık yok, eskiden uyandırırdı. en son ben nstye en çok hareket ettiği saaatte gittim doktora, akşamüstü hareket ediyor en verimli. Doktorun yorumuna göre kafamı rahatlatıcam artık dedim. O gün nstde hareket çıktı çok şükür ama sabah gitsem çıkarmıydı bilemiyorum.
Doktoruna iyice sor, ben hareketsiz çıktıgı günler bir şokla hiç soramadan eve geldim. Evde agla agla helak oldum. Aslında bazen drlar diğer donelere bakarak, tehlike görmüyor. Kendi içinde yorumluyor. Kordona bakmış mı, soluk alıp verişi normal mi, bebeği besleyen damarda direnç var mı sor, bu hareketsizlik birseye sebep olur mu, 24 saat takibe gerek var mı? Ben sormadım evde kurdum, internetten baktım stresim katlandı resmen. Belki sorsaydım 1 haftam stresli gecmezdi. Sen içini rahatlatıp çık hastaneden, 2.gidişimde sordum sorularımı biraz kafam rahatladı.
Maşallah canım peki tahmini dogum tarihini karşılıyor mu? İlk baslarda verdiği merak ettim, bana 21 mart dedi ama herkes erken dogurucan bi doğurup geleyim modundayım
Ya bakalım gününü karsılayacak mı, dogum zamanı bile heyecanlı. Biz de her gün dogum oldukca hop oturup hop kalkıcaz belli ki.

Z zahrada maşallah keyfi yerinde duruyor canım sen sancıları bastıra bastıra marta gelicen

Maşallah kilosu boyu gayet iyi desene Şubat annesi geliyor
Canım 22 Şubat hayırlı olsun boyu kilosu iyi dimi baby bin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…