Mart'ta olucak ama artık 20 sine kadar bekler mi şüpheliyim daha erken olucak herkesin öne çekildi baksanaAy resmen ben de kendimden şüphe etmeye başladım ya. Erken mi gelecek diye. Çok heyecanlanıyorum erken doğum haberlerini aldıkça hanımlar. Martta doğuracak çoğu kişi Şubat'a kaydı. Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Aslinda gün icerisinde yandiginda sicak tutabilirsen gece cok rahatsiz etmiyordu ama hamilelikte oyle degil. Uyuyamiyorsun , yasayan bilirKızlar ayak yanması bir haftadır bende aşırı betona koyuyorum resmen
Bende kovayla su koyardim yanima ama hemen isiniyordu sanki suYok canım ya ben saat gbi tam zamanında adet olurum .genetik galiba anneminde bildim bileli yanar ayakları .kızımda daha çok rahatsız etmişti .bunda arada vuruyor gidiyor . Doğum yapınca da geçmez .hele yazın bazı zamnlar buz falan koyarım ayağıma
Bu hareket takip etme olayı gerçekten stresli .bnmki de bu aralar gündüzleri az hareket ediyor .sabah kalk kahvaltı yap evi temizle falan derken bebeğe odaklanamiyorum .az önce de ulan hiç hareket etti mi bugün diye bı şüpheye düştüm .bı on beş dk dur uzaniyorum başladı hareketleri çok şükür .Canım, benim bebekte öyle eski hareketine dönmedi açıkcası, dün gece yine stres halinde kalktım. Gece hareketlerini sıfırladı neredeyse, sırt üstü uyuyakalıyorum bazen tık yok, eskiden uyandırırdı. en son ben nstye en çok hareket ettiği saaatte gittim doktora, akşamüstü hareket ediyor en verimli. Doktorun yorumuna göre kafamı rahatlatıcam artık dedim. O gün nstde hareket çıktı çok şükür ama sabah gitsem çıkarmıydı bilemiyorum.
Doktoruna iyice sor, ben hareketsiz çıktıgı günler bir şokla hiç soramadan eve geldim. Evde agla agla helak oldum. Aslında bazen drlar diğer donelere bakarak, tehlike görmüyor. Kendi içinde yorumluyor. Kordona bakmış mı, soluk alıp verişi normal mi, bebeği besleyen damarda direnç var mı sor, bu hareketsizlik birseye sebep olur mu, 24 saat takibe gerek var mı? Ben sormadım evde kurdum, internetten baktım stresim katlandı resmen. Belki sorsaydım 1 haftam stresli gecmezdi. Sen içini rahatlatıp çık hastaneden, 2.gidişimde sordum sorularımı biraz kafam rahatladı.
Maşallah canımpeki tahmini dogum tarihini karşılıyor mu? İlk baslarda verdiği merak ettim, bana 21 mart dedi ama herkes erken dogurucan bi doğurup geleyim modundayım
Ya bakalım gününü karsılayacak mı, dogum zamanı bile heyecanlı. Biz de her gün dogum oldukca hop oturup hop kalkıcaz belli ki.
Z zahrada maşallah keyfi yerinde duruyor canımsen sancıları bastıra bastıra marta gelicen
3.cusunde karam aldım yedım ve gercekten hareketlendı bırde hıçkırdı surekli nst de doktor sekreterıyle haber gondermıs bana doktor bey nst nızı cok begenmıs diye bende daha bırsey sormadım acıkcası ama dedıgın gıbı sureklı bır hareket yok doktor durtuyor oralı olmuyor bılmıyormCanım, benim bebekte öyle eski hareketine dönmedi açıkcası, dün gece yine stres halinde kalktım. Gece hareketlerini sıfırladı neredeyse, sırt üstü uyuyakalıyorum bazen tık yok, eskiden uyandırırdı. en son ben nstye en çok hareket ettiği saaatte gittim doktora, akşamüstü hareket ediyor en verimli. Doktorun yorumuna göre kafamı rahatlatıcam artık dedim. O gün nstde hareket çıktı çok şükür ama sabah gitsem çıkarmıydı bilemiyorum.
Doktoruna iyice sor, ben hareketsiz çıktıgı günler bir şokla hiç soramadan eve geldim. Evde agla agla helak oldum. Aslında bazen drlar diğer donelere bakarak, tehlike görmüyor. Kendi içinde yorumluyor. Kordona bakmış mı, soluk alıp verişi normal mi, bebeği besleyen damarda direnç var mı sor, bu hareketsizlik birseye sebep olur mu, 24 saat takibe gerek var mı? Ben sormadım evde kurdum, internetten baktım stresim katlandı resmen. Belki sorsaydım 1 haftam stresli gecmezdi. Sen içini rahatlatıp çık hastaneden, 2.gidişimde sordum sorularımı biraz kafam rahatladı.
Maşallah canımpeki tahmini dogum tarihini karşılıyor mu? İlk baslarda verdiği merak ettim, bana 21 mart dedi ama herkes erken dogurucan bi doğurup geleyim modundayım
Ya bakalım gününü karsılayacak mı, dogum zamanı bile heyecanlı. Biz de her gün dogum oldukca hop oturup hop kalkıcaz belli ki.
Z zahrada maşallah keyfi yerinde duruyor canımsen sancıları bastıra bastıra marta gelicen
Karamın içinde ne varsa gerçekten çocukları delirtiyo mutluluktan bak benimki de durgundu adını andım hareketlendi3.cusunde karam aldım yedım ve gercekten hareketlendı bırde hıçkırdı surekli nst de doktor sekreterıyle haber gondermıs bana doktor bey nst nızı cok begenmıs diye bende daha bırsey sormadım acıkcası ama dedıgın gıbı sureklı bır hareket yok doktor durtuyor oralı olmuyor bılmıyorm
nst de aşağıya dogru kalp atısında dusus varmı senın ınt de arastırdıgım kadarıyla bebek kordonunun dolanmasını o belırlıyomus bende sureklı stres ıcındeyım artık bu cocuk sakın uyuyan bır bebek olcak dıye kendımı yatıstırmaya calısıyorm ama doktorum haftada 2 kez yarım sar saatten kontrol edıyor dırenclere suya herseye ayrıntılı ultrason gıbı bakıyo bılmıyorm yaaa hakkımızda hayırlısı ınsallah onemlı bırsey yoktur
Ah canım benim hayırlı uğurlu olsun tekrarr sağlıkla büyütün miniğii maşallah kilosuna onunnn yerim onuKızlar mesajlarınızı okuyamadım. Suyum geldi nstde sancı hiç çıkmadı acil sezeryana aldılar hiç suyu kalmamış. 3400 kg doğdu bebeğim şu an yanında
Bu hareket takip etme olayı gerçekten stresli .bnmki de bu aralar gündüzleri az hareket ediyor .sabah kalk kahvaltı yap evi temizle falan derken bebeğe odaklanamiyorum .az önce de ulan hiç hareket etti mi bugün diye bı şüpheye düştüm .bı on beş dk dur uzaniyorum başladı hareketleri çok şükür .
Doktor bana bu haftalarda zaten hareket azaldı diye çok gelen olur. Bu ara yoktu, sen nst trafiğini hareketlendirdin dedi3.cusunde karam aldım yedım ve gercekten hareketlendı bırde hıçkırdı surekli nst de doktor sekreterıyle haber gondermıs bana doktor bey nst nızı cok begenmıs diye bende daha bırsey sormadım acıkcası ama dedıgın gıbı sureklı bır hareket yok doktor durtuyor oralı olmuyor bılmıyorm
nst de aşağıya dogru kalp atısında dusus varmı senın ınt de arastırdıgım kadarıyla bebek kordonunun dolanmasını o belırlıyomus bende sureklı stres ıcındeyım artık bu cocuk sakın uyuyan bır bebek olcak dıye kendımı yatıstırmaya calısıyorm ama doktorum haftada 2 kez yarım sar saatten kontrol edıyor dırenclere suya herseye ayrıntılı ultrason gıbı bakıyo bılmıyorm yaaa hakkımızda hayırlısı ınsallah onemlı bırsey yoktur
Benim de ikinci ilki daha rahattı, uyuyordum en azından hamilelik tadını çıkarma diye bişey kalmadı vallahi hayırlısı ile sağlıkla gününde gelsin umit ediyorum. Sen ayak yanmasından çektin, bende ellerimin ağrısı uyusugundan gunlerdir uyuyamıyorum. Dayanicaz, sabredicez canim içerde ne kadar kalırlarsa o kdar iyiGünaydın kızlar..Bi kaç gündür bi garibim.Bi tarafim hemen gelsin istiyor.Sonrada 3.olmayacak ya.Tadını çıkar hamileliğin diyorum.Ya.son günler ne zormus.Oglum 39+6da doğdu.Nasıl sabrettim acaba okadar gün.
Buarada bende de aşırı ayak yanması var.Oğlumda hep üşürdü.Halbuki onda kg daha çok almıştım.
Güzel haberlerini bekliyoruz canim, minnoş keyif yapıyordur merak etme annesimerhaba sabahtan berı 2 kez nst ye gırdm bırazdan 3.ye gırecegım bebek ısrarla hareket etmıyo ılkınde hareket ettı duzenlı ama doktor yeterlı gormedı genrlde aksam 1 2 saat oynuyo zaten bu ara gunduz tık yok gercekten bır skntı mı var yoksa bebek sureklı uyuyor mu bılmıyorm
Hayirlisi ile gelsin ins annesi zamanındaTekrar selam kuzular. Sabah 9.00'da kontrolümüz vardı. Nst'de sancı vs çıkmadı sorun yok. 36+6' yız bugün. Bebişkom 3.100 gr 52 cm olmuş. 10-15 güne kadar doğum olur dedi doktor. 25 inden sonra beklemede oluruz dedi. O öyle diyince acayip bir ruh haline girdim. Kendimi sanki aylarca daha hamile olacakmış gibi hissediyodum. Sanki daha çok erkenmiş gibi geliyor. 10-15 gün nedir ki yani diyorum. İnşallah hepimizin bebişleri sağlıkla zamanında gelsin tek dileğim bu. Bu arada saçları da varmış ultrasonda gördü doktorum ben göremedimidrar torbamin üzerindeymiş kafası zaten dakika başı çişe girmekten anlamıştım haberler böyle
Ne güzel şulat o öyle annesi maşallah uyuyorTeyzeler biz çıktık hastaneden
Plasenta 2. Derece yaşlanma başlamış
Servikal 3cm olmuş biraz daha kısalmış
2.5 üstü iyi yine de dedi
Suyu bazı katmanlarda yokmuş
22.02 ye çekti şimdi de doğumu ilk 28.02 demişti ama duruma göre bakcaz ctesi tekrar kontrol
3 günde 20 gram almış ancak kıyamam beslenemiyo
36+1 dik bugün boyu da çekmiş shjdkels yine yanlış ölçtü belki meçhul
Benden haberler böyle bugün yırttık ama çok inanmıştımm tutcam çocuğu
He nstde de 2 kere 80 üstü gördük sonra ben gevşettiim bağları ya kimse yoktu başımda eve kaçabileyim diye
Yoksa 3 gün sonra çağıracaktı o stresle uğraşamam
Çok geçmiş olsun canımDoğum yapan var sanırım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünKuvözde olan bebişler çıkmıştır umarım ❤❤
2 gündür kulak ağrısı çekiyorum iltihap olmuş antibiyotik başladım, ağrılara parol etki etmiyor artık dua edin geçsin bi an önce böyle bi acı yaşamadım hiç
Canım gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün. Sağlıkla büyüsün ins yavrucuğun, darısı hepimizin başına insKızlar mesajlarınızı okuyamadım. Suyum geldi nstde sancı hiç çıkmadı acil sezeryana aldılar hiç suyu kalmamış. 3400 kg doğdu bebeğim şu an yanında
Maşallah gözünüz aydın .Kızlar mesajlarınızı okuyamadım. Suyum geldi nstde sancı hiç çıkmadı acil sezeryana aldılar hiç suyu kalmamış. 3400 kg doğdu bebeğim şu an yanında
Gözünaydın canım.Cok şükür ikinizde iyi olunda gerisi onemli degil.Kızlar mesajlarınızı okuyamadım. Suyum geldi nstde sancı hiç çıkmadı acil sezeryana aldılar hiç suyu kalmamış. 3400 kg doğdu bebeğim şu an yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?