2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Mart'ta olucak ama artık 20 sine kadar bekler mi şüpheliyim daha erken olucak herkesin öne çekildi baksana

Bende kovayla su koyardim yanima ama hemen isiniyordu sanki su Allah kimseye yasatmasin , cidden cok fena

Bu hareket takip etme olayı gerçekten stresli .bnmki de bu aralar gündüzleri az hareket ediyor .sabah kalk kahvaltı yap evi temizle falan derken bebeğe odaklanamiyorum .az önce de ulan hiç hareket etti mi bugün diye bı şüpheye düştüm .bı on beş dk dur uzaniyorum başladı hareketleri çok şükür .

3.cusunde karam aldım yedım ve gercekten hareketlendı bırde hıçkırdı surekli nst de doktor sekreterıyle haber gondermıs bana doktor bey nst nızı cok begenmıs diye bende daha bırsey sormadım acıkcası ama dedıgın gıbı sureklı bır hareket yok doktor durtuyor oralı olmuyor bılmıyorm
nst de aşağıya dogru kalp atısında dusus varmı senın ınt de arastırdıgım kadarıyla bebek kordonunun dolanmasını o belırlıyomus bende sureklı stres ıcındeyım artık bu cocuk sakın uyuyan bır bebek olcak dıye kendımı yatıstırmaya calısıyorm ama doktorum haftada 2 kez yarım sar saatten kontrol edıyor dırenclere suya herseye ayrıntılı ultrason gıbı bakıyo bılmıyorm yaaa hakkımızda hayırlısı ınsallah onemlı bırsey yoktur

Karamın içinde ne varsa gerçekten çocukları delirtiyo mutluluktan bak benimki de durgundu adını andım hareketlendi
Canım benim ah yaramazlar ne stresler yaşatıyor ya

Doktor bana bu haftalarda zaten hareket azaldı diye çok gelen olur. Bu ara yoktu, sen nst trafiğini hareketlendirdin dedi demek genel bir panikte oluyor son 10 hafta içerisinde ve bebekte büyüyor hareketler azalıyor.
Canım ben doktorumdan anladım ki çok marjinal bir sorun olsa eve göndermiyorlar. O beni biraz rahatlattı, doktoruna da biraz güveniyorsan, evde de akşam yemeği sonrası saatte 5 defa hareket var mı bakıyorum. Her saat bakamasam da ilk 1 saate dikkat ediyorum.
Gece hareketsizliği beni stres yapıyor, eskiden olup şimdi olmaması. Doktora da söyledim, ama o bazen de anne hissetmiyor diyor. Belki büyümeleri de etken.

Ah karam, ah, şu gruba bir sponsor olmadı. En azından grubumuzun başkanı Z zahrada yı ödüllendirselerdi Eve karam girmiyordu, sayesinde 3lü 3lü alıyorum. Gecen hafta işe yarayınca iyice inandım

Benim de ikinci ilki daha rahattı, uyuyordum en azından hamilelik tadını çıkarma diye bişey kalmadı vallahi hayırlısı ile sağlıkla gününde gelsin umit ediyorum. Sen ayak yanmasından çektin, bende ellerimin ağrısı uyusugundan gunlerdir uyuyamıyorum. Dayanicaz, sabredicez canim içerde ne kadar kalırlarsa o kdar iyi

Güzel haberlerini bekliyoruz canim, minnoş keyif yapıyordur merak etme annesi

Hayirlisi ile gelsin ins annesi zamanındagünlerimiz aynı benim de tahmini 09.03 fakat 03.03 te alınacak. İki haftam kaldı, iş güç derken hoopp diye geçecek ins.

Ne güzel şulat o öyle annesi maşallah uyuyor22.02 güzel tarih ben çok istemiştim. İns hayirlisi ile sağlıkla gününde gelir canim.

Çok geçmiş olsun canım

Kızlar mesajlarınızı okuyamadım. Suyum geldi nstde sancı hiç çıkmadı acil sezeryana aldılar hiç suyu kalmamış. 3400 kg doğdu bebeğim şu an yanında
Canım gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün. Sağlıkla büyüsün ins yavrucuğun, darısı hepimizin başına ins

Kızlar mesajlarınızı okuyamadım. Suyum geldi nstde sancı hiç çıkmadı acil sezeryana aldılar hiç suyu kalmamış. 3400 kg doğdu bebeğim şu an yanında
Gözünaydın canım.Cok şükür ikinizde iyi olunda gerisi onemli degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…