Yoğun çikolatalı olduğu için bence bebişler kuduruyoKaramın içinde ne varsa gerçekten çocukları delirtiyo mutluluktan bak benimki de durgundu adını andım hareketlendi
Canım benim ah yaramazlar ne stresler yaşatıyor ya
Gözün aydın canım hayırlı olsunKızlar mesajlarınızı okuyamadım. Suyum geldi nstde sancı hiç çıkmadı acil sezeryana aldılar hiç suyu kalmamış. 3400 kg doğdu bebeğim şu an yanında
Bunu bende düşünüyorum hem gelse artik diyorum hemde ne kadar kalırsa okadar iyi diyorum.Allah yardımcımız olsun ya.İlkinde bende de elde uyuşma çok oluyordu.Cok kg almıştım zaten.Doğumdan sonra geçmişti.Benim de ikinci ilki daha rahattı, uyuyordum en azından hamilelik tadını çıkarma diye bişey kalmadı vallahi hayırlısı ile sağlıkla gününde gelsin umit ediyorum. Sen ayak yanmasından çektin, bende ellerimin ağrısı uyusugundan gunlerdir uyuyamıyorum. Dayanicaz, sabredicez canim içerde ne kadar kalırlarsa o kdar iyi
Canım senınde bebegı bıraz daha bekletmelerıne sevındm ha gayret bıraz daha dayanalımKaramın içinde ne varsa gerçekten çocukları delirtiyo mutluluktan bak benimki de durgundu adını andım hareketlendi
Canım benim ah yaramazlar ne stresler yaşatıyor ya
Benımkınınde gece hareketı yok yada ben hıssetmıyorm nyse bır sonrakı kontrole kadar sakınce dursun bebısler bıraz dahaDoktor bana bu haftalarda zaten hareket azaldı diye çok gelen olur. Bu ara yoktu, sen nst trafiğini hareketlendirdin dedidemek genel bir panikte oluyor son 10 hafta içerisinde ve bebekte büyüyor hareketler azalıyor.
Canım ben doktorumdan anladım ki çok marjinal bir sorun olsa eve göndermiyorlar. O beni biraz rahatlattı, doktoruna da biraz güveniyorsan, evde de akşam yemeği sonrası saatte 5 defa hareket var mı bakıyorum. Her saat bakamasam da ilk 1 saate dikkat ediyorum.
Gece hareketsizliği beni stres yapıyor, eskiden olup şimdi olmaması. Doktora da söyledim, ama o bazen de anne hissetmiyor diyor. Belki büyümeleri de etken.
Ah karam, ah, şu gruba bir sponsor olmadı. En azından grubumuzun başkanı Z zahrada yı ödüllendirselerdiEve karam girmiyordu, sayesinde 3lü 3lü alıyorum. Gecen hafta işe yarayınca iyice inandım
sıkıntı kalmadı cnm çok saolGüzel haberlerini bekliyoruz canim, minnoş keyif yapıyordur merak etme annesi
Merhaba, benim ilk gebeliğim sezeryan şuanda da sezeryan olacağım.Daha önceki doğumunda veya şuan sezeryan olanlar tavsiyeleriniz neler? Açıkcası nasıl olurum sezeryandan sonra iyileşmeyi nasıl hızlandırırım, hareket etmem ne zaman rahatlar vs gibi sorular var kafamda
Sağlıkla büyüsün kuzu inşallahKızlar mesajlarınızı okuyamadım. Suyum geldi nstde sancı hiç çıkmadı acil sezeryana aldılar hiç suyu kalmamış. 3400 kg doğdu bebeğim şu an yanında
İnşallah ❤ Ben kilomdan dolayı biraz korkuyorum zor toparlanırım diyeMerhaba, benim ilk gebeliğim sezeryan şuanda da sezeryan olacağım.
İlkinde 1 gece hastane yatışı olmuştu sonrasında eve geldim ve ben aynı gün ayaktaydım hiç ağrım sızım olmadı.
Umuyorum ki bunda da aynı şeyleri yaşarımve sezeryan olacak tüm annelerin de ağrısız sızısız kolaylıkla geçer
Ben de gayet kiloluyum ilk gebelikte çok da kilo almıştım ama hiç sorun yaşamadım.İnşallah ❤ Ben kilomdan dolayı biraz korkuyorum zor toparlanırım diye
Çok teşekkür ederim içim rahatladı bi nebzeBen de gayet kiloluyum ilk gebelikte çok da kilo almıştım ama hiç sorun yaşamadım.
Umuyorum bunda da yaşamayız
Maşallh sağlıkla büyüsünler annesibiz de kavuştuk şükür simdilik bir problem yok yanımda bebekler 2400 dogdular emmeleri biraz nazli kan uyusmazligi da olunca mama takviyesi de veriyoruz.
İkilemde kala kala 15 gün kaldı. Bı diorum doktor gel alim şimdi dese kosarak giderim diyeBunu bende düşünüyorum hem gelse artik diyorum hemde ne kadar kalırsa okadar iyi diyorum.Allah yardımcımız olsun ya.İlkinde bende de elde uyuşma çok oluyordu.Cok kg almıştım zaten.Doğumdan sonra geçmişti.
Hayırlı olsun gözünüz aydınbiz de kavuştuk şükür simdilik bir problem yok yanımda bebekler 2400 dogdular emmeleri biraz nazli kan uyusmazligi da olunca mama takviyesi de veriyoruz.
Gözünaydın canım.Sen de onlar da iyi olsun da emme kısmı çözülür merak etme.biz de kavuştuk şükür simdilik bir problem yok yanımda bebekler 2400 dogdular emmeleri biraz nazli kan uyusmazligi da olunca mama takviyesi de veriyoruz.
Benimde 03.03 öncesinde değişik bir durum olmaz ise. Hayirliyla kucağına alırsın insBen de bugun kontrolden geldim 2.600 civarında kilosu dedi doktor.
3.3.22 ye gün aldık allahtan mani gelmezse sezeryen olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?