2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Karamın içinde ne varsa gerçekten çocukları delirtiyo mutluluktan bak benimki de durgundu adını andım hareketlendi
Canım benim ah yaramazlar ne stresler yaşatıyor ya
Yoğun çikolatalı olduğu için bence bebişler kuduruyo
Kızlar mesajlarınızı okuyamadım. Suyum geldi nstde sancı hiç çıkmadı acil sezeryana aldılar hiç suyu kalmamış. 3400 kg doğdu bebeğim şu an yanında
Gözün aydın canım hayırlı olsun

Bunu bende düşünüyorum hem gelse artik diyorum hemde ne kadar kalırsa okadar iyi diyorum.Allah yardımcımız olsun ya.İlkinde bende de elde uyuşma çok oluyordu.Cok kg almıştım zaten.Doğumdan sonra geçmişti.

Karamın içinde ne varsa gerçekten çocukları delirtiyo mutluluktan bak benimki de durgundu adını andım hareketlendi
Canım benim ah yaramazlar ne stresler yaşatıyor ya
Canım senınde bebegı bıraz daha bekletmelerıne sevındm ha gayret bıraz daha dayanalımartık karamsız nst düşünemiyorm
Benımkınınde gece hareketı yok yada ben hıssetmıyorm nyse bır sonrakı kontrole kadar sakınce dursun bebısler bıraz daha
Güzel haberlerini bekliyoruz canim, minnoş keyif yapıyordur merak etme annesi
sıkıntı kalmadı cnm çok saol

Daha önceki doğumunda veya şuan sezeryan olanlar tavsiyeleriniz neler? Açıkcası nasıl olurum sezeryandan sonra iyileşmeyi nasıl hızlandırırım, hareket etmem ne zaman rahatlar vs gibi sorular var kafamda

Daha önceki doğumunda veya şuan sezeryan olanlar tavsiyeleriniz neler? Açıkcası nasıl olurum sezeryandan sonra iyileşmeyi nasıl hızlandırırım, hareket etmem ne zaman rahatlar vs gibi sorular var kafamda
Merhaba, benim ilk gebeliğim sezeryan şuanda da sezeryan olacağım.
İlkinde 1 gece hastane yatışı olmuştu sonrasında eve geldim ve ben aynı gün ayaktaydım hiç ağrım sızım olmadı.
Umuyorum ki bunda da aynı şeyleri yaşarım ve sezeryan olacak tüm annelerin de ağrısız sızısız kolaylıkla geçer

İnşallah ❤ Ben kilomdan dolayı biraz korkuyorum zor toparlanırım diye

İkilemde kala kala 15 gün kaldı. Bı diorum doktor gel alim şimdi dese kosarak giderim diye bı diyorum ne kadar kalırsa o kdar iyiben bunda daha az kilo aldım.ama ellerimde ödem olduğunun farkındayım, o da sinir sıkışması yapiyormus. Geceleri aterli eldiven takıyorum. Doğum sonra ins benim de hemen geçer. Bebekle çok zorlanacagimi düşünüyorum çünkü devam ederse

Çok sükür iyiyiz ama sezeryan zormu geldi napti anlamadim. Ben uyutularak kist ameliyati olmustum dikine hemde 15-17 cm lik bir kistti ama bu bambaska ya hissetmesi cocugun sesi sonra gostermeleri cok acayip duygular Allah her isteyene nasip etsin insallah
Bebiste bende iyiyiz ilk bi emzirdim sonra uyudu
Tekrar emzirim dedim uyanmadi simdi biseyler yedim bidaha denicez , hic bilmeyen icinde zor isler yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…