2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Daha önceki doğumunda veya şuan sezeryan olanlar tavsiyeleriniz neler? Açıkcası nasıl olurum sezeryandan sonra iyileşmeyi nasıl hızlandırırım, hareket etmem ne zaman rahatlar vs gibi sorular var kafamda
Benim ilk dogumum sezeryandi bu da sezeryan olacak. İlkinde hiç sıkıntı yaşamadım. Hastanede ayaklandim, evde de aynen devam ettim. Ayaklarımı uzatıp yattığımi hatırlamıyorum.umarim bu dogumum da aynı şekilde olur. Sende hiç nasıl olurum konusuna takilma Allah güç veriyor, hızlıca iyileşiyorsun. Tek sıkıntı dikiş yerin olabilir gülerken, oksururken acı yapiyir oda verilen kremlerle hemen toparlıyor. Hastanedeki ilk gün çok önemli verilenlerin haricinde birşey yememen lazım gaz olursa ve çıkmaz ise o zaman sorun ortaya çıkıyor.

Hastanede verilen yemek dışında ekstra ne yedin içtin biraz bilgi ver canısı benim de sezeryanla

Teşekkür ederim ❤ Sanırım anestezi geçince yürümek çok önemliymiş hep öyle okudum yürüyün bol bol yazıyor

Daha önceki doğumunda veya şuan sezeryan olanlar tavsiyeleriniz neler? Açıkcası nasıl olurum sezeryandan sonra iyileşmeyi nasıl hızlandırırım, hareket etmem ne zaman rahatlar vs gibi sorular var kafamda
Benim 3.sezeryan olacak 3.günü ayaktaydim bende , yarayı batikon ile pansuman yapıyorum çabucak iyileşiyor baş ağrısı ve boyun ağrısı oluyor onun için de bol Nescafe içerseniz rahatlatıyor 3.gun süt geliyor ilk gün sütun gelmezse üzülme normal yani yanında mutlaka mama olsun çünkü bebek aç kalınca kan şekeri düşüyor ve sarılık oluyor

Kızlar nst de değerleriniz nasıl çıkıyor benimki hep 7_8_9 çıkıyordu kasılmalar bugün ilk defa 20 dakikada 3 kere 25 falan oldu doktor sadece normal dedi başka hiçbir şey demedi sizinkiler kaç oluyor nst de

80 90 60 50 40 50 ahahahah zorlasam 90 60 90 vücudum var diye tempo tutacakk öyle ritmikk maşallah de maşallahhh

Evet yürüyüş hem çabuk iyileşmenizi sağlar hem de gaz çıkarmak çok önemli gazı çıkartıyor
Mama işini hastaneye sormadım onlarda bir şey demediler yarın arayıp bir sorayım onlarda var mı yoksa ben mi almalıyım. Teşekkür ederim ❤ Nescafeden yana sıkıntı olmaz çok severim zaten

80 90 60 50 40 50 ahahahah zorlasam 90 60 90 vücudum var diye tempo tutacakk öyle ritmikk maşallah de maşallahhh
Aynen maşallah diyelim. Benim ilk oğlumda da hiç bir nst de gram sancı çıkmazdı şimdi 30 a yaklaşınca heyecanlandım daha güne çok olduğu içinn
Ama az tabi ki kasılmaları da hissediyorum çıktığı zamanlarda belki hafta geçtikçe artar. Tek temennim sancım gelsin de kolay doğsun ilk oglumda gelmediği için suni sancı ile zar zor açılma oldu.

Benim kontrolde çok güzel geçti başı tamamen rahim ağıza dayanmış.
Sırtı sol tarafta olabileceği en güzel pozisyonda duruyor doğum için dedi Şükür
Hastaneye gideceğim haftaya doğum planlaması için bide hastanedeki şef doktor bakacak dedi boyuna kilosuna falan
Şimdilik 2700 görünüyor
Hastanede daha ayrıntılı söyler dedi
Z zahrada m bidahaki kontrol haftaya 22 sinde tablomuza eklersin

Benim de 33+3 te 20 lerde çıktı sancım. Zaten erken doğum bekliyoruz o yüzden çok panik olmadım doktorum da evet çok kasılman var ama rahim ağzıjı açmamış iyi dedi yolladı çarşamba tekrar gireceğim bakalım.

Eklentiler

• 4670744C-699E-45F3-B3DD-78FE516FBDC6.webp
    91,9 KB · Görüntüleme: 111
Kızlar bel ağrım var parol aldım fakat bebek bugün cok cok hareketli ve vajinamdan cikacak gibi baski yapiyor oyle yaptikca idrara sıkışma oluyor. Bunun anlami nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…