Benim ilk dogumum sezeryandi bu da sezeryan olacak. İlkinde hiç sıkıntı yaşamadım. Hastanede ayaklandim, evde de aynen devam ettim. Ayaklarımı uzatıp yattığımi hatırlamıyorum.umarim bu dogumum da aynı şekilde olur. Sende hiç nasıl olurum konusuna takilma Allah güç veriyor, hızlıca iyileşiyorsun. Tek sıkıntı dikiş yerin olabilir gülerken, oksururken acı yapiyir oda verilen kremlerle hemen toparlıyor. Hastanedeki ilk gün çok önemli verilenlerin haricinde birşey yememen lazım gaz olursa ve çıkmaz ise o zaman sorun ortaya çıkıyor.Daha önceki doğumunda veya şuan sezeryan olanlar tavsiyeleriniz neler? Açıkcası nasıl olurum sezeryandan sonra iyileşmeyi nasıl hızlandırırım, hareket etmem ne zaman rahatlar vs gibi sorular var kafamda
Hastanede verilen yemek dışında ekstra ne yedin içtin biraz bilgi ver canısı benim de sezeryanlaBenim ilk dogumum sezeryandi bu da sezeryan olacak. İlkinde hiç sıkıntı yaşamadım. Hastanede ayaklandim, evde de aynen devam ettim. Ayaklarımı uzatıp yattığımi hatırlamıyorum.umarim bu dogumum da aynı şekilde olur. Sende hiç nasıl olurum konusuna takilma Allah güç veriyor, hızlıca iyileşiyorsun. Tek sıkıntı dikiş yerin olabilir gülerken, oksururken acı yapiyir oda verilen kremlerle hemen toparlıyor. Hastanedeki ilk gün çok önemli verilenlerin haricinde birşey yememen lazım gaz olursa ve çıkmaz ise o zaman sorun ortaya çıkıyor.
Teşekkür ederim ❤Benim ilk dogumum sezeryandi bu da sezeryan olacak. İlkinde hiç sıkıntı yaşamadım. Hastanede ayaklandim, evde de aynen devam ettim. Ayaklarımı uzatıp yattığımi hatırlamıyorum.umarim bu dogumum da aynı şekilde olur. Sende hiç nasıl olurum konusuna takilma Allah güç veriyor, hızlıca iyileşiyorsun. Tek sıkıntı dikiş yerin olabilir gülerken, oksururken acı yapiyir oda verilen kremlerle hemen toparlıyor. Hastanedeki ilk gün çok önemli verilenlerin haricinde birşey yememen lazım gaz olursa ve çıkmaz ise o zaman sorun ortaya çıkıyor.
Benim 3.sezeryan olacak 3.günü ayaktaydim bende , yarayı batikon ile pansuman yapıyorum çabucak iyileşiyor baş ağrısı ve boyun ağrısı oluyor onun için de bol Nescafe içerseniz rahatlatıyor 3.gun süt geliyor ilk gün sütun gelmezse üzülme normal yani yanında mutlaka mama olsun çünkü bebek aç kalınca kan şekeri düşüyor ve sarılık oluyorDaha önceki doğumunda veya şuan sezeryan olanlar tavsiyeleriniz neler? Açıkcası nasıl olurum sezeryandan sonra iyileşmeyi nasıl hızlandırırım, hareket etmem ne zaman rahatlar vs gibi sorular var kafamda
Evet yürüyüş hem çabuk iyileşmenizi sağlar hem de gaz çıkarmak çok önemli gazı çıkartıyorTeşekkür ederim ❤Sanırım anestezi geçince yürümek çok önemliymiş hep öyle okudum yürüyün bol bol yazıyor
80 90 60 50 40 50 ahahahahKızlar nst de değerleriniz nasıl çıkıyor benimki hep 7_8_9 çıkıyordu kasılmalarbugün ilk defa 20 dakikada 3 kere 25 falan oldu doktor sadece normal dedi başka hiçbir şey demedi sizinkiler kaç oluyor nst de
Benim 3.sezeryan olacak 3.günü ayaktaydim bende , yarayı batikon ile pansuman yapıyorum çabucak iyileşiyor baş ağrısı ve boyun ağrısı oluyor onun için de bol Nescafe içerseniz rahatlatıyor 3.gun süt geliyor ilk gün sütun gelmezse üzülme normal yani yanında mutlaka mama olsun çünkü bebek aç kalınca kan şekeri düşüyor ve sarılık oluyor
Mama işini hastaneye sormadım onlarda bir şey demediler yarın arayıp bir sorayım onlarda var mı yoksa ben mi almalıyım. Teşekkür ederim ❤ Nescafeden yana sıkıntı olmaz çok severim zatenEvet yürüyüş hem çabuk iyileşmenizi sağlar hem de gaz çıkarmak çok önemli gazı çıkartıyor
Rabbim hayirli evlat olmalarini nasip etsin canimbiz de kavuştuk şükür simdilik bir problem yok yanımda bebekler 2400 dogdular emmeleri biraz nazli kan uyusmazligi da olunca mama takviyesi de veriyoruz.
80 90 60 50 40 50 ahahahahzorlasam 90 60 90 vücudum var diye tempo tutacakk öyle ritmikk maşallah de maşallahhh
Canım ne zaman alcaklar bebeği benim de ilki sexeryan ikincide sexerywn olcak 11 mart 38 oluyorum tam 38 de mi alıyolar acabaAslinda normal dogum istiyom ama ilk doumumda bebek tersti donemmisti mecburen sezeryan oldu,ikinciyide doktorlar risk almak istemedigi için normal degilde sezeryan yapcak
Kızlar nst de değerleriniz nasıl çıkıyor benimki hep 7_8_9 çıkıyordu kasılmalarbugün ilk defa 20 dakikada 3 kere 25 falan oldu doktor sadece normal dedi başka hiçbir şey demedi sizinkiler kaç oluyor nst de
Rica ederim ne demekMama işini hastaneye sormadım onlarda bir şey demediler yarın arayıp bir sorayım onlarda var mı yoksa ben mi almalıyım. Teşekkür ederim ❤ Nescafeden yana sıkıntı olmaz çok severim zaten
Hayır olsun canım en son kontrol nasıldı erken gelebilir mi kuzucuk?dedimi bişey doktorKızlar bel ağrım var parol aldım fakat bebek bugün cok cok hareketli ve vajinamdan cikacak gibi baski yapiyor oyle yaptikca idrara sıkışma oluyor. Bunun anlami nedir?
Hic erken dogumla ilgili bisey demedi cnm sadece 28 subat gel martin ilk haftasi dogum icin gun verim dedi.Hayır olsun canım en son kontrol nasıldı erken gelebilir mi kuzucuk?dedimi bişey doktor
adı ne olduu balınnn ayy hadi gözün aydın tekrar yaa nasılsınız pekiiiKızlar sağlıkla kucağıma aldım oğlumu darısı diğer bekleyenlere inşallah sağlıkla kavuşun hepiniz bebişlerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?