Hmm. Riske atmayacağız o zamanKızlar ayakta kaldığım zaman bende de bel ağrısı ve midemde gaz sancısı oluyor.
canım genelde son haftalarda doğumu hızlandırması ve kolaylaştırması için öneriyolar. Diğer türlü gebelikte yasaklı yiyeceklerden
Hoş ben doğuma yakın yemiştim löp löp 40. Haftanın dolmasına 3 gün kala doğdu kızımpek de hızlandırmamış demek ki
Canım doğuma yakın oneriyolar diye okumuştum bende, dogumu kolaylaştırması sebebi ile. Ama ilk 3 ay yasaklı listesinde hersey yasak anacimGüzel anneler merak ettiğim bişey var. Hurma yiyor musunuz ya da bu konuda doktorunuz bişey dedi mi? Hurma folik asit, magnezyum ve demir içerdiği için hamilelikte çok faydalı diye biliyorum. Öte yandan rahim kasilmalarima neden olabileceği için de düşüğü tetikleyebiliyormus. Ben hurmayı çok severim ve bu aralar durdurulamaz bir tatlı krizi yaşıyorum. Bir fikriniz var mı acaba???
Hemen bakiyorum cok sagolYazdığın mesajın sol altına bi dikkat et canım ordan tıkla çıkıoŞikayet edin yanına tıkla
Siz yazana kadar ben dayanamayıp 3 tane yedim biliyor musunCanım doğuma yakın oneriyolar diye okumuştum bende, dogumu kolaylaştırması sebebi ile. Ama ilk 3 ay yasaklı listesinde hersey yasak anacim
Yok canım hemen birşey olucak diye düşünme. Hep iyi düşün, bundan sonra yemessinSiz yazana kadar ben dayanamayıp 3 tane yedim biliyor musunbişey olmaz inşallah amin
Tamam kuzumYok canım hemen birşey olucak diye düşünme. Hep iyi düşün, bundan sonra yemessin
ben kese görene kadar 10 gün falan geçti 10 gün boyunca 2şer 3 er yemiştim nar suyu falan içiyodum doktor keseyi gördüğümüze şükür demişti sanki istemiyomuşum gibi tövbe yarabbim hep vitamin sandığım şeyler meğer zararlıymışSiz yazana kadar ben dayanamayıp 3 tane yedim biliyor musunbişey olmaz inşallah amin
Beni de sürekli sushi için uyarıyor doktorum ben diyorum hurma o diyor sushiben kese görene kadar 10 gün falan geçti 10 gün boyunca 2şer 3 er yemiştim nar suyu falan içiyodum doktor keseyi gördüğümüze şükür demişti sanki istemiyomuşum gibi tövbe yarabbim hep vitamin sandığım şeyler meğer zararlıymış
bir erkek bebiş mi geliyor acababiz de bugün kalp atışı duyduk 7+2
Hamilelikte bütün sevilenlerin kısıtlı olmasıHmm. Riske atmayacağız o zamansevdiğim şeyler listesinden birini daha karalayayim o zaman ne yapayım sırf minik parazitim sıkı sıkı tutunsun
Anam yandım o zamanHamilelikte bütün sevilenlerin kısıtlı olmasızaten ben işte tam da bu yüzden doğumdan sonra emzirirken kilo falan verememiştim. Herkes emzirirken eridi ben yedim emzirme bitti ondan sonra tüm kilomu verdim
Sushi için uyaranı ilk defa duydumBeni de sürekli sushi için uyarıyor doktorum ben diyorum hurma o diyor sushisushisiz 9 ay nasıl gecircem bilmiyorum
Ben ilk 4,5 ay 1 kilo alıp sonra +15e tamamladımAnam yandım o zamanbenim kilo fazlam var accik etli butlu mutluyum doktor ilk 3 ay kilo almamı yasakladı sonrası için ise toplamda 5 kilo almama izin verdi
Keşke ben de kahveden tiksinebilsemSushi için uyaranı ilk defa duydumben çok severim ama Allahtan ondan da tiksindim bi kola kaldııı ondan da tiksinsem iyi olcak sabah akşam gözümün önüne o reklamlardaki hali geliyo
Waoovv harikaaa ama vermişsin de müthişBen ilk 4,5 ay 1 kilo alıp sonra +15e tamamladımo kilolar nasıl eklendi noldu bilmiyorum ama artık doğuma yakın her gün öğle yemeğini waffle +limonatayla yaptığımı iyi biliyorum
Canım hayırlı ugurlu olsun, sağlıkla gelsin inşallahbiz de bugün kalp atışı duyduk 7+2
Çiğ ürünler yasak ya ondan. Benimde doktorum ilk muayenede söyledi. Ben hiç yemedigim icin sorun yok. Çiğ kofte de yasak dedi banaSushi için uyaranı ilk defa duydumben çok severim ama Allahtan ondan da tiksindim bi kola kaldııı ondan da tiksinsem iyi olcak sabah akşam gözümün önüne o reklamlardaki hali geliyo
Kızıma hamileyken hep yerdim ben çiğköfte ama etsiz olanından. Gerçi şu an o da sağlıklı gelmiyoCanım hayırlı ugurlu olsun, sağlıkla gelsin inşallah
Çiğ ürünler yasak ya ondan. Benimde doktorum ilk muayenede söyledi. Ben hiç yemedigim icin sorun yok. Çiğ kofte de yasak dedi bana
Malesef dönemedik arabanın triger kayışı koptu dönüş yolunda kaldık öyle yarına çıkacakmış bakalım kısmetse yarın tekrar dönüş yoluna koyulucazBir daha ki sefere daha uzun çekersinizmire döndünüz mü
Canım merhaba kese gözüktü ama henüz içinde bebeiş yokKeseyi görürsen bana yazar misin ozele mi gidiyorsunuz doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?