Kızlar ayakta kaldığım zaman bende de bel ağrısı ve midemde gaz sancısı oluyor.
canım genelde son haftalarda doğumu hızlandırması ve kolaylaştırması için öneriyolar. Diğer türlü gebelikte yasaklı yiyeceklerden
Hoş ben doğuma yakın yemiştim löp löp 40. Haftanın dolmasına 3 gün kala doğdu kızım pek de hızlandırmamış demek ki
Güzel anneler merak ettiğim bişey var. Hurma yiyor musunuz ya da bu konuda doktorunuz bişey dedi mi? Hurma folik asit, magnezyum ve demir içerdiği için hamilelikte çok faydalı diye biliyorum. Öte yandan rahim kasilmalarima neden olabileceği için de düşüğü tetikleyebiliyormus. Ben hurmayı çok severim ve bu aralar durdurulamaz bir tatlı krizi yaşıyorum. Bir fikriniz var mı acaba???
ben kese görene kadar 10 gün falan geçti 10 gün boyunca 2şer 3 er yemiştim nar suyu falan içiyodum doktor keseyi gördüğümüze şükür demişti sanki istemiyomuşum gibi tövbe yarabbim hep vitamin sandığım şeyler meğer zararlıymış
ben kese görene kadar 10 gün falan geçti 10 gün boyunca 2şer 3 er yemiştim nar suyu falan içiyodum doktor keseyi gördüğümüze şükür demişti sanki istemiyomuşum gibi tövbe yarabbim hep vitamin sandığım şeyler meğer zararlıymış
Hamilelikte bütün sevilenlerin kısıtlı olması zaten ben işte tam da bu yüzden doğumdan sonra emzirirken kilo falan verememiştim. Herkes emzirirken eridi ben yedim emzirme bitti ondan sonra tüm kilomu verdim
Hamilelikte bütün sevilenlerin kısıtlı olması zaten ben işte tam da bu yüzden doğumdan sonra emzirirken kilo falan verememiştim. Herkes emzirirken eridi ben yedim emzirme bitti ondan sonra tüm kilomu verdim
Anam yandım o zaman benim kilo fazlam var accik etli butlu mutluyum doktor ilk 3 ay kilo almamı yasakladı sonrası için ise toplamda 5 kilo almama izin verdi
Sushi için uyaranı ilk defa duydum ben çok severim ama Allahtan ondan da tiksindim bi kola kaldııı ondan da tiksinsem iyi olcak sabah akşam gözümün önüne o reklamlardaki hali geliyo
Anam yandım o zaman benim kilo fazlam var accik etli butlu mutluyum doktor ilk 3 ay kilo almamı yasakladı sonrası için ise toplamda 5 kilo almama izin verdi
Ben ilk 4,5 ay 1 kilo alıp sonra +15e tamamladım o kilolar nasıl eklendi noldu bilmiyorum ama artık doğuma yakın her gün öğle yemeğini waffle +limonatayla yaptığımı iyi biliyorum
Sushi için uyaranı ilk defa duydum ben çok severim ama Allahtan ondan da tiksindim bi kola kaldııı ondan da tiksinsem iyi olcak sabah akşam gözümün önüne o reklamlardaki hali geliyo
Ben ilk 4,5 ay 1 kilo alıp sonra +15e tamamladım o kilolar nasıl eklendi noldu bilmiyorum ama artık doğuma yakın her gün öğle yemeğini waffle +limonatayla yaptığımı iyi biliyorum
Canım merhaba kese gözüktü ama henüz içinde bebeiş yokbebeğin oluşacağı yerde hazır herşey yolunda cumartesi gelirsen bebeği görürüz dedi ama ben haftaya cumartesi gitmeyi düşünüyorum kalp atışıda oluşması içim bakalım kısmet dünyada yiyecek rızkı varsa gelsin yavrum