2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Selam arkdaşlar bende bugün doktora gittim en son 32 de gitmiştim sezeryan olacak benim ilk oğlum sezeryan doğdu çünkü son adetime göre bugün 36+4 üm doktordan gün istedim vermedi ultrasonda 38 görünuyormuş uyuşmazlık var dedi burda muane olmadığın için ilk 3 aylık ultrason görüntülerini getir gün verelim dedi bende görüntülere baktım 2 veya 3 gün fark ediyo bazılarında 1 hafta hangisi geçerli olacak peki ultrason mu son adet tarihim mi 2 gün sonraya yine randevu aldım götüreceğim bakalım ne diyecek

Bu arada bı kaç gündür gelen akıntı nişan galiba ya .yani ne olurdu kahverengi olarak gelseydi de muallak ta kalmasaydim .az o ve yine tuvalete gittim baya bı geldi elime .rengi seffafla beyaz karışık .ama akıntı olamaz akıntı olmak için fazla

Mantar ya da enfeksiyon olabilir mi canım? Her Nişan renkli olmuyormuş ama nişan da olabilir. Kontrolünde bakar doktor. Nişansa açılma da olması gerekiyomuş sanırım

Kızlar bebeğim dün çok hareketliydi bugün öğlen en son hissettim korkuyorum niye hareket etmiyor sizdede böyle mi 38+1 deyim yarın kontrole gidicem

Mantar ya da enfeksiyon olabilir mi canım? Her Nişan renkli olmuyormuş ama nişan da olabilir. Kontrolünde bakar doktor. Nişansa açılma da olması gerekiyomuş sanırım
Yok canım mantar da değil enfeksiyonda .zaten bnde hiç olmaz öyle şeyler bakalım yarın sorucam inşallah alttan bakalım der hazırlıklı gidicem zaten .

Kızlar bebeğim dün çok hareketliydi bugün öğlen en son hissettim korkuyorum niye hareket etmiyor sizdede böyle mi 38+1 deyim yarın kontrole gidicem
Bnmki iki haftadır falan gündüzleri neredeyse hiç hareket etmiyor .hatta bu yüzden son iki nst yi de tekrar ettirdi doktor .sen baya bı çikolata falan ye soluna yat bı de iyice dürt karnını hatta sars iki taraftan tutup öyle tepki verir büyük ihtimalle

Kizlar yarin sezaya olacagim.37+3 deyim
Ciger gelistirici igne yaptilar.Kuveze girer mi cok merak ediyorum

Canım Benim kızım da 37+3de doğdu.Bende sezeryan oldum.Ciger geliştirici falan da yapmadılar.Ama çok şükür kuvoze falan girmedi.Hemde 2haftadir kovid gecirdigim icin kg bile almamis.Sende çok dua et.Insallah hayırla sağlıkla al kucağına.Kotu düşünme.Guzel düşün güzel olsun herşey.

Ay gümüsüm sağ salim alırsın bebeğini kucağına inşallah. Girip bakıyorum her gün buraya nasılsın diye. Haberdar et bizi hep

Kuzum fotoğrafını çekip ebeye veya doktora göster. Benimki sarımsı, oldukça yapışkan bir kıvamda geldi teyit ettirdim doktora. Tabi bebek gelmedi o ayrı mesele de.

Yarıyor bildiğim ikincide öyleydi benim beklediler ağrı gelmeyince fitil attılar

Kuzum fotoğrafını çekip ebeye veya doktora göster. Benimki sarımsı, oldukça yapışkan bir kıvamda geldi teyit ettirdim doktora. Tabi bebek gelmedi o ayrı mesele de.
Yarın doktor randevum var zaten canım resmini çekmedim ama sorucam belki alttan açıklığa bakar hem .sende yok mu sancı falan hala

Kuzum tatli biseyler ye soluna yat ve karanlık bir ortamda dur. En çok karanlikta oynuyo benimki mesela. Bi aralar bende de oldu sonra geri kudurmaya başladı 1 haftadır.
Yok canım mantar da değil enfeksiyonda .zaten bnde hiç olmaz öyle şeyler bakalım yarın sorucam inşallah alttan bakalım der hazırlıklı gidicem zaten .
Ne kadan da doğurmaya hevesli bir kız seninde garanti açıklığın çıkar. O kadar dans da ettin bugün. Ben buraları beklerim
Canım haftası normal sayılır artık. Kilosu vs iyise sanırım girmez küvöze. Gelişimine bağlı tabiki. Dualarımız seninle. Sağ salim kucağına al inşallah

Sizin doktor ne degisikmis. Benimki 40.haftam oldu , 2 haftada bir cagiriyordu. En son kontrolde ben bebek cok hareketli degil demesem ultrasyondan bakmayacakti bile . Simdi de izne ayrildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…