Artık bi salsan mı chivas yaaBen yine durmadım kızımla dans ettim belim ağrıyorama kesin dans ettiğim içindir .
Ama herkes dogurunca bnmde canım çekiyorArtık bi salsan mı chivas yaa
Mantar ya da enfeksiyon olabilir mi canım? Her Nişan renkli olmuyormuş ama nişan da olabilir. Kontrolünde bakar doktor. Nişansa açılma da olması gerekiyomuş sanırımBu arada bı kaç gündür gelen akıntı nişan galiba ya .yani ne olurdu kahverengi olarak gelseydi de muallak ta kalmasaydim .az o ve yine tuvalete gittim baya bı geldi elime .rengi seffafla beyaz karışık .ama akıntı olamaz akıntı olmak için fazla
Yok canım mantar da değil enfeksiyonda .zaten bnde hiç olmaz öyle şeylerMantar ya da enfeksiyon olabilir mi canım? Her Nişan renkli olmuyormuş ama nişan da olabilir. Kontrolünde bakar doktor. Nişansa açılma da olması gerekiyomuş sanırım
Bnmki iki haftadır falan gündüzleri neredeyse hiç hareket etmiyor .hatta bu yüzden son iki nst yi de tekrar ettirdi doktor .sen baya bı çikolata falan ye soluna yat bı de iyice dürt karnını hatta sars iki taraftan tutup öyle tepki verir büyük ihtimalleKızlar bebeğim dün çok hareketliydi bugün öğlen en son hissettim korkuyorum niye hareket etmiyor sizdede böyle mi 38+1 deyim yarın kontrole gidicem
Canım Benim kızım da 37+3de doğdu.Bende sezeryan oldum.Ciger geliştirici falan da yapmadılar.Ama çok şükür kuvoze falan girmedi.Hemde 2haftadir kovid gecirdigim icin kg bile almamis.Sende çok dua et.Insallah hayırla sağlıkla al kucağına.Kotu düşünme.Guzel düşün güzel olsun herşey.Kizlar yarin sezaya olacagim.37+3 deyim
Ciger gelistirici igne yaptilar.Kuveze girer mi cok merak ediyorum
İyi dusun canim bende 37+1’de dogum yaptim igne bile yapmadilar. Hep iyi olacak deKizlar yarin sezaya olacagim.37+3 deyim
Evet benimkide hep öyleydi genelde aşağıda takıldıBnce de inmiş gbi ama bnm de mesela hiç çok yukarıya çıkmadı bu gebelikte .bebek hareketleri de hep aşağıda oldu
Canım ben evdeyim 8 mart doğumu önceye çekti ama evde yatış verdi ağrı sancı olursa serum takilcak geleceksin dedi
Canım kanama çok az kahve gibi bele ağrı geliyor idrar gelince anlamadım
Progestan 3 tane magnezyum 2 dedi
Salı haftaya doğum
Bu arada bı kaç gündür gelen akıntı nişan galiba ya .yani ne olurdu kahverengi olarak gelseydi de muallak ta kalmasaydim .az o ve yine tuvalete gittim baya bı geldi elime .rengi seffafla beyaz karışık .ama akıntı olamaz akıntı olmak için fazla
Yarıyor bildiğim ikincide öyleydi benim beklediler ağrı gelmeyince fitil attılarBana da doktorum aynısını söyledi de bu alma meselesi sezaryanla olur dimi sormadım ama direkt onu düşündüm ben debirisi söyledi suni sancıyla doğum başlatırlar vs bana mantıksız geldi açılma olmadan suni sancı bi işe yarıyor mu ki
Yarın doktor randevum var zaten canım resmini çekmedim ama sorucam belki alttan açıklığa bakar hem .sende yok mu sancı falan halaKuzum fotoğrafını çekip ebeye veya doktora göster. Benimki sarımsı, oldukça yapışkan bir kıvamda geldi teyit ettirdim doktora. Tabi bebek gelmedi o ayrı mesele de.
Kuzum tatli biseyler ye soluna yat ve karanlık bir ortamda dur. En çok karanlikta oynuyo benimki mesela. Bi aralar bende de oldu sonra geri kudurmaya başladı 1 haftadır.Kızlar bebeğim dün çok hareketliydi bugün öğlen en son hissettim korkuyorum niye hareket etmiyor sizdede böyle mi 38+1 deyim yarın kontrole gidicem
Ne kadan da doğurmaya hevesli bir kızYok canım mantar da değil enfeksiyonda .zaten bnde hiç olmaz öyle şeylerbakalım yarın sorucam inşallah alttan bakalım der hazırlıklı gidicem zaten .
Canım haftası normal sayılır artık. Kilosu vs iyise sanırım girmez küvöze. Gelişimine bağlı tabiki. Dualarımız seninle. Sağ salim kucağına al inşallahKizlar yarin sezaya olacagim.37+3 deyim
Sizin doktor ne degisikmis. Benimki 40.haftam oldu , 2 haftada bir cagiriyordu. En son kontrolde ben bebek cok hareketli degil demesem ultrasyondan bakmayacakti bile . Simdi de izne ayrildiKızlar bende kontrolden çıktım herşey yolunda şükür.Haftaya yine gideceğim ondan sonra gelmezse haftada iki kere görüşeceğiz.Beklenilen tarihe kadar gelmezse 5. günü alırızbi şekilde dedi hastanedeki doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?