- 5 Ağustos 2021
- 125
- 146
- 18
Daha isim bulamadım maalesef.bulamadim doktor.buaralar çok bel ağrısı ama sancı çekiyorumL Littlegirl35 canım sen napıyosunn kızçene isim seçtini zmii sezo sonrası normal doğumcu arıyodun buldun muu doğum konusunda ne alemdesiiin 2 ay olmuş ses ver aradaaa
Napim ya sonu suni sanciya gudiyorKuzum tatli biseyler ye soluna yat ve karanlık bir ortamda dur. En çok karanlikta oynuyo benimki mesela. Bi aralar bende de oldu sonra geri kudurmaya başladı 1 haftadır.
Ne kadan da doğurmaya hevesli bir kızseninde garanti açıklığın çıkar. O kadar dans da ettin bugün. Ben buraları beklerim
Canım haftası normal sayılır artık. Kilosu vs iyise sanırım girmez küvöze. Gelişimine bağlı tabiki. Dualarımız seninle. Sağ salim kucağına al inşallah
Yarın doktor randevum var zaten canım resmini çekmedim ama sorucam belki alttan açıklığa bakar hem .sende yok mu sancı falan hala
takvimin gitmişşşşSizin doktor ne degisikmis. Benimki 40.haftam oldu , 2 haftada bir cagiriyordu. En son kontrolde ben bebek cok hareketli degil demesem ultrasyondan bakmayacakti bile . Simdi de izne ayrildi
Ah gümüsüm ben sana belkide benden once dogurursun demistim.Canım ben evdeyim 8 mart doğumu önceye çekti ama evde yatış verdi ağrı sancı olursa serum takilcak geleceksin dedi
Canım kanama çok az kahve gibi bele ağrı geliyor idrar gelince anlamadım
Progestan 3 tane magnezyum 2 dedi
Salı haftaya doğum
Pit i filan kalmadi canim ya_Ravzaa_ canım o kadar hareketli hayata maşllh hala bizimlesin. Sen birden pıt diye doğuracaksn bnce:))
Benimde yarın nst de kesin sancı çıkmaz .hafta sonu ne güzel sancım vardıBen ne gelirse fotosunu çekip gösteriyorum hahah. Yok sancılar var da düzenli değilöyle arada uğrayıp gidiyorlar
Yarin seninde takvimin gidertakvimin gitmişşşş
40 haftadan sonra 2 haftada bir çağırmak mı nasip et allahım
Ama bu yaptığı ayıp artık senin oğlanınPit i filan kalmadi canim yadogmuyor. Agrim oluyor ama geciyor. Sabahtan beri ayaktayim , gece hic uyumadim ama yok
Dediğin gibi benimde sancı falan kalmadı ama söylediğin her şeyi bire bir yaşıyorum. Sancı çıkmadı nst de. İki gündür süren tek seferlik lekelenmleri söyledim. Nişan gelmiş büyük ihtimalle nişandan sonra genelde 8 10 gün için de doğum oluyor dedi. Ultrasonla baktı bi sıkıntı yoktu. Bebeğin kafasını görünce vajinal muayene yapacağını söyledi. niye öyle dedi bilmiyorum. o korktuğum muayeneyi yaptı. Gerçi ne yaptığı konusunda bir fikrim de yokBelim hala çok ağrıyor. Birde catim ağrıyor yatakta sağdan sola dönmek bı eziyet haline geldi artık. Resmen heryerim ağrıyor ama şahsen bunların doğum kasılması olduğunu düşünmüyorum ben dün sürekli kasılma oldu ama yayıp uyuyunca geçti
. Yalancı kasılmalar olabilir bana da haber verir misin doktor ne diyecek
2 günmüş 2 hafta görünce şaşırdım. bende doğurmak istiyorum yeterYarin seninde takvimin gider40.haftadan sonra 2 gunde bir gitmek gerekiyor . Dogurmak istiyorum artik
Bende arabada doğurmaktan korkuyorumBana komsularim arabada dogurucaksin diyor dun doktora annemi kizimi alip gittim esim isteydi. Abim goruntulu aradi annem beni gosterdi, abim gorunce beni tekerlek gibi olmuşsun hala araba mi sürüyorsun diyor
Merdiven çıkıp inmenin en etkili yöntem olduğunu söylemişti doktorSayılı kaldık kızlar şurda benimde 24 de gelmezse 5 gün daha beklerim sonra alırız dediama kızlar sezeryan istemiyorum ben
Normal doğumu hızlandıracak ne biliyorsanız dökülün
Muhtemelen hem çatıya hemde rahim ağzına bakmıştır canım bı sıkıntı olsa çatıyla ilgili söylerdi zaten.. bende cumartesi gitcem beni de muayene eder mi acaba ben muayene olmak istemiyorum dersem heralde etmez yaDediğin gibi benimde sancı falan kalmadı ama söylediğin her şeyi bire bir yaşıyorum. Sancı çıkmadı nst de. İki gündür süren tek seferlik lekelenmleri söyledim. Nişan gelmiş büyük ihtimalle nişandan sonra genelde 8 10 gün için de doğum oluyor dedi. Ultrasonla baktı bi sıkıntı yoktu. Bebeğin kafasını görünce vajinal muayene yapacağını söyledi. niye öyle dedi bilmiyorum. o korktuğum muayeneyi yaptı. Gerçi ne yaptığı konusunda bir fikrim de yokçatı muayenesi mi yaptı yok açıklığa mı baktı ikisi aynı şeyleri mi kızlar bayağı sağı solu yokladı yani açıklığımın olmadığını söyledi.
Bende hocam ben kendimi hazır hissetmiyorum dedim. İşMuhtemelen hem çatıya hemde rahim ağzına bakmıştır canım bı sıkıntı olsa çatıyla ilgili söylerdi zaten.. bende cumartesi gitcem beni de muayene eder mi acaba ben muayene olmak istemiyorum dersem heralde etmez ya
Hazır hissetmedigimden değil. Herhangi bi korkumda yok sadece doktor erkek acaip çekiniyorum sıkıntı oluyor benim için.. o nedenle..doğuma da zaten ona gitmem heralde sırf kontrol için devam ediyordum. O yüzden istemiyorumBende hocam ben kendimi hazır hissetmiyorum dedim. İşBakmam lazım kafası çok aşağıda dedi. Hiç ama hiç korkulacak gibi değilmiş. Boş yere korkmuşum. Bir daha kimsenin doğum efsanelerini dinlemeyeceğim bakabilir canım özellikle de açıklık olabileceğini düşünüyorsa bakıyorlar bence. Ama hepsinin tarzı farklı belli de olmaz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?