2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Napim ya sonu suni sanciya gudiyor bari kndi sancimla gideyim .belli olmaz bu doğum işi bı bakmissin yarın sen doguruyosun

Yarın doktor randevum var zaten canım resmini çekmedim ama sorucam belki alttan açıklığa bakar hem .sende yok mu sancı falan hala

Ben ne gelirse fotosunu çekip gösteriyorum hahah. Yok sancılar var da düzenli değil öyle arada uğrayıp gidiyorlar

Sizin doktor ne degisikmis. Benimki 40.haftam oldu , 2 haftada bir cagiriyordu. En son kontrolde ben bebek cok hareketli degil demesem ultrasyondan bakmayacakti bile . Simdi de izne ayrildi
takvimin gitmişşşş
40 haftadan sonra 2 haftada bir çağırmak mı nasip et allahım

Ah gümüsüm ben sana belkide benden once dogurursun demistim. bak ben hâlâ dogurmadim, senin gunun belli oldu . Saglicakla gelsin melekler

Ben ne gelirse fotosunu çekip gösteriyorum hahah. Yok sancılar var da düzenli değil öyle arada uğrayıp gidiyorlar
Benimde yarın nst de kesin sancı çıkmaz .hafta sonu ne güzel sancım vardı bu hareketlerinin yavaşlaması da strese sokuyor .gündüzleri çok az hareket oluyor bnde .

Dediğin gibi benimde sancı falan kalmadı ama söylediğin her şeyi bire bir yaşıyorum. Sancı çıkmadı nst de. İki gündür süren tek seferlik lekelenmleri söyledim. Nişan gelmiş büyük ihtimalle nişandan sonra genelde 8 10 gün için de doğum oluyor dedi. Ultrasonla baktı bi sıkıntı yoktu. Bebeğin kafasını görünce vajinal muayene yapacağını söyledi. niye öyle dedi bilmiyorum. o korktuğum muayeneyi yaptı. Gerçi ne yaptığı konusunda bir fikrim de yok çatı muayenesi mi yaptı yok açıklığa mı baktı ikisi aynı şeyleri mi kızlar bayağı sağı solu yokladı yani açıklığımın olmadığını söyledi.

Muhtemelen hem çatıya hemde rahim ağzına bakmıştır canım bı sıkıntı olsa çatıyla ilgili söylerdi zaten.. bende cumartesi gitcem beni de muayene eder mi acaba ben muayene olmak istemiyorum dersem heralde etmez ya

Bende hocam ben kendimi hazır hissetmiyorum dedim. İş Bakmam lazım kafası çok aşağıda dedi. Hiç ama hiç korkulacak gibi değilmiş. Boş yere korkmuşum. Bir daha kimsenin doğum efsanelerini dinlemeyeceğim bakabilir canım özellikle de açıklık olabileceğini düşünüyorsa bakıyorlar bence. Ama hepsinin tarzı farklı belli de olmaz tabi

Kızlar bugün ne kadar acemi bi anne olacağımı anladım doktor vajinal muayene yaptı eliyle normal doğuma uygun muyum diye sormak insanın aklına gelmez mi Sağına soluna baktı. Çatı muayenesi öyle mi oluyor ?

Bayanlar merhaba doğum tarihimiz 14 Mart olarak belirledik doktorla.şu an 36+5 .kilosu 3.300 bebek önde gidiyor kilosu doktor suyunu fazla buldu.gebelik şekeri olabilirmişim dikkat et dedi.fazla su içme şekerden uzak dur dedi.suyu fazla olan varmı.bi sıkıntı oldumu yada oluyo mu.araştırdım bebek iri olduğu içinde suyu fazla olabiliyomuş.yada annede şeker olursada oluyomş of kafam karıştı valla

Hazır hissetmedigimden değil. Herhangi bi korkumda yok sadece doktor erkek acaip çekiniyorum sıkıntı oluyor benim için.. o nedenle..doğuma da zaten ona gitmem heralde sırf kontrol için devam ediyordum. O yüzden istemiyorum vallahi hiç gitmesem mi napsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…