Benim 8 mart ama dün doktor 40+2 ye kadar beklerim gelmezse zorla alırız dedi. Zaten bende dayanamam alın vala hocam dedimAy artık kızım bile dayanamıyor .gelsin artık diyor her gce onu uyutmaya çalışırken .dokunsam aglicak niye gelmiyor diyeinşallah bı supriz yaparlar .bnmde beklenen tarih on mart o zamana kdr gelmezse 11 de başlatalım doğumu dicem
Beklemek çok sıkıcı gerçekten ya .bakalım yarın ne dicek bana doktor .ağrım sızım olmadık a canım sıkılıyor sürekli biseyler yiyorum bu seferBenim 8 mart ama dün doktor 40+2 ye kadar beklerim gelmezse zorla alırız dedi. Zaten bende dayanamam alın vala hocam dedim
Bende 14.4 almışım yani 15 de. Ama maksimum bugünü de saymasam 8 günüm var kendi gelmesse o yüzden bende yiyorum ya sefamız olsun boşverBeklemek çok sıkıcı gerçekten ya .bakalım yarın ne dicek bana doktor .ağrım sızım olmadık a canım sıkılıyor sürekli biseyler yiyorum bu seferkızımda 22 kilo almıştım bunda şuan için 17 ama bu gidişle 20 yi gcer
Bende normal istiyorum ama olmuyosa da yapacak bişey yok kuzu. Bana hurma, yürüyüş, merdiven inme çıkma, adaçayı önerdi. 2 haftadır çok düzenli olmasa da yaptım. Bence bebek kendi seçiyor nasıl gelmek istediğini, bazen napsak da olmuyor ben öyle düşünüyorum yani. O yüzden hayırlısını dilemek en güzeli benceSayılı kaldık kızlar şurda benimde 24 de gelmezse 5 gün daha beklerim sonra alırız dediama kızlar sezeryan istemiyorum ben
Normal doğumu hızlandıracak ne biliyorsanız dökülün
Bende 14.4 almışım yani 15 de. Ama maksimum bugünü de saymasam 8 günüm var kendi gelmesse o yüzden bende yiyorum ya sefamız olsun boşverbekledikçe de gelmiyor bence ben o yüzden saldım nasılsa bir şekilde gelicek
Bende normal istiyorum ama olmuyosa da yapacak bişey yok kuzu. Bana hurma, yürüyüş, merdiven inme çıkma, adaçayı önerdi. 2 haftadır çok düzenli olmasa da yaptım. Bence bebek kendi seçiyor nasıl gelmek istediğini, bazen napsak da olmuyor ben öyle düşünüyorum yani. O yüzden hayırlısını dilemek en güzeli bence
activating labor egzersizi yapıyorum iki gündür pelvis kaslarını baya yoruyor dene istersenSayılı kaldık kızlar şurda benimde 24 de gelmezse 5 gün daha beklerim sonra alırız dediama kızlar sezeryan istemiyorum ben
Aaa senin günün dolmak üzere . Yok mu bı aksiyon sancı falan sende . Doktorun beklicek mi bı hafta dahaactivating labor egzersizi yapıyorum iki gündür pelvis kaslarını baya yoruyor dene istersen
Bana da doktorum aynısını söyledi de bu alma meselesi sezaryanla olur dimi sormadım ama direkt onu düşündüm ben deSayılı kaldık kızlar şurda benimde 24 de gelmezse 5 gün daha beklerim sonra alırız dediama kızlar sezeryan istemiyorum ben
akşamları oluyor ama uyuyunca geçiyorAaa senin günün dolmak üzere . Yok mu bı aksiyon sancı falan sende . Doktorun beklicek mi bı hafta daha
Burda yazmıştım bnm hiç acilmam yoktu kızımda .vajinal ilaç verdiler .ama bu da da kesin acilicak diye bişey yok deneyelim demişti doktorum .30 Nisan sabahtan ilaç uygulandı hastanede yatış verildi bı gün sonra açılma olursa suni sancıyla baslatiriz doğumu dedi doktor .ama bnm vajinal ilaçtan 1.5 saat sonra suyum ve sancım geldi .aynı gün öğleden sonra doğum gerçekleşti .doktoruna soyleyebilirsin blki bu şekilde başlatabilir doğumuBana da doktorum aynısını söyledi de bu alma meselesi sezaryanla olur dimi sormadım ama direkt onu düşündüm ben debirisi söyledi suni sancıyla doğum başlatırlar vs bana mantıksız geldi açılma olmadan suni sancı bi işe yarıyor mu ki
Ay hadi İnşallah. 40 haftayı geçince beklemek daha stresli oluyor .ama bu haftaiçi geleceğini düşünüyor doktor inşallah öyle olur
Benim ilk doğumum 40+3 de 2 cm açıklıkla 18 saat hafif sancı ve suyum az gelmişti ama açıklık artmayınca suni s. verdiler 1 saat içinde Doğum oldu. Bazı doktor lar deneyelim diyip verebiliyor bazıları da riske hiç girmiyor .Bana da doktorum aynısını söyledi de bu alma meselesi sezaryanla olur dimi sormadım ama direkt onu düşündüm ben debirisi söyledi suni sancıyla doğum başlatırlar vs bana mantıksız geldi açılma olmadan suni sancı bi işe yarıyor mu ki
noa000 naptın canım ağrılar ne durumda gittin mi doktora falan
noa000 bende merak ettim naptın geçti mi acaba sancılar daha mı arttı dün benim sancım vardı bugün yok mesela
Canım kızlar 11 e kadar 20 dkda bir uyanarak uyudum. Kalkınca da sancılar düzensiz devam ediyordu. Doktorumun çalıştığı ebe ile konuştum gel nst çekelim dedi. Tabi ki ne oldu nst de düzgün sancı çıkmadı
inşallah ya ben aslında suyunda vs bi problem olmadığı sürece stres yapmam beklerim ama gerek kalmaz umarımAy hadi İnşallah. 40 haftayı geçince beklemek daha stresli oluyor .
hadi sağlıkla gelsinCanım kızlar 11 e kadar 20 dkda bir uyanarak uyudum. Kalkınca da sancılar düzensiz devam ediyordu. Doktorumun çalıştığı ebe ile konuştum gel nst çekelim dedi. Tabi ki ne oldu nst de düzgün sancı çıkmadı2 gündür en geç 20 dakikada 1 gelen sancılar 35 dakika gelmedi. Sonra alttan muayene edeyim dedi. 3cm açıklığım varmış ama bebeğim aşağıya inmemiş tam. Hafta sonuna kalmaz doğurursun dedi. Şimdi eve geldim beklemeye biraz uyurum inşallah kesintisiz çok yorgunum.
Benim ilk doğumum 40+3 de 2 cm açıklıkla 18 saat hafif sancı ve suyum az gelmişti ama açıklık artmayınca suni s. verdiler 1 saat içinde Doğum oldu. Bazı doktor lar deneyelim diyip verebiliyor bazıları da riske hiç girmiyor .
Yani açılma varsa suni sancı oluyor ama açılma olmadan suni sancı verilmesi tek başına bi işe yaramıyor dimi C Chivas Regal dediğin gibi vajinal bi ilaç kullanmışlar senim açılmanı tetiklemek içinBurda yazmıştım bnm hiç acilmam yoktu kızımda .vajinal ilaç verdiler .ama bu da da kesin acilicak diye bişey yok deneyelim demişti doktorum .30 Nisan sabahtan ilaç uygulandı hastanede yatış verildi bı gün sonra açılma olursa suni sancıyla baslatiriz doğumu dedi doktor .ama bnm vajinal ilaçtan 1.5 saat sonra suyum ve sancım geldi .aynı gün öğleden sonra doğum gerçekleşti .doktoruna soyleyebilirsin blki bu şekilde başlatabilir doğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?