2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim 8 mart ama dün doktor 40+2 ye kadar beklerim gelmezse zorla alırız dedi. Zaten bende dayanamam alın vala hocam dedim

Benim 8 mart ama dün doktor 40+2 ye kadar beklerim gelmezse zorla alırız dedi. Zaten bende dayanamam alın vala hocam dedim
Beklemek çok sıkıcı gerçekten ya .bakalım yarın ne dicek bana doktor .ağrım sızım olmadık a canım sıkılıyor sürekli biseyler yiyorum bu sefer kızımda 22 kilo almıştım bunda şuan için 17 ama bu gidişle 20 yi gcer

Sayılı kaldık kızlar şurda benimde 24 de gelmezse 5 gün daha beklerim sonra alırız dediama kızlar sezeryan istemiyorum ben
Normal doğumu hızlandıracak ne biliyorsanız dökülün

Bende 14.4 almışım yani 15 de. Ama maksimum bugünü de saymasam 8 günüm var kendi gelmesse o yüzden bende yiyorum ya sefamız olsun boşver bekledikçe de gelmiyor bence ben o yüzden saldım nasılsa bir şekilde gelicek
Sayılı kaldık kızlar şurda benimde 24 de gelmezse 5 gün daha beklerim sonra alırız dediama kızlar sezeryan istemiyorum ben
Bende normal istiyorum ama olmuyosa da yapacak bişey yok kuzu. Bana hurma, yürüyüş, merdiven inme çıkma, adaçayı önerdi. 2 haftadır çok düzenli olmasa da yaptım. Bence bebek kendi seçiyor nasıl gelmek istediğini, bazen napsak da olmuyor ben öyle düşünüyorum yani. O yüzden hayırlısını dilemek en güzeli bence

Kesinlikle haklısın canım işin şakası benimkisi
En güzel ve sağlıklı şekilde gelsinler kuzularımız

Bana da doktorum aynısını söyledi de bu alma meselesi sezaryanla olur dimi sormadım ama direkt onu düşündüm ben de birisi söyledi suni sancıyla doğum başlatırlar vs bana mantıksız geldi açılma olmadan suni sancı bi işe yarıyor mu ki

Burda yazmıştım bnm hiç acilmam yoktu kızımda .vajinal ilaç verdiler .ama bu da da kesin acilicak diye bişey yok deneyelim demişti doktorum .30 Nisan sabahtan ilaç uygulandı hastanede yatış verildi bı gün sonra açılma olursa suni sancıyla baslatiriz doğumu dedi doktor .ama bnm vajinal ilaçtan 1.5 saat sonra suyum ve sancım geldi .aynı gün öğleden sonra doğum gerçekleşti .doktoruna soyleyebilirsin blki bu şekilde başlatabilir doğumu

Benim ilk doğumum 40+3 de 2 cm açıklıkla 18 saat hafif sancı ve suyum az gelmişti ama açıklık artmayınca suni s. verdiler 1 saat içinde Doğum oldu. Bazı doktor lar deneyelim diyip verebiliyor bazıları da riske hiç girmiyor .

noa000 naptın canım ağrılar ne durumda gittin mi doktora falan

noa000 bende merak ettim naptın geçti mi acaba sancılar daha mı arttı dün benim sancım vardı bugün yok mesela

noa000 canım nasılsın?
Geldimi yoksa bebişi kızlar girmedi bugün hiç
Canım kızlar 11 e kadar 20 dkda bir uyanarak uyudum. Kalkınca da sancılar düzensiz devam ediyordu. Doktorumun çalıştığı ebe ile konuştum gel nst çekelim dedi. Tabi ki ne oldu nst de düzgün sancı çıkmadı 2 gündür en geç 20 dakikada 1 gelen sancılar 35 dakika gelmedi. Sonra alttan muayene edeyim dedi. 3cm açıklığım varmış ama bebeğim aşağıya inmemiş tam. Hafta sonuna kalmaz doğurursun dedi. Şimdi eve geldim beklemeye biraz uyurum inşallah kesintisiz çok yorgunum.

Doktorum çok ısrar etmişti sezeryan a alalım diye kabul etmedim. Normal Doğum cesaret ve teslimiyet işi bence. O meleği oraya koyan rabbim çıkışını da sağlar bi şekilde inşeallah.

hadi sağlıkla gelsin şimdi muayene de oldun ya kasılmalar sıklaşabilir yat dinlen enerjiye ihtyacın var

Yani açılma varsa suni sancı oluyor ama açılma olmadan suni sancı verilmesi tek başına bi işe yaramıyor dimi C Chivas Regal dediğin gibi vajinal bi ilaç kullanmışlar senim açılmanı tetiklemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…