2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Şeker testi yapılmadi mi 28 hafta civarında

Çatı muayenesi eliyle muayene ediyor ağrı acı vermemişti bana. Kemiklere bakıyor. Rahim ağzına bakmak daha acı vermisti bana. Her ikisine de bakmıştır. Normal doğum düşünüyorsan illaki bakmıştır sormasan bile söylerdi yamukluk darlık olsaydı anlardı zaten canimmm

Anladım canım bende daha rahat ederim diye kadın doktora gidiyorum ama ben olmazsam seni şu doktor doğum yaptıracak diye erkek doktorun ismini verdi. Bazen de elinde olmadan gelişiyor. Şehir hastanesinde doğuma girecek doktoru seçebiliyor musun ?

Ya dimi insan erkek olunca çekiniyor bnm hastanede de bı tane erkek doktor var baya yaşlı .onun nöbetine falan denk gelirse doğumum diye düşünüyodum .sonra bı baktım adam aynı zamanda baş hekimmis

2 günmüş 2 hafta görünce şaşırdım. bende doğurmak istiyorum yeter
Ben zaten 10 haftalik ogrendim hamile oldugumu , 5 haftada bir randevu veriyordu. Son 2 randevum 2 haftada bir oldu . 40 .haftama geldim. Izne girdi doktor. Sevk kagidi vermeden de hastaneye gidemiyormusum. Onu demistim aslinda

Ben zaten 10 haftalik ogrendim hamile oldugumu , 5 haftada bir randevu veriyordu. Son 2 randevum 2 haftada bir oldu . 40 .haftama geldim. Izne girdi doktor. Sevk kagidi vermeden de hastaneye gidemiyormusum. Onu demistim aslinda
aa nasıl yani çocuk şimdi doğmak istese doğamayacak mı ne değişik bi sistem

Canim o zaman temiz çıktıysa yoktur şeker ama yine de biraz dikkat etsen daha iyi son ay çünkü tatlı şeylerden biraz uzaklaşmaya calis. İnsalalh zamanında güzelce gelir minnos
Evet yapıldı bi sıkıntı çıkmadı şükür.ama daha önceki teste kolestrolüm fazla çıkmıştı.Doktor normal dedi yüksek çıkmasının hamilelikte yükselirmiş

Yok canım secemiyorum ama en azından tanımıyorum birdaha gormicem ama gittiğim doktor tanıdık şimdi biraz tuhaf olur ya eşimde içten içe istemiyor iki de bir soruyor muayene etmez demi diye

Ya dimi insan erkek olunca çekiniyor bnm hastanede de bı tane erkek doktor var baya yaşlı .onun nöbetine falan denk gelirse doğumum diye düşünüyodum .sonra bı baktım adam aynı zamanda baş hekimmis
Canım hem doktor erkek hemde tanıdık.. yani eşini falan tanıyorum yani o yüzden biraz tuhaf olur gibi geliyor. Hemde daha önce hiç erkek doktora muayene olmadım diğer doğumumda da hep bayandı. Belki erkek acıtır algısı var el büyük olunca hahah

O zaman gitme canım tanıdıksa sıkıntı
Valla bilemedim bende doğumdan son önce son bir kez kilosuna bı baktiriyim bi güzel resim verir diye düşünüyordum. Direk devlete gidiyim o zaman zaten bişey kalmadı

Ay tanıdık olmasi da sıkıntı bncede başka doktora muayene ol sen

Sizin doktor ne degisikmis. Benimki 40.haftam oldu , 2 haftada bir cagiriyordu. En son kontrolde ben bebek cok hareketli degil demesem ultrasyondan bakmayacakti bile . Simdi de izne ayrildi
Allah iman nasip etsin çok iyi bi doktor
İnşallah seninde doğumdaki eben iyi olur canım

Kızlar Streptokok testi önerdi doktor bugün onu yaptırdım
Sizlerde yaptırdınız mı?

Herkese selam kızlar kızçem sezo ile 17.02de dünyaya geldi. 37+0da 2760gr sağlıklı bir bebiş. Bugün 12 günlüğüz. Küçük bir sarılık riski vardı atlattık çok şükür. Kilo almışız, asm ve dr kontrolü iyi geçti. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Gün ve geceyi karıştırıyoruz biraz ama yine de güzel geçiyor. Bir de meme başı yarası sorunu yaşadık baya zorladı ama o da geçti sayılır. Bizde durumlar böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…