- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.962
- 158
- 27
Şeker testi yapılmadi mi 28 hafta civarındaBayanlar merhaba doğum tarihimiz 14 Mart olarak belirledik doktorla.şu an 36+5 .kilosu 3.300 bebek önde gidiyor kilosu doktor suyunu fazla buldu.gebelik şekeri olabilirmişim dikkat et dedi.fazla su içme şekerden uzak dur dedi.suyu fazla olan varmı.bi sıkıntı oldumu yada oluyo mu.araştırdım bebek iri olduğu içinde suyu fazla olabiliyomuş.yada annede şeker olursada oluyomş of kafam karıştı valla
Çatı muayenesi eliyle muayene ediyor ağrı acı vermemişti bana. Kemiklere bakıyor. Rahim ağzına bakmak daha acı vermisti bana. Her ikisine de bakmıştır. Normal doğum düşünüyorsan illaki bakmıştır sormasan bile söylerdi yamukluk darlık olsaydı anlardı zaten canimmmKızlar bugün ne kadar acemi bi anne olacağımı anladımdoktor vajinal muayene yaptı eliyle normal doğuma uygun muyum diye sormak insanın aklına gelmez mi Sağına soluna baktı. Çatı muayenesi öyle mi oluyor ?
Canım benimki de 36+5 de alındı ciğer gelistiricide vuruldu şükür küveze gerek kalmadı haftan da iyi ins gerek kalmaz sizdedeKizlar yarin sezaya olacagim.37+3 deyim
Ciger gelistirici igne yaptilar.Kuveze girer mi cok merak ediyorum
Evet yapıldı bi sıkıntı çıkmadı şükür.ama daha önceki teste kolestrolüm fazla çıkmıştı.Doktor normal dedi yüksek çıkmasının hamilelikte yükselirmişŞeker testi yapılmadi mi 28 hafta civarında
Anladım canım bende daha rahat ederim diye kadın doktora gidiyorum ama ben olmazsam seni şu doktor doğum yaptıracak diye erkek doktorun ismini verdi. Bazen de elinde olmadan gelişiyor. Şehir hastanesinde doğuma girecek doktoru seçebiliyor musun ?Hazır hissetmedigimden değil. Herhangi bi korkumda yok sadece doktor erkek acaip çekiniyorum sıkıntı oluyor benim için.. o nedenle..doğuma da zaten ona gitmem heralde sırf kontrol için devam ediyordum. O yüzden istemiyorumvallahi hiç gitmesem mi napsam
37-40 hafta arası normal doğum kabul ediliyor diye biliyorum. O yüzden alınmaz bence07 mart tarihi iptal oldu tansiyon sekerden nst yi doktor beğenmedi malesef 37+3 yarin dogum olucak Allahin izniyle dualariniza ihtiyacim var
Ya dimi insan erkek olunca çekiniyorHazır hissetmedigimden değil. Herhangi bi korkumda yok sadece doktor erkek acaip çekiniyorum sıkıntı oluyor benim için.. o nedenle..doğuma da zaten ona gitmem heralde sırf kontrol için devam ediyordum. O yüzden istemiyorumvallahi hiç gitmesem mi napsam
Ben zaten 10 haftalik ogrendim hamile oldugumu , 5 haftada bir randevu veriyordu. Son 2 randevum 2 haftada bir oldu . 40 .haftama geldim. Izne girdi doktor. Sevk kagidi vermeden de hastaneye gidemiyormusum. Onu demistim aslinda2 günmüş 2 hafta görünce şaşırdım. bende doğurmak istiyorum yeter
aa nasıl yani çocuk şimdi doğmak istese doğamayacak mıBen zaten 10 haftalik ogrendim hamile oldugumu , 5 haftada bir randevu veriyordu. Son 2 randevum 2 haftada bir oldu . 40 .haftama geldim. Izne girdi doktor. Sevk kagidi vermeden de hastaneye gidemiyormusum. Onu demistim aslinda
Evet yapıldı bi sıkıntı çıkmadı şükür.ama daha önceki teste kolestrolüm fazla çıkmıştı.Doktor normal dedi yüksek çıkmasının hamilelikte yükselirmiş
Yok canım secemiyorum ama en azından tanımıyorum birdaha gormicemAnladım canım bende daha rahat ederim diye kadın doktora gidiyorum ama ben olmazsam seni şu doktor doğum yaptıracak diye erkek doktorun ismini verdi. Bazen de elinde olmadan gelişiyor. Şehir hastanesinde doğuma girecek doktoru seçebiliyor musun ?
Canım hem doktor erkek hemde tanıdık.. yani eşini falan tanıyorum yani o yüzden biraz tuhaf olur gibi geliyor. Hemde daha önce hiç erkek doktora muayene olmadım diğer doğumumda da hep bayandı. Belki erkek acıtır algısı var el büyük olunca hahahYa dimi insan erkek olunca çekiniyorbnm hastanede de bı tane erkek doktor var baya yaşlı .onun nöbetine falan denk gelirse doğumum diye düşünüyodum .sonra bı baktım adam aynı zamanda baş hekimmis
O zaman gitme canım tanıdıksa sıkıntıYok canım secemiyorum ama en azından tanımıyorum birdaha gormicemama gittiğim doktor tanıdık şimdi biraz tuhaf olur ya eşimde içten içe istemiyor iki de bir soruyor muayene etmez demi diye
İnşallah hepimiz hayırlısıyla elimize alırız minnoşlarıCanim o zaman temiz çıktıysa yoktur şeker ama yine de biraz dikkat etsen daha iyi son ay çünkü tatlı şeylerden biraz uzaklaşmaya calis. İnsalalh zamanında güzelce gelir minnos
Valla bilemedim bende doğumdan son önce son bir kez kilosuna bı baktiriyim bi güzel resim verir diye düşünüyordum.O zaman gitme canım tanıdıksa sıkıntı
Ay tanıdık olmasi da sıkıntıCanım hem doktor erkek hemde tanıdık.. yani eşini falan tanıyorum yani o yüzden biraz tuhaf olur gibi geliyor. Hemde daha önce hiç erkek doktora muayene olmadım diğer doğumumda da hep bayandı. Belki erkek acıtır algısı var el büyük olunca hahah
Allah iman nasip etsin çok iyi bi doktorSizin doktor ne degisikmis. Benimki 40.haftam oldu , 2 haftada bir cagiriyordu. En son kontrolde ben bebek cok hareketli degil demesem ultrasyondan bakmayacakti bile . Simdi de izne ayrildi
Aynen öyle yapicam artık. Daha erken daha erken diyordum ama muayeneler herkesin gelmiş çatmış heran muayene diyebilir artık gitmemAy tanıdık olmasi da sıkıntıbncede başka doktora muayene ol sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?