2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Normalde 3 cm açıklıkta zaten yatış yapılıyor doğum başlamış demek oluyor ilk bebekte yani 3 cm gayet iyi merak etme hızlanır. Ben de oğlumda ilk hastaneye gittiğimde muayene etti 3 cm di yatış verdiler ama ben yatmadım tabi

Bence bu gece yada yarın Doğum olur senin Bir avazda az sancılı Doğum nasip etsin rabbim.

Hahah dedim bu kız doğurdu herhalde ama yolu yarilamissin nerdeyse 3 cm açıklık çok iyi valla su nst de çıksa zaten sancılar dişimi kiricam .yarın bnm de kesin hiç sancı cikmicak .biraz uyu sonra da squat falan yap sende plates topu vardı bak o da zıpla biraz baya işe yarar .keşke yarın bnmde açıklığa baksa da 3 cm falan dese bnm ikinci olcagi için eve göndermez hmn dogurturdu

Yani bana doktorum açıklık yokken durek suni sancı veremem demişti .rahim falan da yumusamamisti duvar gbi diyordu.hastaneye yatış olduğu gün de sabahtan baktılar hiç açıklık yok demişlerdi .o ilaç açılmayı ve suyunun gelmesi i sağladı .hatta doğum o kadar hızlı gerçekleşti ki hastanede olan doktorum sezeryanda olduğu için tam doğum anında gelemedi .başka doktor doğuma girdi

Canım bu gümüş kapak ve gögüs kremini ne sekilde kullanıcaz. Bebegi emzirirken ne ara krem sürücem, ne ara kapak takıcam. Kafam netleşmedi

Canım bu gümüş kapak ve gögüs kremini ne sekilde kullanıcaz. Bebegi emzirirken ne ara krem sürücem, ne ara kapak takıcam. Kafam netleşmedi
Ben bu sefer göğüs kremi almadım çünkü bnde hiç ise yaramamisti bu kremler .sadece eğer baktın yara oluyor o zaman garmastan pomad var o u tavsiye ederim o yarayı geçiriyor ama her emzirme öncesi yikaman gerekiyor .gümüş kapak kullanırken krem kullanmaya gerek yok diye biliyorum .37. haftadan sonra gümüş kapakları günde bı kaç saat takarak başla.haftan arttıkça saatini uzat .bebeği emzirdikten sonra da direk gümüş kapağı takiyosun krem falan sürmeden .

G gumus82 canım sen naptın? Hastanede misin eve çıktınız mı? Son durum ne
Canım ben evdeyim 8 mart doğumu önceye çekti ama evde yatış verdi ağrı sancı olursa serum takilcak geleceksin dedi
Canım kanama çok az kahve gibi bele ağrı geliyor idrar gelince anlamadım
Progestan 3 tane magnezyum 2 dedi
Salı haftaya doğum

Ayyy kız benden önce dogurcan valahi hakkında hayırlısı olsun inşallah. 1 hafta daha dursun içerde. Tam kaç hafta olucaksın 8 inde

hadi sağlıkla gelsin şimdi muayene de oldun ya kasılmalar sıklaşabilir yat dinlen enerjiye ihtyacın var
Amin kuzumYa sorma 5 dkda bir sancım grldi bir saat hem de baya güçlüydü. Şimdi 10 dakikaya düştü biraz daha aralansa dinlensem
Evet normalde yatırıyorlar ama bende sancı çıkmadı resmen. Evdeki sancılarımın yarısı çıksaydı bari
Bence bu gece yada yarın Doğum olur senin Bir avazda az sancılı Doğum nasip etsin rabbim.
Amin inşallah şimdiden sancılar zorluyor. Epidural takılsa da rahatlasam
Kızlar ben doğum yaptim 3 kilo bebis ve ağrım var baya
Hayırlı sağlıklı ömrü olsun kuzum gözün aydın
Ah kuzum doğurmayacağız derken ben ne olduğumu anlamadım. Kız 2 günde 3 cm anca açılmış bi de sancım zorluyor NSTye çok bozuğum hadi inşallah yarın senden güzel haber alırız.

Yok yok gayet iyi 3 cm .blki daha da sancılar zorlayınca bı gitseksin 7-8 cm açıklık olucak belli mi olur . Bana da yolla sancilardan da aynı gün doguralim

Ben yine durmadım kızımla dans ettim belim ağrıyor ama kesin dans ettiğim içindir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…