- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.962
- 158
- 27
Normalde 3 cm açıklıkta zaten yatış yapılıyor doğum başlamış demek oluyor ilk bebekte yani 3 cm gayet iyi merak etme hızlanır. Ben de oğlumda ilk hastaneye gittiğimde muayene etti 3 cm di yatış verdiler ama ben yatmadım tabiCanım kızlar 11 e kadar 20 dkda bir uyanarak uyudum. Kalkınca da sancılar düzensiz devam ediyordu. Doktorumun çalıştığı ebe ile konuştum gel nst çekelim dedi. Tabi ki ne oldu nst de düzgün sancı çıkmadı2 gündür en geç 20 dakikada 1 gelen sancılar 35 dakika gelmedi. Sonra alttan muayene edeyim dedi. 3cm açıklığım varmış ama bebeğim aşağıya inmemiş tam. Hafta sonuna kalmaz doğurursun dedi. Şimdi eve geldim beklemeye biraz uyurum inşallah kesintisiz çok yorgunum.
Bence bu gece yada yarın Doğum olur seninCanım kızlar 11 e kadar 20 dkda bir uyanarak uyudum. Kalkınca da sancılar düzensiz devam ediyordu. Doktorumun çalıştığı ebe ile konuştum gel nst çekelim dedi. Tabi ki ne oldu nst de düzgün sancı çıkmadı2 gündür en geç 20 dakikada 1 gelen sancılar 35 dakika gelmedi. Sonra alttan muayene edeyim dedi. 3cm açıklığım varmış ama bebeğim aşağıya inmemiş tam. Hafta sonuna kalmaz doğurursun dedi. Şimdi eve geldim beklemeye biraz uyurum inşallah kesintisiz çok yorgunum.
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar ben doğum yaptim 3 kilo bebis ve ağrım var baya
Hahah dedim bu kız doğurdu herhalde ama yolu yarilamissin nerdeyse 3 cm açıklık çok iyi vallaCanım kızlar 11 e kadar 20 dkda bir uyanarak uyudum. Kalkınca da sancılar düzensiz devam ediyordu. Doktorumun çalıştığı ebe ile konuştum gel nst çekelim dedi. Tabi ki ne oldu nst de düzgün sancı çıkmadı2 gündür en geç 20 dakikada 1 gelen sancılar 35 dakika gelmedi. Sonra alttan muayene edeyim dedi. 3cm açıklığım varmış ama bebeğim aşağıya inmemiş tam. Hafta sonuna kalmaz doğurursun dedi. Şimdi eve geldim beklemeye biraz uyurum inşallah kesintisiz çok yorgunum.
Yani bana doktorum açıklık yokken durek suni sancı veremem demişti .rahim falan da yumusamamisti duvar gbi diyordu.hastaneye yatış olduğu gün de sabahtan baktılar hiç açıklık yok demişlerdi .o ilaç açılmayı ve suyunun gelmesi i sağladı .hatta doğum o kadar hızlı gerçekleşti ki hastanede olan doktorum sezeryanda olduğu için tam doğum anında gelemedi .başka doktor doğuma girdiYani açılma varsa suni sancı oluyor ama açılma olmadan suni sancı verilmesi tek başına bi işe yaramıyor dimi C Chivas Regal dediğin gibi vajinal bi ilaç kullanmışlar senim açılmanı tetiklemek için
Canım bu gümüş kapak ve gögüs kremini ne sekilde kullanıcaz. Bebegi emzirirken ne ara krem sürücem, ne ara kapak takıcam. Kafam netleşmediKizlar bu arada gümüş kapakları kullanmaya başladınız mı. Ben 1.5 haftadır falan günde 4-5 saat takıyorum. Bnmkinin ucu baya baya çatlak olmuştu. Gümüş kapaklar baya çatlakları geçirmeye başladı. İnşallah doğuma kadar tamamen geçirir . Kızımda çok çekmiştim meme ucu yarasından
Bence ınmıs gıbı bıraz ama gogsunun altına elını yerlestırdıgınde sıgıyorsa bebek asagıda demekmış benım elım tam sığmıyor halaKızlar bu göbüş hiç aşağı inmemis demi sizinkiler de mi böyle
Sığıyor canım elim ama benim ki hiçbir zaman aşırı yukselmediBence ınmıs gıbı bıraz ama gogsunun altına elını yerlestırdıgınde sıgıyorsa bebek asagıda demekmış benım elım tam sığmıyor hala
Ben bu sefer göğüs kremi almadım çünkü bnde hiç ise yaramamisti bu kremler .sadece eğer baktın yara oluyor o zaman garmastan pomad var o u tavsiye ederim o yarayı geçiriyor ama her emzirme öncesi yikaman gerekiyor .gümüş kapak kullanırken krem kullanmaya gerek yok diye biliyorum .37. haftadan sonra gümüş kapakları günde bı kaç saat takarak başla.haftan arttıkça saatini uzat .bebeği emzirdikten sonra da direk gümüş kapağı takiyosun krem falan sürmeden .Canım bu gümüş kapak ve gögüs kremini ne sekilde kullanıcaz. Bebegi emzirirken ne ara krem sürücem, ne ara kapak takıcam. Kafam netleşmedi
O zaman dogum kanalına gırmesıyle alakası yok karnın ınmesının benımkıde ındı bu ara ama doktor bugun açıklık yok dediSığıyor canım elim ama benim ki hiçbir zaman aşırı yukselmedi
Canım ben evdeyim 8 mart doğumu önceye çekti ama evde yatış verdi ağrı sancı olursa serum takilcak geleceksin dedi
Ayyy kız benden önce dogurcan valahiCanım ben evdeyim 8 mart doğumu önceye çekti ama evde yatış verdi ağrı sancı olursa serum takilcak geleceksin dedi
Canım kanama çok az kahve gibi bele ağrı geliyor idrar gelince anlamadım
Progestan 3 tane magnezyum 2 dedi
Salı haftaya doğum
Amin kuzumhadi sağlıkla gelsinşimdi muayene de oldun ya kasılmalar sıklaşabilir yat dinlen enerjiye ihtyacın var
Evet normalde yatırıyorlar ama bende sancı çıkmadı resmen. Evdeki sancılarımın yarısı çıksaydı bariNormalde 3 cm açıklıkta zaten yatış yapılıyor doğum başlamış demek oluyor ilk bebekte yani 3 cm gayet iyi merak etme hızlanır. Ben de oğlumda ilk hastaneye gittiğimde muayene etti 3 cm di yatış verdiler ama ben yatmadım tabi
Amin inşallah şimdiden sancılar zorluyor. Epidural takılsa da rahatlasamBence bu gece yada yarın Doğum olur seninBir avazda az sancılı Doğum nasip etsin rabbim.
Hayırlı sağlıklı ömrü olsun kuzum gözün aydınKızlar ben doğum yaptim 3 kilo bebis ve ağrım var baya
Ah kuzum doğurmayacağız derken ben ne olduğumu anlamadım. Kız 2 günde 3 cm anca açılmış bi de sancım zorluyor NSTye çok bozuğumHahah dedim bu kız doğurdu herhalde ama yolu yarilamissin nerdeyse 3 cm açıklık çok iyi vallasu nst de çıksa zaten sancılar dişimi kiricam .yarın bnm de kesin hiç sancı cikmicak .biraz uyu sonra da squat falan yap sende plates topu vardı bak o da zıpla biraz baya işe yarar .keşke yarın bnmde açıklığa baksa da 3 cm falan dese bnm ikinci olcagi için eve göndermez hmn dogurturdu
Bnce de inmiş gbi ama bnm de mesela hiç çok yukarıya çıkmadı bu gebelikte .bebek hareketleri de hep aşağıda olduKızlar bu göbüş hiç aşağı inmemis demi sizinkiler de mi böyle
Canim şimdi doktora yazdım idrar gelince bel ağrısı kahverengi akıntı geldi yarın yine gel dedi bugün 36+1 im haftaya durursa 37+1Ayyy kız benden önce dogurcan valahihakkında hayırlısı olsun inşallah. 1 hafta daha dursun içerde. Tam kaç hafta olucaksın 8 inde
Yok yok gayet iyi 3 cm .blki daha da sancılar zorlayınca bı gitseksin 7-8 cm açıklık olucak belli mi olur . Bana da yolla sancilardan da aynı gün doguralimAmin kuzumYa sorma 5 dkda bir sancım grldi bir saat hem de baya güçlüydü. Şimdi 10 dakikaya düştü biraz daha aralansa dinlensem
Evet normalde yatırıyorlar ama bende sancı çıkmadı resmen. Evdeki sancılarımın yarısı çıksaydı bari
Amin inşallah şimdiden sancılar zorluyor. Epidural takılsa da rahatlasam
Hayırlı sağlıklı ömrü olsun kuzum gözün aydın
Ah kuzum doğurmayacağız derken ben ne olduğumu anlamadım. Kız 2 günde 3 cm anca açılmış bi de sancım zorluyor NSTye çok bozuğumhadi inşallah yarın senden güzel haber alırız.
Bir hafta daha durur inşallah canım sen bol bol yat dinlen hiç ayağa kalkmaCanim şimdi doktora yazdım idrar gelince bel ağrısı kahverengi akıntı geldi yarın yine gel dedi bugün 36+1 im haftaya durursa 37+1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?