• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar normal doğum yapan annelere bir sorum olacak. İdrar yaparken aşırı yanma oluyor hala geçmedi. Sizlerinki de öyle mi acaba batikon ile pansuman yapıyorum sadece

Biz burcu yılmaz hanegeye gidiyoruz
Bem işim bitti gerçi de ben sezoda bi talihsizlik yaşadım onun dışında memnundan burcu hanım ilgili gerçekçi arada randevularda sıkıntı oluyor mesela ilk saat randevusunu alma geç kalır kesinlikle
Aynı hastanede sibel zorbaşa gittim leş gibi muameleydi
Funda var çok popü havalı mehtap var o da çok soğuk nevale geldi
Fatih şanlılan var aşırı ilgili ama başka ameliytalarla uğraştığından gebelik takibine çok vakit ayıramıyorum demişti
Doğumdan sonra hastanenin atadığı çocuk doktoru leşti ama o biraz şans şimdi kadıköy medicanada bi çocuk doktoruna gidiyoruz
Doğumdan sonra ilgili hemşireler vardı gerçekten kardeş gibi davranan ama yine mi çağırdın beni muamelesi yapan da vardı 😂😂
Ayy uzun uzun yazmışsınız teşekkür ederim ☺️
Ya Çok zorlanıyorum şu an karar vermekte hormonlardan mı bilmiyorum 😅
Mümkünse erkek ve doğal doğuma teşvik eden bir doktor ve tatlı bir hastane arıyorum 🥲
Ama bilgiler için teşekkür ederim göz önünde bulunduracağım 😇🙏🏼

Kızlar normal doğum yapan annelere bir sorum olacak. İdrar yaparken aşırı yanma oluyor hala geçmedi. Sizlerinki de öyle mi acaba batikon ile pansuman yapıyorum sadece
Bende yanma değil de dikiş yerlerine değdiğinde sızlama oluyordu o da geçti doktor bana bi toz vermişti suya karıştırılıyor her tuvalette onu pamuğa döküp pansuman gibi kullanıyorum belki o işe yaramıştır belki de zamanla geçmiştir bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

tablocu geldi haanııım
kızlar bebiklerin isimleri ne doğuran doğurmayan var ama isimler belli olmuştur artık tabloyu güncelleyeyiim
umarım herkes iyidirr

@morcivertkedi @pofudukbiri @Felicitafuturemom @Alevce7 @Annetek @Zeynepzeynos @Perays @Storm_Angel46 @fpkra @chery pie @berfinkaya Bayatsaat Bayatsaat @My child B Birhamisss GurbetKusuEsra GurbetKusuEsra P pembe dusler senmeleksin senmeleksin @melike222 @gumus82 @ceylanibrahim @Shryldz
Ben de emzirmeyle gece gündüz uğraşıyorum anca girebildim. Hafif sarılığımız var. İsmini Elif Gülce koyduk kuzumun 😊❤️🥰

Bende yanma değil de dikiş yerlerine değdiğinde sızlama oluyordu o da geçti doktor bana bi toz vermişti suya karıştırılıyor her tuvalette onu pamuğa döküp pansuman gibi kullanıyorum belki o işe yaramıştır belki de zamanla geçmiştir bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
İsmi neydi acaba tozun

Dogum saat 8 den sabah 3,5 a kadar sürdü. Başım dönüyor, yoruldum. Evde de 3 gün sancı cektim uykusuz girdim doguma. Yazıcam size kızlar, kafam yerine gelsin, sagolun dualarınız için.
Dulci canım gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün. Kendine gelince yazarsın 🥰

Kızlar hepinizi etiketleyemedim şükür ikimizde iyiyiz 👩‍👦
Yavrum saat 19:00da geldi kucağımıza
Normal doğum olarak🥰çok güzel kokusu var
Rabbim doğurmayan annelerimiz yardımcısı olsun💐Hepiniz hayırlı ve sağlıkla alın kucağınıza
Gözünüz Aydın 😍 🌸 rabbim sağlıcakla büyüdüğünü görmenizi nasip etsin inşallah 🥲🙏🏻

Back
X