- 8 Mart 2012
- 699
- 759
- 303
Bir avazda kucağına al canım dualarımız seninleKızlar açılmam var bide ağrılarım hastanediyiz sıklaşmasını bekliyoruz ağrıların
Dualarınızı esirgemeyin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir avazda kucağına al canım dualarımız seninleKızlar açılmam var bide ağrılarım hastanediyiz sıklaşmasını bekliyoruz ağrıların
Dualarınızı esirgemeyin
Ayy uzun uzun yazmışsınız teşekkür ederimBiz burcu yılmaz hanegeye gidiyoruz
Bem işim bitti gerçi de ben sezoda bi talihsizlik yaşadım onun dışında memnundan burcu hanım ilgili gerçekçi arada randevularda sıkıntı oluyor mesela ilk saat randevusunu alma geç kalır kesinlikle
Aynı hastanede sibel zorbaşa gittim leş gibi muameleydi
Funda var çok popü havalı mehtap var o da çok soğuk nevale geldi
Fatih şanlılan var aşırı ilgili ama başka ameliytalarla uğraştığından gebelik takibine çok vakit ayıramıyorum demişti
Doğumdan sonra hastanenin atadığı çocuk doktoru leşti ama o biraz şans şimdi kadıköy medicanada bi çocuk doktoruna gidiyoruz
Doğumdan sonra ilgili hemşireler vardı gerçekten kardeş gibi davranan ama yine mi çağırdın beni muamelesi yapan da vardı![]()
Bende yanma değil de dikiş yerlerine değdiğinde sızlama oluyordu o da geçti doktor bana bi toz vermişti suya karıştırılıyor her tuvalette onu pamuğa döküp pansuman gibi kullanıyorum belki o işe yaramıştır belki de zamanla geçmiştir bilmiyorumKızlar normal doğum yapan annelere bir sorum olacak. İdrar yaparken aşırı yanma oluyor hala geçmedi. Sizlerinki de öyle mi acaba batikon ile pansuman yapıyorum sadece
Aşırı yanma değilde hafif bir yanmam var.bende bstikon kullanıyorum sadeceKızlar normal doğum yapan annelere bir sorum olacak. İdrar yaparken aşırı yanma oluyor hala geçmedi. Sizlerinki de öyle mi acaba batikon ile pansuman yapıyorum sadece
Kızlar drna hediye alan varmı?
Ben de emzirmeyle gece gündüz uğraşıyorum anca girebildim. Hafif sarılığımız var. İsmini Elif Gülce koyduk kuzumuntablocu geldi haanııım
kızlar bebiklerin isimleri ne doğuran doğurmayan var ama isimler belli olmuştur artık tabloyu güncelleyeyiim
umarım herkes iyidirr
@morcivertkedi @pofudukbiri @Felicitafuturemom @Alevce7 @Annetek @Zeynepzeynos @Perays @Storm_Angel46 @fpkra @chery pie @berfinkayaBayatsaat @My child B Birhamisss
GurbetKusuEsra P pembe dusler
senmeleksin @melike222 @gumus82 @ceylanibrahim @Shryldz
Ben de aldım. İsme özel kalemlik, saatli masa organizatörü bir de çikolata yaptırdık.Kızlar drna hediye alan varmı?
Cnm sen de mi nprmali bekliyrsun?Ben aldım ama henüz doğum yapmadığım için vermedim![]()
İsmi neydi acaba tozunBende yanma değil de dikiş yerlerine değdiğinde sızlama oluyordu o da geçti doktor bana bi toz vermişti suya karıştırılıyor her tuvalette onu pamuğa döküp pansuman gibi kullanıyorum belki o işe yaramıştır belki de zamanla geçmiştir bilmiyorum![]()
Benimkide git gide azalıyor gibi.. ama Aci veriyor gerçekten... seninki hala devvam ediyor muAşırı yanma değilde hafif bir yanmam var.bende bstikon kullanıyorum sadece
Dulci canım gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün. Kendine gelince yazarsınDogum saat 8 den sabah 3,5 a kadar sürdü. Başım dönüyor, yoruldum. Evde de 3 gün sancı cektim uykusuz girdim doguma. Yazıcam size kızlar, kafam yerine gelsin, sagolun dualarınız için.
Canım paketi attım e nabızdan reçeteye de baktım gözükmüyor özel bi ilaçtı sgk karşılamıyordu o yüzden e reçetede gözükmüyor galibaİsmi neydi acaba tozun
Gözünüz AydınKızlar hepinizi etiketleyemedim şükür ikimizde iyiyiz
Yavrum saat 19:00da geldi kucağımıza
Normal doğum olarakçok güzel kokusu var
Rabbim doğurmayan annelerimiz yardımcısı olsunHepiniz hayırlı ve sağlıkla alın kucağınıza