- 3 Mart 2021
- 304
- 450
- 33
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40 la ilgili bizde yapılan birsey yok kuzumTeşekkürler canım.Bi de 40 i olduğu gün yapilirmi?Ya bi gün önce yada sonra diyor babanem.Ama ben oğlumda hiç hatırlamıyorum böyle şeyler.
Tez vakitte kavusun kuzum insaAllah. Rabbim analı babalı buyutsunKızlar bebek az önce dogdu, biraz zor bir normal dogumdu.
Yogun bakımda biraz oksijen takviyesi için dua edin.
Kendime gelince yazıcam.
Nisandan hmn sonrds gelebilir sanvi 1 hafta sonrada yani bekliyceksin suyu sanciyi canim. Yada yogun kanama olursa gidiceksinGünaydın kizlar benimde az önce kanlı nisan geldi.. sizce ne zamn başlar doğum.. hastanem baya uzak bir buçuk saat gitsemmi beklesemmi bana fikir verin![]()
Ay hadi gözün aydın canımKızlar bebek az önce dogdu, biraz zor bir normal dogumdu.
Kendime gelince yazıcam.
Canım benim hayırlı olsun evet doğum zor bi olay ama bebeğe kavuşmak sonunda bütün zorlukları sana unutturacak inşallah en kısa zamanda bebişin yoğun bakımdan çıkarKızlar bebek az önce dogdu, biraz zor bir normal dogumdu.
Kendime gelince yazıcam.
Kızlar islamiyette bebeğin 40 diye birsey yok.40 la ilgili bizde yapılan birsey yok kuzum
Tez vakitte kavusun kuzum insaAllah. Rabbim analı babalı buyutsun
Tum doguranlari dogurmskda olanları tebrik ediyorum![]()
Canım hiç belli olmuyor nişan geldikten sonra ne zaman olacağı. Sancı ve su gelmesi dışındaki durumları önemsemiyor doktorGünaydın kizlar benimde az önce kanlı nisan geldi.. sizce ne zamn başlar doğum.. hastanem baya uzak bir buçuk saat gitsemmi beklesemmi bana fikir verin![]()
Gözünüz aydın canım biraz uykusuz kaldın ama sonunda yavruna kavuştun oksijen desteği almayan bebiş yok artık sen gönlünü ferah tut çok uzun kalmaz zaten. Hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruzKızlar bebek az önce dogdu, biraz zor bir normal dogumdu.
Kendime gelince yazıcam.
Gözünaydın canım.Hic üzülme Allahın izniyle kuzun da hemen gelir yanina.Kızlar bebek az önce dogdu, biraz zor bir normal dogumdu.
Kendime gelince yazıcam.
İner insallah ya çok yüksek değilmiş bizimde 8 çıktı doktor önemsiz dediPazartesi dogdu kizim, persembe gunu kontrole cagirdilar. Sonrada 10.gunu gel dediler.
Bizde sarilik cikti biraz sık gittik ama
Hatta hala devam anne sutu sariligi imis 13’lerde şuan sadece anne sutu veriyorum ama inmiyorcarsamba kalca ultrasonuna gidicez bakalim
Allahım kolaylıkla, sağlıkla bebeğine kavuştursunKızlar açılmam var bide ağrılarım hastanediyiz sıklaşmasını bekliyoruz ağrıların
Dualarınızı esirgemeyin
Sağlıkla kavuşun inşallah,kac cm acilman kuzumKızlar açılmam var bide ağrılarım hastanediyiz sıklaşmasını bekliyoruz ağrıların
Dualarınızı esirgemeyin
Biz burcu yılmaz hanegeye gidiyoruzDoktor tavsiyesi, hastane hakkında genel bilgi :) tavsiye eder misiniz? Gebeliğimin ilk aylarındayım ve iyi bir doktor bulup sonuna kadar gitmek istiyorum..
İnşallah kısa süre içerisinde sancıların sıklaşır bebeğine kavuşursun canımKızlar açılmam var bide ağrılarım hastanediyiz sıklaşmasını bekliyoruz ağrıların
Dualarınızı esirgemeyin