- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
DHA gcen hafta salı gitmiştik aylık doktora acaba o mu fark etmedi yoksa normal mi anlamadım internete de genelde kndi kndine geciyir yazıyordu .Benim oğlanın da çıkıntılı ama ses yok vıcık diye. Doktor az göbek fıtığı var ama korkulacak bişey değil kendi kendine geçiyor dedi
Müdahale etmeye gerek yokmuş
Aklına takıldıysa doktora sormanda fayda var elbette
Bizimkide hafif çıkık ama ses gelmiyor bende normal diye biliyorum zamanla içine gider diyor annemDHA gcen hafta salı gitmiştik aylık doktora acaba o mu fark etmedi yoksa normal mi anlamadım internete de genelde kndi kndine geciyir yazıyordu .
Hafif kızarıklık var mı peki .bnm kiziminda zamanla içine girmişti diye biliyorum hiç fıtık ihtimali gelmemişti aklıma . Blki bugün bı gidip doktora gösteririm olmadıBizimkide hafif çıkık ama ses gelmiyor bende normal diye biliyorum zamanla içine gider diyor annem
Anacım o masajı sporu yaptırmsk için çocuğun durması lazım biz slt değiştirirken uraz kafaısnın üstünde duruyor resmen öyle bir direnme öyle çığlıklar gözyaşları kolunu bacağını koparıyoruk gibiKizlar emzirme ve uyutma yönetimi olarak yatarak emzirme uyuma konusunda etkili diyebilirim yanlız yanında sizde uyuyup kaza çıkarmamak kaydıyla
Onun dışında ıkınma ağlama sorununu söyle çözdüm altını aciyorum hemen bezlemiyorun losyonla karnına masaj totoya masaj bisiklet çevirme hareketi yaptır sonra yapıyor tuvalet büyük küçük rahatlıyor sonunda bezliyken yapmıyor hep bir ıkınma eziyete dönüşüyor
Biberonla veriyorum.yok anam o kaşık şeyleri gıdım gıdım sabır işi.bennim o kdr sabrım yok.bebenin de yok.lansinoh biberon kullanıyorum.kizimda da kullandim sorun olmadı.bunda da bı sıkıntı yok şükür.hem beni hem biberonu tutuyorEk mama verenler mamayı biberon ile mi yoksa kaşık biberon ile mi veriyorsunuz
Ayağında sallamayı denedin mi? Ben normalde bu şekilde uyutmuyorum ama gazdan dolayı krize girdiği zaman ayakta sallayınca sakinleşiyorAnacım o masajı sporu yaptırmsk için çocuğun durması lazım biz slt değiştirirken uraz kafaısnın üstünde duruyor resmen öyle bir direnme öyle çığlıklar gözyaşları kolunu bacağını koparıyoruk gibi
Bugün beyaz gürültğ açayım belki uyur dedim
Bebel karnımda neler yaşadıysa daha beter ağlamsya başladı
Korkuuunç bir gün geçiriyoruz
Anacım ne sallanmayı seviyo ne suyu seviyor ne bişey anakucağı aldık o kadar yokk kriz anlarında tek yolu memeekoAyağında sallamayı denedin mi? Ben normalde bu şekilde uyutmuyorum ama gazdan dolayı krize girdiği zaman ayakta sallayınca sakinleşiyor
Ben sana bir resim atarım sasarsin kaka yarım metre öteye gitti patlattı resmenAnacım o masajı sporu yaptırmsk için çocuğun durması lazım biz slt değiştirirken uraz kafaısnın üstünde duruyor resmen öyle bir direnme öyle çığlıklar gözyaşları kolunu bacağını koparıyoruk gibi
Bugün beyaz gürültğ açayım belki uyur dedim
Bebel karnımda neler yaşadıysa daha beter ağlamsya başladı
Korkuuunç bir gün geçiriyoruz
Canim bende okudum cokca bunu avent biberon veriyorum memede emiyor ama sorayım dedim doktor günde 3 kere ek mama 60 ar CC çok dedi sen ne kadar veriyorsunBiberonla veriyorum.yok anam o kaşık şeyleri gıdım gıdım sabır işi.bennim o kdr sabrım yok.bebenin de yok.lansinoh biberon kullanıyorum.kizimda da kullandim sorun olmadı.bunda da bı sıkıntı yok şükür.hem beni hem biberonu tutuyor
Canım benimki suyu seviyor hatta küvetin içinde oynuyorum onunla yüzüyor vuu diyorumAnacım ne sallanmayı seviyo ne suyu seviyor ne bişey anakucağı aldık o kadar yokk kriz anlarında tek yolu memeeko
Hem emzirip hem altını değiştirmem lazım djjdsk sevmiyo soyunsun banyo yapsın altı değişsin üstü değişsin hiçbir şey sevmiyo
Benim oğlum kuduz gibi sudan nefret ediyo ahhaaCanım benimki suyu seviyor hatta küvetin içinde oynuyorum onunla yüzüyor vuu diyorumbalık burcu kızım benim diyorum
Bende en az 3 kez 60 CC veriom ya.bazen 4 de oluyor.cunku sütum olmuyor bazen anliom yani.cocuk da sinirleniyor süt gelmeyince.ac kalmasından iyidir.kizim da mama az verdim hep ağlıyordu.demek aç kalmış zaman zaman.bu sefer öyle yapmıyorumBen sana bir resim atarım sasarsin kaka yarım metre öteye gitti patlattı resmen
Okunması o kadar çok ki zorla yaptırıyorum karnina masaj bacaklara
Yoksa cipir cipir hiç durmuyor o ayaklar
Canim bende okudum cokca bunu avent biberon veriyorum memede emiyor ama sorayım dedim doktor günde 3 kere ek mama 60 ar CC çok dedi sen ne kadar veriyorsun
Kızlar nasılsınız? Biz kolik olmuşuz dr a gittik bugün sabaha kadar kıvrandı kızım.Bi de burnu aşırı tıkalı.Ya bu gaz bizi mahvetti.Sizde durumlar nasıl?
Nurse harveys in gaz damlasını önerdi bugün ilk kez kullandık.Bi de aşırı sancıyla gidince fitil verdi.Uykuya hasretiz ya.Bizim de aynı durum. Biogaia, sıbsimplex kullanıyoruz. Pek değişiklik yok gibi. Sizin doktor başka bir şey önerdi mi?
Nasıl anlıyorsun gelmediğini canım ağlaması gazda olabilirmişBende en az 3 kez 60 CC veriom ya.bazen 4 de oluyor.cunku sütum olmuyor bazen anliom yani.cocuk da sinirleniyor süt gelmeyince.ac kalmasından iyidir.kizim da mama az verdim hep ağlıyordu.demek aç kalmış zaman zaman.bu sefer öyle yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?