2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
DHA gcen hafta salı gitmiştik aylık doktora acaba o mu fark etmedi yoksa normal mi anlamadım internete de genelde kndi kndine geciyir yazıyordu .

DHA gcen hafta salı gitmiştik aylık doktora acaba o mu fark etmedi yoksa normal mi anlamadım internete de genelde kndi kndine geciyir yazıyordu .
Bizimkide hafif çıkık ama ses gelmiyor bende normal diye biliyorum zamanla içine gider diyor annem

Bizimkide hafif çıkık ama ses gelmiyor bende normal diye biliyorum zamanla içine gider diyor annem
Hafif kızarıklık var mı peki .bnm kiziminda zamanla içine girmişti diye biliyorum hiç fıtık ihtimali gelmemişti aklıma . Blki bugün bı gidip doktora gösteririm olmadı

Ay kızlar hepimiz aynı mıyız ya? bizimki akşam 7’den 12’ye kadar filan derin uyudu. arada uyandırıp emzirdim ama pek uyanmadı. Tabii ki gece mahvolduk. 20 dK uyumamıştır gece. Bi ben bi babası başında nöbetteydik. emmek istediği için tabii ki ben daha çok uyumadım ama eşim de gazını aldı, salladı, gezdirdi sağ olsun. Bu saat oldu daha uyumadıK. Gebermek üzereyim uykusuzluktan. Kahvaltı yapıp uyucaz inşallah

emerken ıkınıp sıkınma bizim çocukta da var. Memeyle bir savaş halinde. çıldırıyor adeta. Nurse harveys, biogaiga kullanıyoruz gaz için. Bir de gün içinde reflü yatağında kiraz çekirdeğiyle yatırıyoruz. az evvel yaptık hatta kiraz çekirdeğini. Çocuğu da yeni yatırdık üstüne. Kakasını da daha rahat yapıyor alttan sıcağı yiyince

göbek deliği bizimkinin de hafif dışarıda. doktor ilk muayenesinde “şu an fıtık gibi duruyor ama bağı düştükten sonra zamanla göbek deliği yerine oturacak” demişti. Ben o yüzden hiç üstüne düşmedim. Sadece göbek bağında hala hafif bir yara kabuğu var bizimkinde. Hiç ellemiyoruz.

Ek mama verenler mamayı biberon ile mi yoksa kaşık biberon ile mi veriyorsunuz

Kizlar emzirme ve uyutma yönetimi olarak yatarak emzirme uyuma konusunda etkili diyebilirim yanlız yanında sizde uyuyup kaza çıkarmamak kaydıyla

Onun dışında ıkınma ağlama sorununu söyle çözdüm altını aciyorum hemen bezlemiyorun losyonla karnına masaj totoya masaj bisiklet çevirme hareketi yaptır sonra yapıyor tuvalet büyük küçük rahatlıyor sonunda bezliyken yapmıyor hep bir ıkınma eziyete dönüşüyor

Anacım o masajı sporu yaptırmsk için çocuğun durması lazım biz slt değiştirirken uraz kafaısnın üstünde duruyor resmen öyle bir direnme öyle çığlıklar gözyaşları kolunu bacağını koparıyoruk gibi
Bugün beyaz gürültğ açayım belki uyur dedim
Bebel karnımda neler yaşadıysa daha beter ağlamsya başladı

Korkuuunç bir gün geçiriyoruz

Kızlar ayak tabanlarım çok ağrıyor sanki saatlerce yol yürümüş gibi.

Ek mama verenler mamayı biberon ile mi yoksa kaşık biberon ile mi veriyorsunuz
Biberonla veriyorum.yok anam o kaşık şeyleri gıdım gıdım sabır işi.bennim o kdr sabrım yok.bebenin de yok.lansinoh biberon kullanıyorum.kizimda da kullandim sorun olmadı.bunda da bı sıkıntı yok şükür.hem beni hem biberonu tutuyor

Ayağında sallamayı denedin mi? Ben normalde bu şekilde uyutmuyorum ama gazdan dolayı krize girdiği zaman ayakta sallayınca sakinleşiyor

Ayağında sallamayı denedin mi? Ben normalde bu şekilde uyutmuyorum ama gazdan dolayı krize girdiği zaman ayakta sallayınca sakinleşiyor
Anacım ne sallanmayı seviyo ne suyu seviyor ne bişey anakucağı aldık o kadar yokk kriz anlarında tek yolu memeeko
Hem emzirip hem altını değiştirmem lazım djjdsk sevmiyo soyunsun banyo yapsın altı değişsin üstü değişsin hiçbir şey sevmiyo

Ben sana bir resim atarım sasarsin kaka yarım metre öteye gitti patlattı resmen
Okunması o kadar çok ki zorla yaptırıyorum karnina masaj bacaklara
Yoksa cipir cipir hiç durmuyor o ayaklar
Canim bende okudum cokca bunu avent biberon veriyorum memede emiyor ama sorayım dedim doktor günde 3 kere ek mama 60 ar CC çok dedi sen ne kadar veriyorsun

Canım benimki suyu seviyor hatta küvetin içinde oynuyorum onunla yüzüyor vuu diyorum balık burcu kızım benim diyorum

Bende en az 3 kez 60 CC veriom ya.bazen 4 de oluyor.cunku sütum olmuyor bazen anliom yani.cocuk da sinirleniyor süt gelmeyince.ac kalmasından iyidir.kizim da mama az verdim hep ağlıyordu.demek aç kalmış zaman zaman.bu sefer öyle yapmıyorum

Kızlar nasılsınız? Biz kolik olmuşuz dr a gittik bugün sabaha kadar kıvrandı kızım.Bi de burnu aşırı tıkalı.Ya bu gaz bizi mahvetti.Sizde durumlar nasıl?

Kızlar nasılsınız? Biz kolik olmuşuz dr a gittik bugün sabaha kadar kıvrandı kızım.Bi de burnu aşırı tıkalı.Ya bu gaz bizi mahvetti.Sizde durumlar nasıl?

Bizim de aynı durum. Biogaia, sıbsimplex kullanıyoruz. Pek değişiklik yok gibi. Sizin doktor başka bir şey önerdi mi?

Valla biizmki de aynı ya.nurse Harvey ve biogaia ile gidiyorduk 1 haftadır.ama 2 gündür anamızı ağlatıyor .vücudu alıştı mi ne.artik etki etmiyor yaaa.en çok onlara yazık valla.canlari çok yanıyor

Nasıl anlıyorsun gelmediğini canım ağlaması gazda olabilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…